Pejsek a Medvídek, nejmilejší pohádka plná dobrodružství

Miloučká pohádka v celobarevné obrázkové dětské knize. Příběh, který si děti ve věku 3-6 let zamilují díky jeho obyčejnosti i dobrodružství, které v sobě spojuje. Díky vaší podpoře budeme knížku moci vydat a vyslat ji do světa, aby dělala radost :)

Author: Hana Kalvodová

  • jedna z odměn - audiokniha Pejsek a Medvídek

  • ukázka ilustrací z knížky Pejsek a Medvídek

  • náhled do knížky Pejsek a Medvídek

  • ukázka ilustrace

  • ukázka ilustrace

  • autorka knížky Pejsek a Medvídek

  • ilustrátorka knížky Pejsek a Medvídek

  • ukázka ilustrace

  • ukázka ilustrace

  • jedna z odměn za vaši podporu (samolepky)

EUR 233
pledged of EUR 4,750

4%

4% completed

19 contributors pledged

Art, Literature

Brno, Jihomoravský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Aug 30, 2018 at 17:15.

Show all rewards

Jak to začalo

Dva malí kluci leží v postýlkách :) ...  čtení pohádek před spaním ... a vedle nich dva plyšáci, pejsek a medvídek. Vezmeme je tedy na výlet ... a příběh začíná.

Příběh, který je obyčejný třeba tím, jak ti dva mlsají na louce jahůdky, ale zároveň neobyčejný dobrodružstvími, které na ně na výletě čekají ...

Vymyšlený příběh jsem sepsala, aby byl po ruce i pro další děti. Pak ležel skoro 20 let v šuplíku. Až do doby, než se naše rodina rozrostla o dvě dospělá děvčata. Sabča je absolventkou střední školy umění a designu, a její tvořivost a výtvarné nadání daly vzniknout nápadu: my tu knihu dáme dohromady!

Co je náš cíl?

Dětské oči otevřené dokořán, maminka a tatínek, co musejí číst pohádku znovu a znovu, aby děti mohly vylézt spolu s Pejskem a Medvídkem na horu, sklouznout se po krápníkové skluzavce do jeskyně, kde je ukryté jezírko s lodičkou ... a ta je zaveze vstříc dalším dobrodružstvím ...

Detaily

Již delší dobu vnímám nedostatek opravdu milých dětských knih, takových, jaké se líbily mým dětem. Sepsala jsem tedy svoji pohádku - příběh, co jsem hrála kdysi svým synům s plyšáky před spaním: je o Pejskovi a Medvídkovi, kteří jdou na výlet a zažívají různá dobrodružství, třeba v jeskyni, ale přitom si tam nezapomenou dát například svačinku, což jsou detaily, které se malým dětem při čtení moc líbí.

Přítelkyně mého syna je absolventkou umělecko-průmyslové školy s úžasnou kreativitou, takže nás napadl rodinný projekt: ilustrovala můj příběh svým osobitým stylem a vznikla tak krásná celobarevná obrázková kniha.

Rády bychom tuto milou knížku uvedly na trh a podpořily její prodej dalšími produkty, na kterých budou obrázky z knihy: sluneční clony do aut, nálepky, dětské talířky, apod.

... a ještě něco navíc

To něco navíc je Audiokniha!

Chceme do toho jít s plnou parádou :)

Kdo jsme?

Jmenuji se Hanka a učím angličtinu na základní škole, od třeťáků po deváťáky. Ty děti jsou můj osud :) mám je ráda a troufnu si říct, že i ony mě.

Kromě učení mě baví psaní, tvoření a zkoušení nových věcí. Sbírám zkušenosti a zkoumám možnosti, které život nabízí. Zajímají mě lidé, jak žijí a jací jsou, a i proto jsem procestovala kus světa. 

Sabča je ilustrátorkou knihy. Je to dvacetiletá dívka, která se stejně jako já vrhá s nadšením do nových věcí. V současné době se kromě výtvarné tvorby věnuje osvětě v oblasti zdravé výživy, cvičení a dobrovolnickým pracem po Evropě: v Řecku se starala o koně, v Portugalsku pomáhala stavět lesní chatu a nyní se stará o tři klučíky na jihu Anglie...

Proč to děláme?

Za vším stojí naše touha společně vytvořit něco pěkného, něco, co bude přinášet radost dál. Hithit je skvělým pomocníkem který nám může pomoci náš projekt zrealizovat.

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 2
    Chci Vás podpořit!

