SALVADORA - Multifunkčný paracord náramok prežitia

Zbierka určená na začatie výroby vylepšenej verzie známych paracord náramkov prežitia. Hlavnou novinkou je možnosť náramok rozpliesť do 5 sekúnd. Špeciálny náramok je tiež obohatený o reflexný prvok, zápalnú šnúrou, kresadlo, píšťalku, a kompas.

  • Náramok SALVADORA HAWAI

EUR 64
pledged of EUR 2,000

3%

3% completed

3 contributors pledged

Sport

All or nothing. Project finished on Apr 3, 2020 at 16:34.

Show all rewards

Ako sa to začalo

Vždy ma priťahoval outdoor a army style. Jedného dňa mi kamarát dal základnú verziu paracord náramku. Veľmi sa mi tento darček páčil a rozhodol som sa že sa pustím do výroby týchto náramkov. Touto cestou putujem už 6 rokov. Odvtedy som už všeličo vymyslel a vylepšil, avšak prišiel čas na poriadný krok vpred.

Rozhodol som sa teda dať dokopy všetky nedostatky klasických paracord náramkov prežitia a vytvoriť tak dokonalejšiu verziu.

Každému náramku, ktorý vyrábam, je venovaná osobitná pozornosť. Náramky prežitia z paracord lana robím z dôvodu, že raz môžu skutočne niekomu pomôcť. Preto kladiem vysoký dôraz na kvalitu a funkčnosť, aby moje výrobky boli schopné odolávať aj tým najextrémnejším podmienkam.

Ako bonus rozumiem móde a štýlu, preto sa snažím svoje výrobky vyrábať tak, aby ste ich mohli nosiť každý deň a pritom vyzerali dobre.

Čo je môj cieľ?

Mojím cieľom je vytvoriť pomôcku do prírody, ktorá môže reálne niekomu pomôcť a zároveň bude vyzerať tak dobre, že ju budete môcť bežne nosiť do spoločnosti a prezentovať ňou samého seba. Chcem vytvoriť niečo, čo si ľudia zamilujú a čo dokáže pomáhať, prípadne zachraňovať životy. Toto je prvý krok. Takto sa náramok stane nie len pekným imidžovým, avšak často krát nepožiteľným doplnkom, ale užitočnou pomôckou, ktorá bude v pravý čas maximálne užitočná.

Z vyzbieraných peňazí chcem nakúpiť kvalitné paracord lano a príslušenstvo v podobe praciek, firecordu a reflexcordu, aby som mohol začať výrobu multifunkčného náramku SALVADORA.

Detaily

SALVADORA - Nový náramok prežitia navrhnutý špeciálne aby sa dal rozpliesť do 5 sekúnd a k tomu kopec upgradov, ktoré nenájdete nikde inde.

Vlastnosti - rozpletenie do 5 sekúnd, firecord, reflexcord, kresadlo, píšťalka, kompas, 2,5 m paracord lana.

5 sekúnd - náramok obsahuje poistku, pričom po jej odstránení môžete za 5 sekúnd získať až 2.5 m paracordu

Firecord - paracord s horľavým jadrom

Reflexcord - paracord s reflexnými prvkami

Kresadlo - nástroj na zapálenie ohňa alebo firecordu

Píšťalka - signalizačná pomôcka

Kompas - jednoduchá pomôcka na určovanie svetových strán

... a ešte niečo navyše

Mojím snom je stať sa vojakom alebo podnikateľom. Mať podnik, jeden, dva, tri, kde budem môcť dať prácu 500 ľuďom. Nemožné? Ako vravím – každý deň je boj, ale nech sa ti do cesty postaví čokoľvek, nikdy sa nevzdávaj a keď spadneš, postav sa a bojuj znova. Keď som to dokázal ja – dokážeš to aj ty! Je jedno či si postihnutý, alebo zdravý.

Kto som?

Som zrakovo a sluchovo postihnutý študent Ekonomickej Univerzity v Bratislave. Mám rád všetko čo by som vo svojom zdravotnom stave nemal (lyžovanie, horolezectvo, plávanie, airsoft, paintball, sebaobranu, občas skok z lietadla), ale aj aktivity na upokojenie mysle (knihy, hudbu, filmy, fotografovanie, pletenie náramkov prežitia). Nemám rád ničnerobenie a sedenie na zadku. K náramkom som sa dostal náhodou, pretože ma baví Army style a téma prežitia v prírode.
Náramky najvyššej kvality vyrábam s vedomím, že budú použité v kritických situáciách a môžu uľahčiť, ba dokonca zachrániť život, ale zároveň dostatočne elegantné, aby sa nimi mohol každý prezentovať.

