Podpůrný projekt pro ženy S láskou

S láskou je projekt určený ženám, jehož hlavními tématy jsou sebepřijetí, ohleduplnost a pozitivní přístup k životu. Pomozte nám uspořádat velkolepou oslavu ženské jedinečnosti, která zároveň podpoří centrum na pomoc klientkám s poruchami příjmu potravy!

Obraz pod kůží

Jul 9, 2018

👉Ještě nekončíme!

Do konce kampaně zbývají jen 3 dny a my bychom Vás rády navnadily další novou odměnou! 
Tentokrát jde o poukaz na tetování od Lady Nimphetamine, jejíž printy jsou rovněž k mání mezi odměnami.

„Tetování a piercing se mi líbily odjakživa. Jsem umělec a proto se mi líbí občas trochu zvláštní věci, k nimž patří i bodymodifikace. Původně jsem vystudovala řezbářství a potom dále pokračovala na VOŠ obor restaurátorství. Bohužel se mi nepodařilo v oboru uchytit, a tak jsem úplně změnila směr. Vždy mě zajímalo, jak funguje lidské tělo, proto jsem se rozhodla pro zdravotnickou školu, obor zubní sestra. Po čase mi však umění začalo chybět, a tak jsem si řekla, proč neskloubit znalosti z medicíny a výtvarnictví dohromady?“

Kačku už dobře znáte, je jednou z dvaceti tváří našeho projektu, které se s Vámi ve velké knize podělily o svůj příběh. Ten Kaččin krásně ukazuje, že i velké životní zklamání může přinášet nové možnosti a otevírat nové dveře.

Dnes Kačka vystupuje jako burleskní a tribal tanečnice  MaDdame Marshmallow, věnuje se naplno umění a plní si své sny i v oblasti tetování. Úspěšně absolvovala tatérský kurz, vlastní osvědčení o získání profesní kvalifikace a teď už jen sbírá zkušenosti. Ze stylů preferuje neotradicional, aquarell a realistiku.

Autorské obrazy

Jul 4, 2018

Zbrusu novou odměnou jsou printy obrazů, které nám věnovala jejich autorka, talentovaná performerka, tanečnice, začínající tatérka a v neposlední řadě jedna z tváří našeho projektu Kačka alias Lady Nimphetamine <3

Printy je možné vyzvednout si osobně na akci nebo zaslat poštou.

Amazonka - kombinovaná technika papír/aquarel/tempera/zlatá barva. Formát printu A3

Oyran - kombinovaná technika, A3 print

IDDA - aquarel, titan white, A3 print

Margot - aquarel, A3 print

Náušnice ručně šité

Jun 29, 2018

Máme velkou radost, že další z našich odměn věnovala talentovaná šperkařka Monica Otmili - autorský šperk 

„Projekt S láskou mne velice oslovil, a proto jsem se rozhodla přidat ruku k dílu a podpořit jej aktivně věnováním svých šperků do crowdfundingové kampaně. Dvě z Vás obdrží jedinečné ručně šité náušnice ze skleněných korálků a broušených krystalů Swarovski Rivoli, doplněné komponenty z chirurgické oceli. Náušnice pro Vás vytvořím na míru, v barevné kombinaci dle Vašeho přání, fotokoláž je tedy pouze ilustrační. Délka náušnic včetně háčků činí cca 4 cm.“

Monica Otmili je šperkařka, jejíž tvůrčí vášní jsou skleněné korálky. Drobné barevné kuličky s dírkou pod jejíma rukama získávají řád za pomocí jehly a nitě, jimiž je po stovkách sešívá do originálních šperků. Jejím cílem je takdokázat, že i v době, kdy jsme zaplaveni levnou bižuterií z Číny, kvalitní česká bižuterie ještě nevymřela a korálky nejsou pouze záležitostí pro děti.

Své šperky vytváří technikami beadweaving (šití z korálků) a bead embroidery (korálková výšivka) z kvalitních materiálů jako je české sklo, minerály či polodrahokamy nebo třeba krystaly Swarovski. Nevyhýbá se však ani netradičním materiálům. S láskou a pečlivostí tak vznikají šperky, které se v drtivé většině případů nebudou opakovat.

Jsou stejně jedinečné, jako jejich majitelky.

Daragh - šperky s kouzlem stoletého dubu

Jun 18, 2018

Další z krásných, ručně vytvářených odměn, které Vám chceme nabídnout, je „dubová“ stříbrná sada s granátem od Eire handmade ♥ Talentované tvůrkyně vílích, fantasy a etno šperků. 

Daragh znamená irsky „dub“ a je po něm nazvána celá kolekce dubových šperků. Tento strom byl pro mě vždycky symbolem vznešenosti a moudrosti a v irské mytologii má své významné místo. Stříbrné dubové lístky zdobí patina jako ze starých časů a krásně se doplňuje s nádherně broušenými rudými granáty z afrického Mozambiku.

