Libor Uhlík do Senátu - SÍLA SPOJOVAT, ODVAHA POMÁHAT

Pomožte do Senátu jednomu z vás - nezávislé místní osobnosti, která celý svůj život zasvětila svému regionu a své zemi. S vaší podporou má šanci proti kandidátům velkých stran a jako senátor pak pro nás všechny a svůj region dělat ještě víc, než doposud.

Author: SENÁTOR 21

  • Odměna: Voucher do Fér Kafe

  • Odměna: Kalendář Ivy Hüttnerové

  • Jarmarky v Úštěku, které Libor pořádá

  • Odměna: ukázka grafik od Jiřího Slívy

  • Jednou z akcí, které Libor pořádá, jsou "piráti"

  • Tenhle senátor v šatlavě neseděl a ani se nechystá

  • Odměna: setkání a foto momentky s TGM k výročí ČSR

  • Odměna: Společenský večer a vernisáž

  • Odměna: ukázka litografií od Jiřího Ryvoly

EUR 71
pledged of EUR 3,963

1%

1% completed

4 contributors pledged

Community

Litoměřice, Ústecký kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Sep 19, 2018 at 17:54.

Show all rewards

Kdo je Libor Uhlík?

S přáteli pořádá historické jarmarky, na které již přes dvacet let chodí desetitisíce lidí. A jeho domovský Úštěk, krásné historické město, tak pravidelně ožívá návštěvníky. Teď v červenci to byl už 20. ročník akce „Piráti dobývají jezero Chmelař“. Vedle toho provozuje oblíbené farmářské trhy v České Lípě, řadu maloobchodů nebo galerii umění v Úštěku, která již hostila díla více než stovky umělců. Krom podnikání má bohaté zkušenosti také z komunální politiky. Byl členem zastupitelstva a radním v Úštěku, dodnes je členem poradní komise pro kulturu a sport při radě města. Aktivně působil už v období před sametovou revolucí, kdy v Litoměřicích pořádal hudební festival a další akce proti režimu. Nyní kandiduje do Senátu za region Litoměřicko, Roudnicko a Slánsko s heslem "SÍLA SPOJOVAT, ODVAHA POMÁHAT".

Co je cíl tohoto projektu a proč chce Libor vybírat peníze na HitHitu?

Senátní kampaň je obvykle velmi nákladná. Spoustu peněz je totiž potřeba vynaložit na volební tým a masivní propagaci kandidáta prostřednictvím billboardů. To v případě Libora naštěstí není nutné - pomáhají mu zdarma přátelé a nadšenci. A v obvodu pořádá spoustu událostí, které mnoho lidí zná. Není tak nezbytné masivní a vnucující se kampaní oblebit celý volební obvod billboardy. Přesto je třeba, aby si jej lidé s těmito aktivitami co nejvíce spojili a věděli, že to je právě on, kdo pro jejich region tak neúnavně dlouhá léta pracuje. A jelikož je jedním z nás, chce aby se na jeho kampani podíleli lidé, které hodlá v Senátu reprezentovat.

Volby se již kvapem blíží, proto je ambicí vybrat právě 100 tisíc korun. V době skončení projektu (přibližně 2 týdny před volbami) již totiž nebude moc času peníze utrácet. Ale stačí to! Mnoho příkladů prokázalo, že kvalitním kandidátům stačí intenzivní zviditelnění krátce před samotnými volbami, aby uspěli. A Libor je navíc pořád mezi lidmi a slibuje každou vybranou korunu alespoň zdvojnásobit a přidat na kampaň ze svého, což spousta kandidátů nedělá.

Vybrané peníze půjdou především na tisk volebních plachet pro podporovatele (níže vidíte fotku, jak budou vypadat), inzerci v novinách nebo třeba propagaci na Facebooku. Ostatní součásti kampaně, jako venkovní akce pro veřejnost, si už Libor hravě obstará. Dělá to ostatně celý svůj život.

Libor je jedním z nás a tak chce také pojímat celou svoji kampaň - spojovat, podporovat a inspirovat. Aby i ostatní měli odvahu dělat dobré věci. A díky vám má šanci uspět.

Proč se Libor rozhodl kandidovat?

Ve zkratce - aby mohl ještě více pracovat pro svůj region, za který kandiduje. A pro svoji zemi. Na začátku všeho byla Liborova láska k Litoměřicku a k České republice. Ta jej kdysi vedla k odporu proti komunistickému režimu a později k odstartování tradic jarmarků a kulturních událostí, které oživují jeho domovský region. Touto činností velmi napomáhá místní ekonomice a rozvoji turismu. Postupem času dospěl k přesvědčení, že jako soukromá osoba již toho pro své okolí a svoji zemi o moc víc udělat nemůže. A jelikož byl znepokojen vývojem v politice i stále větším rozdělováním společnosti a vzájemným nepochopením mezi lidmi, rozhodl se kandidovat do Senátu.