    Pokud se Vám náš projekt líbí a chtěli byste nám poslat pár korun k dobru, budeme jen rádi a na opátku Vás můžeme uvést v děkovném příspěvku na našich stránkách. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 1.98
    (CZK 50)
  • sold 9
    Knížka Pejsek a Medvídek

    S touto odměnou dostanete knihu Pejsek a Medvídek i s podpisem autorek a věnováním pro Vás. Po vydání knihy bude cena 250 korun, máte tedy možnost nás podpořit, a zároveň ušetřit.
    Cena odměny navíc zahrnuje poštovné.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 8.71
    (CZK 220)
  • remaining 199 from 200
    2 ks nálepek a stínítek do auta Pejsek a Medvídek

    Odměna obsahuje 2 kusy voděodolných nálepek a 2 stínítka na auto s různými ilustracemi z knihy. Nálepky jsou o rozměru 10x7 centimetrů, stínítka 44x36 cm.
    Cena odměny zahrnuje poštovné.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 9.90
    (CZK 250)
  • sold 1
    Audiokniha Pejsek a Medvídek

    Odměna obsahuje autorkou namluvenou audioknihu Pejsek a Medvídek.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 11.08
    (CZK 280)
  • sold 3
    2 knihy Pejsek a Medvídek

    S touto odměnou dostanete 2 kusy knihy Pejsek a Medvídek i s podpisem autorek a věnováním pro Vás. Po vydání knihy bude cena 250 korun, máte tedy možnost nás podpořit, a zároveň ušetřit.
    Cena odměny navíc zahrnuje poštovné.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • sold 0
    Audiokniha a autorkami podepsaná kniha (s věnováním) Pejsek a Medvídek

    Odměna obsahuje autorkou namluvenou audioknihu Pejsek a Medvídek a knihu Pejsek a Medvídek. Kniha bude s věnováním a podepsaná autorkami.
    Cena odměny navíc zahrnuje poštovné.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 18.60
    (CZK 470)
  • remaining 200 from 200
    Audiokniha, 2 nálepky a 2 kusy slunečních clon do auta Pejsek a Medvídek

    Odměna obsahuje audioknihu Pejsek a Medvídek, 3 kusy voděodolných nálepek a 2 kusy slunečních clon do auta s různými ilustracemi z knihy. Nálepky jsou o rozměru 10 x 7 centimetrů a stínítka 44 x 36 centimetrů.
    Cena odměny zahrnuje poštovné.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • remaining 97 from 100
    Balíček odměn

    Balíček odměn obsahuje autorkou namluvenou audioknihu Pejsek a Medvídek, knihu Pejsek a Medvídek (podepsanou autorkami a s věnováním), 2 kusy slunečních clon do auta s ilustrací z knihy o rozměru  44 x 36 centimetrů a 2 kusy voděodolných nálepek s ilustracemi z knihy o rozměru 10 x 7 cm. 
    Cena odměny navíc zahrnuje poštovné.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 27.31
    (CZK 690)
  • remaining 10 from 10
    Balíček odměn a výlet s autorkou v Moravském krasu

    V balíčku odměn najdete knihu Pejsek a Medvídek s věnováním podepsanou autorkami, audioknihu, 3 kusy voděodolných nálepek s různými ilustracemi z knihy o rozměru 10 x 7 centimetrů, 2 kusy slunečních clon do auta s ilustrací z knihy o rozměru 44 x 36 centimetrů. 
    A teď to hlavní: dobrodružná procházka s autorkou po krásné krajině Moravského krasu, opékání špekáčků u světoznámé jeskyně Býčí skála, prohlídka okolí (jeskyně Kostelík, vývěr Jedovnického potoka, Františkova huť - vysoká dřevouhelná železářská pec z poloviny 18. století) a s baterkou do volně přístupné jeskyně Jáchymka. Výlet zakončíme kávou a zákuskem ve Křtinách, kde je k vidění velmi známý barokní kostel vybudovaný během první poloviny 18. století podle návrhu architekta Jana Blažeje Santiniho-Aichela.
    Balíček odměn budou děti nacházet cestou jako poklad :)
    Doprava do Babic nad Svitavou a zpět je třeba zajistit vlastní.
    Výlet je možné podniknout o víkendech nebo i v jiný den v srpnu po domluvě.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • remaining 3 from 3
    Chci se stát sponzorem knížky

    Za takovou podporu vás  uvedeme s vřelým poděkováním Vaší společnosti/ osobě v knížce  Pejsek a Medvídek. Odměna obsahuje také možnost vytvoření banneru grafikem. Banner poté bude do knížky umístěn.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 989.51
    (CZK 25,000)