Hrajeme si na plavání, kniha o výuce plavání pro rodiče

Píšu knihu a chci ji vydat. Kniha vás naučí, jak podpořit své děti a naučit je plavat. Hravě, radostně, bez zbytečných slz a stresu. Navíc každé cvičení uvidíte i ve videu. Užijete si společný radostný čas se svými dětmi. Pomozte mi splnit si sen.

  • Poprvé v bazénu

  • Takhle jsme začínali

  • Kamarádi z plavání

  • 1. potopení v bazénu

  • Zkušení podvodníci

  • Mořská panna

  • Radost pod vodou

  • Náš malý prvňák v dvoumetrové hloubce.

  • Poprvé bez pomoci rodičů

  • Proč musím jít domů?

  • Potápění do hloubky

  • Občas si taky zaplavu pro radost

  • Trénujeme s Lindou

  • Linda

  • Chvíle na hraní

  • Spokojená Ema

EUR 5,415
pledged of EUR 5,250

103%

103% completed

88 contributors pledged

Sport, Literature

Bolatice, Moravskoslezský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Nov 20, 2019 at 12:45.

Show all rewards

Hrajeme si na plavání

Pomozte mi vydat knihu Hrajeme si na plavání, ve které vám ukážu, jak můžete naučit i vy své dítě plavat. Budete si hrát a bude vás to bavit. Kniha je ojedinělá v tom, že její součástí je interaktivní členská sekce. Čtenář nemusí jenom číst příběh a studovat cvičení, může se na ně rovnou podívat ve videích. Vybrané peníze použiji na vydání knihy a úpravu videí. 

Ukázka z kapitoly z knihyUkázka z kapitoly knihy

Jak to začalo

Jako dítě mě učil plavat táta. 

Potom přišla škola. Chodila jsem na základku, která měla svůj vlastní bazén. Místo tělocviku jsme každé ráno plavali s paní učitelkou a mě plavání moc bavilo. Až do chvíle, kdy přišlo povinné školní plavání. Byla jsem v prvním družstvu, bylo mi asi devět let a trenér nás učil s TYČKOU :-(. Chodil podél kraje a strkal do nás, hodně křičel a neměl nás rád. Ze školního plavání se mi začal zvedat žaludek

Další schůzka s plaváním byla až na vysoké škole kvůli zápočtům z tělocviku. Všichni spolužáci se toho báli, já jsem byla v klidu. Byla jsem si jistá, že plavat umím. Jaké bylo mé překvapení, když další trenér spatřoval výuku ve řvaní, že jsme všichni nemožní. Dusil nás tak, že po každém tréninku většina z nás zvracela. 

Nenávidím plavání!!! Dostanu zápočet a v bazénu už mě nikdo neuvidí. 

Později se mi narodily děti a já si začala přivydělávat jako instruktorka kojeneckého plavání. Plavání mě opět začalo bavit a těšit. V době, kdy má nejstarší dcera měla nastoupit do základní školy a začít jezdit i na plavání jsem se byla podívat na bazén kam měla jezdit. Hrůza. Kravál, řvaní po dětech, násada od smetáku v rukou instruktorů. Bylo to zkrátka stejné jako za mého dětství. 

A já se rozhodla, že založím plaveckou školu a budu to všechno dělat úplně jinak. Dnes už je to téměř 19 let a myslím, že můj sen se mi povedl splnit a za sebou mám mnoho dětí a dnes už i mladých dospělých, které jsem učila a naučila plavat. Dělám to jinak. Já si s dětmi i dospěláky hraju a vytvářím prostředí, kde se často smějeme a užíváme si vody a všeho co s plaváním souvisí. 

Mí zákazníci se mě začali hodně ptát na mé názory." Proč já dělám tohle a jinde to dělají takhle." A tak jsem začala psát blog, a následně se zrodila v mé hlavě tato kniha. Která je určena především pro rodiče malých dětí. 

Doufám, že díky ní se mnoho dětí naučí nenásilně a zábavnou formou plavat. A protože kniha je málo a zrovna plavání je dobré i vidět, patří k této knize členská sekce, kde rodiče najdou videa aby vše lépe pochopili a uměli podpořit své děti správně. 

Co je můj cíl?

