Talíř do Bruselu

Podpořte kandidaturu Františka Talíře při volbách do Evropského parlamentu, aby mohl vést kontaktní kampaň. Support František Talíř´s candidacy in the European Parliament elections so that he can be closer to the voters through a contact campaign.

EUR 5,612
pledged of EUR 4,948

113%

113% completed

127 contributors pledged

Community

Česko

All or nothing. Project finished on Apr 21, 2019 at 17:03.

Show all rewards

Jak to začalo?

Na počátku byla výzva - nezůstat u slov, ale přejít k činům. Dostal jsem příležitost poprat se v lidoveckých primárkách o nominaci pro volby do Evropského parlamentu a vyšlo to! Nyní tedy stojím na pomyslném startu a zvu vás k tomu, abyste závod běželi spolu se mnou. Volby nás čekají ve dnech 24. a 25. května 2019.

Co je můj cíl?

Cílem není získat teplé křeslo, ale přinášet do politiky na evropské úrovni principy férovosti, profesionality a otevřenosti k dialogu. Tedy právě ty principy, které jsem se snažil žít i dosud coby asistent poslance a aktivní člen spolku Mladí lidovci. Jdu do toho jako František Talíř, který nehodlá přihlížet populistickým snahám o rozbití sjednocené Evropy. Konkrétní program najdete na mém webu: www.talirdobruselu.cz

Jak vybrané prostředky použiji?

Nestojí za mnou žádní velcí sponzoři, ale parta nadšených lidí, kteří mi zdarma pomáhají. Každou korunu zodpovědně využiji na výrobu propagačních materiálů, přípravu grafiky, tvorbu videí a propagaci na sociálních sítích.

Myslím to vážně?

V říjnu loňského roku jsem se setkal s papežem Františkem. V tomto, pro mě klíčovém momentu, jsem si uvědomil plnou zodpovědnost za svou kandidaturu a za své politické působení. Ptal jsem se ho na to, jak zůstat v politice čistý. Odpověděl, že jakákoliv moc, kterou máme, má sloužit druhým, jinak člověk slouží vlastnímu egu. To je směr, který si beru za svůj a budu se ho držet.

Kdo jsem?

Kromě politiky se angažuji také v několika dobrovolnických projektech, jako je Tříkrálová sbírka nebo dobrovolnická brigáda Summerjob. Povoláním jsem historik, externě pracuji v Jihočeském divadle, moderuji plesy, často hraji na svatbách. Žil jsem delší dobu v Itálii, část rodiny mám v Nizozemí a řadu přátel po celé Evropě. I díky tomu vůbec nepochybuji o tom, že Česká republika patří na Západ.

Support František Talíř´s candidacy in the European Parliament elections so that he can be closer to the voters through an effective contact campaign.

Collective thanks

Obrovsky si vážím každé koruny. Hned po volbách vám všem poděkuji hromadně v postu na sociálních sítích - a při nejbližší příležitosti pak osobně!

I greatly appreciate every Czech crown. Right after the election, I would like to thank you all publicly on my social media - and than, at the earliest opportunity - in person too!


 

Badge and thanks

Udělejte si radost zásilkou která vám rozzáří den! Do poštovní schránky vám přece nemusí chodit jen letáky a faktury. Těšit se můžete na placku “Talíř do Bruselu” a poděkování za podporu.

Make yourself happy with a shipment that will light up your day! There just do not have to be only leaflets or invoices in your mailbox. You can look forward to the “Talíř to Brussels” badge and thanks for your support.


 

Newsletter with news from the campaign

Chcete získávat aktuality z kampaně? Chcete znát pozadí příprav a vědět, kde se právě v rámci celorepublikového volebního obvodu pohybuji? Pak je tato cena tou správnou volbou!

Do you want to get news from the campaign? Do you want get closer to the background of election preparations? Do you want to be up to date in which of the constituency I am located at which date? If yes, this price is the right choice for you!


 

I will call and invite you for a discussion

“Dobrý den, u telefonu František Talíř, neruším vás? Máte chvilku?“ Těším se, že vám budu moct poděkovat a že si společně popovídáme nejen o politice! Zároveň vám zajistím VIP vstup zdarma na jednu z mých předvolebních besed či přednášek dle vašeho výběru.

“Hello, František Talíř speaking, Do you have a moment?” I look forward to thanking you and chatting together not only about politics! I will also provide you with a free VIP entry for one of my pre-election meetings or lectures of your choice.  