Sám o tom říká: „Dělá mi radost, když můžu pro své spoluobčany něco udělat. S tím jsem začal a určitě v tom chci pokračovat, ať už jako pořadatel komunitních akcí, galerista, malý podnikatel, nebo i jako senátor, samozřejmě dají-li mi lidé důvěru.“ A dodává "Senát vnímám jako ústavní pojistku demokratického systému. Je brzdou i strašákem autokratických vládců i laciných populistů. To je vidět na rétorice některých politiků, kteří chtějí Senát zrušit. Proto musí být v Senátu výrazné osobnosti, které už něco dokázaly – nezávislé, s vlastním názorem, silnou vůli, nebojácní a přímí. Zároveň musí být senátor osobností se silnou vazbou na region, za který kandiduje, a ve kterém žije."

Co je Liborův cíl v Senátu?

V Senátu chce lidem přibližovat politiku, co nejvíce je spojovat a napravit tak škody napáchané populisty. Je totiž potřeba hledat společnou řeč i přes názorově značně rozdílné tábory.

Libor miluje svůj region a zasvětil mu celý svůj dosavadní život. Svojí pokračující trvalou prací chce ještě více přispět k jeho podpoře, propagaci a rozvoji, k řešení běžných problémů obcí, měst, sportovních a zájmových organizací a pomoci právní či jinou radou občanům v nouzi či v tíživé situaci. Litoměřicko, Roudnicko a Slánsko jsou svébytnými regiony na sever od Prahy, které potřebují zastání, zviditelnění, dobré jméno i konkrétní pomoc zdatného senátora. 

Mezi jeho programové priority patří: 1) Podpora střední třídy - malých podnikatelů, živnostníků, lokálních zemědělců a řemesel; 2) Podpora kulturní identity regionu a rozvoj turismu; 3) Zlepšení kvality služeb a života i v menších obcí; 4) Podpora a ochrana demokracie v naší zemi; 5) Zkvalitnění vzdělávání a školství.

Podrobnosti k nalezení na Liborových webových stránkách https://www.uhlikdosenatu.cz/.

Odměny

Již mnohokrát tu bylo uvedeno, že Libor miluje svůj region. Jako malý podnikatel v něm podporuje místní zemědělce, řemeslníky i umělce, udržuje tradice a zaplňuje veřejný prostor kulturními akcemi, aby tam každého bavilo žít a přilákal i návštěvníky z daleka. 

V tomto duchu se také nesou veškeré nabízené odměny - souvisí s regionem, za který Libor kandiduje a který i touto cestou chce podporovat a zviditelnit. Spousta šikovných lidí, nádherných míst i zajímavých akcí. A jelikož Libor do všeho, co dělá, dává opravdu všechno, tak i do voleb a do tohoto projektu se chce zapojit naplno. Spousta odměn tak souvisí i s jeho vlastními aktivitami v regionu. Jejich část si můžete prohlédnout třeba na této stránce: http://www.historicky-ustek.wbs.cz/

Kdo je nominující hnutí SENÁTOR 21?

Nové hnutí, jehož cílem je sloužit jako bezplatná podpora a platforma pro nezávislé kandidáty do Senátu. Ti by totiž sami a bez odborné podpory měli mnohem menší šanci uspět v souboji s kandidáty, za kterými stojí politické strany spolu s jejich aparáty a financemi. Hlavním principem hnutí je, že volby nejsou o něm, ale o jednotlivých kandidátech. V tomto případě o Liborovi. 

Více informací o hnutí a jeho hodnotách naleznete zde: https://www.senator21.cz/

Obecné informace o projektu:

Projekt na podporu kampaně Libora Uhlíka, nezávislého kandidáta ve volbách do Senátu v obvodu č. 29 - Litoměřice za politické hnutí SENÁTOR 21 (IČO: 06695205).

Zadavatelem i zpracovatelem veškerého obsahu tohoto projektu je politické hnutí SENÁTOR 21.

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Hromadné poděkování

    Libor si váží každého projevu podpory a důvěry. Proto na sociálních sítích i na svých webových stránkách zveřejní seznam všech přispěvatelů i s poděkováním.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 0
    Osobní poděkování

    Libor se Vám osobně v dopise ozve, aby Vám vyjádřil svůj dík.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 7.93
    (CZK 200)
  • sold 0
    Volební placka

    Placka s motivem Liborovy kandidatury do Senátu. Možné osobní předání, nebo zaslání poštou na uvedenou adresu.