Mým cílem je předat všechny své znalosti a dovednosti, které jsem sbírala mnoho let rodičům malých dětí. V knize nenajdou pouze informace o tom jak učit své dítě plavat. Ale také třeba to jak poznám, že s bazénem kam chodím není vše v pořádku. Věnuji se také otužování dětí, saunování nebo péči o pokožku. Myslím, že každý rodič, který si tuto knihu koupí bude perfektně připraven na vše co jej může u bazénu čeká. 

V knize najdete

Do této knihy jsem vložila nejenom suché návody, jak správně plavat. Jednotlivé kapitoly jsem proložila příběhy z praxe, aby si čtenáři udělali jasnější obrázek o tom jak přemýšlím, a proč jednotlivá cvičení doporučuji a jiná ne. Ke knize je také připravená členská sekce, kde čtenáři najdou videa k jednotlivým kapitolám v reálném čase a mohou si tak ještě lépe představit, jak podpořit své děti, aby se opravdu naučily plavat.

Neučím lidi „jen plavat“, učím je, jak si pobyt ve vodě užívat. Přesvědčuji je, že všechno se dá naučit s úsměvem a pohodou, že nic není problém. A i když každý máme ten svůj strach a cítíme obavy z některých úkolů, společně je překonáme. Protože výuka plavání je hlavně zábava. Za roky praxe se mi osvědčila právě tahle metoda: hrát si, hrát si, hrát si a ještě… si trochu hrát. Vůbec se neučíme, my si s dětmi „hrajeme na plavání“. Umění plavat přichází samo. Proto se také kniha bude jmenovat Hrajeme si na plavání.

Ukázka z knihy

... a ještě něco navíc

Kniha s dítětem roste. Najdete v ní kapitoly pro miminka i malé školáčky. 

Kdo jsem?

Jmenuji se Tereza Chlebusová Kandráčová a 19 let žiju u vody, voda mě provází téměř na každém kroku. Specializuji se na výuku plavání od batolátek po seniory. Jsem majitelkou plavecké školy Hastrmánek www.hastrmanekplavani.cz a zároveň píšu blog www.plavusterezou.cz. Jsem autorkou několika e-booků o plavání a on-line kurzů. Díky zkušenostem dokáži přistupovat ke svým zákazníkům s úctou a respektem. Zároveň však předávám radost a pohodu z plavání. U mě se prostě naučí plavat každý. Má práce mě baví, mí klienti jsou má rodina. Více o mně si přečtěte tady >>.

Proč to dělám?

Celou knihu i členskou sekci již mám připravenou déle než rok. Abych ji mohla vypustit na světlo světa, potřebuji ještě pár peněz na kvalitní grafiku a úpravu videí. Bez toho knihu nechci zveřejnit, protože si myslím, že si zaslouží to nejlepší zpracování. Aby pak následně i čtenářům dlouho sloužila a mohla s nimi růst. Budu moc ráda, když mě a můj projekt podpoříte. 

News

Nov 18, 2019 Pojďte do toho se mnou

Přátelé kamarádi, už jsem to pomalu vzdávala. Ale vy jste úžasní. Během čtyř dnů se z 28% stalo 66%. Vaše podpora je SKVĚLÁ. Děkuji. Kapitoly už mám všechny zrevidované. Už jen přidáme s paní korektorkou několik rozhovorů a jedeme do tiskárny. Pojďte mi ještě trochu pomoct a sdílejte můj projekt…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 20
    Odměna pro radost

    Udělejte si radost a pomozte mi splnit si sen. Osobně vám poděkuji e-mailem.  

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 5.92
    (CZK 150)
  • sold 2
    E-booky dle vlastního výběru

    Koupí této odměny získáváte 
    osobní poděkování e-mailem a zaslání 2 e-booků dle vašeho výběru z mých stránek www.plavusterezou.cz 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • sold 1
    Kniha Hrajeme si na plavání

    Knihu vám zašlu poštou. Poštovné již neplatíte. 
    Přístupy do členské sekce zašlu e-mailem.  
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.80
    (CZK 400)
  • remaining 22 from 30
    Kniha + e-book

    Kniha včetně přístupů do členské sekce a navíc jeden e-book ze stránek www.plavusterezou.cz dle vlastního výběru. 
    Kniha vám přijde poštou, poštovné již nehradíte. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.72
    (CZK 550)
  • remaining 8 from 10
    Pozvánka na křest knihy pro dva

