Z kopřiv na Dakar

Koupili jsme vrak. Samuraje. Suzuki Samurai. Pokud nám pomůžete, dostaneme ho na Dakar. A vy pojede s námi. Závodnice Ollie Roučková už slavný závod dvakrát dokončila jako první češka, na čtyřkolce a v bugině. Teď potřebuje vaši pomoc s další výzvou!

Author: Olga Roučková

  • Prdelka neni špatná

  • Já v něm vidím legendu

  • Vnitřní část je kompletně na výměnu

  • Klasická nemoc Samíků

  • Místo na hlavní nádrž, rezervy, nářadí

  • Retro

  • Tohle není odtoková díra

  • Tahle podpisová karta může být tvoje

  • Staň se mechanikem na testování....

  • Blejskni se s medailí

  • Andílci pro štěstí ti udělají radost

  • Náramky pro štěstí s láskou dělané

  • Dakarské rukavice exklizivně jen jeden jediný pár

  • Jedinečná helma, jediný originál

  • Závodní kombinéza může být tvoje

  • Samolepka robotice může být tvoje

  • Síťovka s gravírováním Ollie nebo Samurai

  • Pořádné retro u tebe doma

EUR 4,370
pledged of EUR 3,968

110%

110% completed

103 contributors pledged

Community, Sport

All or nothing. Project finished on Jul 8, 2021 at 06:00.

Show all rewards

Jak to začalo

Poprvé v historii uvidíte Suzuki Samuraje s čistě českou posádkou na legendárním Dakaru! Za volant nesmrtelné Suzuki Samurai se posadí Ollie Roučková, která Rallye Dakar dokončila jako první Češka, a to rovnou ve dvou závodních kategoriích.

Nyní stojí před další výzvou, a to postavit závodní auto z "absolutního VRAKU", který vytáhla z "vrakoviště", kde autem prorůstaly kopřivy. Pevně věříme, že s vaší pomocí postavíme závodní auto a z "vrakoviště" se společně dostaneme na startovní rampu nejnáročnější rallye planety – Dakar.

Co je náš cíl?

Nejúspěšnější česká čtyřkolkářka má před sebou další výzvu. A to postavit z vraku závodní speciál, který bude splňovat přísná pravidla Dakaru podle dobové specifikace. Samuraje osadíme nejnovějšími bezpečnostními prvky tak, aby naše posádka byla maximálně v bezpečí. Úpravy zahrnují mimo jiné přídavnou palivovou nádrž, ochranný rám, hasicí systém, homologované závodní sedačky, šestibodové pásy. Ale než začneme řešit specifikace, musíme Samurajovi vdechnout život. A vy u toho můžete být s námi v přímém spojení od začátku do konce!

Maličké Suzuki co dobylo poušť:

Když se v roce 1990 na start nejtěžší rallye světa postavily dvě Suzuki Samurai, vzbudily tím v motoristickém světě doslova pozdvižení. Málokdo tenkrát věřil v úspěch mise těchto dvou malinkatých offroadů, kterým pod kapotou tloukla benzínová srdce o objemu válců pouhých 1,3 l. Navíc trasa ročníku 1990 byla extrémně náročná. Do pouště se vrhlo celkem 465 strojů, ale cíl 11.420 km dlouhého afrického dobrodružství spatřilo jen 133 z nich. K úžasu laiků i odborníků oba Samurajové mezi nimi! Samurai tak prokázal, že je hoden svého jména a že je opravdovým bojovníkem. A my Samurajovi chceme dát druhou šanci vidět cíl!

... a ještě něco navíc, prcek z vrakoviště:

V kategorii Classic se musíme pevně držet specifikace vozidla, které Dakar v těch daných letech odjelo. My proto museli sáhnout po generaci Samuraje z devadesátých let ve verzi s prodlouženým rozvorem.

Jedná se o poměrně vzácnou karosářskou variantu, kterých do dneška „přežilo“ jen pár. Mně proto nezbylo než vytáhnout z kopřiv zuboženou hromadu šrotu, takže oproti posádkám z roku 1990, které měly k dispozici zbrusu nové Samuraje, to máme dnes mnohem těžší. Čeká nás mnoho práce. Ten, kdo měl někdy tu čest se Samurajem, ví, jak shnilé toto auto umí být.

