Chytré ponožky pro reflexní terapii

Sick-sock jsou chytré ponožky pro domácí reflexní terapii. Nyní vám už pomáhají proti chřipce a ráda bych k nim přidala další 3 nové druhy: ponožky na MOČOVÉ PROBLÉMY, na BOLESTI ZAD a ponožky PRO ŽENY. Podpořte mne a pečujte o své zdraví se Sick-sock!

  • A takto vypadají na noze

  • Různé velikosti

  • Prototyp ponožek pro ŽENY

  • Prototyp ponožek PÁTEŘ

  • Prototyp ponožek MOČOVÉ ÚSTROJÍ

  • Můj pomocník

  • Malování

  • Tričko v akci

EUR 399
pledged of EUR 3,562

11%

11% completed

28 contributors pledged

Fashion, Education

Netvořice, Středočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Oct 8, 2018 at 16:13.

Show all rewards

Jak to celé začalo? 

Před několika lety jsem se naučila reflexní terapii. Je to úžasná metoda, jak si můžete vylepšovat své zdraví přirozenou, rychlou a účinnou cestou. Zkoušela jsem jí hodně na sobě a svých blízkých. A s velkými úspěchy.

Jednou jsem pomohla své kamarádce zbavit se nepříjemného zdravotního problému právě pomocí reflexní terapie. Namalovala jsem jí příslušné reflexní body na nohy, aby si  je mohla masírovat doma sama. Ona velmi poctivě mačkala a za nějakou dobu bylo po potížích. Po nějaké době za mnou přišla znovu ale s něčím jiným. Ráda by zase mačkala, ale neví v jakých místech. Opět jsem jí body namalovala a říkala jsem si, jak to udělat, aby to tam měla napořád. Pak mne napadlo: Namaluji jí to na ponožky! A mohlo by se to hodit i více lidem. Tak přišly na svět první ponožky, které dostaly jméno CHŘIPKA.

Pomalovaná noha 

Pomalované nohy

Moje první černobílá počítačová grafika

V barvě s pokusem o design

První ponožky Sick-sock jsou na světě! 

Co je můj cíl?

Mým cílem pro tento rok je uvést do života nové druhy ponožek, které jsou zaměřeny na: PÁTEŘ, MOČOVÉ PROBLÉMY a pro ŽENY. V příštím roce chci připravit ponožky pro muže.

Mým velkým přáním je, aby si uměl každý člověk najít pár bodů na noze a pomoct si tak třeba alespoň od chřipky. Aby si lidé na sobě vyzkoušeli reflexní terapii a zjistili, že TO FUNGUJE.  Aby si i děti ve školách uměly pomačkat ruce či nohy a být zdravé. A aby lidé přestali spoléhat v jednoduchých věcech na chemii a začali spoléhat sami na sebe. 

Toto jsou troje zkušební ponožky. V této fázi neřeším barvy ani písmo, ale jak se tam body vejdou a jestli jsou dobře umístěné. Ponožky: na páteř, pro ženy a močové ústrojí.

Jak ponožky fungují?

Chytré ponožky Sick-sock vychází z reflexní terapie a naučí vás, které body na noze si máte mačkat, abyste neměli zdravotní potíže. Tyhle ponožky za vás nic neudělají. To ani není možné, protože některé body prostě nemůžete mačkat dlouho. Stačí jen chvilka.

Ponožky jsou zaměřeny vždy na nějaký okruh potíží. První ponožky, které už jsou na světě, se jmenují CHŘIPKA. jsou na nich vyznačeny reflexní body, které pomohou proti chřipce, kašli, angíně nebo rýmě.  Na ponožkách jsou reflexní body a text vždy ve stejné barvě. Na levé ponožce je název reflexní plošky a kde je umístěna. Na pravé naleznete, jak dlouho se bod může mačkat. Ponožky se vyrábí ve 3 velikostech: 35 - 38, 39 - 42 a 43 - 46. Vyrábí je česká firma.

