Znovuotevření Městečka, kavárny s jedinečným dětským koutkem

Pojďte společně s námi znovu vybudovat oblíbený prostor pro rodiny s dětmi - kavárnu s originální dětskou hernou Městečko. Čím více milníků společně pokoříme, tím jedinečnější prostor vytvoříme.

  • Nové Městečko bude v Řevnicích, Corso Pod Lipami

  • Nové Městečko bude v Řevnicích, Corso Pod Lipami

  • Městečko bude bavit děti v zimě i v létě

  • Otevření Městečka v Letech, kmotři manželé Klusovi

  • Takové bylo Městečko v Letech. Hravé a útulné.

  • Pravidelně jsme pořádali kulturní akce pro děti

  • Workshop- zdobení cupcaků s Lelí´s cupcakes

  • Workshop - zdobení nanuků Lunar

  • Narozeninové oslavy v Městečku v Letech

  • Raut na akce a oslavy

  • Bubnování pro děti v Městečku

  • Tvoření s městečkovou tetou.

  • Dětská herna Městečko Lety

  • Hejblíkovic v Městečku Lety

  • Mikuláš v Městečku Lety

  • Vynikající dorty nám dodává Malá Pekárna

  • Stále vymýšlíme a plánujeme. Marie a Denisa

EUR 6,276
pledged of EUR 5,928

105%

105% completed

364 contributors pledged

Community, Antivir

Řevnice, Středočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Apr 3, 2021 at 13:09.

Show all rewards

Jak to začalo

Na konci září 2019 jsme spustili zkušební provoz a na začátku listopadu 2019 jsme kavárnu Městečko slavnostně oficiálně otevřeli. Kmotry Městečka se stali manželé Tamara a Tomáš Klusovi se svými dětmi, kterým naše originální dětská herna učarovala. A tak se začal psát příběh o dětském ráji, do kterého se sjížděli rodiny s dětmi z celé České republiky. Příběh to byl KRÁSNÝ, plný nádherných a velmi obohacujících setkání, tématických akcí, divadélek, přednášek, dobré kávy, zákusků, výborného jídla, smíchu a radosti, ale KRÁTKÝ. V březnu 2020 jsme museli z nařízení vlády Městečko poprvé na dlouhé (téměř tři) měsíce zavřít. Opět jsme otevřeli až na přelomu května/června 2020, kdy začínalo léto, které není naší sezónou. Venkovní hřiště, které by nám letní měsíce pomohlo přečkat, jsme bohužel vzhledem k okolnostem vybudovat nemohli. Naděje přišla v září 2020, kdy s deštivými a zkracujícími se dny začalo Městečko opět příjemně ožívat. Rozjeli jsme kroužky pro děti a věřili jsme slibům, že další vlna zavírání provozů jen tak nepřijde. Druhá vlna nakonec přišla a spláchla s sebou letovské Městečko nadobro. Po necelém roce jsme tak museli pracně, několik měsíců budované Městečko, naplánované a promyšlené do posledního detailu ZBOURAT. Naštěstí a proto, že věříme, že "když něco opravdu chceš, celý vesmír se spojí, abys to mohl uskutečnit", jsme dostali možnost Městečko znovu postavit v centru nedalekých Řevnic.

Co je náš cíl?

Naším cílem je nenechat se zlomit koronavirovou krizí, která se nedala nijak předvídat a znovu vybudovat oblíbené místo tolika úžasných lidí, se kterými se chceme dál potkávat a dělat jim naším projektem radost. Celý tenhle restart by nám moc usnadnila Vaše podpora.

Proč to děláme?

Přestože těch pár měsíců, kdy jsme měli možnost fungovat, bylo velice úspěšných, byla to ale příliš krátká doba na to, abychom si stihli vytvořit zásoby na vybudování Městečka nového. Víme, že projekt mnohé z vás zaujal, svědčí o tom nejen návštěvnost herničky, ale i čísla na našich sociálních sítích, proto věříme, že i v této nejisté době má skutečně smysl dát do toho znovu náš čas a energii, a Vás moc prosíme o finanční podporu.

Detaily

Milníky aneb jak s Vaší podporou naložíme



1) 150.000,- od podlahy
Nové Městečko budujeme od podlahy, ve které je pro Vás schované překvapení, které oceníte zejména v zimních měsících - podlahové topení. Komfort přinese nejen dětem lezoucím, batolícím se nebo pobíhajícím po herničce, ale i rodičům, kteří v čisté zóně naší herny chodili často jen v ponožkách.