 

Small beer set “Talíř to Brussels” and a campaign newsletter

Tohle pivo na pultech obchodů prostě nenajdete. Limitovaná volební edice se stylovou etiketou, kterou můžete nejen vypít, ale třeba si ji i vystavit na poličku. Zároveň vás zařadím mezi odběratele novinek z průběhu kampaně.

You won´t find this beer on store shelves. A limited edition with stylish label which you can also put on the shelf. At the same time, I will include you as a newsletter subscriber from the campaign.


 

We will get coffee together!

Miluji Itálii a ještě víc mám rád i kávu. Pokud ale preferujete třeba čaj, víno nebo pivo, s radostí se přizpůsobím. Rád vám při této příležitosti povím více o své kandidatuře, politických vizích i důvodech, proč do toho vlastně jdu.

I love Italy and I like drinking coffee even more! But if you prefer tea, wine or beer, I will be happy to adapt. On this occasion, I will be more pleased to tell you more about my candidacy, political visions and the reasons why I have decided to run for a member of the  European Parliament.


 

Discussion about the European Union

Jako historik zabývající se moderními dějinami pořádám přednášky a diskuze o dosavadním vývoji evropské integrace a o dalším možném směřování EU. Velmi rád přijedu i k vám a pokud byste měli chuť spíše na nějaké nepolitické téma, mohu nabídnout i cestovatelskou besedu o mé pouti do Santiaga de Compostela. To všechno klidně doma u rodinného stolu!

As a historian dealing with modern history, I hold lectures and discussions on the European integration and about the possible future development of the EU. I am happy to visit you and to have a non-political theme for discussion - such as a travelling. I can offer discussion about my pilgrim journey to Santiago de Compostela. I am even keen to come to your place and have some nice talk at the family table!


 

(Non)political lunch

Znáte nějakou příjemnou restauraci nebo hospodu, kde by bylo fajn dát společný oběd? Určitě přijedu. Osobně mohu doporučit to nejlepší z gastromapy jižních čech, České Budějovice a Český Krumlov mám v malíčku. Tak či tak, určitě najdeme správné místo a můžeme při této příležitosti probrat i aktuální politické dění.

Do you know a nice restaurant or pub where it could be nice to have a lunch together? I will definitely come! I can personally recommend the best of the Southern Bohemia gastronomic map, České Budějovice and Český Krumlov. Either way, we will definitely find the right place to discuss  not only political issues on this occasion.


 

Preparing firewood for the winter

Politik musí umět dělat i rukama a já se práce nebojím. Pocházím z vesnice a štípání dříví patří k mým oblíbeným činnostem, kterým se hodlám věnovat i v Bruselu. A rád s tím pomohu i vám! Sekeru a rukavice si mohu v případě potřeby dovézt vlastní.

A politician must be able to work with his own hands as well - I am definitely not afraid to do so! I come from a small village and one of my favourite activities on the countryside is chopping wood! I will be happy to help you with that! I can import my own ax and gloves if necessary.


 

Two-hours Italian language lesson

Italština je jeden z nejkrásnějších jazyků na světě a velmi častým konverzačním tématem je právě politika. Proč to tedy nespojit? Lekci flexibilně přizpůsobíme potřebné úrovni, která může být opravdu jakákoliv. Půjde o praktickou konverzaci, kterou při návštěvě této nádherné země určitě využijete. Klidně se ale můžeme bavit i o fotbale nebo čemkoliv jiném :)

Italian is one of the most beautiful languages in the world and politics is a very common conversation topic. So why not to link it? We flexibly adapt the lesson to the required level, which can really be any. It will be a practical conversation that you will definitely find useful for your future visit of Italy. But we can also talk about football or anything else.:)

Become an official partner of the “Talíř to Brussels” campaign

Vaše jméno (logo) bude uvedené coby partner kampaně nejen na facebookové stránce "Talíř do Bruselu", ale i na webové stránce www.talirdobruselu.cz.

Your name (logo) will be listed as a campaign partner not only on my official Facebook page, but also on my website.


 

Watching election results with campaign team

26. května budou zveřejněny výsledky voleb. Spolu se mnou a s celým týmem můžete být u toho!

The election results will be published on 26th of May. Join me and my team for this unrepeatable occasion!

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 18
    Hromadné poděkování

    Obrovsky si vážím každé koruny. Hned po volbách vám všem poděkuji hromadně v postu na sociálních sítích - a při nejbližší příležitosti pak osobně!

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • remaining 5 from 25
    Placka + poděkování

    Zpestřete si den zásilkou která vám rozzáří den! Do poštovní schránky vám přece nemusí chodit jen letáky a faktury. Těšit se můžete na placku “Talíř do Bruselu” a poděkování za podporu.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 9.90
    (CZK 250)
  • remaining 5 from 30
    Newsletter s novinkami z kampaně

    Chcete získávat aktuality z kampaně? Chcete znát pozadí příprav a vědět, kde se právě v rámci celorepublikového volebního obvodu pohybuji? Pak je tato cena tou správnou volbou!

