Dostavba unikátní kaple Nesvačilka

Prosíme Vás o pomoc na dokončení unikátní rotundovité kaple, která se aktuálně nachází v téměř finální fázi. Do úplné dostavby nám však schází část financí. Za Vaši podporu si můžete vybrat některou z originálních odměn. Mnohokrát děkujeme.

UŽ JEN POSLEDNÍ HODINY NA ODMĚNY

Nov 16, 2020

Kampaň je na úplném konci.
Velmi vám děkujeme! Bylo to od vás hezké, jak jste vstoupili do příběhu, o němž tak pěkně mluvil český televizní sportovní moderátor Vojtěch Bernatský. Jste borci!
RVS

🔊🔊 TAK TO JE HODNĚ VÁŽNÉ ‼ UŽ JEN 1 DEN NA ODMĚNY🎁🎁🎁

Nov 15, 2020

Naše kampaň končí, Vánoce se blíží. Spojte příjemné s užitečnou pomocí dobrému projektu a vyberte sobě a svým milým pěknou odměnu:

RVS

TAK TO JE VÁŽNÉ ‼ UŽ JEN 2 DNY NA ODMĚNY

Nov 14, 2020

Naše kampaň končí, Vánoce se blíží. Spojte příjemné s užitečnou pomocí dobrému projektu a vyberte sobě a svým milým pěknou odměnu.

RVS

UŽ JEN 3 DNY NA ODMĚNY!!

Nov 12, 2020

Naše kampaň končí, Vánoce se blíží. Spojte příjemné s užitečnou pomocí dobrému projektu a vyberte sobě a svým milým pěknou odměnu:

RVS

OD ZÍTŘKA UŽ JEN 4 DNY PRO ODMĚNY

Nov 11, 2020

Naše kampaň končí, Vánoce se blíží. Spojte příjemné s užitečnou pomocí dobrému projektu a vyberte sobě a svým milým pěknou odměnu:

RVS

Zvládneme vyprodat koncert Petra Bendeho?

Nov 10, 2020

Dokážeme společně vyprodat akustický koncert Petra Bendeho na faře v Moutnicích? Aktuálně zbývá posledních sedm vstupenek (každá odměna obsahuje 2 vstupenky). Bude to ojedinělé setkání několika podporovatelů, kde nebude chybět skvělá hudba, dobré jídlo a pití. Doufáme, že se setkáme v plné, počtu, tj. v počtu 30 osob. Zároveň se jedná o originální Vánoční obdarování. 


Videoklip Anděl perutí mách zde:

RVS

Farníci vyrábějí o sto šest!

Nov 9, 2020

Pomalu se blížíme do konce a naši farníci stále vyrábí dary pro naše milé podporovatele. Koupelnové šumivky, keramičtí andělíčci a mnoho dalších překvapení na Vás už čeká. Stále můžete Nesvačilku podpořit, ať už sdílením ne přispěním libovolné částky. 

Děkujeme za dosavadní podporu

RVS

UŽ JENOM 6 DNÍ!

Nov 9, 2020

Koukněte, co pro vás chystáme. 😉 Chceme, aby se vám líbila nejen unikátní kaple, ale i její okolí. Pracuje se tedy na sadu kolem ní. Pro jedny to bude prostor k meditaci, pro jiné k relaxu, pro další k úkrytu před žárem jižního slunce, pro všechny pak to má být příjemný dárek.
Každopádně kampaň míří ke svému konci. Vyberte si ještě nějaké hezké odměny a pomozte dobrému projektu.

RVS

Mlha nemlha, každičkého rána se začíná.

Nov 8, 2020

Zatímco kampaň nám pomalu končí, na stavbě kaple jsou kopce a hory práce.
Vyzískané peníze se použijí na oplášťování lamelového tubusu stavby a kovovou věž s křížem.
No, a dále nás čekají práce na podlaze, její izolaci, dostavbě kůru, schodiště a realizace mobiliáře, do něhož počítáme vše od oltáře přes lavice až po varhany. Kolem kaple se připravuje 14 kamenných zastavení křížové cesty s 14 zasázenými stromy, které mají symbolizovat život vzešlý z oběti a utrpení, kamenný oltář pro venkovní bohoslužby (pro větší počet věřících, kteří bývají na místních poutích) a sad života.
S jistým chvěním, ovšem i nadějí, tušíme, že celý projekt, který bude i zajímavým vkladem do sakrální dědictví regiónu, si nějaký ten milión ještě vyžádá.
Kdo ještě chcete pomoci a vybrat si hezké odměny, můžete tak učinit právě teď.
RVS

Nová odměna. Ručně malovaný obraz kaple od Claudi Ondok - pouze 1 kus!

