Kniha BAREVNÉ EMOCE

Kniha BAREVNÉ EMOCE Vás strhnou záplavou barev, vtipnými příběhy i možností vybarvit si nedokončené ilustrace. Jirka Kastner se věnuje emocím přes 20 let a Jan Šádek patří k nejbarevnějším ilustrátorům. Podpořte knihu a projekt Emoční výchova do škol.

  • Autor ilustrací Honza Šádek

  • .. hodiny precizní práce a radosti

  • Už máme návrh obálky knihy BAREVNÉ EMOCE

  • ...barvy, barvy a zase barvy

  • ..a barvy...

  • Kniha bude i hravou omalovánkou

  • Autor knihy Jiří Kastner při psaní

  • Autor knihy Jiří Kastner při přemýšlení o psaní

EUR 378
pledged of EUR 7,951

4%

4% completed

20 contributors pledged

Literature, Education

Česko

All or nothing. Project finished on Dec 14, 2020 at 17:47.

Show all rewards

Kniha BAREVNÉ EMOCE jsou určená dětem i dospělým čtenářům.

"Práci s emocemi a jejich studiu se věnuji od roku 1999 a kamkoli na světe přijedu, tam najdu paletu emocí v podstatě stejnou. Výrazně se však liší síla a sytost barev jednotlivých emocí. Jednotlivé kultury a národy na světě se odlišují i tím, které emoce si svým způsobem života zvýraznily a které jsou pro ně téměř neviditelné.

Někdy mám pocit, že u nás v západním světě některé důležité a často ty veselé emoce začaly blednout a zvýraznily jsme ty emoce, které nám do života příliš hezkých barev nepřináší! Pojďme tedy naši paletu emocí opět pořádně vybarvit a rozzářit ! "  

říká autor knihy BAREVNÉ EMOCE Jiří Kastner  

Co je náš cíl?

Stále více lidí si i díky vlastním zkušenostem nebo pod vlivem současné doby uvědomuje důležitost umění práce s vlastní psychikou a emocemi. Pomocí HITHITu chceme oslovit co nejvíce lidí, kteří nás podpoří ve snaze dostat k dětem i dospělým atraktivní formou základní informace o emocích a návod, jak se s emocemi naučit lépe pracovat, bojovat nebo spolupracovat.

Věříme myšlence, že o psychice a emocích by se zábavnou formou měly daleko více dozvědět už i děti v rámci her a výuky na základním stupni škol.

Kniha BAREVNÉ EMOCE bude pomůckou učitelům i rodičům, kteří díky barevným příběhům budou moci lépe děti tímto tématem zaujmout a naučit je, jak s emocemi pracovat a lépe vnímat vlastní nálady i nálady druhých.

Svým finančním příspěvkem nám pomůžete financovat výrobu, ale především distribuci knihy do škol. Chceme knihu kromě volného prodeje nabídnout i učitelům jako pomůcku v rámci výuky předmětu www.Emocni-vychova.cz

Svým příspěvkem nám dáte příležitost dostat knihu BAREVNÉ EMOCE k více dětem do škol, dětských domů a dalších zařízení, s cílem  výchovávat děti v empatii i lepšímu porozumění svojí psychice, náladám a emocím svých i ostatních lidí.

Kniha BAREVNÉ EMOCE bude hravou učebnicí, sbírkou příběhů a částečně i uměleckým dílem díky krásným ilustracím, které v kombinaci s krátkými příběhy mají čtenáře každého věku naučit porozumět světu našich emocí a lidské psychiky. To vše velmi hravou a věříme atraktivní formou.

Chceme, aby kniha zaujala pedagogy a stala se součástí knihovniček mateřských a základních škol i univerzitních knihoven, jako ukázka jak lze lidskou psychiku učit a atraktivně přiblížit čtenářům všech věkových kategorií.

Budeme rádi i za každého čtenáře, který si knihu BAREVNÉ EMOCE koupí sám pro sebe a budeme se snažit, aby kniha byla i skvělým dárkem, který bude dělat radost při různých příležitostech.

Těšíme se, že kniha BAREVNÉ EMOCE bude čtenáře bavit, jak jednotlivými příběhy ze světa emocí a barevnými ilustracemi, tak i možností si některé ilustrace a zobrazené emoce vymalovat podle svých představ. Kniha díky tomu bude dětem omalovánkou a dospělým anistresovou pomůckou. Navíc se tímto každá kniha v rukách čtenáře stane jeho vlastním originálem, jako je to právě s našimi emocemi. Základ máme všichni od přírody stejný, ale finální podobu našich nálad a emocí si "vybarvujeme" každý sám podle svého. 

O autorech knihy BAREVNÉ EMOCE

Jiří Kastner narozen 1.3.1976 v Českém středohoří a posledních 20 let žije v Hradci Králové, odkud vyráží do celého světa pravidelně studovat různé kultury a jejich návyky práce s psychikou a emocemi. Přednáší ve firmách, na několika univerzitách a od roku 2018 připravuje přednášky o emocích pro učitelské sbory mateřských, základních i středních škol po celé České republice. V oblasti práce s psychikou a emocemi pracuje systematicky od roku 1999 a patří mezi uznávané odborníky i oblíbené řečníky, díky praktickým příběhům z vlastní praxe a atraktivním cestovatelským příběhům.