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • remaining 13 from 20
    Zavolám a pozvu vás na diskuzi II

    Přídavek k Vámi oblíbené odměně. Pouze omezený počet!

    “Dobrý den, u telefonu František Talíř, neruším vás? Máte chvilku?“ Těším se, že vám budu moct poděkovat a že si společně popovídáme nejen o politice! Zároveň vám zajistím VIP vstup zdarma na jednu z mých předvolebních besed či přednášek dle vašeho výběru.
     

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • remaining 7 from 10
    Dáme (ne)politické kafe II

    Přídavek k Vámi oblíbené odměně. Pouze omezený počet! 

    Miluji Itálii a ještě víc mám rád i kávu. Pokud ale preferujete třeba čaj, víno nebo pivo, s radostí se přizpůsobím. Rád vám při této příležitosti povím více o své kandidatuře, politických vizích i důvodech, proč do toho vlastně jdu.
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • remaining 2 from 5
    Společný (ne)politický oběd

    Znáte nějakou příjemnou restauraci nebo hospodu, kde by bylo fajn dát společný oběd? Určitě přijedu. Osobně mohu doporučit to nejlepší z gastromapy jižních čech, České Budějovice a Český Krumlov mám v malíčku. Tak či tak, určitě najdeme správné místo a můžeme při této příležitosti probrat i aktuální politické dění.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 3 from 4
    Příprava dříví na zimu

    Politik musí umět dělat i rukama a já se práce nebojím. Pocházím z vesnice a štípání dříví patří k mým oblíbeným činnostem, kterým se hodlám věnovat i v Bruselu. A rád s tím pomohu i vám! Sekeru a rukavice si mohu v případě potřeby dovézt vlastní.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 296.85
    (CZK 7,500)
  • remaining 1 from 2
    Dvouhodinová (ne)politická lekce italštiny

    Italština je jeden z nejkrásnějších jazyků na světě a velmi častým konverzačním tématem je právě politika. Proč to tedy nespojit? Lekci flexibilně přizpůsobíme potřebné úrovni, která může být opravdu jakákoliv. Půjde o praktickou konverzaci, kterou při návštěvě této nádherné země určitě využijete. Klidně se ale můžeme bavit i o fotbale nebo čemkoliv jiném :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • remaining 3 from 3
    Staňte se oficiálním partnerem kampaně "Talíř do Bruselu"

    Vaše jméno (logo) bude uvedené coby partner kampaně nejen na facebookové stránce "Talíř do Bruselu", ale i na webové stánce www.talirdobruselu.cz.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • Sold out!!
    Zavolám a pozvu vás na diskuzi

    “Dobrý den, u telefonu František Talíř, neruším vás? Máte chvilku?“ Těším se, že vám budu moct poděkovat a že si společně popovídáme nejen o politice! Zároveň vám zajistím VIP vstup zdarma na jednu z mých předvolebních besed či přednášek dle vašeho výběru.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Malý pivní set “Talíř do Bruselu” a odběr novinek z kampaně

    Tohle pivo na pultech obchodů prostě nenajdete. Limitovaná volební edice se stylovou etiketou, kterou můžete nejen vypít, ale třeba si ji i vystavit na poličku. Zároveň vás zařadím mezi odběratele novinek z průběhu kampaně.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • Sold out!!
    Dáme (ne)politické kafe

    Miluji Itálii a ještě víc mám rád i kávu. Pokud ale preferujete třeba čaj, víno nebo pivo, s radostí se přizpůsobím. Rád vám při této příležitosti povím více o své kandidatuře, politických vizích i důvodech, proč do toho vlastně jdu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • Sold out!!
    Diskuze o Evropské unii

    Jako historik zabývající se moderními dějinami pořádám přednášky a diskuze o dosavadním vývoji evropské integrace a o dalším možném směřování EU. Velmi rád přijedu i k vám a pokud byste měli chuť spíše na nějaké nepolitické téma, mohu nabídnout i cestovatelskou besedu o mé pouti do Santiaga de Compostela. To všechno klidně doma u rodinného stolu!

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 118.74
    (CZK 3,000)
  • Sold out!!
    Sledování výsledků s volebním týmem

    26. května budou zveřejněny výsledky voleb. Spolu se mnou a s celým týmem můžete být u toho!

    Reward delivery: not specified

    EUR 791.61
    (CZK 20,000)