    Placky pro Vás vyrobí v Hospicu Sv. Štěpána v Litoměřicích, přispíváte tím tak na ještě jednu dobrou věc :-)

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.89
    (CZK 300)
  • sold 1
    2 ks vstupenek na Úštěcký jarmark

    Protože Libor věří, že je důležitá podpora malé místní ekonomiky, jednotlivců a udržování tradic, tak již přes 20 let v historickém Úštěku pořádá oblíbené jarmarky. Těch se tradičně účastní místní řemeslníci, farmáři, umělci i všichni ostatní a ukazují své dovednosti.

    Odměnou jsou dvě vstupenky na jeden z oblíbených jarmarků pořádaných v Úštěku dle Vašeho výběru.

    Jarmarky k výběru: 1) Velikonoční, 2) Piráti dobývají jezero Chmelař (červenec), 3) Historický s císařem Karlem IV. (srpen), 4) Prvorepublikový s Tomášem Garrigue Masarykem (28. říjen)

    V poznámce uveďte svoji volbu. Doručení tedy v návaznosti na ni.

    Více informací naleznete zde:  http://www.historicky-ustek.wbs.cz/Ustecke-jarmarky.html

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.89
    (CZK 300)
  • remaining 50 from 50
    Voucher ve výši 300 Kč do Fér Kafe v Litoměřicích

    Obdržíte od Libora voucher na kávu a jiné občerstvení v hodnotě 300 Kč ve fair trade kavárně Fér Kafe v Litoměřicích.

    Tato kavárna podporuje myšlenku férových odměn za poctivou a kvalitní práci a produkty. Podporovatelé tak dostanou možnost okusit místní pohostinnost i lokální produkty.

    Protože udržitelný rozvoj bychom měli podporovat my všichni :)

    Více informací o Fér Kafe naleznete zde:  https://www.facebook.com/ferkafe/ 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.89
    (CZK 300)
  • remaining 18 from 20
    Na pivo se senátorem :-)

    Libor Vás vezme do jednoho ze svých oblíbených podniků v regionu na pivo nebo panáka a můžete tak svého senátora celkem nerušeně sami poznat a poklábosit s ním o čemkoliv.

    To samozřejmě platí i v případě, že se Libor senátorem nestane :-)

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • remaining 49 from 50
    Kalendář Ivy Hüttnerové i s věnováním od autorky

    Iva Hüttnerová patří k těm umělcům, jejichž díla Libor ve své galerii vystavuje, a které za ním do regionu zavítaly.

    Kalendář s podpisem autorky udělá jistě radost každému, kdo má tuto českou herečku, výtvarnici a spisovatelku v oblibě.

    Více informací o kalendáři naleznete zde:  https://www.galerie-ubrany.cz/products/iva-huttnerova-kalendar-2019/

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • sold 0
    Audience u Tomáše Garrigua Masaryka

    Protože Libor věří, že je důležitá podpora malé místní ekonomiky, jednotlivců a udržování tradic, tak již přes 20 let v historickém Úštěku pořádá oblíbené jarmarky. Těch se tradičně účastní místní řemeslníci, farmáři, umělci i všichni ostatní a ukazují své dovednosti.

    28. října pořádá jako jeden z nich již tradiční prvorepublikový jarmark a zajistí Vám osobní audienci u našeho prvního prezidenta :-)

    Při této příležitosti budou pořizovány fotografie, budete tak mít od Libora krásnou vzpmínku a nezapomenutelný zážitek na 100. výročí vzniku Československa.

    Více informací o jarmarcích naleznete zde:  http://www.historicky-ustek.wbs.cz/Ustecke-jarmarky.html

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • remaining 50 from 50
    Do šatlavy se senátorem :-)

    Úštěk je krásným historickým městem. A každé takové město mělo i své zločince a proto také nezbytně svoji šatlavu, kde je drželo. Libor se před lety rozhodl umožnit i současníkům nahlédnout do útrob jednoho takového středověkého zařízení a ukázat tak návštěvníkům i tuto stránku historického města. Vhodné pro všechny, kdo milují historii a pro děti.

    Osobně Vás jí provede, povypráví a na závěr si na razidle vyrobíte vlastní historickou minci na památku.

    Při této příležitosti budou pořizovány také fotografie pro Vaši památku.

    P.S.: Tohohle senátora si v šatlavě snad nenechají :-)

    Více informací o šatlavě naleznete zde:  http://www.historicky-ustek.wbs.cz/Ustecka-satlava.html

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.81
    (CZK 500)
  • remaining 20 from 20
    Na den pirátem

    Protože Libor věří, že je důležitá podpora malé místní ekonomiky, jednotlivců a udržování tradic, tak již přes 20 let v historickém Úštěku pořádá oblíbené jarmarky. Těch se tradičně účastní místní řemeslníci, farmáři, umělci i všichni ostatní a ukazují své dovednosti.