Prečo to robím?

Písanie diplomovky a výlet do Ameriky, ktorý ma inšpiroval začať s touto formou financovania :D, túžba zlepšovať sa, nebavilo ma počúvať poznámky typu "fúúú to tak dlho trvá rozpletenie?".

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Podpor ma pre dobrý pocit a získaj ďakovnú kartičku

    Táto odmena ti neprinesie žiadnu špeciálnu odmenu, len dobrý pocit z toho, že si ma podporil, mnou podpísanú a poštou doručenú ďakovnú kartičku do ktorej dizajnovania vložím celé srdce aj dušu.
     

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 4
  • sold 0
    SALVADORA trio základná verzia

    Základná verzia náramku SALVADORA s možnosťou rozpliesť ho do 5 sekúnd, s reflexcordom (reflexný paracord), firecordom (ohnivý paracord) kresadlom, píšťalkou a kompasom. Náramok ti donesie pán poštár s úsmevom na tvári :).
    Ak chcete vyrobiť náramok na mieru, do poznámky je potrebné udať obvod zápästia.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 10
  • remaining 10 from 10
    SALVADORA HAWAI trio základná verzia

    Základná verzia náramku SALVADORA s možnosťou rozpliesť ho do 5 sekúnd, s reflexcordom (reflexný paracord), firecordom (ohnivý paracord) kresadlom, píšťalkou a kompasom.
    Na rozdiel od základnej ostatných náramkov je tento náramok vyrobený vo farbách Hawajských ostrovov, ktoré ma inšpirovali so začatím tohto projektu. Náramok ti donesie pán poštár s úsmevom na tvári :).
    Ak chcete vyrobiť náramok na mieru, do poznámky je potrebné udať obvod zápästia.
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 10
  • sold 2
    SALVADORA Saver - rozšírená verzia verzia s nožom a rozbíiačom skla

    Rozšírená Saver verzia náramku SALVADORA s možnosťou rozpliesť ho do 5 sekúnd, s reflexcordom (reflexný paracord), firecordom (ohnivý paracord), kompasom, píšťalkou, nožom a rozbíjačom skla, ktorý sa používa na záchranu pri autonehodách. Náramok ti donesie pán poštár s úsmevom na tvári :).
    Ak chcete vyrobiť náramok na mieru, do poznámky je potrebné udať obvod zápästia.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15
  • sold 0
    SALVADORA Beer - s kovovou prackou s nožom a otváračom na pivo

    Rozšírená Beer verzia náramku SALVADORA pre pohoďákov. Náramok je možné rozpliesť do 5 sekúnd, a je doň vpletený reflexcord (reflexný paracord), firecord (ohnivý paracord), avšak namiesto kopy vychytávok dostaneš luxusné, kovové zapínanie v ktorom je poriadny nôž a otvárak na 🍺, ktoré nezískaš nikde. Náramok ti donesie pán poštár s úsmevom na tvári :).
    Ak chcete vyrobiť náramok na mieru, do poznámky je potrebné udať obvod zápästia.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15
  • sold 0
    Sponzor projektu

    Staň sa sponzorom projektu a získaj tak osobné poďakovanie a stretnutie so mnou, pričom ti osobne vyrobím na mieru náramok podľa tvojho gusta a nechám na pracku laserom vygravírovať tvoje meno, znak, krvnú skupinu, alebo čokoľvek čo budeš chcieť. Dobrý pocit je samozrejmosťou.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 100
  • sold 0
    Dizajnér podprojektu

    Ak si si tento projekt zamiloval a fascinuje ťa outdoor a príroda a náhodou sa rozhodneš vybrať si túto odmenu, pustím sa s tebou do práce a spoločne vytvoríme podprojekt, v ktorom navrhneme a upletieme nový náramok prežitia podľa tvojich predstáv, pričom táto edícia sa dostane do predaja a bude pomenovaná po Tebe.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 300