PC hra Polda 7

Sedmé pokračování počítačové hry Polda. Oživte s námi legendárního detektiva Pankráce v podání Luďka Soboty. Vydejme se společně s Poldou na Celebritycon, setkání největších celebrit světa a vyřešme případ tajemného mimozemského stroje.

Author: Zima software

EUR 56,788
pledged of EUR 15,807

359%

359% completed

1,208 contributors pledged

Games

All or nothing. Project finished on Aug 9, 2020 at 16:57.

Show all rewards

O co se jedná?

Polda je, v Čechách a na Slovensku, velice populární počítačová hra. Máme za sebou již 6 pokračování, poslední vyšlo v roce 2014, první v roce 1998. Za tu dobu si tato série získala již řadu fanoušků a je u nás velice populární. Jde o detektivní příběhy, které řeší potrhlý detektiv Pankrác, jehož dabingu se bravurně ujal komik Luděk Sobota. I další role jsou nadabovány populárními českými osobnostmi.

Jak to začalo?

To bylo tak: někdy kolem roku 1996 si tři spolužáci jednoho dne řekli: "Uděláme hru!" A jak řekli, tak učinili. Vylosovali si kdo bude kreslit, kdo bude programovat, kdo spát a pustili se do toho. A podařilo se jim to! A vznikla z toho jedna z nejúspěšnějších českých adventurních sérií, která se dočkala již šesti pokračování. Velkou zásluhu na tom měl i hvězdný dabing v čele s Luďkem Sobotou, Petrem Nárožným, Jiřím Lábusem, Sabinou Laurinovou a mnoha dalšími.

Co je náš cíl?

Naším cílem je vytvořit sedmé pokračování této hry. Bohužel již nemáme dostatek financí na vývoj dalšího dílu a proto to chceme zkusit zde, je to pro nás poslední možnost jak tuto hru oživit. Věříme, že Polda má stále spoustu fanoušků, kteří budou ochotni nového Poldu podpořit.

Jak bude vývoj nového dílu probíhat?

Pokud se nám podaří vybrat finance na nového Poldu, práce na projektu začnou okamžitě. Celý tým je již připraven na novém Poldovi pracovat a čekáme v podstatě jen na finance. Vývoj jednoho dílu trvá zhruba 1,5 roku a tudíž bychom chtěli sedmičku vydat na vánoce 2021, někdy okolo listopadu. Prostě aby bylo možné dát si Poldu 7 pod stromeček. Účast na projektu již přislíbily hvězdy českého dabingu. Hlavní postavu Pankráce opět nadabuje Luděk Sobota, ale máme domluveného i Jiřího Lábuse, Martina Dejdara, Bohdana Tůmu, Valerii Zawadskou a další zvučná jména.

Pokud se do vývoje pustíme, budeme Vás, naše přispěvatele, pravidelně informovat o tom, v jaké fázi se vývoj nachází, abyste neměli strach, že o svou investici přijdete. Jsme zkušený a sehraný tým, práce na Poldovi nás všechny nesmírně baví a tento projekt považujeme za naši srdeční záležitost.

Sedmý díl bude graficky v podobném duchu jako šestý díl. Účast na projektu přislíbil vynikající výtvarník Karel Kopic. V předchozím díle si mnoho z vás stěžovalo na přílišnou jednoduchost, budeme se proto snažit, aby byl tento díl trochu více potrápil vaše mozkové závity. Příběh se bude točit okolo mimozemského letadla a festivalu zvaném Celebritycon. To je místo, kde se schází mnoho světových celebrit. Budeme je tedy parodovat a dělat si z nich legraci. Nakonec Pankrác opět vyřeší složitý případ a zachrání svět.

Budeme moc rádi, pokud nám na vývoj přispějete a uděláme vše proto, aby nový Polda byl ještě lepší než ten poslední. Věříme, že to společně zvládneme!

