vo.bal sváču, zabal chmury a nejen ty svoje!

Vyrábíme opravdu udržitelné obaly do domácnosti ze zbytkových textilií na území ČR. Na výrobě produktů se podílí lidé v hmotné a sociální nouzi. A tak peníze putují tam, kde jsou opravdu potřeba. Podpořte nás a s námi i vizi udržitelného podnikání.

  • vo.bal jako vánoční dárek pro celou firmu

  • poukaz na netradiční prohlídku Prahou od Pragulic

  • vo.bal chléb

  • vo.bal chleba s pečivem od Kuchařek bez domova

  • Point One (podnikatelský inkubátor) překvapení TOP

  • vo.bal sváču

  • Cool vo.hoz na míru voucher

  • vyrobím si vo.bal sám - DIY vo.bal kuchyň set

  • vo.bal nákup - balím jenom ve velkým

  • voucher na workshop voskovaných ubrousků

  • Point One (podnikatelský inkubátor) překvapení s

  • voucher v hodnotě 500Kč do Přestupní stanice

  • vo.bal sváču - 2×L velikost na svačinu

  • vo.bal pro celou rodinu

  • podporou našeho projektu podpoříte i projekt jiný

  • těšení se na svačinu zabalenou ve vo.balu

  • rodinná pohoda s DIY setem

  • a z pikniku bez těžkých a prostorných krabiček

  • Ubrousek je tvárný a drží tvar. Rozvíjí i fantazi

4 830 €
vybrané z 4 742 €

101%

101% splnené

221 ľudí prispelo

Komunita, Ekológia

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 14.12.2021 v 10:24.

Zobraziť všetky odmeny

Kdo, jak a proč?

Jsme Eva a Háta, těší nás. Projekt vo.bal jsme založily, protože nás trápil greenwashing (falešná eko-image velkých firem) v oblasti spotřebních obalů a cena těch  opravdu ekologických. Často jsou tak drahé, že si je ekologicky smýšlející lidé, kteří nemají moc peněz nazbyt, nemohou dovolit. To dokážeme díky vo.bal změnit.

                       

Všechno to začalo mudrováním na balkóně

Jednoho večera jsme se spolu sešly na balkóně a stěžovaly si, že jen za jeden den se u nás v práci zaplní veškeré odpadkové koše jednorázovými, a většinou plastovými obaly od svačin, které navíc kvůli kompozitnímu složení (plast + např. hliník, celofán, voskovaný papír, nerecyklovatelná forma plastu atd.) často není možné recyklovat. 

Ekologickou alternativou by bylo použít vlastní krabičku. Ta je ale neskladná, a navíc je také z plastu – dost možná odněkud, kde etika práce není samozřejmostí. A když se rozbije, zbyde jen kus plastového odpadu. 

Řekly jsme si, že s tím musíme něco udělat. Vyrobit obal, který bude skladný a udržitelný – jak ekonomicky, tak společensky. Nechtěly jsme však vyrobit jen další „cool eko-produkt”. Šlo nám především o to, aby ho mohl s radostí a lehkostí používat úplně každý.

„Po hodinách brainstormingu jsme se dostaly zpátky ke kořenům – voskovanému plátnu, do kterého balily bábovky naše babičky. A tak se zrodil vo.bal.“

Vo.bal je víc než jen nálepka „eko“ a „sociální“

Budujeme firmu, ve které není udržitelnost jen odškrtnuté políčko, ale životní princip. U nás se kreativita snoubí s kritickým myšlením, abychom mohli vo.bal opravdu označit za udržitelnou firmu, a to jak ekologicky, tak sociálně. 

„Všechny materiály pro výrobu našich produktů pochází zásadně z Česka.“

Lidský faktor udržitelnosti je pro nás také důležitý, proto zaměstnáváme lidi v těžkých životních situacích. Abychom jim zajistili příjemné pracovní prostředí, potřebujeme pro ně zařídit kancelář a dílnu, kde se budou cítit bezpečně. Podpořte nás a kromě dobrého pocitu si odnesete parádní odměnu.

                        

Co nám pomůže rozjet to ve velkém?

