Nová venkovní úniková hra v centru Prahy

Chceme vytvořit v této nelehké době zábavu pro všechny, kteří budou léto trávit v Praze. Chceme spojit procházku po centru Prahy s řešením šifer, které povedou k nalezení pokladu. Kupte si voucher na jednu z našich her a pomozte nám dosáhnout tohoto cíle.

Author: Mazement.cz

  • Cely v Psychopatově komplexu

  • Psychopatův velín

  • Dědečkova kancelář

  • Cesta k dědečkovu Dědictví

EUR 26
pledged of EUR 792

3%

3% completed

2 contributors pledged

Games, Education

Česko

All or nothing. Project finished on Jun 15, 2020 at 11:22.

Show all rewards

Jak to začalo?

Stejně jako mnoho dalších podnikatelů jsme i my kolegou byli bohužel postižen koronavirovou krizí a museli jsme na 2 měsíce zavřít naše únikové hry. Rozhodli jsme se však nezahálet a zkusit vytvořit něco nového. Vzhledem k tomu, že již 2,5 roku se pohybuji kolem únikových her Mazement, nejdříve jako gamemaster a později jako majitel, napadlo mě vytvořit novou hru, která se bude odehrávat ve venkovních prostorech. 

Co je náš cíl?

Naším cílem je spojit procházku samotným centrem Prahy, která je jedním z nejkrásnějších měst na světě, se zábavou ve formě řešení všech možných hádanek, úkolů a šifer. 

Detaily

Jsme majitelé únikových her Mazement, které se nachází v centru Prahy. Máme zatím dvě hry, Psychopatův komplex a Dědictví. V Psychopatově komplexu musíte uniknout z vězení a zachránit všechny své spoluhráče. V Dědictví se naopak dostáváte dovnitř. Vaším úkolem je otevřít trezor, v cestě Vám však stojí laserová síť. Obě hry jsou velmi propracované, za těch pět let co fungují se už vychytaly všechny mouchy. Čeká na Vás mnoho překvapivých úkolů, nečekejte, že by šlo jen o otevírání zámečků s kódem. Máme také skvělá hodnocení na všech platformách, na Facebooku to je 4,8 z 5, na Googlu 4,6 z 5 a na Slevomatu také 4,6 z 5. A to máme dohromady už přes 1000 recenzí.Teď však přišla nová doba spojená s pandemií. Lidé se snaží nezdržovat v prostorech, kde je více osob, a tak nás s kamarádem napadlo vytvořit venkovní únikovou hru. Navíc se nebude moci příliš cestovat a bude tak jedině dobře, pokud budou možnosti, jak si užít zábavu za teplého počasí i na našem území. Rádi bychom získali finanční prostředky k uskutečnění tohoto projektu a rozšířili tak nabídku aktivní zábavy v Praze. Zároveň by nám tento projekt pomohl zaplatit náklady, které momentálně máme, a to na pronájem prostor, ale také na vylepšování stávajících únikových her. Během uzavření všech provozoven jsme se snažili vylepšit komfort jak pro naše zaměstnance, tak i pro hráče, kteří si k nám přijdou otestovat své schopnosti. věříme, že si naše hry užijete.

... a ještě něco navíc

Mazement jsme začali spravovat na  začátku března, v té chvíli nás však ani ve snu nenapadlo, že to, na co jsme se tak těšili, nebudeme moci dva měsíce dělat.

Kdo jsme?

Já jsem Petr a můj kamarád a kolega se jmenuje Edis. Jsme studenti Národního hospodářství na Vysoké škole ekonomické v Praze, letos bychom se rádi stali bakaláři v tomto oboru. Hráli jsme společně fotbal v pražské Dukle, a to když nám bylo asi 16 let. Od té doby jsme velcí kamarádi, kteří spolu kromě různých sportovních a školních aktivit také cestují, a to do všech koutů světa. 

Proč to děláme?

Vybrali jsme si Hithit, protože nám přijde jako skvělá platforma, i my jsme v minulosti na některé projekty přispěli. Pokud cílovou částku vybereme, bude to výhodné jak pro nás, protože budeme moci investovat do tohoto projektu, tak i pro lidi, kteří nám přispějí, neboť přispěním zakoupí voucher za velmi zvýhodněnou cenu na některou z našich her. 

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Příspěvek

    Pokud zatím nevíte, jestli chcete vyzkoušet naše hry, můžete nás podpořit alespoň takto. Budeme rádi za každou korunu, kterou nám pošlete. Pokud byste náhodou chtěli, platba jde v druhém kroku při placení libovolně navyšovat. 