2) 200.000,- kvalitní zázemí
Pokud jste letovské Městečko někdy navštívili, určitě jste si všimli, že jsme se snažili myslet opravdu na vše. Ke stolu jste si mohli vypůjčit dětskou židličku a omyvatelný bryndáček, samozřejmostí byl dětský příbor. Většina hostů ale nejvíce oceňovala dětské toalety s malinkými záchůdky, umyvadýlkem, přebalovacím pultem a vanou, ve které si mohli omýt miminko po přebalování nebo vykoupat dítě po nehodě. Standardem se u nás staly i plenky zdarma pro naše nejmenší hosty. Stejně kvalitní zázemí bychom Vám rádi poskytli i nyní.

3) 300.000,- vybavené domečky
Jediné, co nás při provozu Městečka skutečně zaskočilo, byla frekvence, s jakou bylo nezbytné opravovat a obměňovat rozbité hračky. Rádi bychom proto hernu vybavili co nejkvalitnějšími hračkami, které budou Vaše děti nejen bavit, ale i rozvíjet.

4) 450.000,- zázemí pro kroužky
Městečko není jen útulné útočiště před deštěm, zimou, mrazem a nudou. Rádi bychom, aby se nám podařilo vytvořit prostor, který v dětech probudí fantazii a kreativitu, kde se budou moci naučit nové věci nebo se zdokonalovat v těch již osvojených. Rádi bychom Vám i Vašim dětem opětovně nabídli příjemné, kvalitně vybavené zázemí, ve kterém se bude tvořit, cvičit, rozmlouvat nebo tančit jedna radost.

5) 700.000,- léto v suchu, ne na suchu
Jak už jsme zmiňovali výše, léto není naše sezóna. Vybrat dostatek peněz na to, abychom přežili naše první léto, které zaklepe na dveře v podstatě vzápětí po otevření, by pro nás byla nesmírná pomoc, která by nám zajistila další hladké fungování.

6) 1.000.000,- pražská pobočka
Pokud překonáme tento milník, začneme plánovat otevření pražské pobočky, po které tolik maminek volalo :-)

... a ještě něco navíc

Máme velkou radost, že nám stále píšete, Městečko Vám chybí stejně jako nám. Tím spíš jsme přesvědčení, že má smysl o něj zabojovat.

Kdo jsme?

Jmenuji se Denisa a jsem maminkou 2 malých kluků, momentálně v očekávání ještě s holčičkou, která k nám přibude každým dnem. Městečko jsem si vysnila, když jsem musela při malých dětech pracovat a navštěvovala jsem proto různé koutky a herničky v Praze i okolí. Chybělo mi místo, které by bylo pojaté komplexně, kde herní zóna je smysluplná, nejen plná prolézaček a na kterou je vidět z každého místa u stolu, kde je kvalitní zázemí pro děti, případně paní která by se dětem věnovala, kde se rodiče můžu cítit jako dospělí lidé, kde se kvalitně najím já i děti.

Městečko vzniklo nejdřív na papíře jako kresba, pak následovalo dlouhé hledání vhodného místa, kam by se vešlo vše, co jsem si představovala, že by mělo Městečko mít. A pak měsíce projektování, běhaní po úřadech, stavění a ladění každého detailu. 

Velmi mi pomohli přátele, který dělali, co mohli aby mě podpořili. Velké díky patří i Jíře Kachlon, která domečky malovala a bude malovat i ty příští a vede u nás velmi oblíbené kroužky keramiky, Marii Vágnerové, která v Městečku začala jako teta, ale dnes je mojí nepostradatelnou pravou rukou a celému týmu Městečka – číšnicím, kuchařce, tetám, lektorkám kroužků i uklízečce – tým, který se tam potkal a z kterého většina přejde do Městečka nového. Holky jsou to všechny srdcařky, bez kterých by Městečko nebylo místem s tak skvělou atmosférou. 

Těšíme se na vás všechny brzy v novém Městečku!

Denisa a celý Městečkový tým

News

Dec 6, 2021 Odměny!!!

