Dejte si s námi dalších dvacet... Portimo 1998 - 2018

Provázíme člověka v nepřízni života. Dáváme i dostáváme. Dvacetiny jako příležitost: připravíme sadu tří originálních dárků, rozšíříme komunitu příznivců. Baví nás spojovat dobročinnost, zábavu a krásný design. Podpořte nás v tom, děkujeme!

Author: Portimo, o.p.s.

  • Děkujeme, že na nás myslíte...

  • Odměna - inteligentní plastelína

  • Výroční zpráva 2016 - Ceny Fóra dárců 1.místo

  • PF 2018

  • výroční zpráva 2015 - Ceny Fóra dárců 2. místo

  • Naše logo, motto, piktogramy služeb

  • Odměna - samolepky Portimo

  • Benefice Portimo 2017

  • Odměna - překvápko Portimo

  • Předsudky nechte v šatně - benefice Portimo 2017

  • Benefice Portimo 2016

  • Benefiční hračkoviště

  • Pomáháme tam, kde je třeba...

  • propisky - odměna

  • placky - odměna

  • vstupenky - odměna (ilustrační foto)

  • dobrá žvejka - jedna z odměn (ilustrační foto)

  • děkovné listy - odměna

  • hrnek s obrázkem - odměna

  • veselejší nákup - odměna

EUR 2,721
pledged of EUR 2,375

114%

114% completed

62 contributors pledged

Community, Design

Nové Město na Moravě, Kraj Vysočina, Česko

All or nothing. Project finished on Mar 10, 2018 at 17:22.

Show all rewards

Výsledek obrázku pro Portimo

Jak to začalo

Portimo vzniklo v roce 1998 díky několika nadšeným lidem, kteří chtěli zlepšit úroveň sociálních služeb v Novém Městě na Moravě i širším regionu. Dnes je renomovanou nestátní neziskovou organizací, jejíž služby a programy odpovídají standardům kvality, mnohé z nich jsou certifikovány či akreditovány. Každoročně v různých podobách a v různé míře doprovázíme až 3000 dětí i dospělých. 

Co je náš cíl?

Projekt DEJTE SI S NÁMI DALŠÍCH DVACET dělá z narozeninového oslavence obdarovaného i dárce. V roce svých "dvacetin" chce Portimo dát o sobě vědět, rozšířit okruh příznivců a dobrovolníků, nabídnout jim tři originální designové dárky a tím propagovat hlavní smysl své existence - sociální práci a doprovázení lidí v nepřízni života. 

Výsledek obrázku pro Portimo

Detaily

Jsme nestátní neziskovka. Pomáháme tam, kde je třeba. Provázíme člověka v nepřízni života. Dáváme i dostáváme. Chceme, aby to tak bylo i nadále. V roce 2018 máme "dvacetiny" a chceme je oslavit veřejně. Projekt nám umožní vytvořit trojici dárků, které nabídneme jako součást propagace našich sociálních služeb a programů narozeninovým "hostům": dobrovolníkům, dárcům, příznivcům, hostům benefičních a fundraisingových setkání. Půjde o výtvarně pojaté originální předměty: narozeninovník, obrázkovou tašku a "dobrý žvejky". Děkujeme, že máte rádi dobročinnost a zábavu.

... a ještě něco navíc

Záleží nám na tom, co a jak děláme, i na tom, jak nás lidé vnímají. Originální vizuální identita je pro nás nástrojem k pomáhání. Spolupracujeme dlouhodobě s výtvarnicí a grafičkou Alžbětou Hanzlovou, která je také autorkou  návrhů narozeninovníku, tašky i "dobré žvejky", které chceme díky projektu vytvořit. 

Výsledek obrázku pro Portimo

Kdo jsme?

Portimo provází člověka v nepřízni života. Podporuje ho, aby mohl obtížnou situaci zvládnout vlastními silami. Hledá a nabízí nová řešení problémů jednotlivým lidem i širší komunitě, a proto je nepostradatelným partnerem pro své okolí. Je dlouhodobě spolehlivou organizací s tvůrčím a sehraným týmem pracovníků.

Naše motto: Pomáháme tam, kde je třeba... Děkujeme, že máte rádi dobročinnost a zábavu.

Snažíme se dělat svou práci dobře, výrazně a otevřeně. Dáváme o sobě vědět. Získali jsme několik prestižních ocenění: Neziskovka roku (2016), Skutek roku Kraje Vysoična (2015), Ceny Fóra dárců v kategorii "výroční zpráva" (2016 - 2. místo, 2017 - 1. místo). 

Proč to děláme?

Chceme spojovat dobročinnost a zábavu, pomáhání a design, přijímání a dávání. Máme rádi, když má sociální práce jiskru, nápad a originalitu. Bez podpory na "hithitu" bychom nemohli spojit pomyslnou oslavu dvacetin Portimo s tvorbou krásných věcí, které nám pomohou dát o sobě vědět a rozšířit okruh příznivců i dobrovolníků, které můžeme zvát: DEJTE SI S NÁMI DALŠÍCH DVACET... 

Výsledek obrázku pro Portimo

News

Apr 3, 2018 Těšíte se na žvýkačkovou odměnu?

Když žvýkat, tak dobře ;-) Děkujeme výtvarnici Alžbětě Hanzlové za krásný design a těšíme se, že žvýkačky budou už brzy na světe. A jakmile k nám dorazí žvýkačkový balík, hned je rozešleme těm, kdo si je vybrali jako odměnu... Portimo. www.charitygums.cz

More

Feb 12, 2018 RADUJEME SE :-) Máme 103 % !!!

