III.ročník charitativního projektu Domčův sen Vás potřebuje!

Rádi bychom touto cestou oslovili všechny, kdo se chtějí aktivně podílet na třetím ročníku charitativní společenské události Domčův sen! Vynikněte mezi návštěvníky a ukažte, že jste hrdými podporovateli!

  • Trička Domčův sen v bílé a růžové variantě

  • Trička Domčův sen v růžové a červené variantě

  • Pánské tričko Domčův sen v bílé variantě

  • Kšiltovka, vak na záda a růžové dámské tričko DS

  • Sportovní tričko v červené variantě a kšiltovka DS

  • Dámské růžové tričko Domčův sen

  • Pánské bílé tričko a kšiltovka Domčův sen

  • Bílé pánské polo tričko Domčův sen v bílé variantě

  • Růžové pánské polo tričko DS v růžové variantě

1 021 €
vybrané z 790 €

129%

129% splnené

20 ľudí prispelo

Komunita, Šport

Všetko alebo nič. Projekt skončil 15.8.2021 v 14:26.

Zobraziť všetky odmeny

Proč akci pořádáme a kdo jsme?

Turnaj je pořádán jako vzpomínka na spoluhráče Dominika Bártu z fotbalového klubu FC Svratka Brno, který ke konci roku 2018 podlehl těžké onkologické nemoci. Dominik miloval fotbal a jeho snem bylo, až se uzdraví, uspořádat fotbalový turnaj a jeho pomocí podpořit NFDO Krtek, který pomáhá svou činností mimo jiné onkologicky nemocným dětem a jejich rodičům. 

Když nás Domča opustil, bylo pro nás všechny velmi důležité jeho sen naplnit, proto jsme se na jaře 2019 začali společně s nejužší rodinou a přáteli zabývat myšlenkou realizace malého komorního turnaje pro Domčovy spoluhráče a pár dalších týmů. Cíl byl jasný, uskutečnit takový turnaj, na který by byl Domča pyšný a aby součástí turnaje bylo vše, co měl rád a miloval. Po několika týdnech plánování nám však akce doslova rostla pod rukama a začal vznikat turnaj pro více než 200 mladých fotbalistů, kteří budou pomáhat fotbalem a kteří si budou už navždy pamatovat, že zdraví je to nejdůležitější a pokud někdo to štěstí nemá, je správné mu pomoci a nikdy na něj nezapomenout. V letošním roce se turnaje zúčastní 24 mládežnických týmů, navštívit můžete velké množství doprovodného programu a atrakcí a v neposlední řadě podpořit osobně NFDO Krtek. 

Jak vidíte, sen malého kluka pomáhá uskutečnit tým, který má letos více než 60 lidí. Jsme kamarádi, jsme rodina, jsme přátelé, kteří se takto pohromadě vidí jen jednou ročně - na Domčově snu. Spojuje nás, že chceme pomáhat a velmi nám záleží na tom, abychom zapojili co nejvíce dětí a rodičů, kteří si odnesou jedinečné zážitky.

Jak jsme Váš příspěvek využili v loňském roce?

Výtěžek z prodeje triček, který jsme na HitHitu uskutečnili v minulém roce, byl celý použit na nákup potřebného vybavení do ubytovny NFDO Krtek. Pomohli jsme zakoupením 15 setů antialeregenních přikrývek a polštářů, kterých byl na ubytovně akutní nedostatek.

 


Kdy to celé vypukne?

V sobotu 4. 9. 2021 se v areálu Fotbalového centra Brno v Brněnských Ivanovicích uskuteční akce Domčův sen. Jedná se o 3. ročník charitativního fotbalového turnaje na podporu Nadačního fondu dětské onkologie Krtek pro hráče a hráčky ročníků narození 2010, 2011 a mladší. Jeho hlavním smyslem není jen vysoká sportovní úroveň, ale také aktivní zapojení hráčů a týmů do podpory charitativního projektu a uvědomění si hodnoty zdraví pro život. Hráči se, většinou poprvé, stanou donátory Nadačního fondu. Budou se moci zapojit svou činností - hrou - do pomoci druhým. 


Náš cíl...

... je zviditelnění NFDO Krtek, který dlouhodobě podporuje pacienty oddělení dětské onkologie v Brně a jejich rodiče. Jedná se o fond s celostátním dosahem (pacienti jsou z celé republiky), ale povědomí o jeho činnosti není ani v Brně tak velké, jak by si zasloužil. Naší snahou je proto oslovit nejen širokou brněnskou veřejnost touto formou. Za dva uspořádané ročníky se nám navíc podařilo i díky Vám, navštěvníkům a partnerům, podpořit Krtka více než 236 tisíci korunami a obě akce navštívilo více než 2000 návštěvníků. 

Proč reklamní předměty zakoupit?

Koupí reklamních předmětů pomůžete pokrýt náklady na marketingové činnosti související se společenskou událostí Domčův sen pro celé rodiny i s dětmi. Pomůžete nám celý projekt zviditelnit a oslovit širší veřejnost, která se následně může zapojit do podpory NFDO Krtek. Odměnou pro Vás bude také skutečnost, že budete mezi ostatními návštěvníky jednoznačně odlišeni - tuto speciální edici reklamních předmětů nebude totiž možné v den konání události zakoupit. 
 

Kdy reklamní předměty dostanu?