Délka: přívěsek i náušnice mají 3,5 cm Váha: 1 náušnice/přívěsek 0,7 g (jsou lehoučké a pohodlné na každodenní nošení)

Retro šaty jsou zpět!

Jun 15, 2018

Připadá Vám, že objevit v konfekčních obchodech stylový padnoucí kousek je nadlidský úkol? Nebo prostě jen podporujete myšlenku slow fashion a originálních modělů šitých na míru? 

Protože první poukaz byl bleskurychle vyprodaný, rozhodly jsme se vložit do hry ještě dva, tentokrát už vážně poslední!

Nechte si i Vy vytvořit jedinečný model, který bude perfektně sedět a podtrhne Vaši osobnost.  Na míru od designerky pohádkových šatů Sleeping Beauty.   

V ceně je:  
- osobní konzultace  
- výběr vhodného materiálu  
- vyhotovení střihu  
- realizace šatů dle Vašich představ včetně následných úprav pro dokonalé padnutí  
- luxusní balení s přírodním mýdélkem, které provoní celý Váš šatník.

„Ve své tvorbě se s oblibou vracím zpátky v čase. 

Například 19. století? Čtyřicátá, padesátá, šedesátá léta? Stačí říct... Můj tvůrčí svět připomíná kaleidoskop útržků ze starých pohádkových knih, malé starožitnictví plné zdánlivě nesourodých kousků , pokoj plný dětských vzpomínek i výlohu cukrárny vyplněnou přezdobenými šlehačkovými dortíky. Miluji zdobnost, hravost, ale i přírodní motivy.

​Ráda recykluji, vracím se k osvědčeným postupům, materiálům i technikám a každý kus vytvářím s láskou a nezaměnitelným rukopisem. Svěřte mi své představy a společně jim vdechněme život.“

Pro barevnější ráno

Jun 8, 2018

Znáte ta rána, kdy je všechno na levačku, lidi Vás štvou, práce je hodně a jediné, co Vás může uvést do chodu, je pořádný šálek kávy nebo oblíbeného čaje?

Chtěly jsme Vám tenhle každodenní rituál trochu zpříjemnit a s láskou pro Vás připravily sadu hrnečků, které potěší nejen svým obsahem, ale i zevnějškem.

Občas je totiž fajn připomenout si, jak je skvělé, že jsme právě takové, jaké jsme.

K dispozici jsou dvě různé velikosti (0,25l a 0,3l) a 6 nápisů v libovolném barevném provedení.

Aby i Váš den byl barevnější 

Obraz duše zachycený v čase

Jun 7, 2018

Říkaly jsme si, že Vám chceme nabídnout víc… Něco opravdu extra! A tak jsme se rozhodly zprostředkovat Vám, našim hithitovým přispěvatelkám a přispěvatelům, jedinečnou fotografickou příležitost.

Novou a zcela výjimečnou odměnou je možnost nechat se zvěčnit unikátní metodou ambrotypie fotografem Petrem Jedinákem. Speciálně pro naši kampaň za neopakovatelnou cenu!
 

Petr Jedinák​ (*1963) je významný český fotograf a portrétista. Jeho tvorba byla 17 let spjatá s časopisem Reflex, pro který vytvořil stovky oceňovaných portrétů slavných osobností. Jeho současná tvorba se často dotýká intimních emocí a portrétů lidí v jejich nejvnitřnějším soukromí.

Co je součástí Vaší odměny?

Věčná fotografie stříbrem na skle formátu 25 x 25 cm za jedinečnou hithitovou cenu! 
Standardní cena fotografie tohoto rozměru na skle je 9000 Kč.
Styl fotografického portrétu je zcela na domluvě. Možné je i fotografování párů, rodiny nebo dětský portrét.

Proč je tato metoda zpracovávání fotografií natolik unikátní?

„Mokrý kolodiový proces mi umožňuje vytvořit jediný originál, do kterého už nemohu nijak zasáhnout. Stříbrná vrstva, která byla svědkem mimořádného okamžiku, zůstává na skle navždy zakletá. Vytvářím tak magický fetiš, pokud věříte, že fotografie dokáže zachytit lidskou duši. Snažím se vrátit fotografii její věrohodnost, pravdivost, a tajemství. Prostě všechno to, co díky novým technologiím ztratila.“

Zanechte i Vy svůj jedinečný otisk v čase!

