Kniha: Skutečný příběh sestry

"Dramatický příběh zcela neznámé zdravotní sestry, která měla v životě vždy touhu rozdat se pro druhé. A ne vždy se jí to vyplatilo. Pomozte autorce splnit její sen s vydáním příběhu jejího života..." (Monika Poledníklová, editorka)

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 145
pledged of EUR 1,497

9%

9% completed

8 contributors pledged

Art, Literature

All or nothing. Project finished on Dec 4, 2020 at 12:31.

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Chcete podpořit autorku?

    Splnit jeden lidský sen a udělat dobrý skutek? Můžete. Jedním kliknutím. Podpořte autorku. Jít se svou vlastní kůží na trh, to chce odvahu!

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 4.01
    (CZK 99)
  • sold 0
    E-kniha a osobní poděkování autorky

    Čtete-li raději na čtečce nebo tabletu, pak bude tato odměna pro vás šitá přímo na míru. Rozbalit knihu můžete ve vlaku, autobuse a vlastně kdekoli vás napadne. Autorka vám k e-knize připíše i několik milých řádků. A dobrá zpráva nakonec – do Vánoc máte odměnu v e-mailu.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 6.03
    (CZK 149)
  • sold 4
    Tištěná kniha

    Jedna voňavá kniha čerstvě vyjetá z tiskárny. Cítíte tu vůni? A ještě zčerstva ji naložíme kurýrovi, aby vám ji co nejrychleji odvezl. Cena za knihu jako výraz poděkování autorce, že svůj životní příběh představila světu. Poštovné je v ceně. Stíháme do Vánoc.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 8.05
    (CZK 199)
  • sold 1
    Tištěná kniha s podpisem autorky

    Kniha od tiskaře poputuje v mezičase ještě k paní Marcele. A ta do ní přidá i vlastní podpis. Budete mít originál, který vám bude každý závidět! Anebo jinak: Protože vám kniha do Vánoc zaručeně přijde, darujte originál po stromeček někomu ze svých blízkých! Poštovné je v ceně. Stíháme do Vánoc.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 12.10
    (CZK 299)
  • sold 1
    Tištěná kniha a e-kniha

    Ach! Jak se rozhodnout – tištěná kniha nebo e-kniha? Pořiďte si obě! Jednu bude mít na cesty a druhou můžete číst v klidu domova. V křesle, pod lampou… Nebo jak je libo. Ručíme vám ale za to, že bonusová e-kniha se vám zalíbí i v případě, že jste ještě elektronické četbě na chuť nepřišli. Poštovné je v ceně. Stíháme do Vánoc.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 16.15
    (CZK 399)
  • sold 0
    Tištěná kniha s podpisem autorky a e-kniha k tomu

    Chcete všechno, co můžete mít? A k tomu ještě navrch podpis autorky? Pak jste se zakoukali na správnou odměnu. Je pro vás jako dělaná! A to celé bude zabalené do dobrého pocitu, protože podpoříte ženu, která si to skutečně zaslouží. Poštovné je v ceně. Stíháme do Vánoc.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 20.19
    (CZK 499)
  • sold 1
    Tištěná kniha s podpisem a osobním věnováním autorky

    Top odměna pro fajnšmekry! Tahle kniha bude mít časem velkou hodnotu. Hlavně pro vás samotné, protože autorka se do ní nejen podepíše, ale přidá vám tam i osobní věnování. Originál, který jinak neseženete. A protože budou Vánoce, tak můžete knížku i darovat někomu ze svých blízkých. S osobním věnováním. Co vy na to? Poštovné je v ceně. Stíháme do Vánoc.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 24.24
    (CZK 599)