Letní Streetdance tábor Soul United Summer

Letní taneční tábor se zaměřením na streetdance se skvělým přístupem a špičkovými lektory v jejich oboru. Celkově si zakládáme na osobním a kvalitním přístupu ve výuce, jak na našich kurzech, tak i zde na soustředění. Více o streetdance v nabídce :)

EUR 0
pledged of EUR 2,375

0%

0% completed

0 contributors pledged

Antivir, Dance

Počepice, Středočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Jun 14, 2020 at 11:00.

Show all rewards

Jak a proč to vůbec všechno začalo..

Sám jsem v sobě probudil vášeň tance, konkrétně breakdance před cca 12 lety. Od doby, kdy jsem překlenul období, že se mi nedařil další posun a chtěl jsem skončit jsem tanci propadnul ještě více. Od té doby mám za sebou řadu spoluprací ať s předními tanečníky naší scény, nebo se zpěváky v jejich klipech, nebo koncertech (Fosco Alma, Sharlotta, Ben Cristovao a další), či TV show jako je Tvoje tvář má známý hlas, nebo Superstar. Neustále se vzdělávám a vím že je to potřeba a chtíč poskytnout nejen kvalitní taneční zkušenosti, ale i sdružování a sbližování lidí vedlo k tomu, abych založil vlastní taneční skupinu - Soul United. Skupina vznikla v září 2014 a za tu dobu jsme zažili spostu příběhů, soutěží, akcí. Jako další můstek, který vede k lepší socializaci mezi dětmi a celkově mezi tanečníky, ale i zlepšení jejich aktuálních dovedností je právě letní taneční soustředění, které se jmenuje Soul United Summer.

Co je celkově náš cíl?

Není to vše jen slepě o tanci, ale i o tom, aby děti mezi sebou společně s dospělými vycházeli a nacházeli společné cesty a řešení. Tanec a náš růst v něm je důležitý, ano, ale i velmi podstatná část je právě již zmíněná socializace mezi všemi. Na našich soustředěních (i lekcích v průběhu roku) se snažím o to, aby lidi nebyli jen jako cvičené opičky, ale našli v sobě svoji osobnost a podporovali ji. Dávám jim prostor a šanci růst jak v tanci, tak i v seberozvoji nejen jako součást skupiny, ale i jako jedinec.

                              

O SU Summeru

Soul United Summer se koná v termínu 25.7. - 1.8.2020 v Počepicích a je určený pro všechny. Ať jste začátečník, nebo zkušený tanečník. Celý týden bude opět nabitý kvalitními lekcemi se špičkovými lektory, kteří mají co předat, ale nebude chybět ani čas na to se bavit a užít si letní čas společně. Ať výlet, aktivní odpočinek, nebo další aktivity podporující kreativitu, komunikaci, atd.. Bude to zase SUper týden a těšíme se na něj! 

                              

A co za své peníze vůbec dostanete? V ceně jsou zahrnuty lekce, Ubytování, stravování 5 denně (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře), vedení celkového programu. Jediné co v ceně zahrnuto není je doprava a možnost zakoupení trička SU Summer 2020. 

                              

Kdo jsme?

Já jakožto zakladatel a leader taneční skupiny mám za sebou řadu spoluprácí jak se známými osobnostmi, tak i účast na prestižních akcích (ať v rámci ČR, či zahraniční eventy s velmi známými lidmi (jak jsem zmiňoval Ben Cristovao, Sharlotta, nebo třeba Nicole Scherzinger a další.). Tyto moje zkušenosti a možnosti, které mám chci poskytnout i mým studentům v Soul United a třeba jim splnit nějaký jejich menší sen :) Jsme taneční skupina z Prahy, ale časem máme vizi rozšířit i do dalšího města, vytvářet naši komunitu a celkovou myšlenku naší skupiny a možná v někom probudit i jeho životní vášeň :)

Celkově děláme to, co nás baví, chceme se vzdělávat, růst a milujeme pohyb. Tanec se stal naší vášní a chceme podpořit ostatní, kdo tanec mají rádi stejně jako my a posouvat se v něm dále a dále :)

                              

Proč to děláme?

Důvod proč hledáme Vaší podporu přes HitHit je, že z důvodu koronaviru jsme celkově jako taneční skupina zaznamenali úplné zastavení našich aktivit, ale náklady jsou bohužel neměnné. Ať jde o provozní náklady, nebo i celkově o taneční tábor. Příjmeme veškerou podporu a za Váš příspěvek nabízíme možnosti odměn, které jsou s námi spojené a jsme schopni je realizovat :) Ať jde o taneční workshopy, nebo účast na zde zmiňovaném soustředění/tanečním táboře :) 

                              

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Podpora chodu skupiny

    Pokud nám chcete pomoci v chodu jen tak, můžete poslat i tento malý příspěvek. V průběhu letních prázdnin se náklady bohužel nekrátí, ale každá pomoc je vítaná :) 

    Reward delivery: not specified

    EUR 5.94
    (CZK 150)
  • sold 0
    Workshop

    Taneční workshop různých stylů (zaměřený na streetdance styly jako je streetdance, house dance, waacking, house dance, locking, atd..). O termínu konání workshopu budete včas informováni. Přihlášení bude probíhat přes voucher, který Vám zašleme emailem. Zveme si lektory, kteří mají co předat a mají za sebou zkušenosti. Workshop bude cca 3 o lekcích. Jedna lekce je 75-90 minut  dlouhá a budou probíhat na Praze 9. Detailní informace o konkrétních blocích Vám budou zaslány až bude workshop aktuální a budeme ho zařizovat. 

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 25.73
    (CZK 650)
  • sold 0
    Přihlášení na kurzy Soul United 2020/2021

    Pokud byste chtěli začít tančit (nebo Vaše dítě), můžete si zakoupit naše kurzy. Zaměřujeme se na streetdance a breakdance od školkových dětí až po dospělé. Informace o kurzech si můžete prohlédnout ZDE. V případě přeplatku/nedoplatku rozdíl vykomunikujeme na začátku nové sezony v září 2020.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • sold 0
    Přihlášení SU Summer 2020

    Přihlašte se na naše soustředění Soul United Summer 2020. Špičkoví lektoři, kteří se budou ještě doplňovat, skvělé lekce a zábava zaručena. Pokud projekt skončí úspěšně, bude Vám emailem zaslána přihláška k vyplnění. V odměně je zahrnuto ubytování, lektorné, strava 5x denně. Doprava je vlastní.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 172.17
    (CZK 4,350)