Proč jsem si vlastně vybrala tento model?

Od prvního startu Samuraje na Dakaru uplynulo více než třicet let a Samurai se stal mezi zástupy vyznavačů offroadu skutečnou legendou, která klame tělem. Na pohled sice malé auto, které však skrývá úžasné offroadové schopnosti. Nicméně, nikdo další si už se Samurajem na Rallye Dakar netroufl. A my mu cheme dát druhou šanci! Hlavně díky jeho schopnostem. Také jsme si ale řekli, že chceme jet Dakar za co nejnižší finanční budget. Tomu nahrává jeho nízká pořizovací cena i příznivé ceny náhradních dílů.

Proč HitHit?

Ještě, než se postavíme na startovní rampu Rallye Dakar, musíme postavit závodní speciál. Takřka od nuly. To znamená vzkřísit legendárního Samuraje a roztlouct jeho benzínové srdce.

A s tím potřebujeme Vaši pomoc!

Vybrané peníze použijeme na TOTÁLNÍ rekonstrukci auta, na přípravné závody na Dakar a testování. Jedeme v tom společně. Pokud vše dobře dopadne (a tohle dobře dopadne), přihlásíme se do kategorie Classic, kde mohou jet speciály minulosti. Musíme to zvládnout s minimálními náklady, ale i ty jsou poměrně vysoké a náš rozpočet potřebuje pomoc v podobě 100 tisíc korun. 

Já vidím legendu, ne "VRAK"!

„Hned jsem se do něj zamilovala. To, že skrz zadní korbu prorůstaly kopřivy, mě neodradilo!“

Jak vidí Suzuki Samurai hlavní mechanik?

„Já tě zabiju, že já ti vůbec říkal, že ten model existuje. Měl jsem tě nechat u tvého nápadu jet Pandou. Víš, kolik to bude práce a času!? Jenom vyvařit kastli, oživit motor... "

Kategorie Classic:

Nová dakarská kategorie Classic jednak přibližuje současný Dakar zpět k původním kořenům, kdy tento pouštní závod byl hlavně jedním velkým dobrodružstvím, ale především skládá poklonu těm skvělým starým strojům, které psaly dakarskou historii zlatým písmem.

Kdo jsme?

Posádku "VRAKOUŠE" tvoří dvojnásobná účastnice Rallye Dakar a navigátor Robert. Toho si Ollie doslova vykopala z bahna na Albánia Rallye. Aby mohla projet a dokončit soutěž, musela si udělat volnou cestu. To znamenalo vyhrabat z bahna jeho uvízlou motorku. Od té doby se s Robertem zná, slovo dalo slovo a budou spolu tvořit posádku nejen na Rallye Dakar, ale také při testování a přípravných závodech.

Buďte součástí naší cesty, která směřuje na legendární Dakar!

News

Jul 6, 2021 Sledujte náš příběh dál:

Děkuji, že jste byli součástí naší neuvěřitelné cesty! Náš příběh můžeš sledovat dál na těchto odkazech:  Facebook - Ollie Roučková Instagram - Ollie Roučková www - www.rouckova.cz  Nejnovější galerie -  https://rouckova.cz/2021/07/06/tohle-neni-vrakac/ 

More

Jul 6, 2021 𝐊𝐚𝐦𝐩𝐚ň 𝐣𝐞 𝐮 𝐤𝐨𝐧𝐜𝐞 - 𝐳í𝐭𝐫𝐚 𝐤𝐨𝐧čí𝐦𝐞:

Kampaň je skoro u konce - už jen jeden den a my budeme moct ještě chvíli bilancovat Díky vám přispěvatelům, můžeme dále realizovat našeho VRAKOUŠE a společně posuneme zas laťku písečného dobrodružství o něco výše Děkujeme [̲̅s][̲̅t][̲̅o][̲̅v][̲̅c][̲̅e] přispěvatelů v kampani a vůbec všem…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 10
    Dobropocitová odměna

    Jestli nás chceš podpořit jen tak, je tu právě tato dobropocitová odměna.  

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.97
    (CZK 100)
  • remaining 74 from 80
    Náramky pro štěstí

    Pomáhají nám všichni naši příbuzní, kamarádi, známí… i moje maminka. 

