Umění se rozloučit

Kultura loučení už dlouho čeká na změnu k lepšímu. Rozvíjíme krásné a funkční produkty a služby spojené s loučením a vzpomínáním. Parte, vzpomínkové knihy, kondolenční listiny a vína, náhrobky... To vše může vypadat jinak, než jste dosud byli zvyklí!

  • Parte jinak...

  • ...s úctou a elegancí

  • Krásné parte pomáhá při truchlení - léčí

  • Podle charakteru a vkusu člověka

  • Parte se stávají součástí rodinných archivů...

  • proto není jedno, jak vypadají

  • Kvalita je zde vyjádřením piety

  • ParteoEditor nám pomůže dostat parte k lidem

  • Jednotný styl smutečních tiskovin udává tón

  • Kondolence pro Hospic Sv. Jiří v Chebu

  • Vyjádření soustrasti hospicu pozůstalým

  • Kondolenční listiny jsou důležité pro pozůstalé...

  • ...i smuteční hosty na obřadu

  • Nový typ náhrobků z cortenu v jednotném stylu

  • Vzpomínkové knihy na zesnulé

  • Vzpomínkové knihy jsou fotky, texty a archiválie..

  • ...vše na jednom místě a v krásné podobě

  • Kniha pro vzpomínání - věnovaná jedinému člověku

  • Vzpomínka jako poděkování za účast na obřadu

  • Vzpomínková čajová pohlednice

EUR 856
pledged of EUR 29,685

2%

2% completed

43 contributors pledged

Community, Design

Karlovy Vary, Česko

All or nothing. Project finished on Dec 21, 2017 at 10:01.

Show all rewards

Jak to začalo

Možná jste se také setkali se smrtí někoho milovaného nebo blízkého, stejně jako my. V takové situaci vás může zaskočit řada otázek. Jak ho doprovodit na jeho poslední cestě? Jak může vypadat pohřeb? A co se vlastně může? Nelíbí se mi, co mi nabízí pohřební služby, ale kde hledat něco jiného, co by vypovídalo o jedinečnosti člověka, se kterým se loučím? Není moc času…

Když zemřeli naši rodiče, navrhli jsme smuteční oznámení a vzpomínkové knihy. Jsme grafičtí designéři a byli jsme nespokojení s tím, co nám nabídly pohřební služby. Oproti běžně dostupné nabídce naše parte a vzpomínkové knihy vyjadřovaly charakter těch, kterým byly věnovány a především informovaly o jejich odchodu s náležitou úctou. 

Tehdy jsme díky tomu zažili zkušenost, že opravdu není jedno, jak smuteční tiskoviny vypadají a fungují. Nadšení lidé se nás začali ptát, kde se to vzalo, a kam se pro to mohou obrátit... Objevili jsme a dokázali, že pokud jsou tyto důležité prostředky mezilidské komunikace krásné, dokážou léčit smutek a pomáhají při truchlení. S odstupem času se pak stávají důležitou součástí rodinných archivů.

   

Tak před třemi lety vzniklo Parteo a zajímavý a napínavý příběh o odhodlání přispět k potřebné změně kultury loučení v této zemi. Příběh, který nás pohltil. Dali jsme dohromady 3,5 členný tým se zkušenostmi s designem i praxí v pohřebnictví. Začali jsme tvořit nová parte, kondolenční listiny a další prostředky smuteční komunikace. Ale nejen to, přirozeně jsme začali rozvíjet spolupráci s dalšími designéry, kteří sdílejí naše poslání. 

Máme za sebou úspěšné kroky vývoje a spolupráce s jednotlivými pozůstalými, s pohřebními službami, hospici i poradci pro pozůstalé. Ověřil jsme si tím, že naše práce má smysl a že to, co jsme začali, funguje.

Co je náš cíl?

Dotáhnout funkční prototypy našich produktů a služeb do finální podoby a uvést na trh novou a unikátní nabídku.

