Buďme FIT s Well You!

Vizí webu Well You je vést lidi ke zdravému životnímu stylu. Jsme profíci z oborů fyzioterapie, jógy, fitness, výživy, celostní medicíny a psychologie. Nabízíme cvičební kurzy, osobní konzultace a členství v Programu BE FIT. Přispějte na zdraví populace!

  • Vouchery na osobní konzultaci

  • Kurzy pro těhotné

  • Fyzio cvičení i pro účel pracovní cesty

  • Edukativní podcasty

  • Program BE FIT

  • Cvič v pohodlí domova!

  • Formuj postavu a zlepši svou kondici

  • Odměna Booty Band Well You - více druhů na webu

  • Odměna jóga ponožky Well You

  • Odměna termo lahev Well You

  • Odměna švihadlo Well You

  • Cvičení, recepty, články, podcasty na Spotify

162 €
vybrané z 7 897 €

2%

2% splnené

7 ľudí prispelo

Šport, Vzdelávanie

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 1.8.2021 v 16:59.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Původně mělo být Well You komplexní fitness centrum zaměřené na funkční trénink a skupinové lekce obohacené o služby fyzioterapie, psychoterapie, nutričního poradenství, masáží aj. Nicméně přišlo co? Často skloňovaný koronavirus. Takže nám zůstala jen příležitost pomáhat on-line. Na webu se alespoň můžete seznámit s našim týmem profíků, kteří pro vás natočili cvičební kurzy, napsali články, namluvili podcasty a jsou vám tak k dispozici kdekoliv a kdykoliv v rámci členství Programu BE FIT!

Co je náš cíl?

Poskytnout komplexní péči o tělo i duši. Cvičit střídmě, jíst zdravě, pečovat o své tělo tak, abychom byli mentálně a fyzicky v pohodě. Nyní prostřednictvím webu www.wellyou.cz, kde naleznete PROGRAM BE FIT zahrnující CVIČEBNÍ KURZY, PODCASTY O VÝŽIVĚ, ČLÁNKY Z FYZIOTERAPIE, PSYCHOLOGIE, CELOSTNÍ MEDICÍNY, ZDRAVÉ RECEPTY. Dále poskytujeme OSOBNÍ KONZULTACE a také máme e-shop se cvičebními pomůckami. To vše od odborníků, kteří předávají své zkušenosti v rámci Well You.  

O Well You

Well You sdružuje odborníky, kteří v rámci své profese působí mnoho let na pokraji medicíny a sportu a své zkušenosti předávají na nezávislém webu www.wellyou.cz prostřednictvím cvičebních kurzů (Fyzio cvičení, Gravid jóga, Body Balance aj.), os. konzultací, podcastů o výživě (i na Spotify), článků z oborů kondičního tréninku, fyzioterapie, psychologie, celostní medicíny aj. Vizí Well You je vytvořit komunitu a šířit povědomí o zdravé stravě, přirozeném pohybu a umožnit společnosti žít v harmonii těla a duše! Tímto komplexním přístupem zvyšujeme mentální a fyzickou odolnost lidí, která je zrovna v této době velmi aktuální. Umožňujeme cvičit doma, vařit zdravé recepty a změnit způsob stravování, zdokonalovat jógovou techniku, meditovat, praktikovat fyzio cvičení na HO, poslouchat podcasty a HLAVNĚ MÍT OPORU KOMUNITY WELL YOU.

Proto, abychom rozšířili náš tým o lepší profesionály, vytvářeli kvalitnější obsah ve větším objemu (články, kurzy, podcasty), potřebujeme finanční injekci!

... a ještě něco navíc

CHCEME, ABY SPOLEČNOST PŘEŽILA DALŠÍ KORONAVIRUS VE FORMĚ A V PSYCHICKÉ POHODĚ.