Nov 6, 2020

Máme velkou radost, že se všechny tři portréty od malířky Claudi Ondok vyprodaly. S Claudi jsme se dohodli, že do sbírky věnuje ještě jednu odměnu. Ručně malovaný obraz kaple v Nesvačilce. Opět se jedná o obraz na plátně o velikosti 50x70 cm, který Claudi namaluje pro jednoho z našich podporovatelů. 

Bude se jednat o jediný a originální kus, který si právě od teď můžete vybrat v odměnách.

Děkujeme!

   

RVS

Kadařenický kurz od Střihorukého Edwarda

Nov 5, 2020

Pomalu se blížíme ke konci kampaně, a tak můžeme hodnotit, jaké odměny se Vám líbily nejvíc. Jednou z nich jsou bezesporu odměny od kadeřníka Jana Špilara. Až už se jedná o nový účes nebo kurz od samotného mistra. Ještě máte posledních deset dní, tak neváhejte, podívejte se do našich odměn a podpořte dobrou věc. 

A jeden bonus na závěr. Vyprodali jste portréty od malířky Claudi Ondok - za to děkujeme. A my pro Vás máme ještě jedno malé překvapení, ale o tom až zítra.

RVS

UŽ JENOM 11 DNÍ DO KONCE!

Nov 3, 2020

Čas k účinné pomoci dobrému dílu a současně k vybrání si příjemné odměny se krátí. Již jen 11 dní zbývá do konce kampaně!
V odměnách si můžete vybrat mnoho super odměn, mezi nimi například originální pohled od nás s věnováním. Tak neváhejte.
RVS

Odměny od dětí prostě potěší!

Nov 2, 2020

Ty jsou, co? Pecka! 🙂 Děti se chtěly zapojit do pomoci se stavbou unikátní kaple, a tak pro vás s láskou přichystaly skvělé odměny. Už jen dva týdny zbývají do konce kampaně. Neváhejte a vyberte si z odměn tu svou… 😉
RVS

Stále máme “v nabídce” oběd / večeři s hercem Janem Přeučilem.

Nov 2, 2020

Pokud máte rádi úžasného herce Jana Přeučila  a jeho sametový hlas, přijměte od nás pozvání na večeři v jeho přítomnosti. Jan Přeučil se stejně jako mnoho dobrých lidí rozhodl podpořit dostavu kaple a souhlasil, že s někým z Vás stráví příjemný čas u dobrého jídla. Večeře nebo oběd proběhne v Café & Restaurant Slavia naproti Národnímu divadlu s výhledem na Hradčany.

RVS

Překročili jsme hranici 250 000 Kč.

Nov 1, 2020

Děkujeme všem dobrým duším, které podpořily dostavbu kaple v Nesvačilce.Na začátku jsme se báli, zda se vůbec nějaká částka podaří vybrat. Zároveň jsme od Vás ale nic nechtěli zadarmo, proto nám přišlo fér, nabídnout Vám zase něco od nás. Vážíme si Vaší podpory a prosíme, vytrvejte v tom s námi až do konce. Opravdu každá koruna pomůže.

Děkujeme 


 

RVS

Chybí Vám odměna? Dejte nám vědět Vaše nápady!

Oct 30, 2020

Blíží se víkend, čas odpočinku po náročném týdnu. My ale i dnes přemýšlíme, zda můžeme vylepšit nabídku odměn. Co bychom mohli ještě přidat nebo zda jsme nějakou z odměn zvolili špatně, protože si ji zatím nikdo nevybral? Čas od času nám přijde zpráva s nápady, co a jak zlepšit, a tak nás napadlo, zeptat se přímo Vás všech.

Protože jste kreativní, obracíme se na vás s otázkou, zda byste uvítali ještě nějaké odměny, a pokud ano, jaké by to měly být?

Dejte nám vědět a prožijte klidný víkend.

Děkujeme za dosavadní podporu

RVS

Co je aktuálně děje v Nesvačilce?