    Právě ona s láskou vyrábí náramky, co nosí štěstí. Víme to, protože na Dakaru štěstí rozhodně přinesli. Nákupem náramků si pocit štěstí při rozbalování užiješ také. 


    Cena zahrnuje poštovné.

    Jak náramky vypadají najdeš v galerii.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.94
    (CZK 200)
  • sold 22
    Samolepka

    Dej okolí vědět, komu fandíš na Dakaru a lípni si naší robotici kam se ti zlíbí.

    Jedná se o samolepku robotice, která Ollie v různých modifikacích doprovází všude.

    Samolepka o velikosti 10 cm. Naše robotice neni žádná bábovka! Nalepte si ji na auto, nebo motorku a ona vydrží každý déšť, brod i dotěrnou větev v lese.

    Cena zahrnuje poštovné.

    Jak samolepka vypadá najdeš v galerii.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 9.92
    (CZK 250)
  • sold 6
    Duchem na Dakaru - podpisová kartička

    Chceš vidět Ollie a Samuraje soupeřit s dunami nebezpečné pouště?

    Pak můžeš přispět pro dobrý pocit a radost z toho, že se pro vás závod stane osobním. Naše jméno bude ve výsledcích i díky tobě a my na to budeme v poušti myslet.

    Za odměnu ti domů pošleme podepsanou kartičku. Tuto odměnu samozřejmě můžeš v následujícím kroku libovolně navýšit a mít pocit o to lepší! 😊  

    Cena zahrnuje poštovné.

    Jak podpisovka vypadá najdeš v galerii.

    Ollie ti děkuje!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 11.90
    (CZK 300)
  • sold 0
    Náhradní díl ze Samíka

    Náhradní díl ze Samíka. Jak to vlastně myslíme? Neboj se, nedáme ti celý nárazník, to by nám pošta asi pěkně poděkovala :) Ale co takhle šroubek nebo matku? Naši mechanici se s odstrojováním nemazlili. Proto taky máme hodně matek i šroubků, které ti můžeme poslat poštou.

    Že je náš Samík pěkně prorostlej sis jistě všimnul. Kousek šrotu může být i u tebe. Hodíš si jej na klíče, nebo někam do garáže. 

    Cena zahrnuje poštovné.


    Děkuji za podporu!
    Ollie

     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.48
    (CZK 390)
  • remaining 95 from 100
    Andílci pro štěstí

    Pomáhají nám všichni naši příbuzní, kamarádi, známí… i moje maminka.

    Právě ona s láskou vyrábí andělíčky, co nosí štěstí. Víme to, protože na Dakaru štěstí rozhodně přinesli. Nákupem andílků si pocit štěstí při rozbalování užiješ také. 

    Cena zahrnuje poštovné.

    Jak andílci vypadají najdeš v galerii.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 17.86
    (CZK 450)
  • remaining 1 from 3
    Síťovka s nápisem - Ollie

    Famózně objemná a nekonečně natahovací, taková je pružná síťovka. Vychytaná široká ucha jsou zárukou pohodlí při nošení. Jako nákupní taška se osvědčila na jedničku s hvězdičkou. Vezmi ji s sebou na rodinné nákupy, na trh nebo do dílny.  

    Retro model s vygravírovaným nápisem Ollie je speciálně navržený, aby se rozpínal do všech stran. Plně naložená síťovka tak udělá kompaktní kouli místo aby se vám vyvěsila až ke kotníkům.... Tuhle síťkovku budeš mít jenom ty! 

    Cena zahrnuje poštovné.

    Jak síťovka vypadá najdeš v galerii.

    Děkuji za podporu!
    Ollie




     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.05
    (CZK 480)
  • remaining 1 from 2
    Síťovka s nápisem - Samurai

    Famózně objemná a nekonečně natahovací, taková je pružná síťovka. Vychytaná široká ucha jsou zárukou pohodlí při nošení. Jako nákupní taška se osvědčila na jedničku s hvězdičkou. Vezmi ji s sebou na rodinné nákupy, na trh nebo do dílny.  

    Retro model s vygravírovaným nápisem Samurai je speciálně navržený, aby se rozpínal do všech stran. Plně naložená síťovka tak udělá kompaktní kouli místo aby se vám vyvěsila až ke kotníkům....  Tuhle síťkovku budeš mít jenom ty! 

    Cena zahrnuje poštovné.