Náš tým

Jmenuji se Lucie Tužová, závodila jsem ve sportovním aerobiku, který vyžaduje nejen vynikající silové, vytrvalostní, rychlostní dovednosti a flexibilitu, ale i psychickou odolnost, a tedy i silnou vůli. Sportovní kariéru jsem zakončila v roce 2016 stříbrnou medailí na Mistrovství Evropy v kategorii Fitness Aerobic Petite. Za největší úspěch považuji bronzovou medaili ze semifinále Mistrovství ČR v kategorii jednotlivkyň, tedy v tzv. královské disciplíně. To mě vedlo i ke studiu Managementu sportu. Následně jsem byla osobní trenérkou v Holmes Place, manažerkou fitness centra a nyní vedu skupinové lekce Les Mills. Zásadně mě v životě ovlivnila autonehoda na D1, při které jsem si zlomila trn od krčního obratle C1. Díky této zkušenosti jsem krátkou dobu studovala fyzioterapii na 2. LF pod vedením Pavla Koláře. Studium jsem nedokončila, ale stále toužím pomáhat lidem.

Během své cesty jsem potkala řadu odborníků z oborů fyzioterapie, fitness, psychoterapie, nutričního poradenství. Řada z nich působí právě na webu Well You.

PODÍVEJTE SE NA NÁŠ TÝM ZDE  nebo ve stručnosti níže:

                         

Hana Lang

Mé zkušenosti za posledních 20 let v oborech nutriční terapie, fyzioterapie, psychologie a mentálního a osobního koučinku, mi dávají možnost celostního pohledu na zdraví a zdravotní potíže mých klientů. 

Principy mé nutriční terapie zakládám na konceptu Cellssymbiosistherapie  podle MUDr. Heinrichera Kremera. Nedílnou součástí nutriční terapie je psychologie a mentální koučink. Obor laický psychoterapeut jsem studovala na Pražské vysoké škole psychosociálních studií. Mentální koučink následně u Nicka Evanse (UK) a Anthonyho Robbinse (USA). Vystudovala jsem také obor Heilpraktiker (lékař přírodní medicíny) a Nutriční terapii v Centru přírodní medicíny v Mnichově. Absolvovala jsem různé kurzy v oblasti fitness, fyzioterapie, Cellsymbiosisterapie a jiné.

V roce 2015 jsem si splnila svůj dávný sen a založila jsem vlastní ordinaci nutriční terapie v centru Prahy. V roce 2015 jsem založila společnost MitoLife s.r.o.

Tereza Řeháčková

Vystudovala jsem fyzioterapii na FTVS UK a praxi jsem postupně získala v nemocnicích a na klinikách u nás i v zahraničí. Jako fyzioterapeutka nyní působím na soukromé pražské klinice spojující západní a východní medicínu - Body Solution Clinic.

Zároveň působím jako lektorka jógy v několika pražských jógových studiích. Ráda propojuji fyzioterapii právě s jógou a prvky fyzioterapie a zdravého pohybu naleznete také v mých lekcích. 

Své znalosti si neustále rozšiřuji i v oblasti fyzioterapie a pohybu jako takovém, vlastním mimo jiné také např. certifikát instruktora fitness. Sama jsem aktivní sportovec. Pohyb mě naplňuje radostí, pomáhá mi zklidnit mysl a vnímat přítomný okamžik a cítit se fyzicky i psychicky skvěle. A právě toto bych ráda předala ostatním. Baví mě, když mohu svou radost z pohybu sdílet.

Tereza Tydlitátová

Pohyb mě provází již od dětství. Od 9 let jsem se věnovala sportovnímu aerobiku na závodní úrovni. V roce 2014 se mi dokonce podařilo zvítězit na Mistrovství světa v kategorii trií a v roce 2017 pak obsadit 2. místo na Mistrovství Evropy v kategorii jednotlivců. 