Oct 29, 2020

V těchto dnech právě dochází k finálnímu oplášťování tubusu. Počasí nám přeje, a tak nám nebrání na kapli pracovat dnem i nocí. Budete-li někde poblíž, stavte se za námi prohodit pár slov, podívat se a zhodnotit, jak nám to jde. A pokud byste chtěli kapli ještě podpořit, řekněte o Hithitu třeba Vašim známým, jsme Vám moc vděčni. 


 

RVS

Tričko “PODPORUJI STAVBU KAPLE NESVAČILKA”

Oct 28, 2020

Pro všechny dárce, kteří chtějí stavbu kaple podpořit a “být u toho vidět”, máme limitovanou edici kvalitních triček, která opravdu sluší, a to musíte uznat! Tričko si můžete vybrat v libovolné barvě a velikosti. A pokud by Vám v tričku byla náhodou zima, nebojte, máme i mikiny. Více naleznete na serveru Hithit.com, však už to znáte.

RVS 

Akustický koncert Petra Bendeho.

Oct 27, 2020

Stále si můžete zakoupit vstupenku na akustický koncert zpěváka Petra Bendeho. Zatím máme ještě k dispozici 11 vstupenek pro dvě osoby. Koncert se bude konat nejspíše v květnu / červnu na farní zahradě v Moutnicích. Nebude chybět ani občerstvení a dobrá nálada. Kdy jindy nastane příležitost dostat se na soukromý koncert známého muzikanta Petra Bendeho a zároveň podpořit dobrou věc? Kdo ví. :-)

Videoklip k písni Přání

RVS

Nová odměna! Vytvoření originálního portrétu od umělkyně Claudi Ondok

Oct 27, 2020

Máme obrovskou radost, že talentovaná umělkyně Claudi Ondok nabídla do kampaně na Hithitu hned 3 portréty, které vytvoří na míru dle Vaší fotografie. Claudie se věnuje také abstraktní  tvorbě s duchovním podtextem a její obrazy je čas od času možné vidět na mnohých výstavách. Na základě Vaší fotografie Claudie vytvoří malovaný portrét o velikosti 50x70 cm. Věříme, že Vás tato odměna zaujme, popřípadě některé Vaše blízké.

RVS

Čtrnáct zastavení Křížové cesty.

Oct 25, 2020

Věděli jste, že kolem kaple máme zasazeno 14 zastavení Křížové cesty? Ty připomínají cestu Ježíše  Jeruzalémem k ukřižování. Časem budou vyměněny za kamenné provedení. U každého jednotlivého zastavení bude zasazen strom jako symbol života, který roste z obětí a utrpení.

Hezkou neděli přeje RVS

Nová odměna! Farní víno od René Václava Strouhala.

Oct 24, 2020

V době, kdy jsou zavřená veškerá pohostinství, by mnohým mohlo udělat radost originální víno přímo z fary v Moutnicích. Každá láhev je zcela unikátní, má své označení a samozřejmě bude také s věnováním. Podívejte se do odměn na serveru Hithit.com a vyberte si svou “lahvinku”. Snad Vám nebo Vašim blízkých v této době udělá radost.


Hezký víkend přeje RVS

Co takhle dát si prohlídku studia České televize?

Oct 24, 2020

V posledních týdnech naší společnosti bohužel není přáno navštěvovat prakticky jakékoliv akce. To nás samozřejmě mrzí, ale věříme v lepší zítřky. Jakmile se situace uklidní, budeme se na Vás těšit v pražském nebo brněnském studiu, kde Vám ukážeme, jak to na České televizi chodí. A jako překvapení pro Vás budeme mít toho nejlepšího průvodce.

Podívejte se na server Hithit.com, kde si právě tuto odměnu můžete vybrat.

Děkujeme a přejeme pevné zdraví

RVS

Řízená ochutnávka vín včetně vína z farního vinohradu.

Oct 22, 2020

Už jste někdy měli možnost ochutnat farní víno? Že ne? René Václav Strouhal si se svými přáteli připravil řízenou ochutnávku lokálních vín. Jako bonus potom víno farní, tedy víno, které vzniklo přímo na faře v nedalekých Moutnicích.V odměnách si můžete vybrat určitý počet osob, který se ochutnávky zúčastní. Je už tedy na Vás, zda s sebou vezmete partnera / partnerku, partu přátel nebo třeba celou rodinu.

                                              

RVS

Poznejte s námi Nesvačilku!