Reklamní předměty budou vydávány u stanu při vstupu do areálu v den konání akce. V případě, že se nemůžete akce zúčastnit, spojte se s námi a my Vám reklamní předměty zašleme poštou. 

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 6
    Přispěji na dobrou věc

    Budeme moc rádi, pokud společně s námi podpoříte NFDO Krtek a pomůžete nám pokrýt náklady na uspořádání celé společenské události. Hodnotu příspěvku lze libovolně navýšit. Na oplátku od nás obdržíte osobní poděkování.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • predané 4
    Funkční tričko

    Originální funkční tričko s logem Domčův sen, které můžete hrdě nosit, a stát se tak našim podporovatelem. Vybírat můžete mezi barvou bílou, červenou a růžovou a to jak v pánském, tak dámském nebo dětském provedení. Vzhled triček můžete vidět v galerii projektu. Do poznámky nám prosím napište, o jakou variantu (pánská, dámská, dětská), v jaké barvě a jaké velikosti máte zájem.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Polo tričko

    Originální polo tričko s logem Domčův sen, které můžete hrdě nosit, a stát se tak našim podporovatelem. Vybírat můžete mezi barvou bílou, červenou a růžovou a to jak v pánském, tak dámském nebo dětském provedení. Vzhled triček můžete vidět galerii projektu. Do poznámky nám prosím napište, o jakou variantu (pánská, dámská, dětská), v jaké barvě a jaké velikosti máte zájem.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    29,62 €
    (750 Kč)
  • predané 5
    Funkční tričko + VIP vstupenka

    Originální funkční tričko s logem Domčův sen, které můžete hrdě nosit, a stát se tak našim podporovatelem. Vybírat můžete mezi barvou bílou, červenou a růžovou a to jak v pánském, tak dámském nebo dětském provedení. Do poznámky nám prosím napište, o jakou variantu (pánská, dámská, dětská), v jaké barvě a jaké velikosti máte zájem.

    Navíc získáváte vstupenku do VIP prostor turnaje, kde Vám bude nabídnuto drobné občerstvení.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    29,62 €
    (750 Kč)
  • predané 2
    Stylový bag podporovatele

    Jedinečný bag podporovatele Domčova snu, který obsahuje sportovní láhev, baseballovou kšiltovku s logem Domčova snu, sluneční brýle a klíčenku - to vše ve stylovém vaku s logem. Vzhled bagu můžete vidět na fotkách přiložených u projektu.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • predané 1
    Polo tričko + VIP vstupenka

    Originální polo tričko s logem Domčův sen, které můžete hrdě nosit, a stát se tak našim podporovatelem. Vybírat můžete mezi barvou bílou, červenou a růžovou a to jak v pánském, tak dámském nebo dětském provedení. Do poznámky nám prosím napište, o jakou variantu (pánská, dámská, dětská), v jaké barvě a jaké velikosti máte zájem.

    Navíc získáváte vstupenku do VIP prostor turnaje, kde Vám bude nabídnuto drobné občerstvení.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,49 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    Stylový bag podporovatele + VIP vstupenka

    Jedinečný bag podporovatele Domčova snu, který obsahuje sportovní láhev, baseballovou kšiltovku s logem Domčova snu, sluneční brýle a klíčenku - to vše ve stylovém vaku s logem. Vzhled bagu můžete vidět v galerii projektu.

    Navíc získáváte vstupenku do VIP prostor turnaje, kde Vám bude nabídnuto drobné občerstvení.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    49,36 €
    (1 250 Kč)
  • predané 0
    Rodinný balíček (3x tričko)

    Zakoupením tohoto balíčku získáváte sadu 3 funkčních triček s logem Domčova snu, které můžete hrdě nosit, a stát se tak našim podporovatelem. Vybírat můžete mezi barvou bílou, červenou a růžovou a to jak v pánském, tak dámském nebo dětském provedení. Do poznámky nám prosím napište, o jaké varianty (pánská, dámská, dětská), v jaké barvě a jakých velikostech máte zájem. Vzhled triček můžete vidět v galerii projektu. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,23 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Rodinný balíček (3x polo tričko)

    Zakoupením tohoto rodinného balíčku získáváte 3x polo tričko s logem Domčův sen, které můžete hrdě nosit, a stát se tak našim podporovatelem. Vybírat můžete mezi barvou bílou, červenou a růžovou a to jak v pánském, tak dámském nebo dětském provedení. Do poznámky nám prosím napište, o jaké varianty (pánská, dámská, dětská), v jaké barvě a jakých velikostech máte zájem. Vzhled triček můžete vidět v galerii projektu. 

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    78,97 €
    (2 000 Kč)
  • predané 2
    Bag + 2x polo tričko + 2x VIP vstupenka

    Zakoupením tohoto balíčku získáváte stylový bag Domčův sen obsahující sportovní láhev, baseballovou kšiltovku s logem Domčova snu, sluneční brýle a klíčenku. Navíc dvě originální polo trička v různých barvách, které nabízíme v pánské, dámské i dětské variantě. Do poznámky nám prosím napište, o jaké varianty (pánská, dámská, dětská), v jaké barvě a jakých velikostech máte zájem. Vzhled triček můžete vidět v galerii projektu. 

    Navíc získáváte 2x vstupenku do VIP prostor turnaje, kde máte možnost drobného občerstvení.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    118,46 €
    (3 000 Kč)