Sice už nyní aktivně nezávodím, ale nadále v tomto sportu předávám zkušenosti mladým nadějím. Dále jsem k dispozici klientům na individuální tréninky ve fitness centru, kdy je naše spolupráce intenzivní a zaměřujeme se přímo na daný cíl každého z nich. Velmi oblíbené jsou skupinové lekce, které vedu již několik let – zaměřuji se na kruhové tréninky a lekce HIIT. V neposlední řadě jsem zde také pro klienty, kteří potřebují poradit ohledně stravování a navést na ten správný směr. Sestavuji jídelní plány na míru a poskytuji konzultace ohledně výživy. Sport a zdravý životní styl je pro mě koníčkem, odreagováním, ale jak je vidět, také prací. Ráda pomohu každému, kdo bude mít zájem a nadšení a věřím, že nic není nemožné. Řídím se heslem: „Ten nejlepší projekt, na kterém můžeš v životě pracovat, jsi ty.“ A vedu k němu i mé klienty.

Lucie Pitelová

Jsem lektorka skupinových lekcí se zaměřením na taneční lekce – Zumba, Portdebras, LM Barre a body and mind lekce – LM Body Balance a pilates.

Vystudovala jsem Vysokou školu ekonomickou v Praze – Mezinárodní obchod. Ale už v době studií mě více než můj obor zajímalo propojení pohybu, tance a zdravého životního stylu. Začala jsem výukou pohybových a tanečních kurzů pro studenty VŠE – jazz dance a funky dance.

Tanci se věnuji již od svých 5 let a vždy mě lákalo vyzkoušet mnoho různých tanečních stylů. V době mého půlročního pobytu v USA jsem měla možnost se poprvé setkat také se zumbou, které jsem naprosto propadla a od roku 2011 pravidelně vyučuji lekce tohoto tanečního fitness programu.

Největší radost mám ale z toho, když vidím klienty odcházet z lekce spokojené a s radostí se vracející zpět na další lekce. Těší mě, když mohu být součástí té chvilky z jinak hektického dne, kdy se rozhodli věnovat čas jen sobě a udělat něco pro své zdraví.

Monika Rákosníková

S jógou jsem se poprvé setkala před více než deseti lety a postupně se stala součástí mého života. Jóga přirozeně posiluje, zjemňuje a ozdravuje mé tělo, učí mě pracovat s emocemi, prožívat přítomný okamžik, žít v harmonii sama se sebou. Jóga je pro mě cesta, která mi dává možnost předávat a sdílet.    Vystudovala jsem Vysokou školu ekonomickou, několik let jsem pracovala v oblasti bankovnictví, několik let v realitní společnosti. V roce 2011 jsem založila společnost zabývající se financováním nemovitostí, především zprostředkováním hypoték. Dodnes pomáhám svým klientům najít opti-mální řešení pro financování nemovitostí.

Moje jógové vzdělání a praxe:

 - Od roku 2014 praktikuji Iyengar jógu, která klade důraz na detail a precizní provedení ásan.

 - V roce 2019 jsem absolvovala kurz Instruktor Hatha jógy a Power jógy v Power Yoga Akademii.

                                                        -  Pravidelně se účastním workshopů v Iyengar Yoga Institutu Praha.

a další tváře.

Proč to děláme?

Chceme lidem poskytnout pravdivé informace podložené zkušenostmi. Jsme nezávislý portál a naše články nepíšou blogerky ani redaktoři. CHCEME EDUKOVAT SPOLEČNOST a VYTVOŘIT KOMUNITU.

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Pro zdraví dětí našich rodičů :-)

    Protože vám záleží na zdravém životním stylu naší společnosti a chcete přispět SYMBOLICKOU ČÁSTKOU k její edukaci :-) 

    Abychom měli lepší příspěvky, cvičební kurzy, podcasty nejen o výživě a nové tváře na webu www.wellyou.cz .