  1. Provozovna v Praze, která by zároveň mohla sloužit jako kancelář a místo pro setkávání lidí v hmotné či sociální nouzi a nábytek do ní: nájem za první rok (4.000 × 12 měsíců = 48.000 Kč) a energice (v současné době energetického kolapsu se těžko odhaduje cca 1.500 × 12 měsíců = 18.000 Kč), zakoupení 3 stolů a 3 židlí, skříněk pro zaměstance, gauče a konferenčního stolku (Ikea a z druhé ruky, podle aktuální cen cca 18.000 Kč), a nějakého základního kuchyňského vybavení (ideálně z druhé ruky: hrnečky, talířky, varná konvice, apod., odhadem cca 2.000). 
  2. Další kancelářské vybavení a menší nástroje k výrobě: 3x elektrická žehlička pro suché žehlení mall (1.073Kč), 3× entlovací nůžky Vesna (1.197 Kč), 4 x větší obyčejný hrnec na tavení vosku (1.272 Kč), tiskárna (1.090 Kč), 2x dvouplotýnkový vařič Mall (1.098 Kč), 3× šicí stroj SINGER SMC 1409/00 (7.497 Kč), 3× vál na těsto pro zažehlování MALL(1.487 Kč), kancelářský stolní počítač pro admina/ku a na půjčení pro kolegy z Přestupní stanice ACER (7.419 Kč), monitor HP 24f (2.790 Kč), klávesnice (157 Kč), myš a podložka na myš (dohr. 178 Kč), 
  3. Certifikace EU pro kontakt s potravinami (8.000 Kč)

Celkem cca: 119 258 Kč

„V naší nové dílně chceme také pořádat workshopy, kde budeme lidem povídat o udržitelném životním stylu, naučíme je vyrobit si vlastní vo.bal a spojíme různé sociální bubliny!“

Více o dream teamu vo.balu

Jsme Eva a Háta, dvě kamarádky, které společně rády filosofují o světě a jeho problémech, a občas nezůstanou jen u slov. Jsme od přírody kreativní.

Háta je výtvarnice a scénografka, která se nezalekne žádného uměleckého počinu, i když třeba obnáší několikadenní kočování v maringotce. Ti, kteří Hátu někdy poznali osobně, vědí, že je milá, akční a veselá a čas strávený s ní je vždy inspirující.

Eva je kunsthistorička zabývající se moderním a současným uměním. Někteří tvrdí, že je optimistka, ona však ráda říká, že je člověk, který věří, že jakýkoliv nápad, který má i minimální potenciál zkvalitnit život společnosti a přírody, má smysl.

Do našeho týmu patří lidé v hmotné sociální nouzi. Nyní spolupracujeme s Přestupní stanicí. Její zaměstnankyně Markéta, která nám stříhá látky, si prožila nelehké období na ulici. Plánujeme vybudovat více pozic pro lidi v obtížných životních situacích. Rády bychom výhledově zaměstnávaly také maminky na mateřské nebo studenty. 

Jedete s námi na stejné vlně? Podpořte nás

Pomozte vo.balu dobýt Českou republiku, dát sociálně znevýhodněným lidem smysluplnou práci a ulevit přírodě. Potom, co dokončíme stáž v podnikatelském inkubátoru ČZÚ, hledáme vhodné místo pro výrobu. A  také potřebujeme nové stroje pro rozšíření sortimentu (aktuálně vytváříme třeba prototypy houbiček na mytí nádobí).

                           

                              

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 24
    Dobrý pocit

    Líbí se mi Váš projekt a sdílím jeho vizi. Bohužel však svačiny do práce nenosím. Nic proto za svůj příspěvěk nechci a fandím Vám!
     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,95 €
    (100 Kč)
  • zostáva 6 z 15
    vo.balí workshop - voucher na workshop

    Až rozjedete dílnu, zastavím se a vo.bal si vyrobím sám buď z vlastních textilních přebytků nebo si vyberu vzor na místě a udělám si vo.bal přesně na míru.
    ___________
    1× voucher (pro jednu osobu) na vo.bal workshop - výroba vo.balu (2xL ubrousku)  při poslechu zajímavé přednášky/debaty o udržitelnosti v nově zařízené vo.balí dílně. 

    Workshop trvá cca hodinu.

    Uskuteční se v průběhu druhé poloviny následujícího roku.