Šaty utkané ze snů a šípkových keřů

Jun 6, 2018

💃💖 Máme velkou radost, že jako jednu z odměn na našem Hithitu Vám můžeme nabídnout i poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup u Theresicka, jedné z tváří a zároveň i tvůrkyň našeho projektu. 
Kromě oděvů pro ženy vytváří i roztomilé oblečky a čapky pro nejmenší a v hodnotě poukazu je možné domluvit se např. na originální recyklaci některého z Vašich kousků.

https://www.fler.cz/theresicka

„Když začne pracovat moje fantazie a já vymýšlím nový model, představuji si, jaká je žena, která jej bude nosit - většinou je to žena, která umí snít s otevřenýma očima, chce vždy víc - víc lásky, víc naděje, víc odvahy, víc krásy, víc harmonie...a věří, že tím, co si vybere a oblékne podpoří svou podstatu, svou povahu. Má osobní vztah ke svému oblečení - a zároveň k tvůrci. Neplave jako mrtvá ryba s proudem, nebojí se vzít si bohaté šaty bosá na zahradu, na louku nebo do lesa - ví, že pravá hodnota šatů, sukně nebo jiného modelu netkví v penězích, ale v tom, jaké pocity a zážitky v nich prožije. Jejich hodnotu znásobí každý východ a západ slunce, zamokření od první rosy, hcycení prstů větví a šípků, vítr, který se prožene volány sukní....Žena, která nosí modely od Theresičky je sebevědomá, ale nepřeceňuje se - netrápí se odsuzováním druhých, zná cenu sebepřijetí a cenu daru, kterým je úsměv, pomoc či jen prosté naslouchání druhým...Toto je ta nejprostší a nejbezpečnější forma magie, kterou všívám do každého kousku - předávání energie radosti a krásných obrazů, kterých při své tvorbě využívám. To je jejich přidaná hodnota. Jen osobní přístup pro mně má smysl....“

Srdce avokáda ručně a s láskou vyřezávané

Jun 5, 2018

Máte rádi minerály, zajímá Vás aromaterapie, nebo prostě jen toužíte po neobvyklém a originálním šperku? Spolu s Avocado Amulets by Daridam jsme si pro Vás jako nové odměny připravily hned několik jedinečných ručně vyřezávaných amuletů!

Tyto amulety z avokádových pecek s přírodně (bez lepidla) vsazeným minerálem jsou ve své nejčistší podobě, není na ně použita žádná barva, lak, ani jiná povrchová úprava, veškeré barvy vykouzlila sama příroda.


Amulet lze rovněž použít jako přírodní difuzér pro esenciální oleje. Stačí nakapat několik kapek přímo do řezby a nechat vůni rozvinout. 

Vonné esence ovlivňují naši náladu, vitalitu i celý náš organismus, s pomocí amuletu z avokáda je můžete využívat ve svůj prospěch po celý den. Avokádová pecka je dobře nasákavý materiál s vysokým obsahem tuků, díky tomu esenciální olej krásně naváže a ty výraznější a kvalitní oleje z ní vydrží vonět celý týden nebo i měsíc.

Na výběr je hned pět originálních kousků s pěti různými kameny: amazonit, hematit, tyrkenit, jaspis kambaba a jaspis dalmatin.

Vše ručně vyráběný originál s láskou věnovaný od Daridam, zde za jedinečnou Hithitovou cenu!

Psst, pojďte blíž, chceme Vám něco ukázat...

Jun 2, 2018

Tyhle fotky jste zatím mohli vidět jen v maličkém náhledu na našich webových stránkách. To proto, že jejich vernisáž na velkých formátech proběhne až 15. září na akci S láskou 2018.

Jednu z nich Vám ale přece jen chceme dát „ochutnat“ již teď. Protože i Vy se můžete na jeden den stát lesní vílou nebo slovanskou Bohyní. Jednou z hithitových odměn je totiž i tematické focení s Danny Worm - Photographer, který jako Bohyně v bílých řízách zvěčnil účastnice našeho projektu.

A co všechno je k takovému profesionálnímu focení zapotřebí? S tím si vůbec nelámejte hlavu, nejdůležitější jste Vy a zbytek už zařídíme 

- spolu s Vámi a Dannym připravíme koncept dle Vašich představ 
- zajistíme potřebné rekvizity a doplňky
- zařídíme služby profesionální vizážistky včetně foto make-upu a vlasového stylingu
- poskytneme Vám osobní asistenci a postaráme se, abyste se během fotografování cítila dobře a přirozeně
- výsledkem bude 5 ks profesionálně vyretušovaných fotografií dle Vašeho výběru

To už stojí za to nebo ne? 

Dotknout se srdce je krásné

Jun 1, 2018

Příroda vytváří ty nejdokonalejší, a přitom nejpřirozenější materiály pro umělecká díla. A když se spojí s lidským nadšením a kreativitou, vznikají nejkrásnější věci ‒ věci od srdce.