Co vytvoříme za vaše peníze

1/ Naši unikátní webovou aplikaci ParteoEditor, díky které se zlepší způsob tvorby a objednávání parte na našem webu, a naše parte budou moci snadno nabízet lidem i hospice a pohřební služby.

2/ Na našem webu www.umeniserozloucit.cz technicky i uživatelsky zdokonalíme vytváření parte a rozšíříme nabídku o jedinečné vzpomínky, vzpomínkové knihy, kondolenční vína a další předměty.

    

3/ Uvedeme na trh řadu nových typů náhrobků spolu se službou úpravy hrobů a vzpomínkových míst.

... a ještě něco navíc

Abychom vám tu pořád něco nevykládali jenom my, tak bychom zde rádi předali slovo některým z našich prvních zákazníků a lidem, kteří nám fandí (třeba vás nakonec přesvědčí lépe než my o tom, že tento projekt má smysl): 

„Díky, že jste!...“

„Má sestra byla mladá. Vůbec jsme nechtěli to hrozné
smutné parte s rámy a kříži. Díky vám jsem měla pocit,
jako bych jí pomáhala připravovat veselku. Říká se mi to
divně o parte, ale je to krásné.

A došlo mi, že to tak má být a že je to v pořádku“

„Ráda bych Vám ještě jednou poděkovala za parte,
které jste pro nás připravili. Mělo úspěch a myslím,
že i táta by byl spokojený. Děkuji i za perfektní servis.“

„Měla jsem možnost setkat se s různými druhy úrovně našeho
pohřebnictví a je mi moc líto, že jsem o vás neslyšela dříve.“

„Opravdu jsem měla pocit, že parte, které mi dali do ruky,
nemělo daleko k faktuře za pohřeb, kterou jsem dostala
v zápětí.. A to je potřeba změnit!“

„Děkuji, že tu jste pro všechny, kterým váš přístup,
lidskost a opravdovost pomůže v těch nejtěžších
a nejsmutnějších chvílích.“

„Tohle jí přesně vyjadřuje!“

„Prosím Vás, já bych potřebovala ještě dotisknout dalších
20 kusů vašich parte. Půjde to? Všechno jsme už rozdali,
všem se to strašně líbilo a chtěli si to nechat a už nezbylo
nic pro naši rodinu.“

Kdo jsme?

           

Jsme mezioborový tým designérů a lidé z praxí v pohřebnictví. Absolvovali jsme společně program rozvoje sociálního podnikání Akcelerátor nadace Via, který nám pomohl dobře si srovnat myšlenky a postavit nás nohama na zem.

Seznamte se námi blíže zde.

Proč to děláme?

Celé to vzniklo z nespokojenosti se stávající situací. Ukázalo se, že nejsme sami. Navíc, díky osobní zkušenosti se smrtí a doprovázením umírajících jsme si uvědomili, že nadále chceme věnovat náš čas, energii a dovednosti tomu, co nás naplňuje a dává opravdový smysl nám i dalším lidem. Čím hlouběji jsme se nořili do tématu, tím silněji v nás zrálo odhodlání přispět k nezbytné změně stávající situace a úrovně nabídky. Proto jsme založili Parteo a jeho projekt Umění se rozloučit.

Naším snem je nová kultura loučení odmítající strach a sto let zakořeněná klišé neodpovídající potřebám a vkusu lidí dnes a v budoucnu. Kultura loučení, která učí lidi svobodně, s úctou a elegancí doprovázet své blízké na poslední cestě a zvládnout setkání se smrtí. Věříme, že způsob doprovázení svých blízkých a loučení se s nimi, odráží skutečnou povahu společnosti, její hodnoty a priority. Z tohoto hlediska pohled na naši společnost není příliš uspokojivý.

Co vám nabízíme?