RADUJEME SE  Náš projekt na HITHITu už podpořilo 50 přispěvatelů a my díky nim máme od dnešního rána 103 % cílové částky !!! Je tedy už jisté, že obrázkový narozeninovník, nákupní tašky s potiskem i designový obal na žvýkačky opravdu vzniknou. Máme z toho ohromnou radost a narozeninové přípravy…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • remaining 24 from 30
    dobrá žvejka

    Žvýkačka s peppermintovou příchutí, veganská, bez cukru a aspartamu, v designovém vysunovacím balení ilustrovaném českými výtvarníky, v našem případě "dvorní grafičkou" Portimo Alžbětou Hanzlovou. Když žvýkat, tak dobře! Nejkrásnější žvejky. Cena včetně poštovného.
    http://www.charitygums.cz/ 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • remaining 45 from 50
    překvápko

    Krásná obálka a v ní Portimo překvapení. Cena včetně poštovného.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 2
    dobrý pocit a děkovný list k tomu

    Podpořte náš projekt "jen tak", pro svůj dobrý pocit! Bude vám hezky u srdce a navíc vám pošleme děkovný list s obrázkem výtvarnice Alžběty Hanzlové, která utváří vizuální a grafický styl Portimo. Obrázek děkovných listů najdete ve fotogalerii projektu. Cena včetně poštovného.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 9.90
    (CZK 250)
  • remaining 25 from 30
    p*p*p

    Placka, propiska a podtácek, vše v Portimo hávu. Cena včetně poštovného.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • remaining 20 from 20
    Tajemství staré bambitky

    Dvě vstupenky na benefiční divadelní pohádku ochotníků z Rozsoch. Výtěžek podpoří sociální služby a programy Portimo. Sobota 12. května 2018, 18 hodin, Kulturní dům Nové Město na Moravě. Vstupenky k vyzvednutí nam ístě před začátkem představení.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 13.85
    (CZK 350)
  • remaining 11 from 30
    veselejší nákup

    Originální taška Portimo. Plátěná, bílá, skládací, s obrázkovým potiskem a barevnou gumičkou. Limitovaná edice :-) Cena včetně poštovného.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • remaining 28 from 30
    hrnek s obrázkem

    Originální keramický hrnek se silikonovým víčkem a páskem pro snadnější uchopení, 400 ml. Hrnek zdobí obrázek "hezké sny přeje Portimo". Keramika bílá, silikon mix barev. Odměnu si můžete prohlédnout ve fotogalerii projektu. Cena včetně poštovného. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 17.81
    (CZK 450)
  • remaining 24 from 30
    narozeninovník

    Kdo má kdy narozeniny? Na stránkách jaro-léto-podzim-zima si to snadno zapíšete a budete mít narozeniny vašich blízkých na očích nejen letos! Výtvarně pojatý narozeninovník z autorské dílny Portimo. Cena včetně poštovného.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • remaining 15 from 20
    méně stresu

    Inteligentní plastelína v designové plechové krabičce - limitovaná edice s obrázkem Portimo.  Antistres k uvolnění napětí i bláznivá hračka: natahuje se jako žvýkačka, skáče jako míč, trhá se jako papír, tříští se jako porcelán, mění barvy, svítí, přisává se k magnetu... Cena včetně poštovného.   http://www.plastelina.cz/  

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 29.69
    (CZK 750)
  • remaining 6 from 10
    tak trochu jiný den

    Tak trochu jiný den. Můžete se stát účastníkem  zážitkového tematického preventivního programu ve škole! Nebo můžete být stážistou a dobrovolníkem Portimo - zapojíme vás do benefice, fundraisingové kampaně nebo do akce nízkoprahového klubu EZOP, můžete také pomáhat dětem s postižením a jejich rodinám při setkání v herně Rané péče.  Nové Město na Moravě a okolí.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • remaining 3 from 5
    benefice od rána do večera

    Staťe se V.I.P. hostem naší tradiční podzimní benefice. Neomezená vstupenka pro dvě osoby: celodenní benefiční program v milé společnosti týmu Portimo, večerní divadelní představení, neomezená konzumace dobrot a nealko nápojů v benefiční kafárně. Kulturní dům nové Město na Moravě, podzim 2018 (říjen či listopad, pátek). Přesný termín a podrobný program připravujeme.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 2 from 3
    Dejte si s námi dalších DVACET

    Generální partner projektu. Poděkování a případné logo uveřejněné na webové i facebookové stránce Portimo. Dárce získá sadu dárků/odměn z projektu, osobně mu je předá ředitelka Portimo. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 791.61
    (CZK 20,000)
  • Sold out!!
    první řada

    Dvě vstupenky na divadelní představení při  tradiční podzimní benefici Portimo. Místa v první řadě pro hezký páteční večer v říjnu nebo listopadu 2018 v sále Kulturního domu v Novém Městě na Moravě. Letošní titul a přesný termín je zatím v jednání, o našem vkusu při výběru představení ale svědčí program minulých let: Hrdý Budžes a Začínáme končit (Bára Hrzánová), Božská Sarah (Iva Janžurová), Musíme si pomáhat (J.Macháček, L.Vlasáková, M.Vladyka), Čtyři dohody a Pátá dohoda (J.Dušek).

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 118.74
    (CZK 3,000)