    Jak síťovka vypadá najdeš v galerii.

    Děkuji za podporu!
    Ollie



     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.25
    (CZK 485)
  • remaining 2 from 10
    Hrneček

    Hrneček na kafčo s roboticí, podpisem a 301. Domu do dílny nebo na zahradu, tam všude se ti můj limitovaný hrneček bude vyjímat.

    Cena zahrnuje poštovné.

    Jak hrneček vypadá, uvidíš v galerii.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.84
    (CZK 500)
  • remaining 5 from 10
    Týmová trička našich mechošů - L

    Týmová trička, co s námi budou na Dakaru. Po dokončení poslední etapy naše stylová trička svlékneme z mechaniků a pošleme je k tobě domů. 

    Nemusíš se bát, vypereme je. K tričkům připojíme - číslo etapy spolu se jménem mechanika, ve které tohle tričko bylo. A kdo jej nosil.

    Velikost - L

    O jaká trička se bude jednat se dozvíš až před Dakarem na Tiskovce. Ale máš se na co těšit, naši dizajnéři se jistě vyřádí. Zaručíme, že tahle trička bude mít jen omezený počet lidí. Žádná tuctovka.


    Cena zahrnuje poštovné. 


    Děkuji za podporu!
    Ollie
     

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 31.35
    (CZK 790)
  • remaining 4 from 10
    Týmová trička našich mechošů - XXXL

    Týmová trička, co s námi budou na Dakaru. Po dokončení poslední etapy naše stylová trička svlékneme z mechaniků a pošleme je k tobě domů. 

    Nemusíš se bát, vypereme je. K tričkům připojíme - číslo etapy spolu se jménem mechanika, ve které tohle tričko bylo. A kdo jej nosil.

    Velikost - XXXL

    O jaká trička se bude jednat se dozvíš až před Dakarem na Tiskovce. Ale máš se na co těšit, naši dizajnéři se jistě vyřádí. Zaručíme, že tahle trička bude mít jen omezený počet lidí. Žádná tuctovka.


    Cena zahrnuje poštovné. 


    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 31.35
    (CZK 790)
  • remaining 96 from 100
    Blejskni se s medailí

    Exkluzivní fotky s Dakarskými medailemi. Přijeď si potěžkat medaili na krk.

    Vem sebou někoho, kdo tě cvakne. A když nikoho neseženeš Ollie tě vyfotí. Tuhle fotku nemá každý, buď jedinečný, svůj a měj fotku medaile, kterou ti jen tak někdo nepůjčí. Součástí jsou i drobnosti od partnerů a pokec.

    Na focení se domluvíme kdekoli v Praze.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

     

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 31.75
    (CZK 800)
  • remaining 87 from 100
    Kalendář 2022

    Emoce, pot i krev od samotného vzniku Samíka "po cílovou rampu" zachycené okem fotoaparátu.

    Uvnitř exkluzivního kalendáře uvidíš i doposud nezveřejněné fotografie. Budeš první, kdo náš kalendář obdrží do svých schránek. Každý výtisk naše posádka vlastnoručně podepíše.

    Cena zahrnuje poštovné.


    Děkuji za podporu!
    Ollie

     

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 39.68
    (CZK 1,000)
  • remaining 1 from 3
    Kniha - Peklo na zemi

    Pojďte se projet legendární Rallye Dakar. Rallye Dakar 2018 převrátila můj závodní život naruby. Už odmalička jsem sledovala tento nejnáročnější závod planety. Inspirovaly mě kariéry úspěšných světových závodnic, které se nebály do tohoto dobrodružství jít. 

    Tuto jedinečnou knihu ti vlastoručně podepíši, nakreslím i dovnitř karikaturku a připojím malé PŘEKVAPENÍ.

    Cena zahrnuje poštovné.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.68
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Dakarský písek u tebe doma

    O tom, že Ollie křtila svou první dakarskou knihu pravým nefalšovaným pískem, jistě víte.

    Ale co když ti náš tým přiveze kus Dakaru přímo domů? Písek ti naše posádka nabere při zapadnutí. A ty budeš u toho, nabírání písku zdokumentujeme a pustíme na sociálních sítích online. 

    Písek ti po dokončení Dakaru a připlutí techniky zašleme domu prostřednictvím pošty. 

