Chci žít naplno, miniBYDLÍK pro Vás

Chceme Vám je ukazovat, chceme Vám je i půjčovat v Praze. Potřebujeme je ale vyrobit. Karavany vyrábíme v Ústí nad Labem, ale v Praze nemáme všechny modely na předvedení a půjčení. Pomůžete nám ? Za Vaši pomoc se Vás odměníme půjčením, prohlídkou, snahou.

Author: miniBYDLIK.cz

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 133
pledged of EUR 28,771

0%

0% completed

2 contributors pledged

Community, Sport

Průhonice, Středočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Dec 4, 2020 at 10:48.

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Chci Vám pomoci a přijet se podívat

    Pokud nás chcete popořit a zastavit se někdy v budoucnu na prohlídku, připravíme Vám k návštěvě kávu a něco sladkého k ní :) Děkujeme, že nám pomáháte dostat naše sny i k Vám... Pokud projekt dopadne pozitivně, rádi Vás uvítáme na návštěvě za cca 6-8měsíců.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 13.31
    (CZK 333)
  • sold 0
    Triko s logem a EKG ve tvaru miniBYDLÍKU

    Chcete naše triko a zároveň nás podpořit ? Podpora je to trochu pekelná ale stojí za to :) Děkujeme, že nám pomáháte šířit naše sny. Triko Vám pošleme poštou a doprava je od nás ZDARMA, ale pokud se pro něj můžete zastavit v Průhonicích v kanceláři osobně, budeme moc rádi. :-)

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 26.61
    (CZK 666)
  • sold 0
    Nálepka s miniBYDLÍKEM + Triko

    Nálepka s naším logem + Triko ve Vaší velikosti, kterou Vám doručíme poštou ZDARMA na Vaši adresu. Děkujeme za pomoc šířit naše sny.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 35.96
    (CZK 900)
  • remaining 10 from 10
    Půjčení miniBYDLÍKU SPORT

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme na víkend. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším nejmenším modelem, který se skoro vejde do kapsy a tahat ho můžete i za tříkolkou... A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-sport/

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.94
    (CZK 1,500)
  • remaining 14 from 15
    Půjčení miniBYDLÍKU Family

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme na víkend. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším modelem pro 3 osoby. Na karavan nepotřebujete jiný řidičák než B, ani silné auto. Najdete v něm vodu, lednici, topení a další výbavu. A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-family/ 
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 119.88
    (CZK 3,000)
  • remaining 20 from 20
    Půjčení miniBYDLÍKU Family PLUS

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme na víkend. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším modelem pro až 4 osoby. Na karavan nepotřebujete jiný řidičák než B, ani silné auto. Najdete v něm vodu, lednici, topení, vysouvací střechu pro pohodlí a další výbavu. A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-family-plus/

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 159.84
    (CZK 4,000)
  • remaining 5 from 5
    Půjčení miniBYDLÍKU SPORT - na týden

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme a to na celý týden. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším nejmenším modelem, který se skoro vejde do kapsy a tahat ho můžete i za tříkolkou... A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-sport/

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 199.80
    (CZK 5,000)
  • remaining 10 from 10
    Půjčení miniBYDLÍKU Family - na týden

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme a to na celý týden. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším modelem pro 3 osoby. Na karavan nepotřebujete jiný řidičák než B, ani silné auto. Najdete v něm vodu, lednici, topení a další výbavu. A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-family/ 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 339.66
    (CZK 8,500)
  • remaining 15 from 15
    Půjčení miniBYDLÍKU Family PLUS - na týden

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme a to na celý týden.. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším modelem pro až 4 osoby. Na karavan nepotřebujete jiný řidičák než B, ani silné auto. Najdete v něm vodu, lednici, topení, vysouvací střechu pro pohodlí a další výbavu. A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-family-plus/

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 479.52
    (CZK 12,000)
  • remaining 6 from 6
    Adrenalinový víkend s miniBYDLÍKEM pro dva

    Chcete strávit víkend v našem miniBYDLíKU v Rakousku a zkusit si sjet divokou řeku Moll na dvoumístné nafukovací lodi ? Večer Vám ugrilujeme a ukážeme jak náš karavan využívat na 100%. Spaní v kempu jde také za námi, jestli si karavan dovezete sami, nebo ho dovezeme za Vás se domluvíme :) Více informací a termín poskytneme na vyžádání po domluvě.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 799.20
    (CZK 20,000)