    Až budeme mít zařízenou provozovnu pošleme Vám Termíny s možností registrace. Pokud preferujete konkrétní datum, můžete nám ho navrhnout a my se Vám pokusíme vyhovět. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    13,83 €
    (350 Kč)
  • zostáva 18 z 20
    VIP pozvánka na otevření nové provozovny

    Těším se až otevřete novou provozovnu a rád/a bych se tam s Vámi sešel/la a při dobrém jídle a pití s Vámi rozprávěl/a nejen o vo.balu.
    ___________
    VIP pozvánka na otevření nové provozovny, na papíru, který můžeš zasadit. 

    Předpokládáme, že k otevření nové provozovny dojde na konci jara/začátku léta.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,55 €
    (444 Kč)
  • zostáva 11 z 15
    vo.bal nákup - balím jenom ve velkým

    ​Svačiny moc nebalím. Zato hodně nakupuji. Upřednostním proto Vaší tašku. 
    __________
    1× taška na nákup a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě domů ještě před Vánocemi. 
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 3 z 10
    vo.bal chleba - s hotovým vypečeným překvapením od kuchařek bez domova

    Bydlím v Praze a rád bych vo.bal chleba dostal už s nějakou tou svačinkou. 
    __________
    1× vo.bal chleba + vypečené překvapení od kuchařek bez domova
    __________
    a co Vás může překvapit:
    - slaný štrůdl
    - jablečný štrůdl
    - vánočka
    a jiné...

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    21,73 €
    (550 Kč)
  • zostáva 4 z 10
    vo.bal sváča a prohlídka Prahou člověkem bez domova od Pragulic

    Chci darovat vo.bal sváču a poukaz na prohlídku Prahou člověkem bez domova jako vánoční dárek svému kamarádovi a nebo si prostě chci udělat radost, která zároveň pomůže někomu jinému v nouzi.  
    ________
    1× vo.bal sváču (2× ubrousek velikosti L)
    1× poukaz na prohlídku Prahou člověkem bez domova od Pragulic v hodnotě 250Kč
    + a taky svačina pro Ježíška, aby ti stihl tvůj balíček doručit až k tobě domů ještě před Vánocemi
    ________
    poukaz na prohlídku Prahou člověkem bez domova od Pragulic lze uplatnit na stránkách Pragulic nebo přímo na pobočce použitím jednorázového kódu uvedeného na poukazu.
    ________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    21,73 €
    (550 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    vo.bal nákup + vo.bal kuchyň

    Balím ve velkým! Vařím, svačím a nakupuji. Zvolím proto kombinaci originální tašky „vo.bal nákup“ a set „vo.bal kuchyň“ složený z tří velikostí voskovaných ubrousků vybraných přímo do kuchyně (L, M, S). Chci totiž chodit nakupovat s originální taškou, kterou jen tak někdo nemá a při tom šetřit přírodu.
    ______
    1× vo.bal kuchyň (voskované ubrousky tří velikostí vybraných přímo do kuchyně – L, M, S) 1× vo.bal nákup – taška přes rameno + a taky svačina pro Ježíška, aby ti stihl tvůj balíček doručit až k tobě domů ještě před Vánocemi ______
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    31,22 €
    (790 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    VIP pozvánka na otevření nové provozovny a workshop

    Podporuji Vás a rád/a bych se za Vámi stavil/a na kafíčko nebo jiný nápoj a dobré jídlo a popovídal/a si o Vašem projektu v nové provozovně a časem se i stavil/a na workshop a vo.bal si vlastnoručně vyrobil/a. 
    ___________
    1× pozvánka na otevření nové provozovny, kterou můžeš zasadit!
    1× voucher na vo.bal workshop
    1x Nocleženka od Armády spásy
    ___________
    Workshop bude trvat cca hodinu a pravděpodobně se bude konta v druhé polovině následujícího roku. 
    ___________
    Pokud nám vše vyjde podle plánu novou provozovnu otevřeme na konci jara / začátku léta a pozveme Vás!

