Patentované záchranné a bezpečnostné plavky

Podporte ma v realizácii a následnej výrobe nového produktu na celosvetovom trhu. Patentované záchranné a bezpečnostné plavky v Slovenskej republike pod novou značkou eMSky, Cenovo dostupné pre každého. Buďme prví vo svete!!!!!

No news available yet.

EUR 0
pledged of EUR 15,000

0%

0% completed

0 contributors pledged

Technology, Sport

Prešov, Prešovský kraj, Slovensko

All or nothing. Project finished on Feb 3, 2022 at 10:16.

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Chcem Vás podporiť!

    Zapáčil sa Vám môj nový patentovaný produkt záchranné a bezpečnostné plavky a chcete ho podporiť?

    Ďakujem!!!

    Veľmi si vážim každého láskavého darcu, ktorý tak pomôže môjmu novému patentovanému  produktu na svete dostať do povedomia ľudí a verím, že tento môj produkt pomôže znížiť úmrtnosť osôb v dôsledku utopenia sa vo vode, či už v prímorských krajinách ako aj v tuzemsku za pomoci takéhoto novo vyvinutého systému. Taktiež ma svojím príspevkom podporíte aj v motivácii, že o takýto produkt bude vo svete vážny záujem, v dôsledku čoho budem ďalej pracovať na zdokonaľovaní a inovácii produktu, preto že nikdy nevieme, kedy budeme takúto pomoc my sami, alebo naši blízky potrebovať v kritickej situácii, či to už na dovolenkách, alebo pri rekreačnom kúpaní niekde na vodnej ploche.

    Sumu je možné aj navýšiť.

    Ešte raz ďakujem!!!

    Reward delivery: not specified

    EUR 5
  • remaining 1000 from 1000
    1 ks záchranných a bezpečnostných plaviek za zvýhodnenú cenu

    Poďme spoločne tento projekt dotiahnuť do úspešného konca!!!!     

    Za Vaše príspevky Vám ponúkam hotový produkt záchranných a bezpečnostných plaviek v tejto kampani na Hithitu za zvýhodnenú cenu 30.- eur v rôznych farbách a veľkostiach podľa vlastného výberu z môjho sortimentu, ktorý budem postupne zverejňovať na mojej internetovej a facebookovej stránke. 

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 30
  • remaining 1000 from 1000
    Plavky s náhradnou bombičkou co2

    Poďme spoločne tento projekt dotiahnuť do úspešného konca!!!!     

    Za Vaše príspevky Vám ponúkam hotový produkt záchranných a bezpečnostných plaviek v tejto kampani na Hithitu za zvýhodnenú cenu 31.- eur v rôznych farbách a veľkostiach podľa vlastného výberu z môjho sortimentu, ktorý budem postupne zverejňovať na mojej internetovej a facebookovej stránke počas kampane a taktiež k plavkám obdržíte aj jeden kus náhradnej bombičky co2 na výmenu po požití plaviek, ktorú je možné po použití vymeniť a plavky znova použiť.

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 31
  • remaining 1000 from 1000
    Desať kusov plaviek za cenu deviatich

         
    Ako odmenu za príspevok Vám ponúkam kúpu 10 kusov záchranných a bezpečnostných plaviek za cenu 9 kusov a to za cenu 270.- Eur. Je to zvýhodnená cena jedine v tejto kampani na Hithitu. Vhodné predovšetkým pre podnikateľov, budúcich veľkoodberateľov a firmy po celom svete pri odbere väčšieho množstva kusov na predaj a ďalšiu distribúciu záchranných a bezpečnostných plaviek v rôznych farbách a moderných vzoroch z môjho sortimentu záchranných a bezpečnostných plaviek, ktoré budú postupne pridávané na moju internetovú a facebookovú stránku.

    V cene nie je zahrnuté poštovné.  

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 270