Proto jsme pro Vás jako jednu z odměn připravily ručně vyráběnou mističku z dubového dřeva s jemným dekorem malovaným akrylovými barvami od La L♥va  http://lalova.eu/

Duše této značky, Markéta, je rovněž jednou z žen, které se rozhodly splnit si svůj sen a realizovat se skrze uměleckou tvorbu. 

Jak sama říká, její tvorba vychází z toho nejkrásnějšího místa světa...
„…Není to ani Bali ani dřevěný srub v horách. Je to místo uvnitř mne, podstata krásy všeho... Ale ne vždy jsem toto místo znala a věděla o té kráse v nás. Ještě velmi dobře si pamatuji na dobu, kdy jsem s pocitem prázdnoty odcházela z práce, kde jsem se starala a upravovala ženy, aby byly krásné. Byla to práce hezká, plná kreativity a příběhů... Ale hledala jsem něco víc, hledala jsem krásu uvnitř, která když se propojí s vnější, umí zářit, mít tu jiskru, co se s koncem dne nevytratí...“

Mistička je vhodná do předsíně, kdy podle feng shui srdce v uvítací časti bytu působí velmi pozitivně na energii v našich domovech. Může být ale samozřejmě umístěna též v koupelně, ložnici, kdekoliv...
Dotknout se srdce je krásné...

Když s láskou, tak bez chemie!

May 31, 2018

Jedním z důvodů, proč využíváme možnosti komunitního financování, je i ten, že jsme jasně řekly NE sponzoringu velkých firem, s jejichž produkty se nemůžeme ztotožnit. 
Obzvlášť, jde-li o kosmetické výrobky testované na zvířatech a plné ropných produktů nebo obtížně odbouratelných látek.

Rozhodly jsme se proto podporovat malé tvůrce, kteří připravují své výrobky s láskou k přírodě, životnímu prostředí i pokožce. 

Taková je i Kopretinová mýdlárna & přírodní kosmetika, která vyrábí mýdla ručně, z pečlivě vybraných surovin a za pomoci nejšetrnějších postupů. 

Připravily jsme proto pro Vás jako jednu z odměn dárkový košík plný voňavých a pečujících mýdel!

V balení na Vás bude čekat: 

OlivovoAvokádové mýdlo s bílým jílem ‒ čistící a zároveň vyživující mýdlo s bylinnými tóny éterických olejů.

a

Heřmánkovo Měsíčkové ‒ jemné mýdlo vyrobené z macerátů léčivých bylin s povzbuzujícími éterickými oleji.

Mimochodem, tato mýdla se jen tak neomyjí, takže celé, bezmála půlkilové, balení Vám vydrží i při pravidelném používání klidně celý rok. Nebo s ním můžete podarovat svou rodinu a blízké a šířit radost dál. 

Mýdla jsou antialergenní a s láskou testovaná na lidech :-) 

Zázraky na počkání? Umíme! :-)

May 30, 2018

Naše milé přispivatelky/přispivatelé (ano, pánové, o několik odstavců níže tu máme něco i pro Vás 😉),

určitě máte také občas pocit, že reklama na zkrášlovací procedůry útočí ze všech stran: „Buďte krásná během několika minut!“ nebo „I Vy můžete být krásná!“ Ehm...

My dobře víme, že krásná JSTE! Přesně taková, jaká jste teď, když čtete tyto řádky ;-)

Také ale z vlastní zkušenosti víme, že není od věci dopřát si čas od času něco navíc... Propracované líčení, na které bychom si běžně netroufly, pečlivě vyfoukané vlasy, nebo třeba prostě jen několik hodin, které si můžeme vychutnat v klidu a pohodlí.

Náš projekt podporuje kadeřnictví Napařená hlava, které je tak trochu jiné než klasická kadeřnictví. Stylové prostory se špetkou punku, domácká atmosféra a vynikající káva z vacuum potu, jsou jenom zlomkem důvodů, proč Napařenku s láskou navštěvujeme.

Oceňujeme, že jako jedni z mála pracují výhradně s přírodní kosmetikou, která nejen úžasně voní, ale vlasy jsou po ní… mmm… to se snad ani nedá popsat, je to nepřenosná zkušenost, kterou si Vaše vlasy vychutnají až na dřeň (totiž na medulu 😊).

Napadlo nás, že máme-li Vám nabídnout něco, co potěší všechny Vaše smysly, nemůže být nic lepšího než pečující proměna v Napařence.

