Hlas Heroine: Podcasty způsobující nezávislost

Pod značkou časopisu Heroine spouštíme podcasty Hlas Heroine. Chceme dát hlas ženám, které umějí ostatním změnit pohled na svět. Pavel Houdek zve odbornice a probírá s nimi třeba kyberšikanu, body image, sexuální výchovu nebo nízké tresty pro násilníky.

Author: Redakce Heroine

  • Anna a Míša finišují další číslo Heroine

  • Pavel Houdek bude moderovat Hlas Heroine

  • Fine art print od ToyBox

  • Rouška Heroine

  • Kosmetická taštička Heroine

  • Plátěnka Heroine

  • Mikina Heroine

EUR 11,601
pledged of EUR 9,872

117%

117% completed

221 contributors pledged

Media

Česko

All or nothing. Project finished on Nov 18, 2020 at 09:09.

Show all rewards

Přidáváme: Hlas Heroine a MAMI! s Apolenou Rychlíkovou, Klárou Tasovskou a Táňou Zabloudilovou

Když se nám podaří vybrat 250 000 korun, slíbili jsme vám překvapení.  A to se díky vám podařilo. Jste nejlepší! Je to pro nás velký závazek, ale taky výzva, protože chceme Hlas Heroine posunout ještě o kus dál.

S Apolenou Rychlíkovou, Klárou Tasovskou a Táňou Zabloudilovou bychom chtěli náš podcast Hlas Heroine rozšířit i o dramatizovaný seriál MAMi! na motivy vašich skutečných mateřských příběhů!

Milestone 400 000 Kč

Když dokážeme vybrat 400 000 Kč, peníze použijeme na rozvoj Heroine a jako poděkování pro vás připravíme pilotní díl Mami!. Jedná se o podcast, ve kterém uslyšíte reálné matky, a bude vás provázet vypravěčka. Její hlas bude patřit známé české herečce. Nechte se překvapit jaké! 

seriálovém podcastu MAMI!, který naváže na první sérii podcastů Pavla Houdka, představíme příběhy žen matek s naprostou upřímností. Budeme se bavit o tom, o čem se ve vztahu k mateřství, rodině a dětem nemluví, ale mělo by. Zažíváme to totiž v nějaké formě všechny. Poporodní deprese, komplikované slaďování a rozpady vztahů, alkohol, smrt, syndrom prázdného hnízda, nebo úvahy nad tím, proč děti vůbec nemít. 

V Mami! uslyšíte skutečné příběhy skutečných žen, které nahlíží za oponu mediálního obrazu mateřství a snaží se předložit upřímný, někdy komický a jindy tíživý pohled na jedno z nejzásadnějších témat v životě ženy.

Jdete do toho s námi?

Příběh Heroine

Na počátku roku 2019 jsme spustili web Heroine.cz. Naším cílem byl chytrý lifestyle pro ženy, které se chtějí u čtení bavit i přemýšlet. Od začátku jsem trvali na tom, že na webu nedáme prostor žádnému klišé, žádné povrchní zkratce ani instantním návodům na štěstí. A to jsme dodrželi.

Každý den jsme vám zprostředkovávali autenticitu bez stereotypní dokonalosti. Vydali jsme desítky rozhovorů, komentářů, recenzí a názorů.

  • Bývalý záchranář Vít Samek pro nás napsal legendární sérii reportáží Zdravím z noční.

  • S porodní asistentkou Alžbětou Samkovou jsme se pustili do závažných témat kolem mateřství, jako je poporodní deprese nebo smrt dětí.

  • Otevřeli jsme tabu panující kolem menstruace, asexuality a rozhodnutí nemít děti.

  • Rozšiřujeme vám kulturní rozhled po filmech, seriálech a knihách v recenzích a kritikách Kamila Fily nebo Apoleny Rychlíkové

Heroine.cz si vysloužila nominaci na Křišťálovou Lupu 2019 a svůj úspěch zopakovala i letošní nominací. Kladné čtenářské komentáře nám dodávají každodenní motivaci, jak pro vás tvořit ještě lepší obsah.

Na podzim roku 2019 jsem se rozhodli přidat i tištěnou verzi Heroine. Ta je kromě kvalitního obsahu i krásná. Na precizním designu časopisu si zakládáme a pravidelně s námi spolupracují známí umělci a designéři, jako je třeba ilustrátorka ToyBox nebo fotografka Anna Kovačič.