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Cool vohoz i vo.bal - vouchery na cool vohoz z Přestupní stanice a na vo.bal workshop

    Chci si vybrat cool vohoz v Přestupce, abych ho mohl/a sladit se vzorem svého nového vo.balu, který si vlastnoručně vyrobím na vo.bal workshopu!
    ____________
    1× voucher na vo.bal workshop 
    1× voucher na cool vohoz z Přestupky v hodnotě 500Kč

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 6 z 10
    Vánoční vo.bal nadílka všeho dobrého - menší

    Chci pomoci nejen Vám, ale podporuji také jiné projekty, pro které udržitelnost znamená více než jen nálepku "eko". Takové, pro které je důležitý i lidský faktor udržitelnosti a etika práce a pomáhají proto lidem bez domova a lidem v hmotné a sociální nouzi se získáním práce a postavením se znovu na nohy. 
    _______________
    1× vo.bal sváču (2× ubrousek velikosti L)
    1× vo.bal chleba
    1× pragulic voucher - prohlídka Prahou s průvodcem - člověkem bez domova
    1x Nocleženka od Armády spásy,
    a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě domů ještě před Vánocemi. 
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

     

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    47,42 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Vánoční vo.bal nadílka na míru

    Chci si poskládat nadílku podle své představy.
    _________
    1x vo.bal chléb nebo vo.bal sváču  podle tvého rozměru. 0-80cm. 
    1x cool vo.hoz voucher za 500 Kč nebo cool vo.hoz voucher za 200 a pragulic voucher - prohlídka Prahou s průvodcem - člověkem bez domova
    1x VIP pozvánka na otevření nové provozovny, 
    a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě domů ještě před Vánocemi. 
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    47,42 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Vánoční vo.bal nadílka všeho dobrého - větší

    Chci pomoci nejen Vám, ale podporuji také jiné projekty, pro které udržitelnost znamená více než jen nálepku "eko". Takové, pro které je důležitý i lidský faktor udržitelnosti a etika práce a pomáhají proto lidem bez domova a lidem v hmotné a sociální nouzi se získáním práce a postavením se znovu na nohy. 
    _______________
    1× vo.bal sváču (2× ubrousek velikosti L)
    1× vo.bal chleba
    1× pragulic voucher - prohlídka Prahou s průvodcem - člověkem bez domova 
    1× voucher na cool vohoz z Přestupky v hodnotě 500Kč, a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě domů ještě před Vánocemi. 
    1x Nocleženka od Armády spásy
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Vypečená vánoční vo.bal nadílka všeho dobrého - ještě větší

    Chci pomoci nejen Vám, ale podporuji také jiné projekty, pro které udržitelnost znamená více než jen nálepku "eko". Takové, pro které je důležitý i lidský faktor udržitelnosti a etika práce a pomáhají proto lidem bez domova a lidem v hmotné a sociální nouzi se získáním práce a postavením se znovu na nohy. 
    _______________
    1× vo.bal sváču (2× ubrousek velikosti L)
    1× vo.bal chleba
    1× pragulic voucher - prohlídka Prahou s průvodcem - člověkem bez domova
    1× vypečené překvapení od kuchařek bez domova
    1× voucher na cool vohoz z Přestupky v hodnotě 500Kč, 
    a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě domů ještě před Vánocemi.
    1x Nocleženka od Armády spásy 
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 
    _________
    Chceš si  vánoční nadílku všeho dobrého nechat doručit až domů? Kup si prosím i svačinu pro ježíška (hned první), ať to v tomto krušném zimním čase zvládne! Díky!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    90,89 €
    (2 300 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Cool vo.hoz na míru voucher

    Chci se s vámi zasmát, poslechnout si příběh o vo.balu a obohatit svůj šatník. Zajdu proto do Přestupky, která se pro mě promění v módní salón a nechám si od Vás vybrat tři cool outfity.
    _________
    Cool vo.hoz na míru voucher
    se skládá z osobní asistence (Evy a Háty) při  výběru tří komplet outfitů v Přestupní Stanici, skládajících se z oblečení, (i bot, pokud si vyberete) a doplňků. 
    1. neodolatelný párty outfit
    2. společenský dress code 
    3. chalupářský vohoz

    - celá akce bude trvat dvě a půl hodiny
    - součástí voucheru je občerstvení v podobě piva/vína/čaje či kávy a obložených chlebíčků
    - voucher je možné uplatnit do konce následujícího roku. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,59 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    vo.bal hero a mecenáš

    Vždycky jsem chtěl být hrdina. Teď cítím, že přišla ta správná chvíle! Chci úplně všechno, protože Vám nejvíc fandím a moc se těším, až se s Vámi potkám na otevření Vaší nové provozovny a třeba i někdy poté. 

