Mobilní aplikace Psí detektiv

Psí detektiv z.s. je první spolek v ČR, který se začal zabývat hledáním ztracených zvířat na profesionální úrovni. Naše pátrací metody stále zdokonalujeme a nyní pracujeme na vývoji mobilní aplikace. Pomůžete nám?

Author: Psí Detektiv

EUR 2,891
pledged of EUR 2,375

121%

121% completed

221 contributors pledged

Technology

Jaroměř, Královéhradecký kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Sep 28, 2019 at 14:14.

Show all rewards

Ahoj všichni – pejskaři, kočkaři, papouškáři… no prostě milovníci zvířat.

Jsme Psí detektiv – jediný spolek v ČR, který hledá ztracená zvířata. Nejsme žádní žabaři, za dobu našeho fungování máme na kontě 10 tisíc zachráněných domácích mazlíčků! Pátráme vždy, kdy je třeba – klidně o půlnoci, 365 dní v roce. Pro každého, komu se ztratí zvíře, jsme jedinou opravdovou nadějí na záchranu. Pracujeme na profesionální úrovni, své pátrací metody stále zdokonalujeme. Abychom maximalizovali šance na záchranu ztracených zvířat, neobejdeme se bez mobilní aplikace. Jen díky ní bude mít každý zoufalý páníček možnost okamžitě upozornit všechny lidi v okolí, že jeho zvířecí parťák je v úzkých. Na vývoji aplikace pracujeme, ale bez vaší podpory to nedáme. Pomůžete nám i všem bezradným páníčkům a jejich mazlíčkům?

Jak to všechno začalo: Psal se rok 2013 a zakládajícím členům našeho spolku se ztratil jejich milovaný kříženec Jack. Klára s Tomášem byli neskutečně zoufalí a Jacka se snažili všemi možnými způsoby najít. Při jejich úsilí o navrácení člena rodiny zpět domů ale zjistili, že tady u nás není nikdo, kdo by s hledáním mazlíčka pomohl nebo poskytl radu. Jacka se nakonec podařilo vlastními silami najít a Klára s Tomášem si řekli, že to takhle nemůžou nechat. A tak se zrodil plán. Od roku 2013 tedy Psí detektiv pomáhá všem zoufalým majitelům ztracených zvířat.

Co je náš cíl?

Dostat v pořádku domů co nejvíc ztracených domácích mazlíčků. Od mobilní aplikace očekáváme výrazné zrychlení komunikace mezi námi a majiteli, možnost co nejrychlejšího oznámení ztráty i z mobilního telefonu a především okamžité upozornění o ztraceném zvířeti všem lidem v blízkém okolí.  

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 85
    Chci podpořit Psího detektiva a nic za to nechci

    Za 100 Kč získáte skvělý pocit, že jste přispěli na dobrou věc. V průměru 20 majitelů ztracených zvířat denně bude mít díky vám jednodušší registraci ztraceného zvířete do naší databáze. Děkujeme! Nejen psi Vás budou zbožňovat 😊

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 72
    Patron mobilní aplikace

    V aplikaci na seznamu přispěvatelů uveřejníme Vaše jméno a zapíšete se tak na veřejný seznam patronů naší mobilní aplikace. Zanechte stopu tam, kde je to třeba!

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 18
    Pohled s poděkováním na Vaši adresu

    Výraznou měrou přispějete k tomu, že hledání domácích mazlíčků bude zase o chlup jednodušší. A abyste se mohli z dobrého skutku těšit společně s námi, pošleme Vám pohled, který Vám to vždy připomene.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • sold 15
    Chci podpořit Psího detektiva, ale něco za to – stačí placka, tlapku na to!

    Protože Vaše láska ke zvířatům nezná mezí, zašleme na Vaši adresu placku s logem Psího detektiva. Můžete nás tak mít stále u sebe 😊 .