    Reward delivery: not specified

    EUR 1.98
    (CZK 50)
  • sold 1
    Venkovní úniková hra pro 2-6 hráčů

    Hledání pokladu v samotném centru Prahy spojené s příjemnou procházkou.

    Hru zatím nemáme spuštěnou, ale máme vymyšlenou cestu, kudy se půjde a většinu úkolů. Momentálně se chystáme zrealizovat a připravit vše potřebné. Poté hru otestujeme a začátkem června bychom ji chtěli nabídnout i Vám.

    Hra se bude skládat z cca 15 úkolů a trvat bude 2-3 hodiny. Žádný z úkolů není použitý v našich  vnitřních únikových hrách, vše vymýšlíme úplně odznova.

    Kupte si voucher, podpořte vytvoření této hry a můžete být jedni z prvních, kdo si tuto novou hru zahraje.

    Pokud bude sbírka úspěšná, voucher Vám následně pošleme do emailu.

    Reward delivery: not specified

    EUR 23.71
    (CZK 599)
  • sold 0
    Voucher na hru Psychopatův komplex pro 2-6 hráčů

    Původní cena: 1499,- Kč

    Příběh:
    V Praze již několik desítek let dochází k záhadným zmizením lidí.

    Policie má podezření, že by se mohlo jednat o činnost sériového vraha. Ale navzdory veškerému vynaloženému úsilí se nikdy nepodařilo nalézt žádnou stopu, která by tuto hypotézu potvrdila.

    Byli jste s přáteli na výletě v centru Prahy. Poslední, co si pamatujete, bylo bujaré popíjení po zavírací době v nějaké krčmě. 

    Najednou se probíráte zavřeni v nějakém vězení. 
    Nevíte, kde jste ani jak jste se sem dostali.
    Podle výkřiků za zdí soudíte, že nejste sami.

    Vaše noční můra začíná.

    Pokud bude sbírka úspěšná, voucher Vám následně pošleme do emailu.

    Reward delivery: not specified

    EUR 35.58
    (CZK 899)
  • sold 0
    Voucher na hru Dědictví pro 2-6 hráčů

    Původní cena: 1499,- Kč

    Příběh: 
    Dědeček byl slavný vynálezce a úspěšný obchodník. 

    Na sklonku života zjistil, že se jeho obchodní tajemství snaží získat mafie, a proto ho zabezpečil do trezoru ve své kanceláři. 

    Pro vás připravil vodítka, jak se k dědictví dostat.

    Bohužel došlo na dědečkovy obavy. Mafie ho připravila o život a nyní se snaží dostat i k jeho trezoru. Máte před ní jen hodinu náskok.

    Zvládnete rozluštit všechna vodítka a dostat dědictví do bezpečí?

    Čas běží...

    Pokud bude sbírka úspěšná, voucher Vám následně pošleme do emailu.

    Reward delivery: not specified

    EUR 35.58
    (CZK 899)
  • sold 0
    Voucher na hry Psychopatův komplex a Dědictví

    Kupte si voucher na obě naše vnitřní hry dohromady za velmi zvýhodněnou cenu. Původní cena každé hry je 1499,- Kč. S tímto voucherem budete mít prakticky 1+1 hra zdarma. V případě, že nás podpoříte koupením tohoto voucheru, obě hry nemusíte odehrát ve stejný den.

    Pokud bude sbírka úspěšná, vouchery Vám následně pošleme do emailu.

    Reward delivery: not specified

    EUR 63.29
    (CZK 1,599)
  • sold 0
    Teambuilding v Mazementu pro až 12 hráčů

    2x hra Dědictví
    2x hra Psychopatův komplex
    Skvělé občerstvení a pití
    Pohár pro vítěze
     
    Jak teambuilding probíhá?
    1. Rozdělíte se na dva týmy
    2. Každý tým odehraje jednu z her
    3. Dáte si pauzu na občerstvení a pití
    4. Vyměníte se a odehrajete druhou hru
    5. Tým s lepším celkovým časem si odnese pohár 

    Celkem zábava na cca 3 hodiny, během kterých si zahrajete 2 různé únikové hry, dáte si skvělé chlebíčky a jednohubky, vypijete si pivo nebo víno a skvěle upevnéíte vztahy se svými kolegy.

    Pokud bude sbírka úspěšná, vouchery Vám následně pošleme do emailu.

    Reward delivery: not specified

    EUR 138.49
    (CZK 3,499)