Do slibného rozjezdu však nečekaně vpadla pandemie. S ní nám ubylo inzerentů na webu i v časopise. Všechno, co jsme pro vás z nuly vybudovali, se otřáslo v základech. I přes komplikovanou situaci máme ale jasno: Nehodláme rezignovat na kvalitu. K tomu ale potřebujeme i vaši pomocnou ruku. Podpořte nás ve snaze dál vnášet do veřejného prostoru nová témata a společně tak měnit svět.

Jaký je náš cíl?

Chceme vás nadále každodenně zásobovat tím, co umíme nejlépe – hodnotnými texty, které sdílíte a komentujete. Chceme k tomu rozjet podcasty Hlas Heroine, do nichž si budeme zvát osobnosti, které nám připadají zajímavé a mají vás čím obohatit. Ty pak vyzpovídá Pavel Houdek. Nečekejte od nás vzájemné poplácávání se po ramenou v éteru a plytké konverzace. Jdeme do hloubky. 

Vaše pozitivní reakce na Heroine nás drží nad vodou. Váš názor je pro nás důležitý. Chceme vám dát možnost naše podcasty spolutvořit, podílet se na výběru témat a hostů. Chceme, abyste se stali naší součástí, a my bychom zase rádi byli tou vaší, až budete mít náladu si něco pustit do sluchátek.

Jak si to představujeme?

Co dva týdny vypustíme nový díl podcastu Hlas Heroine. Náš moderátor Pavel Houdek si do studia bude zvát ženy, které podle nás mají co říci. Hlas Heroine chce probírat věci, které nás pálí, které nejsou vždy příjemné. S Johannou Nejedlovou z Konsentu se budeme bavit o sexuální výchově dětí a pornu, s Šárkou Homfray probereme bodyshaming a fat acceptance, téma sexuálního násilí otevřeme s Lucií Hrdou a Ludmilou Čírtkovou. Máme v plánu i udržitelnou módu, polyamory vztahy a dotkneme se třeba i financí ve vztahu. Nejprve natočíme 10 epizod, které budou dostupné zdarma všem. A pak jsou jen pro vás, předplatitele HitHitu, připraveny dva exkluzivní bonusy v rámci některých odměn. 

A to je jen začátek...

Pokud se dostaneme nad nastavenou finanční hranici, máme pro vás v plánu ještě jedno překvapení. Zatím vám o něm nebudeme moc prozrazovat, ale bude za ním stát jedna z nejvýraznějších autorek Heroine a bude to rozhodně zajímavé. A emotivní.

Podpořte nás prosím. Děkujeme.

Na co půjdou vaše peníze? 

Po odečtení daní a provizí pro partnera kampaně získáme z cílové částky cca 70 %. Po odečtení nákladů na odměny nám zůstane zhruba 50 %, tedy 125 000 Kč. Z rozpočtu 10 000 na jeden díl podcastu zaplatíme moderátora, honorář pro pozvané hostky, pronájem studia, editaci a postprodukci videa.

Kdo jsme?

Heroine pro nás není „jen“ časopis. Stoprocentně věříme tomu, co tvoříme. Chceme vám nabídnout nové pohledy na život i svět, chceme s vámi vést dialog.

Nespokojíme se s průměrem, každý den usilujeme o to, abyste četli ještě lepší obsah než včera. Pojďme se vzájemně poznat blíže.

Anna Urbanová

Před dvěma lety jsem založila webový magazín Heroine s myšlenkou, že přece musí být možné vytvořit platformu, která bude cílit na ženy, a přitom nebude psát povrchně a nebude lakovat ženský svět na růžovo. Heroine mi přinesla prohloubení vztahu s ženami v mém životě a ještě větší respekt k tomu, co ženy dokážou, když mají možnost se realizovat. Starám se o osmiletou dceru Marjánku, hodně čtu, chodím po horách a píšu a hraju larpy.

Míša Kramárová

Vedu tištěný časopis Heroine. Miluju časopisy, nikdy jsem nechtěla pracovat nikde jinde a nikdy jsem ani jinde nepracovala. Po dvaceti letech v médiích (ELLE, Yellow, Žena a život) tvořím spolu se svým týmem Heroinu – časopis pro ženy v 21. století. Vždycky mě zajímalo, jak měnit životy žen tak, aby mohly být šťastnější. Mám ráda veselé lidi, kteří se nebojí svých snů, a šílené nápady.