Možná již dlouho toužíte po změně, ale máte strach, že výsledek nedopadne podle Vašich představ a počáteční nadšení se změní v rozpačitý úsměv nebo slzy…

Nebo možná patříte k ženám, které si hýčkají svoji přirozenou barvu a kadeřnictvím se vyhýbají ze strachu, že budou muset mermomocí přijmout nežádoucí změnu…

Anebo možná toužíte po něčem úplně jiném… něčem netradičním a extra, z čeho si všichni sednou na zadek... Lákají Vás styly jako steampunk, postapocalyptic, swing, retro, lolita, rockabilly, gothic případně něco děsivějšího jako dreadpunk nebo horor? Věřte, že ani s tím nemáme problém! Fírerka z Napařené hlavy je žena mnoha tváří a stylizací a místo klasicky pojaté beauty proměny Vám může nabídnout focení s libovolným stylingem. Postará se o Váš make-up a vlasy, pomůže vymyslet kostým a vybere správného fotografa a lokaci v rámci Prahy.

V tomto pojetí je poukaz vhodný i pro pány! Plné rty Vám líčit nebude (tedy pokud se na tom nedohodnete), ale efektní jizvu nebo třeba ošlehání větrem zařídit umí :-)

Nemusíte mít ani obavy, že Vám z Vašeho balíčku cokoliv unikne! Nemáte-li zájem o klasickou barvu, lze jako alternativu využít barvení hennou nebo pečující zábal (head spa).

Hoďte na chvíli za hlavu všechny starosti, povinnosti a nedořešené úkoly a přijďte se nechat hýčkat nebo se během několika hodin úplně proměnit!

Balíček obsahuje:

- líčení (základní ošetření pleti, podkladová báze a kompletní makeup dle požadavku) 
- střih
- barvení (nebo bylinný zábal)
- šampón a vyživující péče od Oway
- finální styling. 
- 4 profesionální fotografie před a po

EUR 2,625
pledged of EUR 2,398

109%

109% completed

76 contributors pledged

Community

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Jul 12, 2018 at 11:13.

Choose reward for your contribution

  • sold 16
    Vážíme si každého kila

    Jedno kilo může někdy znamenat neuvěřitelně mnoho. Nás kupříkladu dokáže posunout blíže k našemu cíli, a to už stojí za zmínku! Za každé Vaše kilo Vám tedy srdečně a jmenovitě poděkujeme na našich stránkách i na Facebooku.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 4.00
    (CZK 100)
  • sold 0
    Na zeď i na batoh

    Dejte ostatním vědět, že přistupujete k lidem kolem sebe s láskou <3 Tento balíček obsahuje originální srdíčkovou placku s našim florálním logem a plakát ve velikosti A4.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 7.19
    (CZK 180)
  • remaining 14 from 20
    Vstupenka S láskou 2018 - balkón

    1 vstupenka na akci S láskou 2018 pořádanou 15. září 2018 v Divadle Na Prádle za jedinečnou hithitovou cenu! 

    Místo bude situováno na levém nebo pravém balkóne v 1. patře.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.99
    (CZK 200)
  • sold 7
    Pro lepší ráno - hrnek malý

    Hrneček o objemu 0,25l s akvarelovým květinovým motivem a podpůrným textem. 

    Na výběr je z několika variant textu i barev. Do poznámky stačí napsat zvolenou kombinaci ;-)

    1) Mám se ráda
    2) Komplexy? Neznám!
    3) Dokonalost je nuda
    4) Jsem unikát
    5) Dnešní plán: Vypít kávu a být úžasná
    6) Jsi krásná, když se usmíváš!

    A) fuchsiová
    B) hořčicová
    C) meruňková
    D) zelená
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.99
    (CZK 200)
  • sold 7
    E-kniha příběhů + přírodní mýdlo

    Chcete šetřit životní prostředí a více než tištěná kniha Vám vyhovuje digitální formát?
    Kompletní fotokniha s příběhy našich účastnic v digitální podobě je ideální variantou. Jako dárek Vám přibalíme ještě jedo malé přírodní mýdlo vyrobené z čistě esenciálních olejů od Kopretinové mýdlárny.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 9.99
    (CZK 250)
  • sold 13
    Pro lepší ráno - hrnek velký

    Hrneček o objemu 0,3l s akvarelovým květinovým motivem a podpůrným textem. 

    Na výběr je z několika variant textu i barev. Do poznámky stačí napsat zvolenou kombinaci ;-)

    1) Mám se ráda
    2) Komplexy? Neznám!
    3) Dokonalost je nuda
    4) Jsem unikát
    5) Dnešní plán: Vypít kávu a být úžasná
    6) Jsi krásná, když se usmíváš!

    A) fuchsiová
    B) hořčicová
    C) meruňková
    D) zelená

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 9.99
    (CZK 250)
  • remaining 68 from 70
    Vstupenka S láskou 2018 - přízemí

    1 vstupenka na akci S láskou 2018 pořádanou 15. září 2018 v Divadle Na Prádle za jedinečnou hithitovou cenu! 