Milí příznivci Městečka, chtěly bychom Vám po čase ještě jednou moc poděkovat za Vaši podporu, které si nesmírně vážíme! Jen díky Vám dostalo Městečko druhou šanci. Odměny jsme začaly vybavovat už v létě. Přály jsme si všem z Vás napsat a individuálně Vám poděkovat, podělit se s Vámi o naší radost…

More

Jul 21, 2021 DĚKUJEME!

Chtěly bychom všem moc poděkovat za příspěvek v kampani, která se právě díky Vám stala úspěšnou. Jsme vděčné, že jste se v téhle nelehké době a v množství projektů, které žádali o pomoc, rozhodli podpořit právě ten náš. Jelikož se nám množí dotazy na to, jak a kdy bude možné odměny čerpat, rozhodl…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 37
    Dobré srdce = dobrý pocit

    Podpořte Městečko jen tak, pro dobrý pocit.
    Věříme, že každý dobrý skutek bude po zásluze odměněn, až se Vám tedy bude dít něco krásného, vzpomeňte si na nás. ;)
    Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Kdyby každý z našich přátel a fanoušků přispěl tolik co Vy, přečkáme léto v suchu, ne na suchu. Děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • sold 65
    Vstup do Městečka na 2hodiny pro jedno dítě + káva nebo čaj

    Přijďte prozkoumat zbrusunové Městečko. Pro tuto příležitost pro vás máme zvýhodněný vstup na 2hodiny pro jedno dítě a k tomu kávu nebo čaj zdarma.
    Přijít můžete kdykoliv v rámci otevírací doby Městečka. Aktuální informace se dozvíte na našem webu nebo facebooku.
    Děkujeme Vám za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.51
    (CZK 190)
  • remaining 3 from 10
    Vzhůru do oblak - hrozen héliových balónků

    Přijďte si k nám jako jedni z prvních vyzvednout svou odměnu, ale pozor ať Vám neuletí. Šest klasických barevných héliem plněných balónků na oslavu nebo jen  tak pro radost. Odměnu si lze vyzvednout pouze osobně v Městečku po předchozí domluvě.
    Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Vaší podpory si moc vážíme, děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 9.88
    (CZK 250)
  • sold 15
    Voucher 300,- si převezmu osobně

    Potěšte sebe nebo své blízké dárkovým voucherem do Městečka v hodnotě 300,-. Využít ho můžete na uhrazení útraty, předplacení kroužků, na pronájem, v Městečku zkrátka voucher funguje jako peníze. Částku však musíte čerpat najednou. Voucher bude mít platnost rok od otevření Městečka. Tato odměna vyžaduje osobní převzetí v Městečku. Děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.86
    (CZK 300)
  • sold 21
    Celodenní vstup do Městečka pro jedno dítě + káva nebo čaj

    Přijďte důkladně prozkoumat zbrusunové Městečko. Strávit u nás můžete klidně celý den. Pro tuto příležitost pro vás máme zvýhodněné celodenní vstupné pro jedno dítě a k tomu kávu nebo čaj ZDARMA.
    Přijít můžete kdykoliv v rámci otevírací doby Městečka. Aktuální informace se dozvíte na našem webu nebo facebooku.
    Velmi si vážíme Vaší podpory, děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.86
    (CZK 300)
  • sold 7
    Hlídání jednoho dítěte 2 hodiny

    Nákup? Pochůzky po úřadech? Romantická večeře? Máte zkrátka dvě hodiny času jenom pro sebe a je jen a jen na Vás, jak je využijete. O Vaše dítě se postará městečková teta, která si od Vás dítě osobně převezme, vyplní s Vámi krátký formulář a po celou dobu bude Vašemu dítěti věnovat plnou pozornost. Vstup do herny je v ceně.
    Odměnu můžete čerpat po předchozí domluvě kdykoliv v rámci otevírací doby Městečka.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.86
    (CZK 300)
  • sold 62
    Vstup do Městečka na 2 hodiny pro sourozence + káva nebo čaj

    Přijďte prozkoumat zbrusunové Městečko. Pro tuto příležitost pro vás máme zvýhodněný vstup do Městečka na 2hodiny pro sourozence a k tomu kávu nebo čaj ZDARMA.
    Přijít můžete kdykoliv v rámci otevírací doby Městečka. Aktuální informace se dozvíte na našem webu nebo facebooku.
    Děkujeme Vám!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 12.25
    (CZK 310)
  • remaining 14 from 20
    Voucher 300,- mi pošlete poštou