    Jedním z nich je pirátský na jezeře Chmelař u Úštěku. Vyzkoušejte si příští léto, jaké je to být pirátem, nakoukněte do života posádky a projeďte se pravou pirátskou bárkou.

    Více informací o jarmarcích naleznete zde:  http://www.historicky-ustek.wbs.cz/Ustecke-jarmarky.html

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 39.63
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Vstupenka na vybraný jarmark pro 2 osoby spolu s ochutnávkou a zážitkem

    Protože Libor věří, že je důležitá podpora malé místní ekonomiky, jednotlivců a udržování tradic, tak již přes 20 let v historickém Úštěku pořádá oblíbené jarmarky. Těch se tradičně účastní místní řemeslníci, farmáři, umělci i všichni ostatní a ukazují své dovednosti.

    Odměnou jsou dvě vstupenky na jeden z těchto oblíbených jarmarků dle Vašehho výběru. K tomu ochutnávka nabízených dobrot místní produkce spolu s jízdou na koni nebo na historickém kolotoči.

    Jarmarky k výběru: 1) Velikonoční, 2) Piráti dobývají jezero Chmelař (červenec), 3) Historický s císařem Karlem IV. (srpen), 4) Prvorepublikový s Tomášem Garrigue Masarykem (28. říjen)

    V poznámce uveďte svoji volbu. Doručení tedy v návaznosti na ni.

    Více informací o jarmarcích naleznete zde:  http://www.historicky-ustek.wbs.cz/Ustecke-jarmarky.html

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.63
    (CZK 1,000)
  • remaining 10 from 10
    Umělecké litografie Litoměřic, Úštěka a dalších zajímavých míst regionu

    Libor mimojiné podporuje místní umělce. Někteří z nich svými pracemi zachycují také krásy regionu a místní pamětihodnosti.

    Jako odměnu získáte krásnou uměleckou litografii některého z oblíbených míst regionu od akademického malíře Jiřího Ryvoly spolu s podpisem autora.

    Více detailů a odkaz na konkrétní litografie (běžně v prodeji za 390 Kč) naleznete zde:  https://www.galerie-ubrany.cz/obrazy-grafiky-a-reprodukce/jiri-ryvola/

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.63
    (CZK 1,000)
  • remaining 20 from 20
    Společenský večer v Liborově galerii s občerstvením a zábavou jako poděkování

    Vedle jiných aktivit Libor v Úštěku provozuje také galerii umění U Brány. Vedle výstav místních nadějných umělců tak pravidelně přilákává i celostátní umělce a známé veřejné osobnosti. Mnoho děl pak ve své galerii prodává a snaží se tak umělcům pomáhat. V této galerii se také rozhodl pro podporovatele uspořádat společenský kulturní večer jako poděkování.

    Součástí programu bude osobní provedení od Libora po galerii, muzika, občerstvení a setkání se zajímavými osobnostmi. Jaká díla budou k vidění a kdo dorazí, to si Libor zatím nechá jako překvapení, ale bude to inspirativní osobnost a výstava děl ve spojitosti s jeho domovským regionem, za který kandiduje, a který celý svůj život podporuje :)

    Platí jako pozvánka pro 2 osoby. Akce proběhne v termínu dle domluvy s podporovateli.

    Informace o galerii naleznete zde:  https://www.galerie-ubrany.cz/

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 198.14
    (CZK 5,000)
  • remaining 10 from 10
    Grafika od Jiřího Slívy s osobním věnováním

    Jiří Slíva patří mezi známé umělce, jejichž díla Libor ve své galerii vystavuje a nabízí, a kteří za ním do regionu zavítali. Jeho kresby a karikatury jsou publikovány  v New York Times, Wall Street Journal, Stern, Die Welt, Le Monde a mnoha dalších světových periodikách. Je také držitelem mnoha mezinárodních ocenění.

    Jako odměnu získáte grafiku od tohoto oblíbeného českého výtvarníka a básníka spolu s podpisem.

    Více detailů a odkaz na konkrétní práce naleznete zde:  https://www.galerie-ubrany.cz/jiri-sliva/

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 198.14
    (CZK 5,000)
  • remaining 5 from 5
    Vyhlídkový let nad Litoměřickem pro dva až tři

    Náš region je nádherný, tak proč jej neprozkoumat z pořádné výšky? Pokud mi přispějete touto částkou, nebe nad Litoměřickem bude patřit Vám.

    Let je pro 2 osoby s možnou účastí Libora na Vaše přání, případně až pro 3 bez něj.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 396.28
    (CZK 10,000)