Debutové album Cleo music

Jsem Cleo. Zpívám, skládám písně a hraji na různé nástroje. Svou tvorbu prezentuji již pár let přes sociální sítě, a přišel čas vydat první album! Pojďte do toho se mnou! Budu velmi vděčná.

Author: Cleo

  • Vystoupení v rámci vysílání ČT Dobré ráno

  • Zakázková kresba od Cleo

  • Malba od Cleo

EUR 1,995
pledged of EUR 991

201%

201% completed

124 contributors pledged

Music, Art

All or nothing. Project finished on Apr 19, 2021 at 15:11.

Show all rewards

Kdo jsem?

Ahoj!

jsem Cleo. Skladatelka, zpěvačka, houslistka a prostě vystudovaná muzikantka snažící se dostat hudbu a s ní i pozitivní atmosféru mezi co nejširší množství posluchačů.

Už jako malá jsem věděla, že chci být muzikantkou. Během základní školy jsem tedy začala hrát na housle a klavír. Zároveň mě velmi bavilo psaní. Nejprve jsem psála jen deník, poté básničky a v průběhu let se z těchto básniček stávaly krátké písně.  Po základní škole byla jasná volba konzervatoř a následně JAMU, kde jsem se snažila hudebně rozvíjet a dál na sobě pracovat. Během studií jsem také rozšiřovala svůj YouTube kanál. Občas jsem tam nahrála nějaký cover a postupem času jsem se odhodlala přidávat také vlastní písně. Začala jsem mít stálé publikum a každé vydání nové písně mě naplňovalo velkou radostí. Když jsem se proto po dokončení studia ocitla před otázkou "co dál?", neváhala jsem a vydala jsem se na vlastní dráhu skladatelky a zpěvačky.

Album

S rostoucím repertoárem a publikem jsem usoudila, že je na čase vytvořit něco většího a kvalitnějšího, něž je většina mé dosavadní tvorby. Začala tedy práce na prvním albu. Kromě několika starších písniček, které již jsou v akustické podobě na YouTube bude obsahovat spoustu nových studiově nahraných. Doufám, že tímto albem pošlu všem svým dosavadním fanouškům jedno obrovské DÍKY, za tu neskutečnou podporu, kterou mě neustále zahrnují.

Toto velké poděkování patří také lidem, kteří mi v mé cestě neustále pomáhají. Ať už se jedná o samotné nahrávky, videoklipy, grafiky, administrativu či už za samotnou inspiraci. Jen díky Vám můžu být tady a plánovat vydání alba, což je naprosto neuvěřitelné. Děkuji.

Detaily

  • Album bude obsahovat několik starších nově nahraných písní. Ty jsem vybírala pečlivě v závislosti na tom, jak se líbily Vám a také jak splňovaly parametry kvality, které jsem si v průběhu měsíců určila. Zbytek budou nové zatím nikde nepublikované písně.
  • Zvukově to bude velmi pestré. Písně balancují mezi folkem a popem. Na všem spolupracuji také se svým dobrým kamarádem a talentovaným kolegou Ladislavem Dudokem, se kterým jsem již nahrávala písně jako "Na schovávanou" nebo "Co si přát". Věřím tedy, že posluchači budou spokojení. Každou nahrávku se snažíme posunout na maximálně profesionální úroveň, aby toto album bylo to nejlepší co jsme zatím vytvořili.

Proč jsem zvolila nesložitější cestu vydání CD?

Existuje několik způsobů jak vydat album a já zvolila tu momentálně nejsložitější. Vydání na vlastní pěst. Je totiž jedinou variantou, která nechává veškerá práva na vlastnictví výsledného produktu pouze jeho tvůrci. Když jsem tedy se svou písní od prvních slov až po předání publiku, přála bych si také být jejím vlastníkem a rozhodovat, co a kdy se s ní stane dál.

„Důvod proč zastávám názor, že by umělci měli vlastnit své portfólio je takovýto. Pokud jste tvůrcem hudby, jste jediný, kdo zná výtvor po všech stránkách, kdo ví co je napsáno mezi řádky a jaká jsou skrytá tajemství každého výtvoru. To z vás dělá toho jediného člověka, který píseň dokáže předat svým posluchačům tím nejlepším, jedinečným způsobem, který přinese všem maximální radost a spokojenost z výsledku.“

Taylor Swift 2020

Proč jsem zde, na HITHIT?

Za vybranou částku chci umožnit především samotné vytvoření fyzických CD (Výlis hudebních nosičů a tisk obalů). Pokud se vybere víc, peníze budou investovány do vybraného videoklipu a do propagace. Pokud jste se rozhodli mě podpořit, získáte přednostně podepsané CD i s možností stažení digitální nahrávky, a ještě drobnou pozornost. Také máte možnost získat například kresbu/malbu s tématem a zpracováním dle domluvy. 

News

Apr 19, 2021 Moc vám děkuji!

Jen díky vám jsme to zvládli! Vybralo se 201% původní částky a já vám jsem neuvěřitelně vděčná. Děkuji! Udělám vše pro to, abych vám vše vrátila s další tvorbou a brzy jakmile budu mít více informací se vám ozvu co dál <3 Mějte krásný den vaše Cleo

More

Mar 17, 2021 Každému kdo přispěl, něco malého navíc!

Ahoj! Pro každého kdo již přispěl nebo hodlá přispět na mé debutové album, se mi podařilo domluvit slevu 20% na eshop lokoko.cz Tuto slevu budu rozesílat při vydání alba s odměnami. Jak mě to vůbec napadlo a kdo je vlastně Lokoko? Před nějakou dobou jsem se úplně náhodou dostala k focení kytarovýc…

More

Project links

Web

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 14
    Jen tak

    Pokud Tě má ochutnávka zaujala, ale žádná odměna není dost dobrá.  :-) 

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • remaining 95 from 200
    CD - Cleo music

    Podepsané album s věnováním od Cleo do Vaší schránky. Album obdržíte také v digitální podobě. Pokud chcete CD bez věnování nebo máte speciální přání, napište mi do poznámek. 

    Možnost osobního předání v Brně nebo poštou. Poštovné je na mě! :)
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 9.91
    (CZK 250)
  • remaining 5 from 5
    Partner CD

    Jako odměnu Vám věnuji veřejné poděkování na sociálních sítích, či uvedu vaši značku. Po domluvě také v některém z videoklipů k albu.

    CD s věnováním je samozřejmostí!

    Možnost osobního předání v Brně nebo poštou. Poštovné je na mě! :)

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 198.14
    (CZK 5,000)
  • remaining 2 from 3
    Hlavní partner CD

    Jako odměnu budu Vaše logo opakovaně uvádět na sociálních sítích. Své místo najde také na bookletu nového CD.

    Podepsané CD s věnováním je samozřejmostí.

    Možnost osobního předání v Brně nebo poštou. Poštovné je na mě! :) 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 396.28
    (CZK 10,000)
  • Sold out!!
    Kresba/malba od Cleo

    Originální kresba/malba od Cleo pro věrného fanouška. Tvé přání prosím uveď v poznámce.

    Možnost osobního předání v Brně nebo poštou. Poštovné je na mě! :)

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 47.55
    (CZK 1,200)
  • Sold out!!
    Kresba/malba od Cleo + CD

    Originální kresba/malba od Cleo pro věrného fanouška. Tvé přání prosím uveď v poznámce.

    Samozřejmě dostanete i podepsané CD.

    Možnost osobního předání v Brně nebo poštou. Poštovné je na mě! :)

     

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 59.44
    (CZK 1,500)