    Cena zahrnuje poštovné.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 59.52
    (CZK 1,500)
  • remaining 12 from 12
    Trénink s naší hvězdou

    Zajímá tě, jak se připravuje rallye jezdec? Chceš okusit muka našeho trenéra? Pojď s námi do tělocvičny a zažij hodinové peklo na zemi.

    Trénink se uzpůsobí tvým možnostem, takže žádný stres, že odlezeš po 4. Maminky a holky nebojte se, trénink ušijeme i přímo vám na míru.

    Je jen na tobě, jestli si vybereš trénink s Ollie nebo Robertem. Mechanici s námi necvičí, ti mají svůj " aerobik" na dílně.

    Cvičíme v Kolíně, čas společně doladíme. Trenér už se na tebe těší.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: not specified

    EUR 71.43
    (CZK 1,800)
  • remaining 2 from 4
    Naložení techniky

    Jestli chceš na vlastní kůži zažít, jaké to je balit na Dakar, tak tahle odměna je ušitá přímo pro tebe. 

    Pojď s našim týmem balit doprovodné auto a všechny věci potřebné k dobrodružství jménem Dakar. Zatím co jsou naši technici na dílně ve dne v noci, ty zažiješ jeden den na dílně.

    Dostaneš, soupis dílů a nářadí, které je třeba zabalit. Stejný jako vám rodiče připravovali, když jste jeli na letní tábor. Neboj se vším ti pomůže náš tým. Na vše bude dohlížet Ollie.

    Součástí odměny je oběd s týmem.

    Místo konání Roudnice nad Labem. Detaily a datum si spolu upřesníme. 


    Děkuji za podporu!
    Ollie



     

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 79.37
    (CZK 2,000)
  • sold 4
    Podepiš si Samuraje

    Chceš poslat svoje jméno do pouště? Tak do toho!

    Koupí odměny si zajistíš místo na polepu našeho vozidla, což si sám můžeš při plánovaných akcích zkontrolovat a následně se třeba hledat v záběrech kamer. Nepotkáš se s námi na akci? Nezoufej. Polepy vyblejskneme a dáme na naše sociální sítě.

    Jméno nebo přezdívku nám napiš do poznámky.

    Věř, že se ze všech sil budeme snažit dostat tě do cíle!

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 99.21
    (CZK 2,500)
  • remaining 4 from 6
    Vyfoť mě, jestli to dokážeš

    Staň se týmovým fotografem a zkus zachytit adrenalin posádky a soustředěnost mechaniků.

    Focení bude probíhat při ostrém testování o víkendu. A je na tobě jestli rád fotíš v sobotu nebo neděli.

    Foťák a jinou techniku musíš mít vlastní. My ti můžeme půjčit maximálně šroubovák.

    Fotíme v Milovicích u Prahy, na výběr budou letní i podzimní termíny, je jen na tobě, který termín si vybereš. Termíny upřesníme.

    Počet fotografů na akci 3.


    Děkuji za podporu!
    Ollie
     

    Reward delivery: not specified

    EUR 119.05
    (CZK 3,000)
  • remaining 20 from 20
    Ugriluj posádku

    Ugriluj posádku svými dotazy o Rallye Dakar při grilování masa v rodinné atmosféře.

    Ollie s Robertem vás provedou grilováním poutavým vyprávěním o Dakaru. Na této akci se dozvíš exkluzivní zajímavosti ze zákulisí nejnáročnější rallye planety. Tak trochu jiná beseda! Udělej si na nás 3-4 hodin času.

    Termíny i místo konání bude upřesněno, počítej s tím, že to bude až po Dakaru. Detaily si pak společně dohodneme. Kapacita grilování 10 lidí. 

    Jídlo a energeťáky zajištěny. 

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: not specified

    EUR 178.57
    (CZK 4,500)
  • remaining 8 from 10
    Mechanikem na dílně

    Pojeď s naším týmem připravit Samíka.

    Zažij na vlastní kůži stavbu Samuraje s našimi mechaniky, se kterými nasaješ atmosféru stavby Dakarského speciálu. Takže do montérek a jdeme šroubovat. A možná přijde i Ollie s Robertem.

    Jedná se o celý den, záleží na tobě, jak si uděláš čas. Oběd s celým týmem je samozřejmostí.