News

Apr 10, 2022 Zahájeno rozesílání fyzických kopií hry

Včera jsem zahájili rozesílání fyzických kopií hry. Měla by Vám tedy nejpozději do 14 dní přijít doporučená zásilka od České pošty. Pokud Vám nepřijde do 25.4.2022 ozvěte se nám prosím na email zimasoftware@seznam.cz a podíváme se co se děje. Další důležitá věc. Změna adresy již není možná,…

More

Apr 3, 2022 Licenční klíče rozeslány

Hra je konečně hotová! Včera bylo všem přispěvatelům rozesláno licenční číslo na Poldu 7. Pokud jste ho neobdrželi a měli jste (elektronická verze, standartní verze, limitka a výše), zkontrolujte si spam prosím. Pokud ani tam nic nenaleznete, napište prosím mail na zimasoftware@seznam.cz …

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 48
    Dobrý pocit

    Budete mít dobrý pocit, že přispějete na pokračování legendární české herní série.

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.91
    (CZK 99)
  • sold 92
    Sada hracích karet prší s motivem Polda

    I z této odměny budete mít hlavně dobrý pocit, že jste přispěli na vývoj Poldy 7. Navíc Vám však pošleme sadu hracích mariášových karet na hru prší, nebo i na jiné hry. Každý symbol bude obsahovat výjevy z jednoho konkrétního dílu Poldy a také některé legendární hlášky spojené s tímto výjevem.
    • žaludy - Polda 2
    • červené - Polda 3
    • kule - Polda 4
    • zelené - Polda 6 
    Na náhled karet je možné se podívat zde:

    http://www.polda5.cz/Trika/karty.jpg
     
    Karty Vám pošleme na Vaši adresu. Poštovné a balné je v ceně.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.82
    (CZK 299)
  • sold 345
    Elektronická verze hry Polda 7

    Vaší odměnou bude licenční číslo, které budete moci použít ke stažení a nainstalování nové hry Polda 7. Toto předplacené licenční číslo Vám bude doručeno na Váš email 14 dní před oficiálním zahájením prodeje hry Polda 7 a ušetříte 50 Kč. Dokončení vývoje je plánováno na říjen 2021.

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 17.74
    (CZK 449)
  • sold 145
    Standardní krabicová verze hry Polda 7

    Vaší odměnou bude krabicová verze hry. Součástí balení budou tyto položky:
    • krabička s přebalem
    • DVD
    • licenční číslo
    • brožurka s návodem
    Hru bude možné nainstalovat z DVD nebo stáhnout pomocí přiloženého licenčního klíče.

    Předplacená hra Vám bude doručena na Vaši poštovní adresu 14 dní před oficiálním zahájením prodeje hry Polda 7 a ušetříte 50 korun a cenu za poštovné a balné. Dokončení vývoje je plánováno na říjen 2021.

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 25.65
    (CZK 649)
  • sold 39
    Polda tričko

    Tričko s motivem Polda. Vybrat si můžete z následujících variant zde:

    http://www.polda5.cz/trika.php

    Připište nám prosím do poznámky motiv trika, barvu, zda se jedná o pánské, dámské, nebo dětské a také velikost trika. Tedy např. Motiv 3, bílé, pánské XL. Tabulka velikostí je taktéž dostupná na stejné adrese.
     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 27.62
    (CZK 699)
  • sold 31
    Standardní krabicová verze hry Polda 7 + stylová podložka pod myš

    Vaší odměnou bude krabicová verze hry. Součástí balení budou tyto položky:
    • krabička s přebalem
    • DVD
    • licenční číslo
    • brožurka s návodem
    • navíc stylová podložka pod myš s motivem hry Polda 7
    Hru bude možné nainstalovat z DVD nebo stáhnout pomocí přiloženého licenčního klíče.

    Předplacená hra Vám bude doručena na Vaši poštovní adresu 14 dní před oficiálním zahájením prodeje hry Polda 7. Cena je včetně poštovného a balného. Dokončení vývoje je plánováno na říjen 2021.