    Potěšte sebe nebo své blízké dárkovým voucherem do Městečka v hodnotě 300,-. Využít ho můžete na uhrazení útraty, předplacení kroužků, na pronájem, v Městečku zkrátka voucher funguje jako peníze. Částku však musíte čerpat najednou. Voucher bude mít platnost rok od otevření Městečka. Nezapomeňte vyplnit adresu pro doručení, po otevření Městečka Vám na ni voucher zašleme. Děkujeme!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.83
    (CZK 350)
  • sold 32
    Permanentka 10 vstupů do Městečka pro jedno dítě

    Permanentka do Městečka na 10 vstupů do herny pro jedno dítě za zvýhodněnou cenu 35,-/30min. Permanentku si vyzvednete osobně na pokladně Městečka při vaší první návštěvě. Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.83
    (CZK 350)
  • remaining 6 from 10
    Vzhůru do oblak - velký hrozen héliových balónků

    Přijďte si k nám jako jedni z prvních vyzvednout svou odměnu, ale pozor ať Vám neuletí. Deset klasických barevných héliem plněných balónků na oslavu nebo jen  tak pro radost. Odměnu si lze vyzvednout pouze osobně v Městečku po předchozí domluvě.
    Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Vaší podpory si moc vážíme, děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.81
    (CZK 400)
  • sold 5
    Hlídání sourozenců 2 hodiny

    Nákup? Pochůzky po úřadech? Romantická večeře? Máte zkrátka dvě hodiny času jenom pro sebe a je jen a jen na Vás, jak je využijete. O Vaše děti se postará městečková teta, která si je od Vás osobně převezme, vyplní s Vámi krátký formulář a po celou dobu bude Vašim dětem věnovat plnou pozornost. Vstup do herny je v ceně.
    Odměnu můžete čerpat po předchozí domluvě kdykoliv v rámci otevírací doby Městečka.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.81
    (CZK 400)
  • sold 0
    Hlídání jednoho dítěte 3 hodiny

    Nákup? Pochůzky po úřadech? Romantická večeře? Máte zkrátka tři hodiny času jenom pro sebe a je jen a jen na Vás, jak je využijete. O Vaše dítě se postará městečková teta, která si od Vás dítě osobně převezme, vyplní s Vámi krátký formulář a po celou dobu bude Vašemu dítěti věnovat plnou pozornost. Vstup do herny je v ceně.
    Odměnu můžete čerpat po předchozí domluvě kdykoliv v rámci otevírací doby Městečka.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 17.78
    (CZK 450)
  • sold 0
    Permanentka 10. Cappuccino s sebou ZDARMA

    Procházíte řevnickým Corsem cestou na vlak? Chodíte si nakoupit na náměstí nebo tudy procházíte cestou na hřiště s dětmi?  Zpříjemněte si den. Vaše oblíbené Cappuccino do kelímku z recyklovatelného materiálu si můžete vzít všude s sebou! ;) Připravili jsme si pro Vás Permanentku na desáté Cappuccino s sebou ZDARMA. V rámci odměny si tedy předplatíte 9 káv a 10. od nás dostanete zdarma.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 17.78
    (CZK 450)
  • sold 0
    Permanentka 10. Americano s sebou ZDARMA

    Procházíte řevnickým Corsem cestou na vlak? Chodíte si nakoupit na náměstí nebo tudy procházíte cestou na hřiště s dětmi?  Zpříjemněte si den. Vaši oblíbenou kávu Americano do kelímku z recyklovatelného materiálu si můžete vzít všude s sebou! ;) Připravili jsme si pro Vás Permanentku na desáté Americano s sebou ZDARMA. V rámci odměny si tedy předplatíte 9 káv a 10. od nás dostanete zdarma.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 17.78
    (CZK 450)
  • sold 16
    Voucher 500,- si převezmu osobně

    Potěšte sebe nebo své blízké dárkovým voucherem do Městečka v hodnotě 500,-. Využít ho můžete na uhrazení útraty, předplacení kroužků, na pronájem, v Městečku zkrátka voucher funguje jako peníze. Částku však musíte čerpat najednou. Voucher bude mít platnost rok od otevření Městečka. Tato odměna vyžaduje osobní převzetí v Městečku. Děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.76
    (CZK 500)
  • sold 22
    Celodenní vstup do Městečka pro sourozence + káva nebo čaj