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 6 z 7
    Eco friendly TERMO LAHEV do fitka WELL YOU :-)

    Stylová termoska značky Well You s nerezovou pojistkou, která neteče, když jí hodíte do tašky! K dispozici jsou dvě velikosti – 350 ml a 450 ml a 3 barvy.

    Specifikace produktu:
    • termoska je vyrobena z vysoce kvalitní nerezavějící oceli
    • pojistkový mechanismus zabraňující nečekanému otevření a unikání tekutiny
    • nerezová vložka činí termosku téměř nerozbitnou
    • udrží teplo až 24 hodin
    • objem: 350 ml
    • materiál: nerez, plast
    • barva: růžová, zlatá, černá
    • rozměry: 23,5 x 6,5 cm
    • vlastnost: eco-friendly produkt
    https://www.wellyou.cz/e-shop/termolahev-z-nerezove-oceli-well-you/

    ZBOŽÍ ZAŠLEME POŠTOU (cena je vč. poštovného). BARVU A VELIKOST UVEĎTE DO POZNÁMKY.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    10,66 €
    (270 Kč)
  • zostáva 9 z 12
    Mega rychlý ŠVIHADLO WELL YOU

    Už Rocky Balboa věděl, jak zlepšit kondici. Přispějte na Well You koupí švihadla s pěnovými madly a nastavitelným lankem a hroznou rychlostí.

    Specifikace produktu:
    • ultra lehké a rychlé švihadlo Well You
    • kvalitní lano, které se při švihu neopotřebuje a neodpadne
    • nastavitelná délka lana pro jakoukoliv výšku
    • materiál: ocelová madla s pěnovými úchopy, ocelový drát obalený transparentní gumou
    • barva: černá, růžová, šedá
    • délka lana: 280 cm
    • hmotnost: 170 g
    ZBOŽÍ ZAŠLEME POŠTOU (cena je vč. poštovného). BARVU UVEĎTE DO POZNÁMKY.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • predané 0
    Měsíční ČLENSTVÍ na Program BE FIT - PRO SEBE, PRO MÁMU I PŘÍTELKYNI

    Program BE FIT obsahuje on-line cvičební kurzy a blog s novinkami ze světa zdravého životního stylu. Recepty, články a podcasty od těch nejlepších odborníků. Členství umožní vstup do veškerého obsahu. 
    Ukázky všech cvičebních kurzů naleznete  na  https://www.wellyou.cz/cvicebni-kurzy1/ 

    Můžete si z pohodlí domova zacvičit Fyzio jógu, Hatha jógu, Pilates, Body Balance, Body Forming aj. Kurzy obsahují videa, články a zásobník cviků a jako motivace je i odměna po absolvování.

    Pravidelně dodáváme nové články z oborů nutričního poradenství, psychologie, fyzioterapie, kondičního tréninku, nebo jógy a meditace.

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM SPOLEČNĚ S HESLEM. NEJPRVE SE ZAREGISTRUJETE NA WEBU, UPLATNĚTE HESLO A NÁSLEDNĚ SE ČLENSTVÍ AKTIVUJE. ČLENSTVÍ MŮŽE VYUŽÍT VÍCE OSOB.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    15,79 €
    (400 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Jóga WELL YOU PONOŽKY, aby ťapky byly v teple :-)

    Protiskluzové ponožky Well You máme v jahodové a mentolové barvě.

    Specifikace produktu:
    • perfektní na cvičení jógy, pilates, tance nebo Body Balance
    • chrání proti chladu a perfektně přiléhají k povrchu
    • nestahují nepříjemně chodidlo, naopak zachovávají maximální pohyblivost
    • jsou lehké a absorbují pot
    • barvy: jahodová, mentolová
    • materiál: neopren
    • velikost: S (35/36 – 18,5 cm), M (37/38 – 19,5 cm), L (39/40 – 20,5 cm)
    ZBOŽÍ ZAŠLEME POŠTOU (cena je vč. poštovného). BARVU A VELIKOST UVEĎTE DO POZNÁMKY.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    16,58 €
    (420 Kč)
  • predané 0
    KURZ GRAVID JÓGY - pro sebe nebo pro manželku (doufejme) :-)

    Máte doma těhotnou ženu, anebo jste sama těhulka ve druhém trimestru? Zacvičte si s Kristýnou Korecovou .