Pavel Houdek

Ve třiceti jsem vystudoval práva. Na základní škole jsem byl šikanovaný kluk, dnes jsem mistrem bojových umění a instruktorem sebeobrany. V korporátu jsem v drahém obleku prodával IT celky za desítky milionů, dnes se ve veřejném prostoru zasazuji za ukončení sexuálního a genderově podmíněného násilí.

Martin Vlnas

Vedu vydavatelství Partners media, pod nějž spadá i web a časopis Heroine. A taky chystané podcasty. Kromě Heroine vydáváme ještě časopis Finmag a provozujeme weby finmag.cz a penize.cz. Měsíčně k nám na internetu přijde víc než dva miliony lidí. Když zrovna nesedím v kanclu nebo nelítám po schůzkách, trávím čas s rodinou. Občas se taky utrhnu a jdu si zaběhat do lesa, když se utrhnu na dýl, sedám na kolo nebo s kamarády hrajeme Magic: the Gathering. 

Lucka Stará

Pro Heroinu printovou i webovou zajišťuji prodej reklamy. Společně s Míšou a Annou vymýšlíme klientské projekty, které nám pomáhají k fungování magazínu a zároveň čtenářům přinášejí užitečné informace. Heroine miluju, ničeho se nebojí a to mě na ní baví. A svou práci miluju taky, dělám ji už 16 let. Když nepracuji, trávím čas se svými syny, občas je to pěkný kolotoč.

Veronika Hesounová

Jsem editorka tištěné Heroine. Dlouhá léta knižní redaktorka, příležitostně překladatelka. Spoluzaložila jsem časopis Plav – měsíčník pro světovou literaturu. Když nepracuji, spím.

Jana Urbánková

Jsem artdirektorka tištěné Heroine. Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu, ale náhoda nebo osud mě zavály ke grafice, které se věnuji přes dvě desetiletí. Jako grafička a později artdirektorka jsem připravovala filmový časopis Premiere, artdirektorkou (a občasným psavcem) jsem byla dvanáct let v Ženě a život. V současné době spolupracuji s parfumerií Marionnaud a vymýšlím podobu časopisu Heroine. Pokud se zrovna nevěnuju grafice, proháním se ve svém válečném Jeepu Willys, pobíhám po lese se stafbulkou Mínou, zalévám zahradu nebo servíruji francouzské, italské či vietnamské pokrmy z vlastní kuchyně.

Naďa Ryšánková

Stojím za vizuální podobou webu Heroine a podílím se na její vizuální komunikaci nejen na sítích. Heroine ráda navštěvuju, ráda v ní listuju, čichám k ní (ehm... přísahám na poslední chlebíček ve Vlašimi u Mančalů, že voní jako usušené kopřivy) a nemůžu se dočkat, až uslyším její Hlas. Podpoří tak zase o něco víc své uživatele na jejich cestě za pocitem svobody a nezávislosti. Svou vlastní svobodu vnímám nejvíc, když se ponořím do barev, vody, mechu nebo tance… a vína, jak bych mohla zapomenout :)

Bára Dugová

Jsem a jsem marketingová Heroine. Starám se však v rámci vydavatelství nejen o ni. Vymýšlím, jak Heroine posunut ke čtenářům blíž. A když zrovna nic nevymýšlím, najdete mě na tréninku. Věnuju se totiž triatlonu. Seriózně. A jsem taky iron woman. Nic mě jen tak nerozhází.

Eva Dragulová

Starám se o sociální sítě Heroine a pomáhám s marketingem Báře. Psaní mě živí už nějaký ten pátek. Tvořit něco pro Heroine? Můj splněný sen. Skoro každé téma ve mně rezonuje, takže to se pak dělá obsah na sítě jedna radost. Ve volném čase čtu. Hodně. Píšu poezii a občas dělám svět knih krásnějším, když rediguji nějaký bestseller. Jsem doživotní fanoušek Neapole, pizzy a dobrého vína. A Heroine, samozřejmě.

Pojďme společně nechat zaznít Hlas Heroine 

Podpořte prosím naše podcasty Hlas Heroine. Pojďme společně bourat stereotypy a nechat promluvit ženy, které mají co říci.
Témata, která vám chceme nabídnout, nebudou vždy příjemná. My o nich však chceme mluvit. Nechceme, aby na světě zůstávala tabu.

