Opravme Česko

Naučme se věci znovu opravovat a ne je zbytečně vyhazovat. Za vybrané peníze vyškolíme nové opraváře, propojíme ty stávající a všem dáme dostatek práce. Také budeme vyhodnocovat výrobky dle jejich opravitelnosti a poradíme tak spotřebitelům s nákupem.

A jdeme do finále!!

Feb 21, 2018

Do konce kampaně na Hithit zbývá pár hodin. Skutečně last minute možnost koupit sobě nebo svým blízkým některou z odměn a podpořit Opravárna a boj za lepší opravitelnost výrobků. Děkujeme všem, co přispěli 💖💓💓💓 Budeme rádi i za sdílení poslední výzvy na našem FB: https://www.facebook.com/opravarna/

EUR 7,242
pledged of EUR 5,963

121%

121% completed

123 contributors pledged

Technology, Education

Česko

All or nothing. Project finished on Feb 22, 2018 at 09:46.

Choose reward for your contribution

  • sold 25
    3 zakázky zdarma

    Za zadání zakázky a nalezení nejbližšího a nejlevnějšího opraváře se u nás platí 49 korun. Vy budete mít 3 zakázky v ceně.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.94
    (CZK 99)
  • sold 11
    Samolepka

    Podpořte nás jen tak, za samolepku s logem Opravárny a názvem projektu Opravme Česko.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 3.98
    (CZK 100)
  • sold 31
    5 zakázek zdarma

    Za zadání zakázky a nalezení nejbližšího a nejlevnějšího opraváře se u nás platí 49 korun. Vy budete mít 5 zakázek v ceně.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 5.92
    (CZK 149)
  • remaining 29 from 30
    Pexeso

    Přidáváme odměnu pro nejmenší. Náš grafik právě dává dohromady pexeso s motivy nejčastějších výrobků, které opravují naši opraváři. Na druhé straně bude naše logo. Děti uvidí, které výrobky jde opravit a nemusí se vyhodit a zahrát si můžete s celou rodinou.

    Reward delivery: not specified

    EUR 7.95
    (CZK 200)
  • remaining 47 from 50
    Kvalitní síťovka s naším logem

    Do konce kampaně zbývá pár dní. Přidáváme poslední odměnu od našeho partnera, limitovanou edici síťových tašek NETBAG v oranžové barvě s logem Opravárny. Kvalitní síťová taška, která s Vámi bude hodně dlouho nakupovat a tím snižuje množství odpadu za tašky na jedno použití. Výrobce zaměstnává více než 50% osob zdravotně znevýhodněných nebo se zdravotním postižením. Foto je ve fotogalerii.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.93
    (CZK 300)
  • sold 6
    Tričko

    Tričko s logem Opravárny a názvem projektu Opravme Česko. Barvy a velikost dle vlastního výběru. Máme pánská i dámská (viz. fotogalerie).

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.90
    (CZK 400)
  • sold 3
    Taška přes rameno

    Taška s logem Opravárny a názvem projektu Opravme Česko. Barvy dle vlastního výběru. Máme pánské i dámské.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.90
    (CZK 400)
  • sold 12
    Vstup na Oprakavárnu

    V Praze, Brně a podle vybraných peněz i v dalších městech uděláme celodenní event Oprakavárna. Na místě budou naši opraváři, kteří za drobný peníz nebo zdarma opraví cokoliv, co se opravit dá. Případně se s vámi domluví na opravě později. V rámci akce budou probíhat workshopy a dílny s opraváři, švadlenami apod., přednášky na témata opravitelnosti výrobků a cirkulární ekonomiky se zajímavými hosty. A Vy půjdete zdarma! Káva, čaj, nealko nápoje a drobné občerstvení pro vás rovněž v ceně.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 17.89
    (CZK 450)
  • sold 2
    Oprakavárna + afterparty

    V Praze, Brně a podle možností i v dalších městech uděláme celodenní event Oprakavárna. Na místě budou naši opraváři, kteří za drobný peníz nebo zdarma opraví cokoliv, co se opravit dá. Případně se s vámi domluví na opravě později. V rámci akce budou probíhat workshopy s opraváři, švadlenami apod., přednášky na témata opravitelnosti výrobků a cirkulární ekonomiky se zajímavými hosty. Káva, čaj, nealko nápoje a drobné občerstvení pro vás zdarma. Na konci bude pro vás after party.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 25.84
    (CZK 650)
  • sold 3
    Mikina

    Mikina s logem Opravárny a názvem projektu Opravme Česko. Barvy a velikost dle vlastního výběru. Máme pánské i dámské.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 29.82
    (CZK 750)
  • sold 7
    Workshop pro budoucí opraváře

