Román Konopný buchty

E-book Konopný buchty! Příbĕh plný sexu, drog a sekty! Dobrodružný příbĕh psaný eroticko-zábavnou formou chce inspirovat převážnĕ mládež, aby si užívala život na maximum, ale bez tvrdých drog a nejlíp s kondomem. Objednej si "buchtičku" ještĕ dnes! Díky!

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 8
pledged of EUR 1,988

0%

0% completed

2 contributors pledged

Art, Literature

All or nothing. Project finished on Jan 30, 2020 at 17:25.

Choose reward for your contribution

  • sold 2
    Konopný buchty

    E-book "Konopný buchty" můžeš mít doma za výhodnou cenu! Pošli mi kilečko a já ti na oplátku odešlu "Konopný buchty" na email!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.98
    (CZK 100)
  • sold 0
    Místo pro tvůj text! + E-book

    Na konci e-booku bude místo pro tvůj krátký text! Může to být nĕjaký vzkaz pro čtenáře, pro mĕ a nebo nĕco moudrýho pro další generace. Nebo třeba nĕjaké přání, vĕnování a nebo klidnĕ i vtip. Bude to taková nástĕnka se vzkazy od lidí, který mi pomohli stvořit Konopný buchty. Samozřejmĕ ti pošlu i "Konopný buchty" na email.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.88
    (CZK 500)
  • sold 0
    Podĕkování ve videu + E-book

    Ve chvíli, kdy budu publikovat "Konopný buchty", tak udĕlám dĕkovné video a přečtu tam jména sponzorů, který dostanou tuto odmĕnu. E-book "Konopný buchty" ti přijde na email!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.77
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Sexy triko "Konopný buchty" + E-book

    V tomhle triku budeš extrémĕ přitahovat pozornost na každý párty! Triko s velkým erotickým potiskem je prostĕ cool a každýho uvede do rozpaků! Zároveň jde o umĕlecké dílo namalované úspĕšnou umĕlkyní ze Španĕlska. K triku samozřejmĕ dostaneš i e-book "Konopný buchty".

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 59.65
    (CZK 1,500)
  • sold 0
    Videohovor s autorem + E-book

    Nemůžu dát takovou tu klasickou odmĕnu - večeře s autorem. Rád bych s tebou povečeřel, ale jsem ve Španĕlsku a tak by to bylo takový komplikovaný. Ale můžeme si spolu aspoň popovídat! Udĕláme spolu videohovor a tak mĕ můžeš sledovat živĕ jak pokuřuju na pláži a můžeš se mĕ zeptat na všechno, co tĕ napadne. Videohovor budeš moct klidnĕ publikovat na svých sociálních sítích a nebo ho můžu publikovat na svým kanále, jak budeš chtít. Samozřejmĕ dostaneš i e-book "Konopný Buchty". Tĕším se, až se uvidíme!

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 198.85
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Logo na konci příbĕhu

    Na konci e-booku napíšu krátké podĕkování sponzorům a každý vĕtší sponzor dostane jako odmĕnu celou stránku, kde bude jeho logo a krátký propagační text na přání.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 596.54
    (CZK 15,000)
  • remaining 2 from 2
    Královská odmĕna pro hlavního sponzora!

    První a druhá strana e-booku je vĕnovaná štĕdrým sponzorům, kteří by chtĕli výraznĕ podpořit vznik "Konopný buchty". Počet této odmĕny je limitovaný na dva kusy. Extrémnĕ nadšený sponzor si však může koupit obĕ strany a získá tím celý dvojlist! To znamená, že než se čtenář ponoří do příbĕhu, tak může na první stranĕ uvidĕt Vaše velké logo a na druhé stránce může být doprovodný propagační text. Pokud by se našel laskavý sponzor, který si pořídí obĕ tyto strany, tak dostane bonus navíc! Nenásilnou formou vnesu Váš produkt a nebo službu do samotného příbĕhu! Navíc ihned po publikaci e-booku "Konopný buchty", rozešlu ochutnávku 1500 lidem z mé databáze kontaktů a zároveň bude tato krátká ochutnávka e-booku volnĕ ke stažení. Součástí ochutnávky bude i tento dvoulist s Vaší propagací a tak se Váš dobrý skutek dostane i k mnoha dalším lidem, který si e-book vůbec nekoupí. Logo Vaší firmy tedy uvidí nejen čtenáři, kteří si e-book koupí, ale i spoustu dalších lidí, který si stáhnou ochutnávku Konopný buchty. A aby toho nebylo málo, tak po publikaci e-booku natočím pár propagačních videí, kde bude logo hlavního sponzora hned na začátku videa.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 994.23
    (CZK 25,000)