Oct 20, 2020

Občas za námi na stavu kaple zavítají kromě stavebníků také média. Podívejte se, v jaké fázi vypadala stavba přesně před dvěma lety, kdy do Nesvačilky přijela Česká televize. Je neuvěřitelné, kolik se za ty dva roky podařilo udělat práce. Přesto nám ještě malý kousek chybí. Když ale vidíme tu dlouhou cestu, jsme si jisti, že ten konec už zvládneme. 

Stále si můžete vybírat odměny a pomoci nám tím s poslední fází financování. Jsme již opravdu blízko.

Celé video najdete zde

RVS

Káva a zákusek se Simonou Postlerovou.

Oct 19, 2020

Kdo by odmítl zajít si na kávu a chutný zákusek s charismatickou herečkou a dabérkou Simonou Postlerovou? 

Jsme moc rádi, že se právě Simona rozhodla podpořit Nesvačilku a podařilo se nám vymyslet tuto příjemnou odměnu. Káva a zákusek v Café & Restaurant Slavia naproti Národnímu divadlu je podle nás jasnou volbou. :-)

RVS

Přes sto dobrých duší a další podporovatel prof. Petr Neužil.

Oct 18, 2020

Právě dnes jsme překročili hranici 100 přispěvatelů, tedy Vás všech, kteří jste jakoukoliv částkou přispěli na dobudování kaple v Nesvačilce a vložili jste do ní kousek sebe. Děláte nám obrovskou radost a těšíme se, až Vás budeme moci odměnit i my.

    Dnešním podporovatelem z řad těch, kteří se rozhodli natočit video a sdílet jej v rámci své komunity, je profesor Petr Neužil, český uznávaný kardiolog.

    Petr je srdcař, a to doslova. Vybudoval z oddělení kardiologie pražské Nemocnice Na Homolce prestižní pracoviště, na němž zavádí nejnovější metody léčby. Má také několik světových prvenství. Za svou bohatou kariéru zachránil mnoho lidských životů a patří mezi světové špičky. Zároveň se ale jedná o člověka, který je pro věci zapálený a dělá je srdcem. A nejinak tomu bylo právě u podpory dostavby kaple v Nesvačilce. Děkujeme za hezká slova, a pokud chcete i Vy nadále Nesvačilku podporovat, řekněte o ní třeba Vašim přátelům, a to klidně prostřednictvím tohoto videa.

Celé video přehrajete zde

V těchto dnech přeji hlavně zdraví, pevnou vůli a zachování si dobré nálady. Bez ní by to totiž nešlo.

RVS

Připravili jsme si pro Vás novou odměnu! Unikátní dřevěný klínek s logem kaple.

Oct 16, 2020

Mistr David Šebesta vyřezal přímo z kaple několik dubových klínů, na kterých naleznete logo kaple s poděkováním. Jde tak o jedinečnou odměnu, protože si odnesete "kousek kaple" až domů. Věříme, že tento originální klínek udělá Vám nebo Vašim blízkým radost. Dřevěný klínek s logem kaple naleznete mezi ostatními odměnami.

Děkujeme za podporu!

RVS

Co kdybychom se společně pokusili dosáhnout na další milník 200 000 Kč? Na co bychom peníze použili?

Oct 15, 2020

Supermarkety a vůbec komerční stavby rostou jako houby po dešti. Na žádný kostel, když se stavěl, nikdy nebyly peníze na hromadě. O to je to krásnější – vaše kaple vyrůstá z nezištných obětí obyčejných lidí. 
Unikátní dílo jako vklad do duchovního a architektonického dědictví národa se přirozeně pohybuje v miliónových částkách. Nyní se díky vaší laskavé pomoci snažíme ufinancovat oplášťování prostřední části z tisíce lamel popsaných tisíci lidskými příběhy. 55 svítících oken v něm mají symbolizovat slzy Panny Marie. Za všechny trpící. Matka bolesti dětí rozumí. 
Když se nám podaří v “Hithit kampani“ vybrat 200 tisíc, bude to pomoc i pro stavbu a instalaci věže. Protože je zdejší kaple návratem ke starým řemeslům, je sanktusník s křížem, kterým bude prostor osvětlován jak přes den i v noci, konstruován jako hubený a vysoký v 2/3 dosavadní stavby.

Na obrázku (1) je zobrazena vizualizace kaple včetně věže, která se bude v blízké budoucnosti financovat. I na ni bychom rádi využili výše uvedené finanční prostředky.

