Křídla pro lakrosačky

Po získání 2. místa na lakrosovém mistrovství Evropy se chystáme zazářit na světové úrovni v Kanadě. Ovšem nejprve se tam musíme nějak dostat, a proto potřebujeme pomoc – musíme sehnat křídla pro české mladé lakrosačky.

  • 2. místo na Mistrovství Evropy

EUR 4,388
pledged of EUR 3,949

111%

111% completed

56 contributors pledged

Sport

Peterborough, ON, Kanada

All or nothing. Project finished on Jan 14, 2019 at 11:15.

Show all rewards

Jak to začalo

Náš příběh začal již na podzim roku 2016. Sestavily jsme tým, který se po ohromném množství dřiny na trénincích malými krůčky dopracoval až ke stříbrné medaili na Mistrovství Evropy! Se staronovým týmem teď chceme vyletět ještě dále, a to na juniorské mistrovství světa v Kanadě!

Co je náš cíl?

Naším cílem je zapsat se znovu do historie! Loni v létě jsme jsme společnými silami získaly stříbro na Mistrovství Evropy. Toto léto chceme reprezentovat Českou republiku znovu, a to na světové lakrosové scéně v kanadském Peterborough. Letos je to sto let od založení republiky a chtěly bychom tak vybrat 100 000,– Kč na symbolická křídla pro snadnější cestu za oceán. 

Hráčky tvrdě pracují na tom, aby se prosadily mezi favority. Do přípravy vkládají nejen srdce, ale především nespočet hodin tréninku a úsilí. Pomozte našim lvicím mít možnost reprezentovat svou zem na Mistrovství světa. Naším cílem je dostat se do čtvrtfinále a umístit se tak do 8. místa. V sílu našeho týmu věříme, ale potřebujeme i vaši pomoc.

Detaily

Týden co týden necháváme na hřišti všechno. Naše odhodlání se odráží v turnajových výsledcích a my máme stále obrovskou chuť růst. Jedna z největších překážek, která stojí v cestě mezi námi a snem o další sportovní úspěch, je ale oceán. Nejtučnější položku v našem rozpočtu tvoří právě náklady na cestu, a proto Vás žádáme o pomoc. Je nám 14 až 19 let, a navzdory brigádám a podopře rodičů na letenky sami nestačíme. Stačí si vybrat částku, která je pro vás přijatelná, a odměna je vaše, stejně tak jako náš veliký dík. 

Chcete vědet, jak nám to na trénincích a turnajích jde? Tak nás sledujte na sociálních sítích!

Najdete nás na instagramu jako Czech_Lacrosse_U19_Team a když máte radši Facebook, tak nás vyhledáte pod Czech U19 Women’s Lacrosse Team

Kdyby ste se o nás chtěli dozvědet ještě víc, tak navštivte naši webstránku https://czech-lacrosse-team-u19.webnode.cz. 

Proč to děláme?

Na mistrovství světa chceme proto, že jsme lakrosu beznadějně propadly. Náš sport se vyvinul v Severní Americe a původně sloužil jako mírová cesta rozhodování sporů mezi kmeny. Lakros byl také hrán pro uzdravení nemocných a nebo čistě jako oslava života a bohů. Je to hra tvrdá a náročná, která vyžaduje sílu ducha i těla, týmovost a neustálou schopnost učit se a jít za hranice svých možností. Chceme nasbírat zkušennosti, které budeme moci předat mladším hráčkám. Chceme mít zážitky, které si budeme pamatovat celý život. Jsme odhodlané ukázat, že pevná vůle a tvrdý trénink přinášejí koláče.. a možná i další medaile! 

Odměny 

A co za Vaši podporu dostanete? Když budete nosit naše oblečení, přenese se na Vás naše dobrá nálada a taky se budete na svět neustále usmívat! Úspěch zaručen!    

News

Jan 15, 2019 Povedlo se!🇨🇿🦁

Je to tu! Náš projekt je u konce a jenom díky Vám se můžeme radovat z úspěchu. Do Kanady nás stále čeká dlouhá a náročná cesta, tudíž vkládáme svá srdce nejen do fyzické přípravy, ale také do shánění stále astronomických finančních odměn, každopádně Vaše pomoc nám dodala sebevědomí a chuť k ještě…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 9
    Poukázka na dobrou karmu

    Když přispějete 300 Kč dostanete ručně vyrobenou děkovnou kartu vyrobenou úžasnými hráčkami našeho týmu, včetně osobního dopisu od nás. Je to skvělý způsob jak předat lásku a dobrou karmu dál.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • remaining 184 from 200
    Balíček na cesty