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • sold 21
    Známka se jménem a telefonním číslem pro Vašeho mazlíčka

    Udělejte hned dva dobré skutky najednou! Podpořte Psího detektiva a ještě označte svého miláčka známkou s telefonním číslem. Víte, že takto označený pes má v případě ztráty až o 50% vyšší šanci na šťastný návrat domů?
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 21.77
    (CZK 550)
  • sold 5
    Chci nosit tričko s logem Psího detektiva

    Jste prostě naši a my Vám to společně s Vašimi domácími mazlíčky chceme dokázat! Parádní triko Psího detektiva nesmí chybět ve skříni žádného pejskaře 😊

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 25.73
    (CZK 650)
  • sold 0
    Na skok v kanceláři Psího detektiva

    Zajímá Vás, jak takové pátrání probíhá v praxi? Přijďte se k nám na skok podívat! Za 2 hodiny Vás seznámíme s našimi pátracími metodami, průběhem pátrání a popovídáme si o těch nešťastnějších příbězích, které nás potkali. Prostě budete mít možnost na vlastní oči vidět, jak to celé probíhá. Místo uplatnění odměny je na naší základně ve Velichovkách.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 29.69
    (CZK 750)
  • sold 2
    Dřevěné hodiny s vlastním motivem

    Uau, díky Vám dostane čas úplně jiný rozměr. Alespoň pro zoufalé páníčky, kterým se ztratil zvířecí kámoš. A pro všechny ty ztracené psí a kočičí duše. Za ně všechny Vám zašleme originální dřevěné hodiny, do kterých naše šikovná kolegyně vypálí Vámi zaslaný motiv.
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 43.14
    (CZK 1,090)
  • sold 0
    Nástěnný kalendář s fotografiemi z detektivní práce

    Vy zvířata milujete a oni milují Vás! A to po celý rok! Ve své Vám jako poděkování přistane unikátní barevný nástěnný kalendář ve formátu A4 s 12 tematickými fotografiemi. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • sold 1
    Staň se na 1 den Psím detektivem!

    Chcete si vyzkoušet práci Psího detektiva se vším všudy? Dorazte k nám pobýt na celý den! Vřele Vás přivítáme do našeho týmu. Seznámíme Vás s veškerou detektivní činností a když budete odvážní, vyzkoušíte si, jaké to je pátrat s námi.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • sold 0
    Staň se na 1 den Psím detektivem + placka+ tričko + pohled

    Chcete si vyzkoušet práci Psího detektiva se vším všudy? Dorazte k nám pobýt na celý den! Vřele Vás přivítáme do našeho týmu. Seznámíme Vás s veškerou detektivní činností a když budete odvážní, vyzkoušíte si, jaké to je pátrat s námi. Místo uplatnění odměny je ve Velichovkách. Jako památku na tento den navíc dostanete placku, tričko a pohled.
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 126.66
    (CZK 3,200)
  • sold 2
    Jednorázový sponzor

    Odměna pro milovníky pejsků a především majitele firem a spolků. Logo Vaší firmy umístíme na náš web, do seznamu patronů a také na facebook, kde máme víc než 62 000 fanoušků.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 316.64
    (CZK 8,000)
  • sold 0
    Golf s Psím detektivem

    Máte rádi golf? Nebo ho chcete jen vyzkoušet? A proč ne rovnou se zakladateli Psího detektiva na jednom z nejkrásnějších devítijamkových hřišť v ČR? Nabízíme hru pro 2 osoby s ubytováním na jednu noc  na Broumovsku. http://www.grosshof.cz/

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • sold 0
    Hlavní sponzor

    Odměna pro milovníky pejsků a především majitele firem a spolků. Logo Vaší firmy umístíme na náš web, do seznamu patronů a také na facebook, kde máme víc než 62 000 fanoušků. Jako hlavního sponzora Vás pozveme na naši základnu, kde můžete strávit celý den s Psími detektivy.  Rozhovor s Vámi uveřejníme se společnou fotografií na našem webu. A aby toho nebylo málo, bude Vám celý náš tým i všichni naši dvounozí a čtyřnozí kamarádi velmi vděční 😊

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • sold 0
    Patron všech patronů

    Páni! Vy ale musíte mít velké srdce, když se do něj vejde vděk všech našich zachráněných zvířátek! Odměna pro milovníky pejsků a především majitele firem a spolků. Logo Vaší firmy umístíme na náš web, do seznamu patronů a také na facebook, kde máme víc než 62 000 fanoušků. Našeho generálního sponzora pozveme na 1 den s Psím detektivem a nebude chybět ani společné foto. Samozřejmostí je uvedení sponzora v tiskové zprávě, kterou vydáme po spuštění aplikace. Tiskovou zprávu samozřejmě zveřejníme i na webu a nebude chybět ani rozhovor.
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,187.41
    (CZK 30,000)