    Cvičit jógu v těhotenství znamená vědomé rozhodnutí prožívat toto období v harmonii. Ženě se tak otevírá možnost sebepoznání. Stává se z ní žena-matka, což je ohromný přerod. Prožívání společného bytí spolu s rostoucím dítětem ji vnitřně obohacuje a je skutečně přítomna ve svém těle. Zásadním způsobem se tím zvyšuje pravděpodobnost přirozeného porodu, rychlé regenerace po něm, ale i vytvoření zdravého láskyplného vztahu k miminku.

    Ukázku najdete   https://www.wellyou.cz/cvicebni-kurzy1/kurz-gravid-jogy/ .

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM SPOLEČNĚ S HESLEM. NEJPRVE SE ZAREGISTRUJETE NA WEBU, UPLATNĚTE HESLO A NÁSLEDNĚ SE KURZ AKTIVUJE. KURZ MŮŽE VYUŽÍT VÍCE OSOB A MÁTE DO NĚJ PŘÍSTUP NEOMEZENĚ.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    17,77 €
    (450 Kč)
  • predané 0
    KURZ PILATES s Lucií Pitelovou -– 12 lekcí + 3 články + zásobník cviků

    Chcete-li se cítit lehčí a pevnější, pak je to kurz ideálně pro vás. Tento kurz vede skvělá Lucie Pitelová.

    Filozofií Pilatesovy metody je pracovat s tělem směrem "zevnitř ven", a to zejména vědomým dechem, který navozuje správnou aktivaci břišních svalů a svalů pánevního dna. Téměř každý cvik Pilatesovy metody má svůj původ v józe a cvičení pilates tak nejenom posiluje a tvaruje tělo, ale také uvolňuje duševní a emoční napětí, snižuje negativní účinky stresu a únavy.

    Darujte tento kurz i svým blízkým! Ukázku naleznete zde  https://www.wellyou.cz/cvicebni-kurzy1/kurz-pilates/ .

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM SPOLEČNĚ S HESLEM. NEJPRVE SE ZAREGISTRUJETE NA WEBU, UPLATNĚTE HESLO A NÁSLEDNĚ SE KURZ AKTIVUJE. KURZ MŮŽE VYUŽÍT VÍCE OSOB A MÁTE DO NĚJ PŘÍSTUP NEOMEZENĚ.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • zostáva 31 z 31
    Pro pevný zadek nás žen - BOOTY BAND BY WELL YOU :-)

    PŘISPĚJTE PRO PEVNÝ ZADEK NÁS ŽEN :-)

    S touto Booty Band (odporovou gumou) jde tvarování postavy samo. Stylová textilní odporová guma dle výběru, která je měkká a nepraskne.

    Skvělá fitness pomůcka nejen pro domácí workout, s kterou lze dělat dřepy, úkroky v dřepech, zakopávání či klasické lunge. Je vhodným pomocníkem při tvarování zadku a stehen. Guma disponuje protiskluzovými gumovými popruhy, díky nimž zůstane vždy na svém místě.

    Specifikace produktu:
    • textilní guma pro pevný zadek a tvarovaná stehna
    • vysoce elastická guma, která nepraská
    • dostatečně široká s protiskluzovými gumovými pruhy na vnitřní straně
    • materiál: bavlna, lycra
    • velikost: S (65 cm), M (75 cm), L (85 cm)
    ZBOŽÍ ZAŠLEME POŠTOU (cena je vč. poštovného). MÁME NĚKOLIK TYPŮ MOC PĚKNÝCH GUM, VZOR, BARVU A VELIKOST UVEĎTE DO POZNÁMKY.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    KURZ FYZIO JÓGY s Terezou Řeháčkovou – 12 lekcí + 3 články + zásobník cviků

    Už máte dost home office, bolí Vás záda, anebo si zkrátka chcete zdravě zacvičit?

