Svatební centrum a služby v Chorvatsku

Podílejte se na úsměvu druhých... S láskou ke šťastným okamžikům hledám pomoc při financování odkupu svatebních šatů a zahájení provozu služebního a svatebního centra v Chorvatsku, převážně pro českou a Slovenskou klientelu.

Author: Sandra Vuković

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 0
pledged of EUR 3,200

0%

0% completed

0 contributors pledged

Community, Fashion

All or nothing. Project finished on Jul 3, 2020 at 12:03.

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Zvláštní poděkování

    Pokud se podaří dosáhnout cílené částky, jako poděkování za podporu mohu zveřejnit Vaše jméno coby jméno přispěvatele na web, který bude zprovozněn a mým službám určen.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 10
  • sold 0
    Pohlednice s osobním poděkováním

    Pohlednice z Chorvatska s osobním poděkováním (zaslána poštou) + jako poděkování za podporu mohu zveřejnit Vaše jméno coby jméno přispěvatele na web, který bude zprovozněn a mým službám určen.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 20
  • sold 0
    Přívěsek na klíče nebo magnet + poděkování

    Přívěsek na klíče nebo magnet na lednici z Chorvatska s osobním poděkováním v dopise (zasláno poštou) + jako poděkování za podporu mohu zveřejnit Vaše jméno coby jméno přispěvatele na web, který bude zprovozněn a mým službám určen.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 30
  • remaining 20 from 20
    Hrneček z Chorvatska s osobním poděkováním v dopise

    Hrneček z Chorvatska s osobním poděkováním v dopise (poštovní zásilka z Chorvatska) + jako poděkování za podporu mohu zveřejnit Vaše jméno coby jméno přispěvatele na web, který bude zprovozněn a mým službám určen.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 80
  • sold 0
    Dort

    Pokud se podaří dosáhnout cílené částky, jako poděkování za podporu nabízím svatební dort zdarma k Vaší objednávce svatebního balíčku pro svatbu v Chorvatsku (osobní převzetí) + jako poděkování za podporu mohu zveřejnit Vaše jméno coby jméno přispěvatele na web, který bude zprovozněn a mým službám určen.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 120
  • sold 0
    5% sleva

    Pokud se podaří dosáhnout cílené částky, jako poděkování za podporu nabízím 5% slevu (do výše 75€)  na mé služby v Chorvatsku + jako poděkování za podporu mohu zveřejnit Vaše jméno coby jméno přispěvatele na web, který bude zprovozněn a mým službám určen.

    Nárok na slevu obdržíte jako elektronický poukaz emailem.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 180
  • sold 0
    10% sleva

    Pokud se podaří dosáhnout cílené částky, jako poděkování za podporu nabízím 10% slevu (do výše 100€)  na mé svatební služby pro svatbu v Chorvatsku + jako poděkování za podporu mohu zveřejnit Vaše jméno coby jméno přispěvatele na web, který bude zprovozněn a mým službám určen.

    Nárok na slevu obdržíte jako elektronický poukaz emailem.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 200