Na fotce (2) si povšimněte pana Davida Šebesty v akci :) Foceno 15.10. 2020, můžete tedy vidět, že se opravdu nezastavíme.

(1)

(2)

Všem dobrým lidem děkujeme za pomoc s financováním i šířením mezi své přátele.

RVS

Účes od Střihorukého Edwarda?

Oct 14, 2020

Známý brněnský kadeřník a jáhen Mgr. Jan Špilar sice nemá nouzi o práci, ale protože má srdce na správném místě, rozhodl se do sbírky věnovat hned dvě odměny. Rád by se s Vámi podělil o svůj kadeřnický um, a tak si pro několik z Vás připravil speciální kadeřnický workshop. Pro ty, co by své kadeře raději svěřili do rukou Honzy, máme připraveny odměny v podobě návštěvy salonu Střihorukého Edwarda, kde se o Vás Jan Špilar profesionálně postará.

RVS

Originální překvapení od farníků.

Oct 13, 2020

Pod tímto názvem si můžeme představit v podstatě cokoliv. Zkusíme Vám trošku poodkrýt, co si to pro Vás naši milí přátelé připravili?

Jedná se například o tyto ekologické a kvalitní tašky, které se vždy hodí a navíc jsou moc hezké, no ne?

Jedno překvapení ale přece jen zůstává skryto. V každé tašce budou připraveny převážně ručně vyrobené dary, které jsou opět od našich farníků. Co bude uvnitř Vám už tedy neprozradíme, ale vězte, že si naši farníci dali opravdu záležet.

RVS

 

Dosáhli jsme částky 100 000Kč

Oct 12, 2020

Vážíme si každé pomoci a toho, že jste v tom s námi.
Děkovat stále dokola může být pro někoho již klišé, ale přispět na dobrou věc, navíc v této době, není vůbec nic samozřejmého. Budeme rádi, pokud budete i nadále šířit projekt kaple mezi svými známými, rodinami, přáteli.
Chystáme pro Vás ještě další speciální odměny, které se na Hithitu objeví již brzy. Můžete se podívat i na odměny, které zatím nejsou tak hojně zakupovány. V průběhu příštího roku chystáme speciální a jedinečný koncert zpěváka Petra Bende přímo v areálu farní zahrady v Moutnicích. Můžete si také užít večeři se zpěvačkou a modelkou Jitkou Boho či s některou dalších ze známých osobností. Nebo se můžete stát oficiálním sponzorem dostavby kaple.
Klidné dny v této době přeje RVS

Zpěvák Matěj Ruppert o Nesvačilce v hantecu

Oct 12, 2020

Matěj Ruppert je jednou z osobností, která vyjádřila veřejně svoji podporu k dostavbě kaple v Nesvačilce.

Vážíme si jeho podpory a přikládáme video, které je namluvené jak jinak než hantecem.

Podívejte se na celé video zde

Pokud i Vy chcete nadále podporovat dostavbu kaple, podívejte se na náš projekt a vyberte si některou z nabízených odměn. :-)

Děkujeme

Seznamte se s Davidem Šebestou, člověkem, který Nesvačilce vdechl život

Oct 9, 2020

Dodavatelem unikátní stavby, která je návratem k starému středověkému umění kamenické a tesařské práce, je mistr David Šebesta. Pro neskutečně talentovaného severského stavaře se stala tato práce uměním, láskou a způsobem vytváření krásných a cenných hodnot pro současné i budoucí generace. Kvalitní mikina s logem kaple mu opravdu sekne. Mikinu také naleznete v odměnách.
Pokud byste chtěli vidět pana Davida Šebestu naživo, zastavte se ke kapli, je to místo, kde ho v poslední době najdete nejčastěji :-)

Také Vojtěch Bernatský podporuje Nesvačilku!

Oct 8, 2020

Vojtěch Bernatský, televizní sportovní moderátor, manžel a dvojnásobný táta, ale také velký sympaťák je dalším z podporovatelů dostavby kaple v Nesvačilce. Pokud sdílíte jeho optimismus a nadšení z dokončení stavby, zkuste se podívat na server Hithit.com a vyberte si některou z poutavých odměn.
Děkujeme za Vaši podporu

Podařilo se nám překročit hranici 50 000Kč

Oct 7, 2020

Děkujeme! Za necelý týden jsme na kapli v Nesvačilce vybrali přes padesát tisíc korun. Doufáme, že se i v následujících dnech posuneme znovu o kousek dál. Na serveru Hithit.com si stále můžete vybírat odměny a udělat sobě nebo svým blízkým radost. A nezapomeňte, čím vyšší částky dosáhneme, tím rozsáhlejší práce na kapli budeme provádět. Proto nám pomůže i sdílení odkazu nebo to, že někomu o sbírce dáte vědět.