    Místo bude situováno v hledišti v přízemí.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 11.99
    (CZK 300)
  • sold 0
    Ručně vyráběná dřevěná mistička

    Miska ve tvaru srdce od autorky La Lova vyřezávána ručně z dubového dřeva a následně upravena jemnou dekorační technikou a akrylovými barvami.

    Originální a jedinečný kus.

    Dotknout se srdce je krásné...

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 13.99
    (CZK 350)
  • remaining 2 from 2
    Vstupenka S láskou 2018 balkón + workshop

    1 vstupenka na akci S láskou 2018 pořádanou 15. září 2018 v Divadle Na Prádle za jedinečnou hithitovou cenu + volná vstupenka na workshop výroby přírodní kosmetiky, kde si budete moci vyzkoušet tvorbu jedinečných domácích produktů.

    Místo bude situováno na levém nebo pravém balkóne v 1. patře.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 15.98
    (CZK 400)
  • remaining 2 from 4
    Vstupenka S láskou 2018 přízemí + workshop

    1 vstupenka na akci S láskou 2018 pořádanou 15. září 2018 v Divadle Na Prádle za jedinečnou hithitovou cenu + volná vstupenka na workshop výroby přírodní kosmetiky, kde si budete moci vyzkoušet tvorbu jedinečných domácích produktů.

    Místo bude situováno v hledišti v přízemí.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 17.98
    (CZK 450)
  • remaining 9 from 10
    Květinový věneček + přírodní mýdlo

    Vybírat můžete z několika různých variant a barevných provedení, přičemž každý věneček je originál, vytvořený námi ručně a samozřejmě s láskou. Jako dárek Vám přibalíme ještě jedo malé přírodní mýdlo vyrobené z esenciálních olejů od Kopretinové mýdlárny.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.98
    (CZK 500)
  • remaining 10 from 10
    1 + 1 vstupenka S láskou 2018

    Vezměte na akci i kamarádku, maminku nebo ségru a získejte dvě vstupenky do hlediště za zvýhodněnou cenu. Pouze zde na Hithitu!

    Místa budou situována v hledišti v přízemí.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 19.98
    (CZK 500)
  • remaining 18 from 20
    S láskou k pokožce i k přírodě

    Dárková sada přírodních mýdel vytvořených z macerátů léčivých bylin a přírodních éterických olejů od Kopretinové mýdlárny.
    Tato mýdla jsou šetrná nejen k pokožce, ale zároveň také k přírodě. Pokožku jemně čistí, vyživují, jsou ekologicky odbouratelná a neobsahují palmový olej. 

    V úhledném balíčku na Vás budou čekat čtyři úžasně voňavá a pečující mýdla o celkové gramáži cca 450 g

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 23.98
    (CZK 600)
  • remaining 5 from 8
    VIP vstupenka S láskou 2018

    Upřednostňujete osobní přístup a nadstadardní služby? Právě pro Vás je určena naše VIP vstupenka.

    Ihned u vstupu obdržíte VIP placku s Vašim jménem, aby bylo na první pohled jasné, že jste náš exkluzivní host. Připijeme si s Vámi sklenkou šampaňského a naše hosteska Vás usadí na místo s tím nejlepším výhledem na jeviště. Váš VIP balíček dále obsahuje  volnou vstupenku na workshop výroby přírodní kosmetiky, dárkový balíček s výrobky od našich řemeslných tvůrkyň, profesionální focení s organizačním týmem a zúčastněnými umělci a jako bonus přiložíme i e-knihu příběhů. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 27.97
    (CZK 700)
  • remaining 1 from 1
    Print autorského obrazu A3 (Amazonka)

    Tisk obrazu od jedné z našich ambasadorek Lady Nimphetamine Amazonka ve velikosti A3.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.96
    (CZK 1,000)
  • remaining 1 from 1
    Print autorského obrazu A3 (geisha)

    Tisk obrazu od od jedné z našich ambasadorek Lady Nimphetamine Oyran ve velikosti A3.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.96
    (CZK 1,000)
  • remaining 1 from 1
    Print autorského obrazu A3 (královna Margot)

    Tisk akvarelu od od jedné z našich ambasadorek Lady Nimphetamine  Margot ve velikosti A3.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.96
    (CZK 1,000)
  • remaining 5 from 5
    Kniha příběhů + přírodní mýdlo

    Unikátní fotokniha obsahující osobní zpovědi všech účastnic našeho projektu. Pouze v limitovaném množství 5 kusů s osobním vlastnoručním  věnováním od nás všech pro Vás! 

    Fotokniha o formátu 28 x 19 bude vytištěna na matném fotopapíře s vysokou gramáží v maximální možné kvalitě.