    _________
    1× vo.bal sváču (2× ubrousek velikosti L)
    1× vo.bal chleba
    1× vypečené překvapení od kuchařek bez domova
    1× pragulic voucher - prohlídka Prahou s průvodcem - člověkem bez domova
    2x voucher na cool vohoz z Přestupky v hodnotě 500Kč
    1x VIP pozvánka na otevření nové provozovny
    1× voucher na vo.bal workshop 
    1x Nocleženka od Armády spásy

    Poděkování a umístění Vašeho jména na naše stránky na věky.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    395,18 €
    (10 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Lepší pocit - vánoční polévka a přání

    Fandím Vám! Nechci žádný dar pro sebe, raději dám vánoční dárek někomu potřebnému. Dejte za mě lidem bez domova misku vánoční polévky a pošlete jim ode mě přání. 
    __________
    Vánoční polévka pro člověka bez domova a přání k Vánocům. Je možné přání i napsat. Pokud nám ho napíšete do poznámky, předáme ho. 

    Uspořádáme někdy v týdnu před Vánocema a obě dvě (Eva i Háta) uvaříme polévku, kterou budeme rozdávat. Pro frekventovaný čas a místo se domluvíme s Armádou spásy a Přestupní stanicí. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    5,93 €
    (150 Kč)
  • Vypredané!!
    Vyrobím si vo.bal sám - DIY vo.bal kuchyň set

    Jsem kreativní a rád/a něco dělám rukama. Vo.baly do kuchyně všech velikostí (L, M a S) si vyrobím z DIY setu po svém. 
    _________
    1× DIY vo.bal set (obsahuje: velikosti L, M, S, pečící papír, návod na výrobu, adekvátní množství vosku a případně i svačina pro Ježíška, aby zvládl balíček dopravit až k tobě domů do Vánoc)
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    9,88 €
    (250 Kč)
  • Vypredané!!
    vo.bal sváču - 2×L velikost na svačinu

    vo.balím si sváču a zabalím alespoň nějaké ty chmury z klimatické krize a sociálních bublin. 
    ___________
    1× vo.bal sváču (2× ubrousek velikosti L a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit k tobě domů ještě před Vánocemi)
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    13,83 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    vo.bal kuchyň - 1× vo.bal set (L, M, S)

    Chci vo.bal spíš do kuchyně na zakrývání misek s pomazánkami, uchovávání sýru v ledničce apod. Potřebuji proto různorodé velikosti. 
    _________
    1× vo.bal kuchyň (velikosti L, M, S) a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě domů ještě před Vánocemi. 
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    15,81 €
    (400 Kč)
  • Vypredané!!
    ​vo.bal kuchyň

    Vo.balím kuchyň do barev a přírody se setem voskovaných ubrousků vo.bal kuchyň a zároveň zabezpečím jednu noc v teple s možností osobní hygieny a miskou teplé polévky jednomu člověku bez domova.
    _____
    1x vo.bal kuchyň (velikosti L, M, S)
    1x nocleženka od Armády spásy
    _____
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,78 €
    (450 Kč)
  • Vypredané!!
    ​vo.bal chléb

    Často se mi stane, že mi chleba v mikrotenovém sáčku plesniví. A bez něj zase brzy ztvrdne.Chci si na čerstvém chlebu pochutnávat déle, a tak si pořídím vo.bal chléb. _____
    1x vo.bal chléb
    _____
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,78 €
    (450 Kč)
  • Vypredané!!
    vo.bal sváču a cool vohoz z Přestupní stanice

    vo.balím si svačinu do přírody a barev a sladím ji s novým-starým oblečením, které si vyberu v Přestupní stanici. Chci totiž oblékat udržitelně nejen svoje svačiny, ale i sám/a sebe a pomoci tak šetřit přírodu a pomáhat lidem v hmotné a sociální nouzi. 
    ________
    1× vo.bal sváču (2× ubrousek velikosti L)
    1× poukaz na cool vohoz z Přestupní stanice v hodnotě 200 Kč
    + a taky svačina pro Ježíška, aby ti stihl tvůj balíček doručit až k tobě domů ještě před Vánocemi
    ________
    poukaz na oblečení lze uplatnit v jedné z poboček Přestupní stanice nákupem oblečení v hodnotě 200 Kč. Voucher je možné i darovat. 
    ________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,78 €
    (450 Kč)
  • Vypredané!!
    Překvapení z Point One

    Fandím začínajícím projektům a zvlášť těm udržitelným a chci se nechat překvapit, co všechno se aktuálně inkubuje nebo se vyinkubovalo v podnikatelském inkubátoru České zemědělské univerzity Point One. 
    ______________
    1x menší balíček z různými dárečky od start-upů inkubovaných v Point One.
    Překvapení obsahuje vouchery a praktické produkty od našich šikovných kolegů, které můžou sloužit jako pestrý dárek pro kamaráda nebo se hodí přímo vám. Obsah balíčku hodnotou převyšuje cenu 500 Kč. 