Na začátku jsme to nečekali, ale lidé nám děkují za naši práci. Od teď tato další vyjádření vděčnosti budou patřit i vám a můžete se z něj těšit spolu s námi. A také vám nabízíme to, že jednou, když to budete potřebovat, budete vědět, kde najdete inspiraci, informace, produkty a služby, které vám pomohou se  s úctou a důstojně rozloučit.

Proč vás oslovujeme na Hithit?

1/ Toto není jednorázový projekt – chceme vytvořit udržitelnou firmu, která svým podnikáním bude dlouhodobě měnit kulturu loučení v této zemi. 

2/ Cílem této firmy není maximální zisk, ale ekonomicky smysluplné podnikání s vysokým společenským významem. Tento cíl není v souladu s cíli finančních investorů orientovaných na maximální zisk v co nejkratší době. Zároveň si také přejeme svobodu a nezávislost v rozhodování o tom kudy a jak budeme postupovat.

3/ Chceme zpětnou vazbu lidí, pro které to děláme. Komunitu těch, které toto téma z různých důvodů oslovuje. Crowdfunding nevnímáme jen jako zdroj peněz, ale také jako zdroj podnětů, nápadů a příležitostí pro dialog s lidmi.

Děkujeme Vám, že nám pomůžete přinést tolik potřebnou změnu!

News

Dec 19, 2017 Děkujeme vám za podporu našeho projektu!

I když se nám v této kampani nepovedlo získat potřebnou částku, měla svůj smysl. Určitě to nebyla zbytečně vynaložená energie – mnoho lidí se díky tomu o nás dozvědělo, seznámili jsme se s dalšími potenciálními partnery a nás to také posunulo o kus dál. S vámi, kteří jste se zapojili svou podporou…

More

Nov 28, 2017 O vzpomínkových knihách na iDNES.cz

Nový článek o vzpomínkových knihách a o naší motivaci je začít vytvářet si můžete přečíst zde.

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 6
    Dobrá rada nad zlato!

    Připravíme a zašleme Vám emailem stručné a přehledné informace o tom, jak je možné pojmout loučení a jak mluvit o smrti. Podělíme se o rady a zkušenosti, které pro vás mohou být oporou a inspirací.
    Je to něco, co je dobré mít po ruce, když je potřeba. Kromě toho, je to něco, o čem se dá přemýšlet i během života, aby byl člověk připravený, když nastane čas. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 3
    Čajová vzpomínka

    Zavzpomínejte na milovanou osobu při čajovém obřadu. Obálka z kvalitního papíru obsahuje balení s čajem. Kvalitní čaje jsou namíchány pro klid v duši a uvolnění a jsou balené po deseti gramech. Můžete si vybrat ze 4 druhů čajů.
    Prohlédněte si ji zde:

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 22
    Publikce Umění se rozloučit

    Ispirativní "kuchařka" různých stylů a typů posledních rouzloučení v ucelených konceptech. Jakou zvolit barvu obřadu? Jaký rituál je naší rodině blízký? Jak zvolit vhodné místo a jak jej připravit? Ať Jste zvyklí na čistou eleganci, klasiku, nebo milujete přírodu a její přirozenost, najdete zde odpovědi na tyto a řadu dalších otázek, o kterých možná ještě nevíte, že existují. Možná budete překvapeni, co vše je možné a vhodné. Publikaci dostanete jako první v elektronické PDF podobě a budete v ní jmenovitě uvedeni jako ti, díky kterým vznikla.
    Pokud se nám podaří vybrat o 150 tisíc vyšší než plánovanou částku, vydáme tuto publikaci i knižně a zašleme vám ji vytištěnou.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 3
    Sada 5 kusů vzpomínkových čajových pohlednic

    Zavzpomínejte na milovanou osobu při čajovém obřadu. Rádi byste vzpomněli na odchod milované osoby se svými blízkými, ale jsou moc daleko? Čajovou vzpomínku můžete zaslat se vzkazem vašim příbuzným a blízkým jako pohlednici a zavzpomínejte tak společně.
    Čajová vzpomínka je z kvalitního papíru. Složená obálka má uvnitř kartičku na vzkaz a balení s čajem. Kvalitní čaje jsou namíchány pro klid v duši a uvolnění, jsou balené po deseti gramech. Budete si moci vybrat ze 4 druhů čajů.
    Prohlédněte si ji zde:

