KYTARY DĚTEM

Jsme Pražský komorní kytarový orchestr a ve spolupráci s Člověkem v tísni. Kytary.cz a Furch jsme vymysleli projekt, v rámci kterého bychom chtěli dodat 18 kytar do nízkoprahových klubů a umožnit tak dětem ze sociálně slabých rodin hrát na kytaru.

Author: PKKO

Jedna kytara prodána, ještě dvě na Vás čekají, tak neváhejte!

Jul 26, 2018

Díky Kytary.cz Vám za příspěvky do projektu můžeme nabídnout i velmi cenné odměny a to ve formě skvělých kytar. Jako zkušení hudebníci Vám můžeme zaručit, že budou hrát skoro samy! 

Klasická kytara Alhambra je již prodána a za příspěvek velmi děkujeme a Vážíme si Vaší podpory.

Klasická kytara Ortega stále čeká na svého majitele, můžete ji pořídit buď sobě pro radost nebo Vašim potomkům, kteří se na kytaru učí, je vhodná jak pro začátečníky, tak pro zkušené hráče. Kromě toho může být kytara i skvělým dárkem pro fanoušky kapely Slza, která náš projekt podporuje. Kytaru Vám můžou podepsat Lukáš Bundil a Petr Lexa.

A to nejlepší na konec!

Chcete hrát na stejnou kytaru jako David Koller, jeden z nejvýraznějších muzikantů české hudební scény? Máte jedinečnou šanci! Jako odměnu za nejvyšší příspěvek 40 000,- Vám nabízíme kytaru značky FURCH s podpisem Davida Kollera, kterou si můžete pořídit dokonce s 20% slevou a zároveň Váš příspěvek půjde celý na pořízení kytar do nízkoprahových klubů Člověka v tísni.

Kromě kytar ještě stále zbývají jedny soukromé lekce s dirigentem, kurz naučení písničky na kytaru či soukromý koncert PKKO a další odměny z naší dílny. 

Můžete nám také přispět jen tak a stát se dobrou duší našeho projektu, výši odměny si volíte sami!

Ještě máme 10 dní do konce a jsme téměř v polovině! Děkujeme všem 66 přispěvatelům a budeme moc rádi, pokud pošlete projekt svým známým, kamarádům, kolegům či rodině.

Děkujeme Vám za podporu a doufáme, že společnými silami dosáhneme úspěchu a projekt se vydaří.

Náušnice ze strun

Jul 10, 2018

Ani o prázdninách neleníme a poctivě pro vás připravujeme objednané dárečky. Momentálně motáme náušnice z kytarových strun, abyste je po skončení projektu měli co nejdříve doma. Jako důkaz přikládáme fotku s aktuální nabídkou a doufáme, že vám udělají radost :-)

Trička!!

Jun 28, 2018

Zaznamenali jsme velký zájem o naše trička, proto se v příštích dnech budeme snažit přidat více kusů. Abyste nekupovali zajíce v pytli, přikládáme fotky, kde si trička můžete prohlédnout a vybrat favorita :-) Na černá tiskneme obrázky poctivě ručně, proto nebude problém udělat drobné změny (např. umístit potisk na dámském tričku na prsa). Navíc jsou na něm reální členové našeho orchestru- schválně kolik jich poznáte!

EUR 3,715
pledged of EUR 3,554

104%

104% completed

93 contributors pledged

Music

All or nothing. Project finished on Aug 6, 2018 at 15:14.

Choose reward for your contribution

  • remaining 36 from 50
    Vstupenka a poděkování

    Pokud se Vám náš projekt líbí a chtěli byste nás prodpořit symbolickou částkou 100,-, dostanete od nás vstupenku na náš koncert v sezoně 2018/2019 a k tomu poděkování.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • remaining 43 from 50
    CD Vol 2.

    CD Vol.2 Pražského komorního kytarového orchestru bylo natočeno v roce 2013 a obsahuje výběr z klasických i populárních melodií, které můžete slyšet na našich koncertech. 

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • remaining 11 from 20
    Tričko PKKO

    Pro velký úspěch triček jsme se rozhodli přidat ještě pár kusů navíc. K dispozici jsou černá s ručně vytisknutým bílým obrázkem a šedá s černým potiskem. Detailně si je můžete prohlédnout v aktualitách našeho projektu. Nabízíme dámská, pánská nebo dětská a dodáme v požadované velikosti.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • remaining 1 from 14
    Dřevené náušnice Dílo boží

    Speciální edici dřevěných náušnic ručně vyrobených z různých částí kytary nám poskytl náš bývalý člen Miroslav Zítko, který vyrábí dřevěné šperky pod značkou Dílo boží. Každý šperk má svůj příběh, který začíná historií kytary, jejich majitelů a hráčů až po rozebrání v dílně a využití ještě k dalšímu účelu potom, co už sama kytara sloužit nemůže.  Obdarujte své přítelkyně, maminky, babičky či kamarádky ojedinělým doplňkem, který jen tak nikdo nemá!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.74
    (CZK 500)
  • sold 5
    Dobrá duše projektu

    Pokud nám prostě jen chcete přispět a nechcete za to žádnou z našich odměn, můžete se stát naší dobrou duší projektu! Dostanete za to náš velký dík a certifikát, díky kterému můžete na jakýkoliv koncert PKKO v následující sezóně zadarmo. Min. příspěvek je 500 Kč, ale můžete nám přispět klidně více - stačí kliknout na tuto odměnu a v dalším kroku přepsat výši příspěvku. Děkujeme!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.74
    (CZK 500)
  • remaining 2 from 10
    PKKO Komplet