    Počet mechaniků na den - 2. Místo konání Roudnice nad Labem. Detaily a datum si spolu upřesníme.


    Dílna čeká právě na tebe.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 198.41
    (CZK 5,000)
  • remaining 1 from 1
    Dakarské ozávoděné boty

    Máš doma Dakarskou sbírku? Co jí rozšířit o jeden pár ozávoděných Dakarských závodních bot? V těhle botách Ollie jela svůj druhý Dakar.

    Jedná se o race boty s FIA homologací Sparco, ve kterých Ollie odzávodila skoro celý Dakar. Tyhle boty mají na sobě ještě Dakarský písek. 

    Jedinečný kousek. Jediné boty, které Ollie prodá. K páru bot dostaneš podpis s věnováním.

    Cena zahrnuje poštovné.


    Děkuji za podporu!
    Ollie
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 238.10
    (CZK 6,000)
  • remaining 5 from 6
    Mechanikem na testování

    Staň se mechanikem při testování vozu a zažij adrenalin při výměně dílů, nastavení vozu a námitek posádky.

    Testování probíhá v modu rallye při plném zatížení techniky posádky i mechaniků. Pojede se přesně na čas. Součástí balíčku jsou drobnosti od partnerů a občerstvení s kávou. 

    Místo testování Milovice u Prahy.  Předpokládané termíny v létě a na podzim. Bude to víkend a ty si vyber jestli chceš sobotu nebo neděli. Kapacita mechaniků - 2 osoby. Detaily spolu upřesníme.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: not specified

    EUR 277.78
    (CZK 7,000)
  • remaining 40 from 40
    Rallye víkend

    Zažij Rallye víkend na vlastní kůži!
    Čeká na tebe jízda po boku Ollie, večerní grilování, debata s celým týmem a večerní projekce videí ze stavby auta a zákulisí.


    Okusíš extrémní podmínky, které závodníci Dakaru zažívají každý den. Věř nám, že na tento víkend jen tak nezapomeneš. Možnost ježdění na vlastní motorce, čtyřkolce, SidexSide. Každý z účastníků si odnese drobnosti od našich partnerů. Místo konání Milovice u Prahy. Termíny letní i podzimní.

    Co budete potřebovat?
    Vybavení pro přespání v divočině a dobrou náladu. 

    Víc informací vám zašleme před kempem.

    Kapacita jednoho kempu 20 lidí.


    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 595.24
    (CZK 15,000)
  • remaining 1 from 1
    Helma oprášená Dakarem

    Třešnička na dortu je helma se speciálním dizajnem pro Dakar 2019. Tato helma je jedinečná, žádný duplikát není.

    Na helmě najdeš typické znaky, které doprovází Ollie od začátku závodní kariéry. FIA homologace, interkom, plně funkční. Budeš jediný, kdo jí bude mít.

    Tuto odměnu Ollie přiveze osobně, dle domluvy. 

    Jak helma vypadá, najdeš v galerii.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 1,587.30
    (CZK 40,000)
  • Sold out!!
    Dakarské rukavice

    Máš doma Dakarskou sbírku? Tak tady by ti neměly chybět rukavice, se kterými jela Ollie svůj druhý Dakar.

    Jedná se o race rukavice Alpinestars. Ve kterých Ollie odzávodila skoro celý Dakar. Tyhle rukavice zažily i Maratonskou etapu.

    Jedinečný kousek. Jediné rukavice, které Ollie prodá. K rukavicím dostaneš podpis s věnováním.

    Cena zahrnuje poštovné.

    Jak rukavice vypadají najdeš v galerii.

    Děkuji za podporu!
    Ollie

     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 154.76
    (CZK 3,900)
  • Sold out!!
    Kombinéza z II. Dakaru

    Pro věrné fanoušky Dakaru je tu mimořádná odměna - kombinéza od Ollie, se kterou jela Dakar v roce 2019.

    Jediný originál, šitý na míru, teda pro Ollie :) FIA homologace, značka Galuppo. Kombinéza je ošlehaná Dakarem.

    1 kus - jediný na prodej! Tuto kombinézu ti donese Ollie osobně kdekoli po Praze. Jiné předání dle domluvy.

    Jak kombinéza vypadá, najdeš v galerii.

    Děkuju za podporu!
    Ollie
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 793.65
    (CZK 20,000)