Děkujeme, že nám pomáháte v boji za lepší obsah. Děkujeme za vaši podporu podcastů Hlas Heroine.

News

Nov 18, 2020 D 🖤 Ě 🖤 K🖤U🖤J🖤E🖤M🖤E! Hlas Heroine se rozezní éterem

Milí přispěvatelé 🖤 Naše hrdinská kampaň je u konce. Chce se nám radostí tančit, protože jsme to dokázali. Tedy... Vy jste to dokázali. Hlas Heroine zazní jen a jen díky vaší úžasné podpoře. DĚKUJEME VÁM. Brzy se vám ozveme s informacemi, jak a kdy doručíme vaše odměny. Vaše redakce Heroine

More

Nov 12, 2020 Přidáváme: Hlas Heroine a MAMI! s Apolenou Rychlíkovou, Klárou Tasovskou a Táňou Zabloudilovou

Když se nám podaří vybrat 250 000 korun, slíbili jsme vám překvapení.  A to se díky vám podařilo. Jste nejlepší! Je to pro nás velký závazek, ale taky výzva, protože chceme Hlas Heroine posunout ještě o kus dál. Připravíme vám podcast, na který budete dlouho vzpomínat. S Apolenou Rychlíkovou,…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 12
    Podporuji Heroine a stačí mi vaše poděkování

    Míša a Anna ti poděkují za podporu na stránce Přátelé Heroine. Děkujeme, že nám fandíš!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 5.92
    (CZK 150)
  • sold 3
    Fandím Heroine za placku s logem

    Heroine tě baví a chceš to ukázat celému světu (nebo aspoň svým známým). Dostaneš od nás minimalistickou placku a nálepku s logem Heroine. Budeme s tebou v každé situaci. Za tvou štědrost ti poděkujeme na speciální stránce Přátelé Heroine.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 9.87
    (CZK 250)
  • sold 11
    Plátěná taška Heroine na hrdinské nákupy

    Udržitelná plátěnka z eko materiálu se hodí vždycky. Ať už potřebuješ do knihovny, nebo skočit pro pár věcí na trh, Heroine ti podá pomocnou ruku. Za tvou štědrost ti poděkujeme na speciální stránce Přátelé Heroine.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • sold 33
    Kompletní série podcastů Hlas Heroine včetně 2 bonusů

    Charismatický hlas Pavla Houdka a jeho hostek klidně každý večer… nebo ráno. Dostaneš přístup ke všem epizodám Hlasu Heroine včetně 2 bonusů připravených exkluzivně pouze pro předplatitele na HitHitu, kde budeme rozebírat věci, co tě pálí, s ženami, jejichž hlas nám přijde důležitý. Za tvou štědrost ti poděkujeme na speciální stránce Přátelé Heroine.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • sold 6
    Kosmetická taštička s logem Heroine

    Už nebudeš muset lovit rtěnku nebo krém v hlubinách kabelky. Do kosmetické taštičky Heroine se toho vleze... A kamarádky navíc uvidí, že pečuješ nejen o své tělo, ale i ducha. Za tvou štědrost ti poděkujeme na speciální stránce Přátelé Heroine.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.82
    (CZK 350)
  • sold 11
    Zápisník Heroine od Papelote

    Papelote a Heroine = VSL. Udržitelnost a elegantní design jsou jako stvořené pro tvoje (nejen) hrdinské myšlenky. Zápisník s logem Heroine ve formátu A4 ti dodáme i se stylovou tužkou a gumičkou. Tvoje úvahy si totiž zaslouží stylové místo, kde nezapadnou. Za tvou štědrost ti poděkujeme na speciální stránce Přátelé Heroine.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.79
    (CZK 400)
  • sold 9
    Dvě roušky s logem Heroine

    Další vlna pandemie vyžaduje přípravu a dostatečný počet roušek, které jsou nejen funkční, ale i hezké. Minimalistická černá rouška s bílým logem je jako Heroine – decentní a designová. Máme jednu pro tebe a druhou třeba pro tvoji kamarádku. Chraň se stylově. Za tvou štědrost ti poděkujeme na speciální stránce Přátelé Heroine.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 17.77
    (CZK 450)
  • remaining 7 from 15
    Digitální předplatné Heroine