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 39.48
    (CZK 999)
  • remaining 565 from 1000
    Limitovaná edice hry Polda 7

    Vaší odměnou bude limitovaná edice hry Polda 7 určená pouze pro přispěvatele. Součástí balení budou tyto položky:
    • krabička s přebalem, na přebalu bude uvedeno Vaše jméno a číslo hry (např. 45 ze 115)
    • na zadní straně přebalu budou podpisy všech autorů včetně dabérů
    • stylový certifikát s poděkováním, potvrzující vaši finanční účast na Poldovi 7
    • Vaše jméno bude uvedeno také v titulcích hry
    • DVD
    • licenční číslo
    • brožurka s návodem
    • stylová podložka pod myš s motivem hry Polda 7
    Hru bude možné nainstalovat z DVD nebo stáhnout pomocí přiloženého licenčního klíče.

    Předplacená hra Vám bude doručena na Vaši poštovní adresu 14 dní před oficiálním zahájením prodeje hry Polda 7. Limitovanou edici nebude možné nikde jinde a nikdy jindy koupit. Cena je včetně poštovného a balného. Dokončení vývoje je plánováno na říjen 2021.

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 59.24
    (CZK 1,499)
  • remaining 34 from 40
    Pizza párty s autory

    Máte rádi pizzu? My rozhodně ano! Náš producent a programátor má dokonce na pečení pizzy profesionální kurz. Vaší odměnou bude pozvání k našemu producentovi, kde Vám připraví tu nejlepší Pankrácovu pizzu. Na párty budou vždy přítomni:
    • Petr Svoboda, producent a programátor
    • Miroslav Sábo, scénárista
    • Karel Kopic, ilustrátor a výtvarník
    Budete se nás moci zeptat na co budete chtít a můžeme probrat vše možné i nemožné okolo vývoje Poldy a ještě se dobře nadlábnete. Tedy takový malý soukromý seminář. Pokud se sejde více účastníků, budeme dělat párty vícekrát a to tak, aby na jedné párty počet přispěvatelů nepřesáhl 8 lidí. Nevadí nám uspořádat těchto párty třeba 5, protože rádi slavíme. Párty se bude konat ještě letos v Ústí nad Labem. Dopravu a případné ubytování si musí zajistit zájemce. Termíny dohodneme individuálně, aby všem co nejvíce vyhovovaly.

    Součástí této odměny bude také:
    • Limitovaná edice hry Polda 7

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 118.51
    (CZK 2,999)
  • remaining 30 from 50
    Sběratelská soška poldy Pankráce

    Vaší odměnou bude 20centimetrová stylová soška Poldy Pankráce, která bude vyrobena v limitované edici 50 kusů. Půjde o Pankráce ze hry Polda 6. Soška je určena především pro vášnivé fanoušky Poldy, ale i pro sběratele. Poslouží jako krásná dekorace, nebo jako parádní kousek do Vaší sbírky.

    Soška Poldy Pankráce o velikosti 20 cm bude vytvořena na 3D tiskárně ve vysoké kvalitě za pomoci materiálu PLA, následně bude pokryta epoxidovou pryskyřicí, plničem a ve finále ručně barvena akrylovými barvami.

    Součástí sošky bude také stylový certifikát potvrzující, že soška opravdu pochází z dílny Zimasoftware. Poštovné a balné v ceně je samozřejmostí.

    Součástí této odměny bude také:
    Limitovaná edice hry Polda 7

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 197.55
    (CZK 4,999)
  • remaining 27 from 30
    Originál jednoho pozadí

    Právě probíhá prodej pozadí do hry Polda 6, na podrobnosti se můžete podívat sem:
    http://www.polda5.cz/polda-6-prodej-pozadi.php

    Pokud zvolíte tuto odměnu, zašleme Vám jedno pozadí z nového  Poldy 7 (nikoliv z Poldy 6) dle Vašeho výběru. V den dokončení všech pozadí bude spuštěn web, na kterém budou všechna pozadí vyobrazena. Všem případným přispěvatelům bude rozeslán email s přístupem na tento web, kde bude nutné si konkrétní pozadí zarezerovovat. Rezervace bude spuštěna v konkrétní den a hodinu, o kterých budete minimálně 3 týdny dopředu informováni. Bude zde bohužel platit princip, že kdo dřív přijde, ten dřív mele. 30 přispěvatelů této odměny si bude moci zvolit ze zhruba 45 pozadí, bude tedy z čeho vybírat.