    Jako dárek Vám přibalíme ještě jedo malé přírodní mýdlo vyrobené z čistě esenciálních olejů od Kopretinové mýdlárny.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 79.92
    (CZK 2,000)
  • remaining 2 from 3
    Bohyní na jeden den

    Zaujala Vás naše fotografická série inspirovaná slovanskými bohyněmi? Nyní se i Vy můžete stát jednou z nich. Nabízíme Vám den plný péče určený jen Vám.

    Fotografický balíček obsahuje:
    - příprava konceptu na míru
    - zajištění rekvizit a doplňků
    - kompletní služby vizážistky včetně makeupu a hair stylingu.
    - asistence během fotografování
    - 5 ks profesionálně vyretušovaných fotografií.
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 179.82
    (CZK 4,500)
  • remaining 1 from 1
    Obraz duše zachycený v čase

    Věčná fotografie stříbrem na skle formátu 25 x 25 cm od Petra Jedináka vyhotovená unikátním kolodiovým procesem.

    Za unikátní a neopakovatelnou hithitovou cenu!
    Běžná cena tohoto portrétu na skle je 9000 Kč.

    Styl fotografického portrétu je zcela na domluvě. Možné je i fotografování párů, rodiny nebo dětský portrét.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 199.80
    (CZK 5,000)
  • remaining 1 from 2
    Poukaz na ušití osobních retro šatů na míru

    Připadá Vám, že objevit v konfekčních obchodech stylový padnoucí kousek je nadlidský úkol? Proto Vám přinášíme jedinečnou možnost nechat si vytvořit vlastní model přímo na míru od designerky pohádkových šatů Sleeping Beauty. Užijte si i Vy jedinečný kousek patřící jen Vám! 

    V ceně je: 
    - osobní konzultace 
    - výběr vhodného materiálu 
    - vyhotovení střihu 
    - realizace šatů dle Vašich představ včetně následných úprav pro dokonalé padnutí 
    - luxusní balení s přírodním mýdélkem, které provoní celý Váš šatník.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 199.80
    (CZK 5,000)
  • remaining 1 from 1
    Poukaz na tetování

    Poukaz na tetování v hodnotě 5000 od Lady Nimphetamine

    V této ceně je obsaženo černobílé nebo barevné tetování o velikosti cca 20 x 20 cm.

    Povšimněte si prosím delší realizační lhůty, termín bude možný až na podzim příštího roku. Děkujeme za pochopení ;-)

    Reward delivery: in over a year after the Hithit project end

    EUR 199.80
    (CZK 5,000)
  • remaining 1 from 1
    Partner S láskou

    Tato odměna Vás opravňuje stát se oficiálním partnerem akce S láskou pro tento rok. Samozřejmostí je promo na našich Facebookových stránkách (poděkování, sdílení, logo), logo na našem webu, oprávnění používat označení „oficiální partner akce S láskou“, Vaše jméno a logo se objeví i na veškerých propagačních materiálech. Chybět nebude ani osobní poděkování přímo na pódiu.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 399.60
    (CZK 10,000)
  • Sold out!!
    Jedinečné ručně šité náušnice na míru

    Jedinečné náušnice ze skleněných korálků a broušených krystalů Swarovski Rivoli, doplněné komponenty z chirurgické oceli.

    Náušnice pro Vás vytvoří báječná šperkařka  Monica Otmili na míru, v barevné kombinaci dle Vašeho přání. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 13.99
    (CZK 350)
  • Sold out!!
    Jedinečné ručně šité náušnice na míru

    Jedinečné náušnice ze skleněných korálků a broušených krystalů Swarovski Rivoli, doplněné komponenty z chirurgické oceli. 

    Náušnice pro Vás vytvoří báječná šperkařka   Monica Otmili na míru, v barevné kombinaci dle Vašeho přání. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 13.99
    (CZK 350)
  • Sold out!!
    Amulet z avokádové pecky - amazonit

    Připravily jsme pro Vás unikátní, ručně vyřezávaný šperk ze srdce avokáda. Tento amulet z avokádové pecky s přírodně (bez lepidla) vsazeným minerálem lze použít rovněž jako přírodní difuzér pro esenciální oleje. 

    Amazonit příznivým způsobem ovlivňuje naši rovnováhu, intuici a látkovou výměnu. Odpomáhá od výkyvů nálad, stresu, svalového napětí, silných bolestí hlavy i migrény.

    Pouze jediný originální kus od  Avocado Amulets by Daridam

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.98
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Amulet z avokádové pecky - hematit

    Připravily jsme pro Vás unikátní, ručně vyřezávaný šperk ze srdce avokáda. Tento amulet z avokádové pecky s přírodně (bez lepidla) vsazeným minerálem lze použít rovněž jako přírodní difuzér pro esenciální oleje. 

    Hematit do našeho života přináší sílu, vitalitu, vůli, odvahu a rozhodnost k činům. Rovněž podporuje tvorbu červených krvinek, aktivuje krevní oběh a srdce.