    Za svou štědrost od nás dostaneš předplatné digitální Heroine. Bude tak stále u tebe, krásná a nezmačkaná, a budeš si moci listovat v jejím obsahu, kdykoli tě napadne. Těš se na skvělý obsah ve svém tabletu či telefonu co dva měsíce. Samozřejmě ti poděkujeme na speciální stránce Přátelé Heroine.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 17.77
    (CZK 450)
  • sold 56
    Roční předplatné časopisu Heroine

    Časopis Heroine najdeš co dva měsíce ve své schránce. Naši předplatitelé číslo dostávají dřív, než je k mání na stánku. 

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine s našimi netradičními hostkami (včetně 2 bonusů) a poděkujeme ti na stránce Přátelé Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.74
    (CZK 500)
  • sold 18
    Roční předplatné časopisu Heroine s digitální verzí

    Občas máš náladu si nás číst, ale nemáš po ruce nejnovější číslo Heroine. Nebo si chceš projít starší čísla. S digitálním předplatným ti dáme přístup k veškerému obsahu. Bude vždy s tebou ve tvém mobilu nebo tabletu. Přitom ti ale pravidelně přistane ve schránce  tištená Heroine na takové to tradiční počtení..

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine s našimi netradičními hostkami (včetně 2 bonusů) a poděkujeme ti na stránce Přátelé Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 25.67
    (CZK 650)
  • remaining 10 from 15
    Kniha BULBEM ZÁCHRANÁŘE podepsaná Vítem Samkem

    Sympatický exzáchranář Vít Samek pro Heroine napsal sérii článků, které měly nebývalý úspěch. Určitě se k tobě dostaly i jeho rady, jak zvládnout situace, kdy jde o život. Teď je Vítek vydal v knize Bulbem záchranáře a my ti ji dáme. Podepsanou a s věnováním.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine s našimi netradičními hostkami (včetně 2 bonusů) a poděkujeme ti na stránce Přátelé Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 29.62
    (CZK 750)
  • remaining 5 from 15
    Kniha BULBEM ZÁCHRANÁŘE a roční předplatné tištěné Heroine

    Sympatický exzáchranář Vít Samek pro Heroine napsal sérii článků, které měly nebývalý úspěch. Určitě se k tobě dostaly i jeho rady, jak zvládnout situace, kdy jde o život. Teď je Vítek vydal v knize Bulbem záchranáře a my ti ji dáme. Podepsanou a s věnováním.

    K tomu si co dva měsíce užiješ naši tištěnou Heroine, kterou najdeš ve schránce. Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na stránce Přátelé Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.54
    (CZK 900)
  • remaining 18 from 30
    Autorské tričko Heroine od ToyBox

    Hrdinku, která se objevila na titulní obálce květnové Heroine, pro nás vytvořila  ilustrátorka ToyBox. A my ji nechali natisknout na tričko, které ti pošleme. Každý den si tak můžeš připomenout, že nejlepší je heslo „Be your own heroine!“

    Ať už preferuješ barvu, nebo černobílý minimalismus, napiš do poznámky, kterou variantu od nás chceš.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine s našimi netradičními hostkami (včetně 2 bonusů) a poděkujeme ti na stránce Přátelé Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.54
    (CZK 900)
  • sold 0
    Chci položit otázku hostům v Hlasu Heroine a číst si Heroine

    Chceš se na něco zeptat jednoho z hostů našich podcastů Hlas Heroine? Můžeš! Samozřejmě k tomu dostaneš i celý balík pořadu Hlas Heroine (včetně 2 bonusů rezervovaných jen pro předplatitele HitHitu), roční předplatné časopisu a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.49
    (CZK 1,000)
  • remaining 41 from 50
    Designová mikina Heroine

    Jestli vyznáváš funkčnost a minimalismus, tak je tahle odměna pro tebe jako stvořená. V černé mikině s logem Heroine se budeš cítit jako superhrdinka. A je jedno, jestli zrovna půjdeš na rande, nebo sportovat. 