    Překvapit Vás můžou vouchery nebo produkty od firem, jakými jsou například:
    Blinkee
    Medárna
    Zeleninová školka - Kultivárium
    Dogsie a další

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    vo.bal chléb na míru

    Líbí se mi vo.bal chléb, ale peču atypický tvar a velikost chleba. Potřebuji něco extra.
    _________
    1x vo.bal chléb podle tvého rozměru. 0-80cm, a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě domů ještě před Vánocemi. 
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,71 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    vo.bal kuchyň a vo.bal chleba


    Hodně peču, hodně svačím,... a proto potřebuji jak vo.bal chleba, tak vo.bal kuchyň. S nimi zabalím svou kuchyň do barev a přírodu a pomůžu vám nakopnout vo.bal až ke hvězdám! 
    ________
    1× vo.bal kuchyň (3× ubrousek vybraných velikostí - L,M,S - vhodných do kuchyně)
    1× vo.bal chleba (voskovaný vak na pečivo, delší rozměr cca 40cm)
    + a taky svačina pro Ježíška, aby ti stihl tvůj balíček doručit až k tobě domů ještě před Vánocemi
    ________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,66 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    Překvapení z Point One exclusive

    Fandím začínajícím projektům a zvlášť těm udržitelným a chci se nechat překvapit, co všechno se aktuálně inkubuje nebo se vyinkubovalo v podnikatelském inkubátoru České zemědělské univerzity Point One.
    ______________
    1x větší balíček z různými dárečky od start-upů inkubovaných v Point One
    Překvapení obsahuje vouchery a praktické produkty od našich šikovných kolegů, které můžou sloužit jako pestrý dárek pro kamaráda nebo se hodí přímo vám. Obsah balíčku hodnotou převyšuje cenu 1000 Kč. 

    Překvapit Vás můžou vouchery nebo produkty od firem, jakými jsou například:
    Blinkee
    Medárna
    Zeleninová školka - Kultivárium
    Dogsie
    a další

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    vo.bal pro celou rodinu

    Chtěl bych udělat radost i své rodině, a proto si objednám hned 3 sady vo.balů. 
    _________
    3x vo.bal chléb nebo vo.bal sváču (L, M, S)
    můžeš si balíček i nakombinovat, ​a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě domů ještě před Vánocemi. 
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Vypečená vánoční vo.bal nadílka všeho dobrého - menší

    Chci pomoci nejen Vám, ale podporuji také jiné projekty, pro které udržitelnost znamená více než jen nálepku "eko". Takové, pro které je důležitý i lidský faktor udržitelnosti a etika práce a pomáhají proto lidem bez domova a lidem v hmotné a sociální nouzi se získáním práce a postavením se znovu na nohy. 
    _______________
    1× vo.bal sváču (2× ubrousek velikosti L)
    1× vo.bal chleba
    1× pragulic voucher - prohlídka Prahou s průvodcem - člověkem bez domova
    1× vypečené překvapení od kuchařek bez domova
    ,
    1x Nocleženka od Armády spásy

    a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě domů ještě před Vánocemi. 
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    59,28 €
    (1 500 Kč)
  • Vypredané!!
    vo.bal jako vánoční dárek pro celou firmu

    Chci letos firmu obdarovat opravdu udržitelně!
    _________
    10x vo.bal sváču (L, M, S) nebo vo.bal chléb. Můžete si odměnu nakombinovat,
    a taky svačina pro Ježíška, aby stihl tvůj balíček dopravit až k tobě do firmy ještě před Vánocemi. 
    _________
    PS: pokud žiješ v Praze, hoď nám poznámku do zprávy, můžeme se domluvit na předání nebo místu vyzvednutí. Moc rádi se s tebou potkáme a poděkujeme ti osobně. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    130,41 €
    (3 300 Kč)