    Bude vám doručena pozvánka na křest knihy, který se bude konat v Kravařích u Opavy. Součástí pozvánky je i občerstvení a osobní poděkování. Ukážu vám i místo kde pracuji, aquapark Kravaře. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 27.65
    (CZK 700)
  • remaining 5 from 10
    Kniha a pozvánka na křest knihy

    Zašlu vám knihu včetně přístupů do členské sekce. Knihu navíc doplním osobním věnováním a pozvánkou na křest knihy pro jednoho. Křest knihy se bude konat v Kravařích u Opavy. Kniha vám přijde domů poštou, poštovné nehradíte. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.49
    (CZK 1,000)
  • remaining 46 from 50
    Kniha a dárek pro děti

    Přispěním této částky získáváte knihu včetně členské sekce. A navíc  vodolepky pro vaše dítě. A ještě na váš e-mail zašlu e-book plavecký styl prsa. 
    Knihu a dárek pro dítě vám zašlu poštou. Poštovné již nehradíte. Přístupy do členské sekce a e-book vám pošlu na vaši e-mailovou adresu. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 59.24
    (CZK 1,500)
  • sold 2
    Vstup do on-line kurzu s osobním vedením

    Přispěním této částky získáváte vstup do jednoho z mých on-line kurzů dle vašeho výběru. Vstup se vztahuje na 10 týdenní kurzy s osobním vedením v on-line skupině.  www.plavusterezou.cz

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.24
    (CZK 1,500)
  • remaining 2 from 5
    Osobní konzultace

    Pozvu vás s vaším dítětem k sobě na bazén do Kravař u Opavy. Absolvuji s vámi plavací lekci a při obědě rozebereme dovednosti vašeho dítěte a kam dál by mohlo směřovat. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 78.99
    (CZK 2,000)
  • remaining 15 from 15
    Kniha a vstup do jednoho on-line kurzu

    Za tuto částku ode mně získáváte knihu a vstup do online kurzu dle vašeho výběru. 
    Kniha vám přijde poštou a přístupy do kurzu budou zaslány na váš e-mail. Poštovné již nehradíte. 
    Kurzy najdete na této stránce a vstup do nich bude opět otevřen v lednu 2020.  www.plavusterezou.cz

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 138.23
    (CZK 3,500)
  • remaining 4 from 10
    Vstup do 3 on-line kurzů

    Přispěním částky 5 tisích korun získáváte od mě vstup do tří on-line kurzů dle vaše výběru. Kurzy můžete věnovat i jako dárek. Stačí napsat komu zaslat přístupy, jaké věnování a jeho e-mailovou adresu. 
    Kurzy najdete na této stránce a vstup do nich bude opět otevřen v lednu 2020. www.plavusterezou.cz

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.47
    (CZK 5,000)
  • remaining 7 from 10
    Kniha a vstup do on-line kurzů

    Za tuto částku získáváte knihu a vstup do tří on-line kurzů dle vašeho výběru. Můžete věnovat i jako dárek, stačí napsat komu a jaké věnování mám zaslat a e-mailovou adresu obdarovaného. Poštovné za knihu neplatíte. Kurzy najdete na této stránce a vstup do nich bude opět otevřen v lednu 2020.  www.plavusterezou.cz

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 276.46
    (CZK 7,000)
  • Sold out!!
    Kniha pro nejrychlejší

    Pouze pro prvních 30 zájemců s osobním věnováním. Knihu vám zašlu poštou. Poštovné již neplatíte.
    Přístupy do členské sekce zašlu e-mailem. 
    Do poznámky můžete napsat text věnování a komu je kniha určena.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.80
    (CZK 400)
  • Sold out!!
    Čestné místo v knize

    Líbí se vám můj projekt a chcete jej podpořit? Za tuto částku získáváte čestné místo v knize, 5 knih s osobním věnováním, a vstup do on-line kurzu dle vašeho výběru.  Kurzy najdete na této stránce a vstup do nich bude opět otevřen v lednu 2020.  www.plavusterezou.cz
    Knihy vám doručím osobně. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 473.93
    (CZK 12,000)
  • Sold out!!
    Podpora celého projektu

    Líbí se vám můj projekt a chcete mě podpořit?
    A chcete být také vidět? Za vaši pomoc vám věnuji jednu stranu v knize pro vaši reklamu a navíc s vámi udělám rozhovor pro svůj blog. 
    Osobně vám doručím 15 knih s věnováním. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 987.36
    (CZK 25,000)