    Přijďte důkladně prozkoumat zbrusunové Městečko. Strávit u nás můžete klidně celý den. Pro tuto příležitost pro vás máme zvýhodněné celodenní vstupné pro sourozence a k tomu kávu nebo čaj ZDARMA.
    Přijít můžete kdykoliv v rámci otevírací doby Městečka. Aktuální informace se dozvíte na našem webu nebo facebooku.
    Děkujeme Vám za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.76
    (CZK 500)
  • remaining 19 from 20
    Voucher 500,- mi pošlete poštou

    Potěšte sebe nebo své blízké dárkovým voucherem do Městečka v hodnotě 500,-. Využít ho můžete na uhrazení útraty, předplacení kroužků, na pronájem, v Městečku zkrátka voucher funguje jako peníze. Částku však musíte čerpat najednou. Voucher bude mít platnost rok od otevření Městečka. Nezapomeňte vyplnit adresu pro doručení, po otevření Městečka Vám na ni voucher zašleme. Děkujeme!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 21.73
    (CZK 550)
  • sold 0
    Permanentka 10. Caffe Latte s sebou ZDARMA

    Procházíte řevnickým Corsem cestou na vlak? Chodíte si nakoupit na náměstí nebo tudy procházíte cestou na hřiště s dětmi?  Zpříjemněte si den. Vaše oblíbené Caffe Latte do kelímku z recyklovatelného materiálu si můžete vzít všude s sebou! ;) Připravili jsme si pro Vás Permanentku na desáté Caffe Latte s sebou ZDARMA. V rámci odměny si tedy předplatíte 9 káv a 10. od nás dostanete zdarma.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.12
    (CZK 585)
  • sold 3
    Permanentka 10. Flat White s sebou ZDARMA

    Procházíte řevnickým Corsem cestou na vlak? Chodíte si nakoupit na náměstí nebo tudy procházíte cestou na hřiště s dětmi?  Zpříjemněte si den. Vaši oblíbenou kávu Flat White do kelímku z recyklovatelného materiálu si můžete vzít všude s sebou! ;) Připravili jsme si pro Vás Permanentku na desátou kávu Flat White s sebou ZDARMA. V rámci odměny si tedy předplatíte 9 káv a 10. od nás dostanete zdarma.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.12
    (CZK 585)
  • sold 2
    Hlídání sourozenců 3 hodiny

    Nákup? Pochůzky po úřadech? Romantická večeře? Máte zkrátka tři hodiny času jenom pro sebe a je jen a jen na Vás, jak je využijete. O Vaše děti se postará městečková teta, která si je od Vás osobně převezme, vyplní s Vámi krátký formulář a po celou dobu bude Vašim dětem věnovat plnou pozornost. Vstup do herny je v ceně.
    Odměnu můžete čerpat po předchozí domluvě kdykoliv v rámci otevírací doby Městečka.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.71
    (CZK 600)
  • sold 10
    Permanentka 10 vstupů do Městečka pro sourozence

    Permanentka do Městečka na 10 vstupů do herny pro sourozence za zvýhodněnou cenu 64,-/30min. Permanentku si vyzvednete osobně na pokladně Městečka při vaší první návštěvě. Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 25.29
    (CZK 640)
  • sold 4
    Voucher 1000,- si převezmu osobně

    Potěšte sebe nebo své blízké dárkovým voucherem do Městečka v hodnotě 1000,-. Využít ho můžete na uhrazení útraty, předplacení kroužků, na pronájem, v Městečku zkrátka voucher funguje jako peníze. Částku však musíte čerpat najednou. Voucher bude mít platnost rok od otevření Městečka. Tato odměna vyžaduje osobní převzetí v Městečku. Děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.52
    (CZK 1,000)
  • sold 5
    Permanentka 30 vstupů do Městečka pro jedno dítě

    Permanentka do Městečka na 30 vstupů do herny pro jedno dítě za zvýhodněnou cenu 34,-/30min. Permanentku si vyzvednete osobně na pokladně Městečka při vaší první návštěvě. Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 40.31
    (CZK 1,020)
  • remaining 18 from 20
    Voucher 1000,- mi pošlete poštou