    Lekce jógy jsou vedené fyzioterapeutkou a lektorkou jógy  Terezou Řeháčkovou, která v kurzu vychází ze znalostí vývojové kineziologie, senzomotorické stimulace, posturální terapie, respirační fyzioterapie, metody Ludmily Mojžíšové a dalších fyzioterapeutických i metod i jógových technik. Lekce kombinují fyzioterapeutické metody  s klasickými jógovými technikami a jsou zaměřené na odstranění i prevenci svalových dysbalancí, vedoucích k chronickým bolestem pohybového aparátu. Během lekce uvolníte a protáhnete přetížené a zkrácené svaly a aktivujete ty oslabené. Důraz je kladen na techniku provedení a koncentraci na jednotlivé pozice.

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM SPOLEČNĚ S HESLEM. NEJPRVE SE ZAREGISTRUJETE NA WEBU, UPLATNĚTE HESLO A NÁSLEDNĚ SE KURZ AKTIVUJE. KURZ MŮŽE VYUŽÍT VÍCE OSOB A MÁTE DO NĚJ PŘÍSTUP NEOMEZENĚ.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,69 €
    (600 Kč)
  • predané 0
    KURZ HATHA JÓGY s Monikou Rákosníkovou - 17 video lekcí

    Pokud hledáte cvičení pro kompenzaci stresu a zklidnění, pak je pro Vás vhodná Hatha jóga s moc příjemnou Monikou Rákosníkovou.

    Hatha jóga nám pomáhá obnovit harmonii těla a mysli, pomáhá nám být v souladu sami se sebou a učí nás lepšímu vnímání přítomnosti. Je typická dlouhými výdržemi a pomocí dechu vás učí zklidňovat mysl a být trpělivý. Cvičením jógy posílíte svoji fyzickou i psychickou odolnost, přesně to co v této době potřebujeme.

    Kurz je vhodný jak pro ty, kdo se s jógou teprve seznamují, tak i pro ty, kteří se již s jógou setkali a chtějí se ve své praxi zdokonalit.

    Ukázkovou lekci najdete na   https://www.wellyou.cz/cvicebni-kurzy1/kurz-hatha-jogy/.

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM SPOLEČNĚ S HESLEM. NEJPRVE SE ZAREGISTRUJETE NA WEBU, UPLATNĚTE HESLO A NÁSLEDNĚ SE KURZ AKTIVUJE. KURZ MŮŽE VYUŽÍT VÍCE OSOB A MÁTE DO NĚJ PŘÍSTUP NEOMEZENĚ.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    29,62 €
    (750 Kč)
  • predané 0
    Tříměsíční ČLENSTVÍ na Program BE FIT - TO JE VÝZVA ! :-)

    Cvičte v pohodlí domova, jezte zdravě a změňte svůj životní styl! Je prokázáno, že již po 30 dnech se vytvoří návyky, které mohou ovlivnit Váš životní styl. Dejte si předsevzetí a cvičte naše kurzy pravidelně po dobu 3 měsíců, čtěte nás a poslouchejte nás.

    A nebo jen darujte tento poukaz tomu, koho máte rádi! :-)

    Program BE FIT obsahuje on-line cvičební kurzy (Fyzio jóga, Hatha jóga, Pilates, Body Balance, Body Forming aj.) a blog s novinkami ze světa zdravého životního stylu. Recepty, články a podcasty od těch nejlepších odborníků. Členství umožní vstup do veškerého obsahu.

    Ukázky všech cvičebních kurzů naleznete  na  https://www.wellyou.cz/cvicebni-kurzy1/ . 