Moc si vážíme veškeré dosavadní podpory. Bez Vás by to nešlo!

RVS

Operní pěvkyně Dagmar pecková podporuje Nesvačilku!

Oct 4, 2020

Opěrní pěvkyně Dagmar Pecková je jednou z patronek, která podporuje dostavbu unikátní kaple v Nesvačilce. Pokud chcete být i vy součástí, není nic jednoduššího, než si vybrat některou z odměn a přiblížit tak stavbu ke zdárnému konci. Děkujeme!

Odkaz na video Dagmar Peckové: https://www.facebook.com/KapleNesvacilka/videos/617058235624521/

EUR 13,386
pledged of EUR 3,958

338%

338% completed

249 contributors pledged

Community, Art

Nesvačilka, Jihomoravský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Nov 16, 2020 at 11:46.

Choose reward for your contribution

  • sold 30
    Symbolický příspěvek

    Podporuji výstavbu kaple pro dobrý pocit.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 10
    Prohlídka kaple pro jednu osobu

    Užijete si prohlídku jedinečné kaple s odborným výkladem od tvůrců kaple. Odměna platí pro jednu osobu.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • sold 16
    Originální pohled z Moutnic s věnováním

    Otec René Václav Strouhal zašle na Vaši adresu originální pohled s věnováním.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • sold 21
    Originální překvapení od farníků

    Za příspěvek 500 Kč obdržíte originální ručně zhotovené překvapení od dětí i seniorů z řad vděčných farníků.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 37
    Prohlídka kaple pro dvě osoby

    Užijete si prohlídku jedinečné kaple s odborným výkladem od tvůrců kaple. Odměna platí pro dvě osoby.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.75
    (CZK 600)
  • sold 13
    Unikátní dřevěný klínek s logem kaple

    Mistr David Šebesta vyřezal přímo z kaple několik dubových klínků, na kterých naleznete logo kaple s poděkováním. Jde tak o jedinečnou odměnu, protože si odnesete "kousek kaple" až domů.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 31.66
    (CZK 800)
  • sold 6
    Kadeřnický kurz od Střihorukého Edwarda

    Za jedno odpoledne Vám Střihoruký Edward alias Jan Špilar ukáže, jak dosáhnout toho nejlepšího možného účesu, ať už jste žena či muž.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.62
    (CZK 900)
  • sold 12
    Farní víno

    Máme pro Vás jedinečnou láhev dobrého vína z fary od Reného Václava Strouhala. Obdržíte 0.7l láhev vína s osobním poděkování od RVS. Farní víno z Moutnic opravdu jinde neseženete.  

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 35.62
    (CZK 900)
  • sold 29
    Prohlídka kaple pro pět osob

    Užijete si prohlídku jedinečné kaple s odborným výkladem od tvůrců kaple. Odměna platí pro pět osob.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 8
    Nezapomenutelný večer v místním vinném sklípku pro dvě osoby

    Prožijte řízenou degustaci v moravských vín v jednom z místních rodinných vinařství. Degustace platí pro dvě osoby.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • sold 5
    Limitované edice triček s logem kaple

    Kvalitní tričko s motivem kaple na podporu projektu s nápisem: "Podporuji stavbu kaple Nesvačilka". Podporovatel si může vybrat z více druhů barev.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • sold 6
    Komentovaná prohlídka pražského studia České televize v Kavčích horách

    Využijete šance podívat se do studia České televize na Kavčích horách i mimo rámec dne otevřených dveří. Přispějete-li na stavbu kaple, budete provedeni různými zákoutími televizního světa. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • sold 6
    Komentovaná prohlídka brněnského studia České televize

    Využijete šance podívat se do studia České televize v Brně i mimo rámec dne otevřených dveří. Přispějete-li na stavbu kaple, budete provedeni různými zákoutími televizního světa.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • sold 19
    Zvěčnění na děkovné tabuli u kaple

    Pokud se chcete stát opravdovou součástí příběhu, za částku 2500 Kč bude Vaše jméno s poděkováním zvěčněno na tabuli u kaple.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • remaining 3 from 15
    Soukromý akustický koncert Petra Bendeho