    Potěšte sebe nebo své blízké dárkovým voucherem do Městečka v hodnotě 1000,-. Využít ho můžete na uhrazení útraty, předplacení kroužků, na pronájem, v Městečku zkrátka voucher funguje jako peníze. Částku však musíte čerpat najednou. Voucher bude mít platnost rok od otevření Městečka. Nezapomeňte vyplnit adresu pro doručení, po otevření Městečka Vám na ni voucher zašleme. Děkujeme!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 41.49
    (CZK 1,050)
  • sold 1
    Permanentka 50 vstupů do Městečka pro jedno dítě

    Permanentka do Městečka na 50 vstupů do herny pro jedno dítě za zvýhodněnou cenu 33,-/30min. Permanentku si vyzvednete osobně na pokladně Městečka při vaší první návštěvě. Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 65.20
    (CZK 1,650)
  • sold 1
    Permanentka 10hodin práce v Meandru s hlídáním dítěte v Městečku

    Chcete mít klid na práci a zároveň jistotu, že je o Vaše dítě dobře postaráno? Využijte speciální nabídku, která vznikla v rámci spolupráce kavárny Městečko a coworkingového centra Meandr. Oba prostory spolu sousedí, takže už to nemůže být jednodušší. 1.800,- je zvýhodněná cena 10hodin práce v Meandru s hlídáním jednoho dítěte v Městečku.
    Permanentka bude po úspěšném skončení kampaně po domluvě k vyzvednutí v Městečku nebo Meandru. Děkujeme Vám za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 71.13
    (CZK 1,800)
  • sold 4
    Permanentka 30 vstupů do Městečka pro sourozence

    Permanentka do Městečka na 30 vstupů do herny pro sourozence za zvýhodněnou cenu 63,-/30min. Permanentku si vyzvednete osobně na pokladně Městečka při vaší první návštěvě. Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 74.69
    (CZK 1,890)
  • sold 0
    Permanentka 10hodin práce v Meandru s hlídáním sourozenců v Městečku

    Chcete mít klid na práci a zároveň jistotu, že je o Vaše děti dobře postaráno? Využijte speciální nabídku, která vznikla v rámci spolupráce kavárny Městečko a coworkingového centra Meandr. Oba prostory spolu sousedí, takže už to nemůže být jednodušší. 2.200,- je zvýhodněná cena 10hodin práce v Meandru s hlídáním dvou a více dětí (sourozenců) v Městečku.
    Permanentka bude po úspěšném skončení kampaně po domluvě k vyzvednutí v Městečku nebo Meandru. Děkujeme Vám za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 86.94
    (CZK 2,200)
  • remaining 20 from 20
    V.I.P. Klub Naše Městečko aneb výhody pro ty, co se rádi vrací

    Vyberte si jednu z našich exkluzivních odměn, které nabízíme v omezeném množství a staňte se členem našeho V.I.P. Klubu. Výhody ROČNÍHO členství:
    1x měsíčně newsletter plný informací o novinkách a akcích plánovaných v Městečku
    10% sleva na vstup do herny
    10% sleva na pronájem Městečka 

    V případě nuceného zavření Městečka z nařízení vlády se Vám předplatné o tuto dobu prodlouží. Do poznámky, prosíme, uveďte e-mail, na který Vám máme newsletter zasílat. Děkujeme Vám za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 118.55
    (CZK 3,000)
  • sold 0
    Permanentka 50 vstupů do herny pro sourozence

    Permanentka do Městečka na 50 vstupů do herny pro jedno dítě za zvýhodněnou cenu 62,-/30min. Permanentku si vyzvednete osobně na pokladně Městečka při vaší první návštěvě. Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 122.51
    (CZK 3,100)
  • sold 0
    Permanentka 100 vstupů do Městečka pro jedno dítě

    Permanentka do Městečka na 100 vstupů do herny pro jedno dítě za zvýhodněnou cenu 32,-/30min. Permanentku si vyzvednete osobně na pokladně Městečka při vaší první návštěvě. Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 126.46
    (CZK 3,200)
  • sold 0
    Zeď hrdinů v Městečku

    Staň se opravdovým superhrdinou! Tohle je výzva pro všechny, kteří věří. Když spojí síly všichni lidé s dobrým srdcem v našem okolí, vzedme se vlna té nejlepší energie a stane se zázrak. Odměnou Vám bude ten nejlepší superpocit a také Vaše jméno na naší "Zdi hrdinů". Do poznámky nám, posím, napište, jaké jméno (přezdívku, jmého dítěte...) máme na zdi uvést. Vaší podpory si vesmírně vážíme, děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.59
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Permanentka 100 vstupů do Městečka pro sourozence