    Když přispějete 500 Kč, děkovnou kartu a k tomu něco navíc! K této ručne zdobené osobní kartě přihodíme ultimátně praktický stahovací batůžek díky kterému každý uvidí, že nás podporujete a taky máte srdce lva! Bude ochotně vaším parťákem, o kterém jste nevěděli, že ho potřebujete!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • remaining 192 from 200
    Obří špetka dobré karmy

    Ak byste se rozhodli přispět 800 Kč, dostanete naší okouzlující děkovnou kartu doplněnou o důkaz naší vděčnosti! A k tomu přihodíme tričko Českého juniorského lakrosového týmu a nálepku s týmovým logem! Jenom si představte jako cool budete vypadat, když budete nosit naše oblečení!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 31.60
    (CZK 800)
  • remaining 38 from 50
    Týmový plakát slávy

    Když přispějete 1000 Kč, dostanete od nás týmový plakát podepsaný hvězdnými hráčkami a úžasnými trenérkami na památku vašeho daru.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.49
    (CZK 1,000)
  • remaining 97 from 100
    Balíček plný pohodlí

    Dostanete, jako jste jistě již uhodli, další vybavení! Ale počkejte chvíli, tyhle kousky jsou ještě lepší! Když přispějete 1500 Kč, dostanete měkoučkou pohodlnou mikinu s lvím logem a slušivou lakrosovou kšiltovku!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 59.24
    (CZK 1,500)
  • remaining 10 from 10
    Atletem na zkoušku

    Když přispějete 3000 Kč naskytne se vám skvělá příležitost zatrénovat si s týmem. Obrňte se a přijďte se přesvědčit jakou dávku energie do toho náš tým vkládá. Jak se zapojíte, je na vás - můžete být hráč, trenér, nebo divák. Nenechte si tuto příležitost ujít!

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 118.48
    (CZK 3,000)
  • remaining 10 from 10
    Esteticko-zážitkový balíček

    Když přispějete 5000 Kč, dostanete vše, co je zmíněno výše: kartu dobré karmy, plakát s autogramy, a možnost zúčastnit se tréninku! No není to úžasný balíček?

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 197.47
    (CZK 5,000)
  • remaining 9 from 10
    Srdečný osobní video pozdrav z Kanady

    Když přispějete 7500 Kč, vyrobíme a pošleme Vám personalizovaný srdečný video pozdrav plný vděčnosti a úsměvů. Slibujeme kreativnost, lakrosové kousky, přehlídku areálu, zákulisné záběry z tréninků a zápasů a mnoho dalšího!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 296.21
    (CZK 7,500)
  • remaining 10 from 10
    Uvařeno s láskou

    Když přispějete 10 000 Kč, dostanete od nás týmovou domácí večeři. Přijďte si pochutnat a seznámit se s týmem, bude jídlo, hudba, drinky a milá konverzace. Strávíte s námi nezapomenutelný večer a dobře nás poznáte.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 394.94
    (CZK 10,000)
  • remaining 2 from 3
    Soukromý trénink

    Když přispějete 10 000 Kč, dostanete od nás 60-ti minutovou soukromou lakrosovou lekci se skvělými trenérkami lakrosového týmu. Přiveďte si na pomoc až 5 svých přátel, získáte možnost naučit se nebo se zlepšit v lakrosových dovednostech zábavnou formou.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 394.94
    (CZK 10,000)
  • remaining 1 from 2
    To nejlepší nakonec

    Když přispějete 50 000 Kč, dostanete VŠECHNO o čem jsme psaly výše! Obdržíte kartu dobré karmy, plakát s autogramy, možnost zúčastnit se tréninku, a domáci večeři s týmem. Ale pozor! To není vše! Dostanete také unikátní týmový batoh a opravdickou lakrosku podepsanou celým týmem. Tohle je ten nejlepší balíček, sen každého milovníka lakrosu. Věříme, že tak velkorysý příspěvek si zaslouží to nejlepší co můžeme nabídnout.
    Děkujeme vám za velkorysé dary a za podporu a pomoc týmu dosáhnout našeho cíle a dostat se mezi osm nejlepších týmů na mistrovství světa 2019 v Kanadě. Opravdu děkujeme a vážíme si našich  sponzorů!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 1,974.72
    (CZK 50,000)
  • Sold out!!
    Autentický lakrosový míček z Mistrovství světa

    Chtěli byste mít i Vy doma kousek z velkého kanadského dobrodružství? Přineseme Vám autentický míček z Mistrovství světa, pomocí kterého se na hřišti psala historie. A podepíše ho náš celý hvězdný tým!

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 78.99
    (CZK 2,000)