    Užijete si nevšední zážitek v podobě soukromého koncertu známého českého zpěváka Petra Bendeho. Koncert proběhne na farní zahradě v Moutnicích u Brna. Na koncert bude omezený počet míst, aby si každý užij neopakovatelné momenty. Pro každého hosta bude zajištěno občerstvení. POZOR: Zakoupení jedné odměny obsahuje dvě vstupenky.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • sold 3
    Limitované edice mikin s logem kaple

    Kvalitní mikina s motivem kaple na podporu projektu s nápisem: "Podporuji stavbu kaple Nesvačilka". Podporovatel si může vybrat z více druhů barev.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 106.87
    (CZK 2,700)
  • sold 1
    Nezapomenutelný večer v místním vinném sklípku pro pět osob

    Prožijte řízenou degustaci v moravských vín v jednom z místních rodinných vinařství. Degustace platí pro pět osob.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 138.53
    (CZK 3,500)
  • sold 9
    Zbrusu nový účes od Střihorukého Edwarda

    Necháte si vytvořit nový účes od věhlasného brněnského kadeřníka Jana Špilara.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 138.53
    (CZK 3,500)
  • sold 0
    Nezapomenutelný večer v místním vinném sklípku pro deset osob

    Prožijte řízenou degustaci v moravských vín v jednom z místních rodinných vinařství. Degustace platí pro deset osob.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 269.15
    (CZK 6,800)
  • sold 0
    Večeře s architektem Janem Říčným

    Jedinečná večeře s autorem projektu v oblíbené brněnské restauraci Potrefená husa.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • remaining 1 from 1
    Ručně malovaný obraz kaple od Claudi Ondok

    Všechny portréty od malířky Claudi Ondok se vyprodaly, a tak jsme připravili ještě jeden bonus. Máme pro Vás jeden ručně malovaný obraz kaple na plátně o velikosti 50x70 cm, který Claudi Ondok namaluje pro jednoho z našich podporovatelů. Bude se jednat o jediný originální kus. Děkujeme!

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • remaining 2 from 2
    Oběd s hercem Janem Přeučilem

    Strávíte příjemný čas u dobrého jídla s oblíbeným hercem Janem Přeučilem. Oběd proběhne v Café & Restaurant Slavia naproti Národnímu divadlu s výhledem na Hradčany.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • sold 1
    Večeře se zpěvačkou a bývalou Miss Jitkou Boho

    Užijete si příjemnou večeři s modelkou, ale také skvělou zpěvačkou Jitkou Boho v malebné Třebíči. Večeře bude probíhat ve vyhlášené místní restauraci Vinohrádek nad Babou.
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • sold 0
    Káva a zákusek s herečkou a dabérkou Simonou Postlerovou

    Užijete si nezapomenutelné chvíle se Simonou Postlerovou. Chutný dezert a káva proběhnou v Café & Restaurant Slavia naproti Národnímu divadlu s výhledem na Hradčany.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • sold 0
    Sponzorský dar s poděkováním na velké tabuli

    Pokud jste jednotlivec nebo firma a chcete vyšší částkou podpořit výstavbu kaple, budete odměněni zvěčněním jména / firmy na velké děkovné tabuli.
     

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 1,187.41
    (CZK 30,000)
  • sold 0
    Sponzorský dar s poděkováním na ještě větší tabuli

    Pro opravdové srdcaře, kteří by rádi podpořili stavbu v Nesvačilce, máme připraveny ještě větší tabule s osobním poděkováním, a zvěčněním jména nebo firmy.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 1,979.02
    (CZK 50,000)
  • remaining 1 from 1
    Největší a jedinečný dárce

    Pro vůbec největšího dárce máme tu největší odměnu. Jedinečnou a největší děkovnou tabuli s poděkováním!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 3,958.04
    (CZK 100,000)
  • Sold out!!
    Ručně malovaný portrét od malířky Claudi Ondok

    Obdržíte originální malovaný portrét na plátně o velikosti 50x70 cm od umělkyně Claudi Ondok. Stačí předložit fotografii a Claudi podle ní vytvoří identický obraz. Za nás je to tip na ideální Vánoční dar. :-)

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    Čestné vysazení pamětní lípy

    Budete mít jedinečnou možnost vysadit pamětní lípu, u které bude zvěčněno Vaše jméno a poděkování za podporu kaple.

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 791.61
    (CZK 20,000)