Ponožky si navlečete, srovnáte na noze, přečtete a mačkáte. Pak je zase sundáte a uklidíte do šuplíku. No a druhý den znovu. 

Jak funguje reflexní terapie?

Já si to představuji takto: každý orgán, kloub i zub je v našem těle spojen jakoby nějakou hadičkou s příslušnou ploškou na noze. A v této hadičce teče energie - oběma směry. Takže když pomačkáme reflexní bod na noze, tak posílíme příslušný orgán - dodáme mu energii. Jestli je ve vašem těle něco v nepořádku, tak se to dozvíte s předstihem právě tímto způsobem. Reflexní ploška totiž dost bolí.

  • Reflexní terapie je výborná i preventivně.
  • Reflexní terapie vám zvyšuje imunitu. 

... a pár příkladů z rodiny...

  • Moje dcera chodí na základku a jednou mi řekla: "Mami, děti ve třídě jsou nemocný a nemusí pořád chodit do školy. Já chci být taky nemocná a nechodit do školy."  Musela jsem se k ní otočit zády a v duchu se zasmát. Dcera si totiž musí mačkat nohy když se objeví náznak nemoci, no a protože reflexní terapie funguje, tak je zdravá a chodí do školy. Samozřejmě jsem jí vysvětlila, že je lepší být zdravá a jezdit třeba na hory, než být nemocná a být doma v posteli.
  • Moje mamka mívala často problém s ušima. Chodila si pro kapičky, na audio, zase pro kapičky, ale stále žádná změna. Když už byla zoufalá, tak mi řekla: " Zkus mi taky udělat tu tvojí terapii na uši". Tak jo. Vzala jsem jí nohy a začala mačkat. Hodně jí to bolelo. Chvíli jsem jí nohu mačkala a chvíli hladila. Vysvětlila jsem jí, jak to má sama dělat. Za týden jsme se viděly a uši byly bez bolesti a zaléhání. Od té doby je moje mamka velkým příznivcem této metody.
  • A ještě do třetice.. Jednou v létě jsem přijela k rodičům a vidím, že táta má jednu nohu jako konev. Tak to nazval on. Měl jí oteklou s ošklivou vyrážkou a nevešel se ani do holinek. Vzala jsem ho útokem. Vyhodila jsem mu boty a musel chodit po zahradě bos. Pak jsem mu začala mačkat příslušné body spolu s lymfatickou masáží. Bolelo ho to, ale to je vždy znamení, že jdu správným směrem. Masáž jsem naučila mamku a ta mu to denně dělala. Když jsem další týden přijela, zírala jsem. Noha splasklá, ještě zbytky vyrážky a táta chodil bos a pil vodu!! (ne pivo) Takže pro mě je příklad mého taťky, který reflexní terapii neznal a podobným praktikám nevěřil, docela velkým povzbuzením do další činnosti. 

Proč to dělám?

Proč dělám ponožky na reflexní trapii? Baví mě to a vidím v tom velký smysl. Umět pomoct se zdravotním problémem sama sobě nebo někomu blízkému je fajn. To mi věřte.

Proč  sbírám peníze na výrobu 3 dalších druhů ponožek přes  HITHIT? Obecně se mi nápad s tímto druhem financování líbí. Lidé vám okamžitě dají zpětnou vazbu o vašem nápadu a dozví se o něm mnoho lidí najednou. 

Ať tak či tak, zkuste reflexní terapii. Vaši blízcí si to zaslouží a vy také.

Děkuji vám za přečtení, sdílení nebo podpoření.

Šárka Zemanová​

News

Sep 28, 2018 chatujte se Šárkou o reflexní terapii v pátek 28.9. od 13 hod

https://www.tyden.cz/chat-s-osobnosti/jak-predejit-zdravotnim-problemum-pomoci-reflexni-terapie-ptejte-se-sarky-zemanove-host-odpovida-v-patek-28-zari-od-13-00_1082/

More

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Video

    Pošlu vám mailem video o reflexní terapii a postup krátké masáže nožek, kterou si můžete dělat každý den.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • remaining 65 from 77
    Pro nejrychlejší - 1x ponožky proti CHŘIPCE

    Zkuste se naučit prvních pár bodů z reflexní terapie. Pomohou vám proti chřipce a spol.
    ​Poštovné po ČR zdarma. Připište vaší velikost. 
    POZOR, POZOR,  pouze 77 kusů.