    Součástí této odměny bude také:
    • Limitovaná edice hry Polda 7
    • Pizza párty s autory

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 395.14
    (CZK 9,999)
  • remaining 8 from 10
    Karikatura v síni slávy

    Do Poldy 7 bude vytvořena speciální lokace "Síň slávy". Bude zakomponována do hry a Pankrác v ní bude muset plnit zadané úkoly.

    Síň slávy bude obsahovat na stěnách obrazy s karikaturou přispívajících fanoušků. Karikatura bude vyvořena dle Vámi dodaných fotografií naším výtvarníkem Karlem Kopicem a opatřena Vaším jménem. Každý obraz bude Pankrác komentovat hláškou, kterou si sami zvolíte, eventuálně necháte hlášku na našem scénaristovi. Hlášku samozřejmě budeme muset schválit a neměla by být příliš dlouhá, vulgární a neměla by porušovat práva třetí strany.

    Součástí této odměny bude také:
    • Limitovaná edice hry Polda 7
    • Polda tričko
    • Nadabování postavy

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 671.76
    (CZK 16,999)
  • Sold out!!
    Nadabování postavy

    Budete si moci nadabovat jednu z vedlejších postav dle Vašeho výběru. Scénář Vám dopředu zašleme. V nastavení hry bude seznam všech, kteří si tuto odměnu koupili. U každého jména bude zaškrtávátko, které po aktivaci změní základní hlas postavy, nadabovaný profesionálním dabérem, za Váš hlas. Díky tomu získáte Vy i Vaši známí mimořádný zážitek ze hry.

    Dabingy budou probíhat ve studiu našeho producenta v Ústí nad Labem a je možné si domluvit individuální termíny. Natáčení bude probíhat v období červen-září 2021.

    Součástí této odměny bude také:
    • Limitovaná edice hry Polda 7

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 110.61
    (CZK 2,799)
  • Sold out!!
    Pizza párty s autory a dabérem

    Průběh párty bude stejný jako u odměny Pizza párty s autory s tím rozdílem, že na párty budou přítomni navíc tito lidé:
    • Bohdan Tůma, dabér
    • Jan Fiala, animátor
    • Jakub Mareš, výtvarník, návrhář postav
    Tato párty bude uspořádána jen jedna, taktéž v Ústí nad Labem. Termín dohodneme individuálně, aby co nejvíce vyhovoval.

    Součástí této odměny bude také:
    • Limitovaná edice hry Polda 7
    • Nadabování postavy

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.55
    (CZK 4,999)
  • Sold out!!
    Návštěva dabingu

    Budete pozváni do dabingového studia, kde bude probíhat dabing Poldy 7. Budete se moci setkat s dabéry jako jsou Luďek Sobota, Jiří Lábus, Bohdan Tůma či Valerie Zawadská a sledovat je při profesionální práci, vyfotit se s nimi a požádat o podpis. Dabing se bude natáčet v Praze zhruba v srpnu a září 2021. Termíny bychom Vám dali vědět zhruba 14 dní předem.

    Součástí této odměny bude také:
    • Limitovaná edice hry Polda 7
    • Pizza párty s autory
    • Nadabování postavy

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 592.73
    (CZK 14,999)
  • Sold out!!
    Pojmenování a vytvoření postavy dle Vás

    Podle Vámi dodané fotografie vymodelujeme Vaši karikaturu a vložíme ji do hry. Postava bude mít ve hře jméno, které si vyberete. Jméno však musíme schválit a nesmí obsahovat nic vulgárního ani nic, co by porušovalo práva třetí strany.

    Součástí této exkluzivní odměny bude také:
    • Limitovaná edice hry Polda 7
    • Návštěva dabingu
    • Pizza párty s autory a dabérem
    • Nadabování postavy
    • Originál jednoho pozadí

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 1,975.85
    (CZK 49,999)