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM SPOLEČNĚ S HESLEM. NEJPRVE SE ZAREGISTRUJETE NA WEBU, UPLATNĚTE HESLO A NÁSLEDNĚ SE ČLENSTVÍ AKTIVUJE. ČLENSTVÍ MŮŽE VYUŽÍT VÍCE OSOB.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    33,56 €
    (850 Kč)
  • predané 0
    KURZ BODY FORMING - corona challenge - 20 lekcí + 3 články + zásobník cviků

    Pokud chcete zhubnout a vytvarovat postavu a ještě cvičit podle mistryně světa, která opravdu ví, jak cvičit technicky správně tak, abyste si neublížili, zkuste, prosím, tento kurz, který Vám dá do těla!

    Kurz obsahuje celkem 20 lekcí zaměřených na posílení jednotlivých svalových skupin - hýždě, boky a vnitřní stehna, paže, břicho, prsa a záda. V rámci kurzu se celkem čtyřikrát zintenzivňuje úroveň cvičení, tudíž uvidíte už za měsíc určitý posun! Kurz lze pojímat tedy jako výzvu, jak zlepšit svou fyzickou kondici. Během každé lekce proběhne warm up (zahřátí), mobilizační cvičení, hlavní část tréninku a závěrečné protažení.

    Ukázku naleznete na  https://www.wellyou.cz/cvicebni-kurzy1/kurz-body-formingu/.

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM SPOLEČNĚ S HESLEM. NEJPRVE SE ZAREGISTRUJETE NA WEBU, UPLATNĚTE HESLO A NÁSLEDNĚ SE KURZ AKTIVUJE. KURZ MŮŽE VYUŽÍT VÍCE OSOB A MÁTE DO NĚJ PŘÍSTUP NEOMEZENĚ.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    33,56 €
    (850 Kč)
  • predané 0
    KONZULTACE s nutriční terapeutkou Hanou

    Během konzultace proběhne všeobecné poradenství a jednoduchá anamnéza. Báječná  Hana Lang zodpovídá Vaše dotazy. Diagnostika probíhá buď osobně v Kamenici u Prahy nebo on-line na základě domluvy. Konzultace je 60min. a na termínu se domluvíte telefonicky s Hanou, která Vám zavolá. Do poznámky proto, prosím, uveďte telefon.

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM A MÁ PLATNOST 3 MĚSÍCŮ.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    33,56 €
    (850 Kč)
  • predané 1
    KONZULTACE s osobní trenérkou Lucií

    Chcete se dozvědět, jak se stravovat, jak cvičit a jak změnit svůj životní styl k lepšímu? Pak využijte 60 minutové konzultace s osobní trenérkou Lucií Tužovou . Tyto konzultace jsou možné uskutečnit na základě dohody osobně v Praze nebo on-line. Konzultace je 60min. a na termínu a místě se domluvíte telefonicky s Lucií, která Vám zavolá. Do poznámky proto, prosím, uveďte telefon.

    PS: Konzultace je možná i v angličtině


    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM A MÁ PLATNOST 3 MĚSÍCŮ.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    33,56 €
    (850 Kč)
  • predané 0
    KONZULTACE s osobním trenérem Sergiyem

    Sergiy Gayevsky se zaměřuje na funkční trénink, práci s vlastní vahou těla a kondiční trénink. Pokud se chcete dostat do kondice, nebo někomu pomoci dostat se do kondice, pak si zakupte konzultaci se Sergiyem, nejlepším trenérem Holmes Place. Konzultace je 60min. a na termínu a místě se domluvíte telefonicky se Sergiyem, který Vám zavolá. Do poznámky proto, prosím, uveďte telefon.

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM A MÁ PLATNOST 3 MĚSÍCŮ.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    33,56 €
    (850 Kč)
  • predané 1
    Roční ČLENSTVÍ na Program BE FIT - ZA SUPER CENU !!!