     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 5.94
    (CZK 150)
  • sold 0
    1x ponožky proti CHŘIPCE

    Teď už za normální cenu ponožky CHŘIPKA. Poštovné po ČR zdarma. Připište požadovanou velikost.

    Reward delivery: not specified

    EUR 7.52
    (CZK 190)
  • remaining 991 from 1000
    1x nové ponožky PRO ŽENY, PÁTEŘ nebo MOČOVÉ ÚSTROJÍ

    Pokud chcete počkat na novinky, ráda vám je zašlu. Nejdříve však musím doladit design a vyrobit je. 
    Potřebuji vědět vaší velikost a název ponožek, které jste si vybrali.
    ​Poštovné po ČR zdarma.
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 8.71
    (CZK 220)
  • remaining 499 from 500
    2x ponožky CHŘIPKA

    Zkuste ponožky koupit pro sebe a svého partnera. Je příjemné mačkat a masírovat nohy sobě, ale když to naučíte svého partnera... to je teprve lahoda.
    ​Poštovné po ČR zdarma. Jen mi napište vaše velikosti.

    Reward delivery: not specified

    EUR 13.85
    (CZK 350)
  • sold 1
    1x tričko SICK-SOCK

    Myslím, že tohle tričko se docela povedlo. Alespoň mě se líbí. Můžete ho vidět na fotkách. Chcete-li podpořit reflexní terapii - alternativní metodu léčby, hrdě jej noste :-)
    ​Poštovné po ČR zdarma.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • remaining 300 from 300
    Ponožky CHŘIPKA pro celou rodinu

    Jestli chcete dát ponožky celé své rodině, není nic jednoduššího. 4 ks za 650 Kč bez poštovného po ČR. Pokud chcete víc než 4 kusy, i to zvládneme. Za každé další počítám 160 Kč.
    ​Napište mi jen velikosti.

    Reward delivery: not specified

    EUR 25.73
    (CZK 650)
  • remaining 297 from 300
    4 kusy - MIX všech druhů ponožek

    Pořiďte si kompletní sadu ponožek Sick-sock za 770 Kč, tzn. CHŘIPKA, PÁTEŘ, MOČOVÉ ÚSTROJÍ a PRO ŽENY. Jsou zde reflexní body, které by se vám mohly hodit.
    ​Jen připište svojí velikost. Poštovné po ČR je zdarma.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 30.48
    (CZK 770)
  • remaining 50 from 50
    Reflexní masáž pro Pražáky a nejbližší okolí

    Dopřejte si cca 1,5 hodinovou masáž s doporučeními a vyslechnutím. 
    ​Naučím vás, jak na vaše obtíže. (pokud budu vědět, samozřejmě) Bude to u vás doma nebo někde, kde se domluvíme.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • remaining 49 from 50
    Video, všechny druhy ponožek, tričko a masáž

    To vše  pro Pražáky a nejbližší okolí.
    Dopřejte si cca 1,5 hodinovou masáž s doporučeními a vyslechnutím. 
    ​Naučím vás, jak na vaše obtíže. (pokud budu vědět, samozřejmě) Bude to u vás doma nebo někde, kde se domluvíme.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 118.74
    (CZK 3,000)
  • remaining 100 from 100
    Školení reflexní terapie ve firmě či v rodině

    Chcete snížit nemocnost ve vaší firmě, ve třídě, doma? Štve vás, že pořád někdo kašle a prská, že je bolí záda,...? Zkuste svoje lidi naučit, že to jde zvládnout pomocí reflexní terapie.
    ​Nejsem moc schopná školit např. až ve Zlíně, protože je to pro mě daleko, ale do okruhu 100 km od Prahy k vám ráda přijedu. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)