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.23
    (CZK 1,500)
  • sold 2
    Kurz sebeobrany pro Heroine s Pavlem Houdkem

    Pavel Houdek není jen charismatický moderátor Hlasu Heroine. Už 12 let učí ženy, jak se bránit před obtěžováním a agresí. Jeho kurzem sebeobrany prošly už stovky žen. A teď budeš moct i ty. Pavel tě naučí, jak na to. Jedná se o malý skupinový kurz pro Heroine, který bude trvat 2,5 hodiny. Vypíšeme 2 termíny.

    K tomu přidáme kvalitní čtení na rok:  do schránky ti co dva měsíce bude chodit tištěná Heroine. Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 78.97
    (CZK 2,000)
  • remaining 17 from 25
    Číslovaný a PODEPSANÝ fine art print grafiky Be your own heroine od Toybox

    „Be your own heroine“ je heslo, se kterým ilustrátorka Toybox stvořila hrdinku z květnové titulky. Chceš její podepsanou grafiku na své zdi? Žádný problém, takhle odměna ti to umožní. Velikost grafiky je 50 × 70 cm. Takže v interiéru opravdu vynikne.

    Pozor, je to limitovaná nabídka! Jen 25 kousků hledá domov.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 118.46
    (CZK 3,000)
  • remaining 5 from 5
    Účast na focení časopisu Heroine a roční předplatné Heroine

    Chceš vědět, jak vznikají fotky do Heroine? Rádi tě vezmeme na focení pro časopis. Naši fotografové ti ukážou, jak vzniká vizuální identita časopisu Heroine. Míša s Annou ti vysvětlí, na co dáváme při dělání fotek pro Heroine největší důraz.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 118.46
    (CZK 3,000)
  • remaining 4 from 4
    Chci vyzpovídat moderátora Hlasu Heroine Pavla Houdka

    Pavel Houdek moderuje naše podcasty Hlas Heroine. Má dlouholeté zkušenosti a dokáže ti poradit, jak vyrobit podcast, který druhé zaujme. Chceš od něj posbírat cenné know-how? Můžeš s ním jít na kávu a vyptat se ho na to.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 157.95
    (CZK 4,000)
  • remaining 2 from 3
    Účast na focení Heroine a káva s šéfredaktorkou Míšou Kramárovou

    Chceš vědět, jak vznikají  ikonické fotky pro Heroine? Vezmeme tě na focení. Podíváš se, jak pracují naši fotografové a jak vzniká vizuální identita časopisu Heroine. S šéfredaktorkou Míšou Kramárovou pak můžete zajít na kávu a probrat všechno, co tě kolem časopisu Heroine zajímá.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 157.95
    (CZK 4,000)
  • remaining 3 from 3
    Chci vědět, jak funguje mediální dům, a naučit se u toho hrát Magic: the Gathering

    Zajímá tě, co je třeba k tomu, aby mediální dům šlapal jako hodinky? Kolik to všechno stojí a proč nejsou tištěná média mrtvá? Martin Vlnas se s tebou neformálně podělí o pár tipů. A taky, pokud budeš chtít, tě naučí karetní hru Magic: the Gathering. To všechno v příjemném pivovaru u Dvou kohoutů.


    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 157.95
    (CZK 4,000)
  • remaining 9 from 10
    Večeře a koktejly s celou redakcí časopisu Heroine

    Nechceme to moc šířit, ale je s námi docela zábava. Chceš poznat tým, který dělá obsah Heroine? Zajímá tě, jak vybíráme témata, jak plánujeme časopis Heroine? I na tohle může v průběhu naší společné večeře dojít. Celý večer bude především o tobě, dobrém jídle, pití a zábavě.


    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 177.69
    (CZK 4,500)
  • remaining 2 from 3
    Setkání s Míšou a Annou, šéfredaktorkami a dušemi Heroine

    Chceš se dozvědět, jak to v Heroine funguje? Chceš nahlédnout redakci pod prsty? Pak je tato odměna pro tebe jako stvořená. Umožníme ti setkat se jak s Michaelou Kramárovou, která vede tištěnou Heroine, tak s Annou Urbanovou, která se stará o webovou Heroine. Inspirace zaručena.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně  2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)
  • remaining 2 from 3
    Jak se dělá web: účast na redakční poradě a večeře s šéfredaktorkou Annou Urbanovou

    Chceš se naučit, jak se tvoří web s jedinečným obsahem? Zasvětíme tě do naší každodenní dřiny. Provedeme tě redakcí a budeš mít možnost se zúčastnit naší porady. Anna tě pak vezme na večeři a budete moct probrat všechno, co tě kolem Heroine zajímá.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)
  • remaining 10 from 10
    Chci být mediálním partnerem jednoho dílu podcastu Hlasu Heroine

    Jméno tvojí značky se objeví na našich sociálních sítích, všichni, kdo mají rádi Heroine, budou vědět, že jsi to zrovna ty, kdo nás podporuje. A za to ti patří náš dík a poskytneme ti místo i u nás na sítích.
     