    Pokud si přejete dlouhodobou změnu, pak doporučujeme kombinovat roční členství v on-line Programu BE FIT společně s tréninkem ve fitness centru, anebo venku v parku, abyste získali pořádnou motivaci.
    Ukázky všech cvičebních kurzů naleznete  na  https://www.wellyou.cz/cvicebni-kurzy1/ . 

    Uklidněte se doma Fyzio jógou, Hatha jógou, Pilates, Body Balance, nebo si dejte do těla u Body Formingu s Terezou! Za rok už uvidíte pěkné výsledky. Samozřejmě se nabízí využít  konzultace s osobním trenérem, který nastaví tréninkový plán a učiní krátkou diagnostiku.

    Program BE FIT obsahuje on-line cvičební kurzy (Fyzio jóga, Hatha jóga, Pilates, Body Balance, Body Forming aj.) a blog s novinkami ze světa zdravého životního stylu. Recepty, články a podcasty od těch nejlepších odborníků. Členství umožní vstup do veškerého obsahu.

    VOUCHER VÁM BUDE ZASLÁN E-MAILEM SPOLEČNĚ S HESLEM. NEJPRVE SE ZAREGISTRUJETE NA WEBU, UPLATNĚTE HESLO A NÁSLEDNĚ SE ČLENSTVÍ AKTIVUJE. ČLENSTVÍ MŮŽE VYUŽÍT VÍCE OSOB.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    47,38 €
    (1 200 Kč)
  • predané 0
    FIREMNÍ DEN zdraví Well You - JSTE SPOLEČENSKY ZODPOVĚDNÁ FIRMA? TAK SE UKAŽTE :-)

    Firemní den zdraví zahrnuje diagnostiky osobního trenéra, diagnostiky nutričního terapeuta, cvičební skupinové lekce dle dohody se společností, služby fyzioterapeuta / maséra a osobního trenéra. Den zdraví zahrnuje i ochutnávku potravin. Den zdraví lze uskutečnit na území ČR, preferovaně Praha.

    Celková nabídka by byla zaslána do emailu a následně konzultována na přání zákazníka. Prosím o předchozí telefonickou dohodu (Lucie Tužová 773465432)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    987,17 €
    (25 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    CVIČENÍ VE FIRMĚ by Well You! ŠUP MÁKNEME A KORONĚ DÁME NA FRAK :-)

    Cvičební lekce dle dohody 2x týdně a více v prostorách společnosti po dobu 3 měsíců. Cvičení lze praktikovat pouze v Praze.

    Lektory lze vybrat na základě konzultace na  https://www.wellyou.cz/o-nas/nas-tym/ . Stejně tak je možné kombinovat charakter cvičení - dynamické či relaxační formy.

    Vše je nutné předem projednat telefonicky (Lucie Tužová 773465432)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 184,60 €
    (30 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    GENERÁLNÍ PARTNER WELL YOU - EXKLUZIVNĚ

    Staňte se generálním partnerem firmy Well You Health Club a nabídněte kombinaci on-line cvičebních lekcí s lekcemi přímo v prostorách firmy, společně se dny zdraví. Generální partnerství je na dobu neurčitou, přístup do online cvičebních kurzů jsou také na dobu neurčitou. Cvičení v prostorách firmy je omezeno na dobu jednoho roku (lze ho praktikovat pouze v Praze), a stejně tak i dny zdraví, které se konají čtvrtletně. Brand partnera bude zviditelněn na webu www.wellyou.cz, ve cvičebních videích a v podcastech Well You na Spotify. Podrobnosti o partnerství je potřeba předem konzultovat s jednatelkou (Lucie Tužová 773465432).

    Zlepšete zdraví Vaší společnosti a vytvořte tak portál dělaný na míru Vašemu brandu !!!
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19 743,34 €
    (500 000 Kč)