Honza Šádek je usměvavý sportovec a výtvarník. Nehádali byste, že prošel peklem, fičel v drogách a dělal všechno pro sebezničení. Na vlastní kůži zažil ve svém životě velmi pestrou paletu emocí. A teprve po velkých průšvizích začal vnímat svět ve správných barvách. A díky kreslení, které se naučil v cele si do jeho nového života přinesl nové řemeslo plné krásných barev.

News

Oct 17, 2020 Už vznikají první ilustrace hezkých i těch méně hezkých emocí!

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 15
    Chci podpořit vznik knihy BAREVNÉ EMOCE a chci mít jednu vlastní knihu

    Chci podpořit vydání knihy BAREVNÉ EMOCE a zároveň si knihu i já rád přečtu. Proto si ji rád předplatím už nyní. Poštovné je v ceně.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.93
    (CZK 300)
  • remaining 28 from 30
    Chci podpořit vznik knihy BAREVNÉ EMOCE a věnovat ji někomu jako dárek s věnováním od autorů

    Za Vaši podporu vzniku knihy BAREVNÉ EMOCE touto částkou, pošleme knihu na Vámi uvedenou adresu a rádi připojíme věnování člověku, kterému knihu tímto originálním způsobem věnujete jako dárek.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.88
    (CZK 500)
  • remaining 98 from 100
    Knihu BAREVNÉ EMOCE podpořím a chci si užít společný večer s autory, včetně barevné přednášky!

    Podporuji vznik knihy BAREVNÉ EMOCE a velmi rád se setkám s autory osobně a poslechnu si barevnou přednášku Jiří Kastnera o emocích a Emoční výchově. www.Kastner-Reference.cz Velmi rád si poslechnu i emočně silný příběh Honzy Šádka, který knihu ilustroval. Na závěr večera si rád odnesu knihu s podpisy a věnováním. Termín a místo upřesníme.  Předpokládáme začátek roku 2021 Praha, Brno, Ostrava.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.75
    (CZK 1,000)
  • remaining 99 from 100
    Chci se stát patronem knihy BAREVNÉ EMOCE a projektu EMOČNÍ VÝCHOVA

    Přímo v knize uvedeme patrony knihy BAREVNÉ EMOCE a projektu EMOČNÍ VÝCHOVA. Pokud si myslíte, že by na českých školách měla být do výuky začleněna výchova a nauka o emocích, můžete nás podpořit jak financemi, tak i tím, že se stanete patronem této myšlenky. Každý, kdo se k nám přidáte, pomůžete s výrobou knihy i prosazením Emoční výchovy do výuky. www.Emocni-vychova.cz .  Za Váš příspěvěk Vám pošleme knihu (poštovné je součástí) a Vaše jméno s Vaším svolením uvedeme v sekci Patronů Emoční výchovy.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.51
    (CZK 2,000)
  • remaining 20 from 20
    Chci mít jednu vlastní knihu BAREVNÉ EMOCE z limitované edice

    20 z dárců, kteří nám pomohou s výrobou a distribucí knížek do mateřských a základních škol, dostanou knihu BAREVNÉ EMOCE z limitované edice s věnováním od autorů a originální kresbou přímo v knize, kterou Honza Šádek do knihy nakreslí jako vlastní originál.  Poštovné je v ceně.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 119.26
    (CZK 3,000)
  • remaining 20 from 20
    Mám zájem o knihu BAREVNÉ EMOCE z limitované edice + individuální konzultaci MINDSET a EMOCE

    20 z dárců, kteří nám pomohou s výrobou a distribucí knížek do mateřských a základních škol, získají ke knize BAREVNÉ EMOCE také možnost individuálního online rozhovoru a osobní konzultace s odborníkem na MINDSET a EMOCE. Jiří Kastner se na emoce specializuje od roku 1999 a patří mezi vyhledávané odborníky v této oblasti mezi osobnostmi ze všech možných oborů včetně sportu, umění, byznysu a managementu. Standardní cena hodinové online konzultace 5tis. Kč/hod. www.Kastner-Reference.cz 

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 159.01
    (CZK 4,000)
  • remaining 20 from 20
    Chtěl bych knihu BAREVNÉ EMOCE a originální obraz

    20 z dárců, kteří nám pomohou s výrobou a distribucí knížek do mateřských a základních škol, dostane ke knize BAREVNÉ EMOCE také originální obraz, který Vám autor Honza Šádek namaluje ve velikosti A2 dle Vašeho zadání nebo výběru z jeho tvorby.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 397.54
    (CZK 10,000)
  • sold 0
    Kniha BAREVNÉ EMOCE si zaslouží silného hlavního partnera!

    Možnost pro jednotlivce nebo firmy podpořit vznik knihy BAREVNÉ EMOCE a být přímo v knize uveden jako partner s poděkováním a vlastním prostorem k využití dle domluvy. Kniha bude určena k volnému prodeji a bude nabídnuta i do mateřských, základních a středních škol. Věříme, že partneři knihy budou součástí barevné energie a podpoří svým partnerstvím vzdělávání dětí i široké veřejnosti v oblasti psychiky a emocí.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,987.68
    (CZK 50,000)