    Dostaneš od nás navíc audio prostor na konci jednoho dílu podcastu Hlas Heroine. Poděkujeme ti taky na stránce Přátelé Heroine. Ideální šance, jak o sobě dát vědět novým lidem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)
  • remaining 10 from 10
    Portrétní fotografie od Jany Plavec

    Chceš unikátní fotku? Jana Plavec ti ji udělá. Dokáže věci vystihnout bez obalu, přetvářky a masek. Udělá ti hrdinský portrét, na kterém se budeš cítit jako Heroine. Po skončení kampaně Jana Plavec navrhne několik termínů, ze kterých si vybereš ten, který ti bude nejlíp vyhovovat.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 394.87
    (CZK 10,000)
  • remaining 3 from 3
    Natočíme s tebou podcast, ať jsi kdokoli

    Chceš mít prostor se vyjádřit? Myslíš si, že jsou tvoje myšlenky v souladu s hodnotami Heroine? Přijď do Hlasu Heroine a nech se Pavlem Houdkem vyzpovídat. Staň se hvězdou našeho podcastu.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti taky pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 987.17
    (CZK 25,000)
  • remaining 3 from 5
    Eliška Sky tě nafotí jako slavnou ženu českých dějin

    Uděláme ti fotku. Fotku s velkým F, kterou budeš chtít všem ukázat. Jako Heroine tě zvěční jedna z nejlepších českých fotografek Eliška Sky. Fotku od nás samozřejmě dostaneš.

    Navíc si do uší můžeš pustit Hlas Heroine (včetně 2 bonusů) s našimi netradičními hostkami a poděkujeme ti na začátku jednoho z podcastů Hlas Heroine. Neboj se, ani o placku a nálepku nepřijdeš. Ty ti také pošleme.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,184.60
    (CZK 30,000)
  • remaining 1 from 1
    Chci být mediálním partnerem všech dílů Hlasu Heroine

    Jméno tvojí značky se objeví na našich sociálních sítích, všichni, co mají rádi Heroine, budou vědět, že jsi to zrovna ty, kdo nás nejvíc podporuje.   

    Dostaneš od nás audio prostor na začátku každého dílu podcastu Hlas Heroine. Poděkujeme ti taky na stránce Přátelé Heroine a  pustíme ti na www.heroine.cz na měsíc reklamní banner. Ideální šance, jak o sobě dát vědět.  

    Roční předplatné Heroine je samozřejmostí. I na to se můžeš těšit.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,579.47
    (CZK 40,000)
  • Sold out!!
    Chci být mediálním partnerem všech dílů Hlasu Heroine

    Jméno tvojí značky se objeví na našich sociálních sítích, všichni, co mají rádi Heroine, budou vědět, že jsi to zrovna ty, kdo nás nejvíc podporuje. 

    Dostaneš od nás audio prostor na začátku každého dílu podcastu Hlas Heroine. Poděkujeme ti taky na stránce Přátelé Heroine a pustíme ti na www.heroine.cz na měsíc reklamní banner. Ideální šance, jak o sobě dát vědět.

    Roční předplatné Heroine je samozřejmostí. I na to se můžeš těšit.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,579.47
    (CZK 40,000)
  • Sold out!!
    Chci být mediálním partnerem všech dílů Hlasu Heroine

    Jméno tvojí značky se objeví na našich sociálních sítích, všichni, co mají rádi Heroine, budou vědět, že jsi to zrovna ty, kdo nás nejvíc podporuje.  

    Dostaneš od nás  audio prostor na začátku každého dílu podcastu Hlas Heroine. Poděkujeme ti taky na stránce Přátelé Heroine a pustíme ti na  www.heroine.cz na měsíc reklamní banner. Ideální šance, jak o sobě dát vědět. 

    Roční předplatné Heroine je samozřejmostí. I na to se můžeš těšit.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,579.47
    (CZK 40,000)