    Pouze jediný originální kus od  Avocado Amulets by Daridam
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.98
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Amulet z avokádové pecky - tyrkenit

    Připravily jsme pro Vás unikátní, ručně vyřezávaný šperk ze srdce avokáda. Tento amulet z avokádové pecky s přírodně (bez lepidla) vsazeným minerálem lze použít rovněž jako přírodní difuzér pro esenciální oleje. 

    Tyrkenit pomáhá obnovit a udržovat životní rovnováhu. Je účinný při stavech vyčerpání a depresích. Rovněž napomáhá k posílení imunitního systému. regeneruje tkáně a podporuje vstřebávání živin.

    Pouze jediný originální kus od  Avocado Amulets by Daridam
     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.98
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Amulet z avokádové pecky - jaspis kambaba

    Připravily jsme pro Vás unikátní, ručně vyřezávaný šperk ze srdce avokáda. Tento amulet z avokádové pecky s přírodně (bez lepidla) vsazeným minerálem lze použít rovněž jako přírodní difuzér pro esenciální oleje.

    Jaspis kambaba, nazývaný též krokodýlí jaspis, přináší vnitřní útěchu v dobách, které jsou pro člověka emocionálně a duševně náročné. 

    Pouze jediný originální kus od  Avocado Amulets by Daridam

     

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.98
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Amulet z avokádové pecky - jaspis dalmatin

    Připravily jsme pro Vás unikátní, ručně vyřezávaný šperk ze srdce avokáda. Tento amulet z avokádové pecky s přírodně (bez lepidla) vsazeným minerálem lze použít rovněž jako přírodní difuzér pro esenciální oleje. 

    Jaspis dalmatinový obsahuje turmalín, který odvrací negativní energii a zajišťuje ochranu. Přináší klid, jistotu a pomoc ve stresu.

    Pouze jediný originální kus od Avocado Amulets by Daridam

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 19.98
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Šaty utkané ze snů a šípkových keřů

    Poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup z autorské dílny Theresičky

    Kromě oděvů pro ženy vytváří i roztomilé oblečky a čapky pro nejmenší a v hodnotě poukazu je možné domluvit se např. na originální recyklaci některého z Vašich kousků.

    Celou nabídku můžete nalézt i na Theresiččině   Fleru
     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.98
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Šaty utkané z pavučin a snů

    Poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup z autorské dílny Theresičky

    Kromě oděvů pro ženy vytváří i roztomilé oblečky a čapky pro nejmenší a v hodnotě poukazu je možné domluvit se např. na originální recyklaci některého z Vašich kousků. 

    Celou nabídku můžete nalézt i na Theresiččině  Fleru
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.98
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Print autorského obrazu A3 (Ida)

    Tisk akvarelu od od jedné z našich ambasadorek Lady Nimphetamine IDDA ve velikosti A3.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.96
    (CZK 1,000)
  • Sold out!!
    Daragh - Dubová stříbrná sada s granátem

    Stylová sada ručně vyráběných stříbrných náušnic s přívěskem od Eire - tvůrkyně vílích, fantasy a etno šperků. 

    Stříbrné lístky zdobené patinou krásně doplňují broušené granáty z afrického Mozambiku.

    Délka: přívěsek i náušnice mají 3,5 cm Váha: 1 náušnice/přívěsek 0,7 g

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 47.95
    (CZK 1,200)
  • Sold out!!
    Kompletní proměna vizáže s focením

    Dopřejte si několik hodin jen pro sebe a nechte se hýčkat profesionálními kadeřníky z Napařené hlavy, kteří pracují výhradně s přírodní vlasovou kosmetikou Oway.

    Balíček obsahuje:
    - líčení od našich prověřených makeup artistek, které zahrnuje barevnou typologii, základní ošetření pleti, podkladovou bázi a kompletní denní makeup.
    - určení barevného typu, barvení střih, mytí a finální styling.
    - 4 profesionální fotografie před a po.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 159.84
    (CZK 4,000)
  • Sold out!!
    Poukaz na ušití osobních retro šatů na míru

    Připadá Vám, že objevit v konfekčních obchodech stylový padnoucí kousek je nadlidský úkol? Proto Vám přinášíme jedinečnou možnost nechat si vytvořit vlastní model přímo na míru od designerky pohádkových šatů Sleeping Beauty. Užijte si i Vy jedinečný kousek patřící jen Vám!

    V ceně je:
    - osobní konzultace
    - barevná typologie
    - výběr vhodného materiálu
    - vyhotovení střihu
    - realizace šatů dle Vašich představ včetně následných úprav pro dokonalé padnutí
    - luxusní balení s přírodním mýdélkem, které provoní celý Váš šatník.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 199.80
    (CZK 5,000)