    Permanentka do Městečka na 100 vstupů do herny pro sourozence za zvýhodněnou cenu 61,-/30min. Permanentku si vyzvednete osobně na pokladně Městečka při vaší první návštěvě. Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 241.06
    (CZK 6,100)
  • remaining 20 from 20
    Roční vstup do herny pro jedno dítě

    Vyberte si jednu z našich exkluzivních odměn, které nabízíme v omezeném množství, a předplaťte svému dítěti roční vstup do herny. Přijít pohrát si může kdykoliv v rámci standardní otevírací doby (vyjma hodin rezervovaných pro soukromou nebo Městečkovou akci, o kterých budeme vždy předem informovat na našem webu).
    V případě nuceného zavření Městečka z nařízení vlády se Vám předplatné o tuto dobu prodlouží. Děkujeme Vám za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 474.21
    (CZK 12,000)
  • remaining 20 from 20
    Roční vstup do herny pro sourozence

    Vyberte si jednu z našich exkluzivních odměn, které nabízíme v omezeném množství, a předplaťte svým dětem roční vstup do herny. Přijít pohrát si mohou kdykoliv v rámci standardní otevírací doby (vyjma hodin rezervovaných pro soukromou nebo Městečkovou akci, o kterých budeme vždy předem informovat na našem webu).
    V případě nuceného zavření Městečka z nařízení vlády se Vám předplatné o tuto dobu prodlouží. Děkujeme Vám za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 790.36
    (CZK 20,000)
  • sold 0
    Štědrý sponzor

    Pokud jste vždy toužili podpořit nějaký nadějný projekt, teď máte tu nejlepší příležitost. Skvělý nápad se bohužel utkal se špatnou dobou a Vaše podpora je pro nás záchranným kruhem, který teď tolik potřebujeme. Vaše děti si k nám budou samozřejmě chodit hrát zdarma. Nesmírně si Vaší podpory vážíme! Děkujeme převelice!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,975.89
    (CZK 50,000)
  • Sold out!!
    Na kávu a dort do nového Městečka

    Přijďte si jako jedni z prvních vychutnat oblíbenou výběrovou kávu a zákusek z vitrínky dle vlastního výběru.
    Přijít můžete kdykoliv v rámci otevírací doby Městečka. Aktuální informace se dozvíte na našem webu nebo facebooku.
    Částku lze v dalším kroku upravit, každá koruna se počítá. Vaší podpory si moc vážíme, děkujeme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • Sold out!!
    Poukaz na květinu z rodinné farmy Tři Kvítka

    Čerstvá, sezónní květina s láskou pěstovaná na rodinné květinové farmě Tři Kvítka v Poberouní. Potěšit voucherem v hodnotě 200,- můžete sebe nebo někoho ze svých blízkých. Voucher bude k vyzvednutí v Městečku Řevnice po jeho otevření.
    Moc děkujeme rodinné květinové farmě Tři Kvítka ze Zadní Třebaně za podporu a dlouhodobou spolupráci. Jejich květinky zdobily už letovské Městečko. A i Vám moc děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • Sold out!!
    Potěš se květinou z rodinné květinové farmy Tři Kvítka

    Přijít k nám na kávu a domů odejít s květinou? Nic není nemožné a my Vám garantujeme, že tahle odměna Vám jistojistě vylepší den.
    Stačí svou návštěvu ohlásit alespoň tři dny dopředu a my pro Vás kytici na daný den necháme připravit. Bude plná čerstvého, sezónního kvítí, vázaná s láskou v Poberouní.
    Moc děkujeme rodinné květinové farmě Tři Kvítka ze Zadní Třebaně za podporu a dlouhodobou spolupráci. Jejich květinky zdobily už letovské Městečko. A i Vám moc děkujeme za podporu!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.76
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Adoptujte si domeček v herně

    Jedna z našich nejedinečnějších odměn. Bydlík věnovaný Vašemu dítěti (případně sourozencům) s jeho (jejich) jmenovkou na zvonku, která ho bude zdobit už napořád, to je splněný sen každého dítěte. Součástí odměny je roční vstup do herny zdarma. A navíc od nás dostanete pozvání na slavnostní otevření a křest nového Městečka. Děkujeme Vám za podporu!
     

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 987.95
    (CZK 25,000)