    Láká tě možnost opravovat? Chtěl/a bys být jedním/ou z nás? Právě pro tebe jsou připravené naše tématické workshopy. Pod vedením zkušených mistrů řemesla vám ukážeme, jak na opravy staršího elektra, jak vyměnit displej u mobilů, jak opravit nejčastější závady u počítače, tabletu, jak spravit roztržené šaty apod. (konkrétní program přizpůsobíme vašim přáním). Ti nejlepší z vás budou zaregistrování do naší databáze a dostanou plaketu "ověřený opravář", díky které  budete dostávat více zakázek a naši zákazníci si vás budou častěji vybírat. Takže si opravami můžete slušně přivydělat nebo se nimi dokonce živit.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.38
    (CZK 890)
  • sold 3
    VIP členství

    Budete moct zadávat zakázky na cokoliv po celý rok zdarma.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 39.75
    (CZK 1,000)
  • sold 5
    Sada nářadí + pájka

    Chcete si začít doma opravovat věci sami? Budete potřebovat nářadí. Našimi opraváři ozkoušená 45 dílná sada nářadí v praktickém a elegantním kufříku, se kterou můžete začít opravovat vše od mobilních telefonů a tabletů po počítače a další elektro. K tomu navíc pájka a samolepka Opravme Česko. Obrázek ve fotogalerii.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.75
    (CZK 1,000)
  • remaining 10 from 20
    Sada nářadí + pájka + kurz pro začátečníky

    Chcete si začít doma opravovat věci sami? Budete potřebovat nářadí. Našimi opraváři ozkoušená 45 dílná sada nářadí v praktickém a elegantním kufříku, se kterou si můžete doma začít opravovat vše od mobilních telefonů a tabletů po počítače a domácí další elektro. K tomu navíc pájka.  
    V ceně tříhodinový kurz pro začátečníky pod profesionálním vedením. Naučíte se k čemu jaké nářadí je, jak ho používat, na praktických příkladech si vyzkoušíte pájení, výměnu displeje apod. Kurzy budou pokračovat i poté. Nejšikovnější z vás čeká na konci certifikát "OVĚŘENO OPRAVÁRNOU". Budete moct opravovat pro nás jako hobby opravář a díky ověření mít více zákazníků a slušně si přivydělat. 

    Reward delivery: not specified

    EUR 79.51
    (CZK 2,000)
  • sold 0
    Oprakavárna + afterparty + raut a neomezená konzumace

    V Praze a Brně uděláme celodenní event Oprakavárna. Na místě budou naši opraváři, kteří za drobný peníz nebo zdarma opraví cokoliv, co se opravit dá. Případně se s vámi domluví na opravě později. V rámci akce budou probíhat workshopy s opraváři, švadlenami apod., přednášky na témata opravitelnosti výrobků a cirkulární ekonomiky se zajímavými hosty. Káva, čaj, nealko nápoje a drobné občerstvení po celý den. Na konci bude after party. Vy půjdete zdarma a čeká vás bohatý raut, neomezené alko i nealko nápoje a networking!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 99.38
    (CZK 2,500)
  • sold 1
    Navržení vaší firmy na ocenění kvality

    Jste firma a není Vám lhostejné, kdy, kde a jak váš výrobek skončí? Navrhneme vás na ocenění kvality. Společně se na to s odbornou porototu podíváme a poradíme, co případně zlepšit. Nakonec vás třeba oceníme a čeká vás mediální sláva, konkurenční výhoda na trhu a noví zákazníci se tak jen pohrnou. Také jako bonu půjdete na naší akci Oprakavárna, můžete se zúčastnit panelu jako přednášející a také naší afterparty. 
    Pokud nás chcete podpořit ještě více, můžete částku navýšit. Odměnou bude váš banner na našich stránkách mezi partnery projektu,  zmínky na FB a v tiskových zprávách a všechno co si společně vymyslíme. 

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 397.54
    (CZK 10,000)
  • remaining 12 from 12
    Sponzor projektu

    Líbí se Vám náš projekt? Můžete se stát jeho sponzory. Odměnou bude váš banner na stávajícím webu www.opravarna.cz i plánovaném webu www.opravmecesko.cz. Dále v tištěných a dalších materiálech. Budete se moct zúčastnít všech našich akcí a poznat zajímavé lidi, pokud to bude zapadat do programu, tak o sobě i něco říct veřejně ostaním na konferenci. Částku je možné libovolně navýšit.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 596.30
    (CZK 15,000)