    V PKKO kompletu dostanete odměny, které jsou tradičně k dostání pouze na našich koncertech.  Obsahuje:
    • PKKO Tričko (šedé či černé dle vlastního výběru)
    • Náušnice ručně vyrobené z kytarových strun pro sebe či své blízké
    • naše CD Vol.2 
    • 2 vstupenky na libovolný koncert v sezoně 2018/2019

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.49
    (CZK 1,000)
  • remaining 4 from 4
    Workshop - nacvičení písničky na kytaru

    Už dlouho si přejete umět zahrát svoji oblíbenou písničku na kytaru, ale nevíte jak? My Vás to naučíme! Stačí nám poslat písničku a přijít na workshop, který povede jeden z členů našeho orchestru. Pokud jste úplní začátečníci, nevadí, vybereme Vám něco jednoduchého na míru.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.23
    (CZK 1,500)
  • remaining 3 from 3
    Soukromý koncert PKKO

    Chtěli byste soukromý koncert Pražského komorního kytarového orchestru ve firmě či na akci? Přijedeme Vám zahrát kamkoli po Praze, podmínkou jsou vlastní prostory. Můžeme nabídnout atraktivní repertoár kombinující výběr z klasiky a populárních melodií, a to jako kvalitní kulturní zážitek či hudební doprovod. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 236.92
    (CZK 6,000)
  • Sold out!!
    Náušnice z kytarových strun

    Napadlo Vás někdy, jak lze využít kytarové struny jinak, než k hraní? Nás ano! A tak z nich vyrábíme ručně stříbrné náušnice ve tvaru menších nebo větších kytiček. Jedná se o velmi pěkný a neotřelý doplněk a určitě potěší dámu v jakémkoliv věku. 

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 5.92
    (CZK 150)
  • Sold out!!
    PKKO tričko

    Originální PKKO trička s naším vlastním designem. Můžete si vybrat šedé tričko s černým potiskem či černé tričko s bílým potiskem. Trička jsou k dispozci dětská, dámská i pánská a  dodáme v požadované velikosti. (viz. obrázek v úvodní galerii fotek)

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • Sold out!!
    Poslední archivní CD Vol.1

    Historicky první CD Vol.1, které natočil Pražský komorní kytarový orchestr v roce 2010. Jedná se o poslední archivní CD, proto neváhejte, je jen jedno!
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.79
    (CZK 400)
  • Sold out!!
    Soukromé lekce kytary s dirigentem

    Chtěli byste zažit opravdové lekce kytary pod vedením zkušeného pedagoga? Můžete získat 4 hodinové lekce pod vedením našeho dirigenta a učitele Vladimíra Novotného. Program lekcí Vám bude přizpůsoben na míru dle Vašich požadavků. Vhodné jak pro úplné začátečníky pro seznámení s kytarou, tak pro pokročilejší hráče, kteří mohou získat rady ke hře od profesionála.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 78.97
    (CZK 2,000)
  • Sold out!!
    Klasická kytara Ortega s podpisem kapely Slza

    Klasická kytara značky Ortega, 4/4 - dospělá velikost, R121SNWH od Kytary.cz. Přední deska je ze smrkového dřeva, zadní deska, luby a krk z mahagonu. V této kytaře se spojují tradiční a moderní výrobní postupy, jedná se tedy o univerzální nástroj s perfektivním zvukem vhodný pro začátečníky i pokročilé hráče. Kromě skvělého zvuku má i unikátní design v podobě bílé barvy.
    odkaz:  https://kytary.cz/ortega-r121snwh/HN156513/

    Kytaru Vám můžeme opatřit podpisem slavné české kapely Slza! Zejména pro jejich fanoušky bude kytara unikátním dárkem, který nikdo nemá! (lze dodat na přání i bez podpisu)

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    Klasická kytara Alhambra s podpisem kapely Slza

    Klasická kytara značka Alhambra,  4/4 - dospělá velikost, 3 OP od Kytary.cz. Vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé hráče i opravdové fajnšmekry. Vrchní deska vyrobena z červeného cedru, zadní deska, luby a krk z mahagonu.
    Odkaz:  https://kytary.cz/alhambra-3-op/HN165106/

    Kromě skvělého zvuku a perfektního zpracování můžete dostat kytaru s podpisem slavné české kapely Slza. Zejména pro jejich fanoušky bude kytara unikátním dárkem, který nikdo nemá! (lze dodat na přání i bez podpisu)


     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 394.87
    (CZK 10,000)
  • Sold out!!
    Elektro-akustická kytara FURCH s podpisem Davida Kollera

    Kytary.cz nám do projektu poskytly elektro-akustickou kytaru značky FURCH s podpisem frontmana kapely Lucie  Davida Kollera. Značka FURCH pochází z bývalého Československa a má velmi dobrou pověst po celém světě. Na kytary této firmy hraje nespočet slavných hudebníků.
    Vrchní deska je z masivního smrku Sitka, tělo z indického palisandru. Krásu nástroje podtrhuje vysoce lesklý lak a ozdobné prvky z imitace želvoviny. Jako zkušení kytaristé ji můžeme vřele doporučit, bude hrát skoro sama!
    Podrobnosti o kytaře zde:   https://kytary.cz/furch-gn-4-sr-david-koller-signature/HN190117/
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 1,579.47
    (CZK 40,000)