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 23.75
    (CZK 600)
  • sold 2
    Vzpomínkové (kondolenční) víno

    Zastavte se v každodenním spěchu a kupte sobě nebo zašlete vašim blízkým víno jako vzpomínku na ty, kteří odešli. Věnujte jim večer, připijte si na jejich oslavu, zavzpomínejte a připomeňte si, že jsou stále s vámi.
    Vzpomínkové víno je jedinečné svou etiketou, díky které se láhev poté může stát i např. dekorativní vázou. Po dohodě etiketa může obsahovat věnování nebo portrét či oblíbené životní motto člověka, na jehož počest je otevřeno. Výborná vína pocházejí ze Šlechtitelské stanice vinařské ve Velkých Pavlovicích. Základní nabídka je Veltlínské zelené a Svatovavřinecké v řadě CHCA. S fajnšmekry se ale můžeme domluvit i na jiném oblíbeném obsahu lahví.
    Prohlédněte si je zde:

    (www.slechtitelka.cz)

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 31.66
    (CZK 800)
  • sold 1
    Účast na informačním semináři o květinové a zahradní úpravě hrobů (2 hod.)

    Pečujete o hrob a každý rok přemýšlíte o tom, jak ho mít a udržet krásný? Jakou připravit výzdobu na dušičky a poté jak zahájit z jara novou sezónu? Co třeba krásné a bezúdržbové hrobové místo? A co když mám biournu na zahradě? Inspirujte se profesními znalostmi, zkušenostmi, tipy a triky naší specialistky na vše, co roste a zelená se – Mirky Paclové.
    Semináře budou probíhat v Praze, Brně a Pelhřimově. Budete si moci vybrat ten, který pro vás bude časem i místem nejlépe dostupný.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.62
    (CZK 900)
  • sold 0
    Účast na semináři o úpravě květinových nádob na hrob (2 hod.)

    Inspirativní ukázky a příklady z praxe stejně jako cenné tipy a triky jak navrhnout a pěstovat květinovou výzdobu na hrobech a vzpomínkových místech vám na svém semináři představí Mirka Paclová. Zahradnice a zahradní publicistka a také spoluzakladatelka Umění se rozloučit.
    Semináře budou probíhat v Praze, Brně a Pelhřimově. Budete si moci vybrat ten, který pro vás bude časem i místem nejlépe dostupný.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.62
    (CZK 900)
  • sold 4
    Bylinkový seminář (2 hod.)

    Dvouhodinové semináře Mirky Paclové o pěstování bylinek doma a na zahradě okořeněné tipy a triky na jejich využití v kuchyni budou probíhat v Praze, Brně a Pelhřimově. Budete si moci vybrat ten, který pro vás bude časem i místem nejlépe dostupný.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.62
    (CZK 900)
  • sold 0
    Fotobraz z našich motivů 30 x 42 cm

    Fotoobraz, který si můžete vybrat z našich motivů pro obrazové kolekce smutečních oznámení.
    Prohlédněte si je zde:

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Fotobraz z našich motivů 40 x 60 cm

    Fotoobraz, který si můžete vybrat z našich motivů pro obrazové kolekce smutečních oznámení.
    Prohlédněte si je zde:

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • sold 0
    Účast na praktickém semináři o květinové a zahradní úpravě hrobů (4 hod.)

    Pečujete o hrob a každý rok přemýšlíte o tom, jak ho mít a udržet krásný? Jakou připravit výzdobu na dušičky a poté jak zahájit z jara novou sezónu? Co třeba krásné a bezúdržbové hrobové místo? A co když mám biournu na zahradě? Inspirujte se profesními znalostmi, zkušenostmi, tipy a triky naší specialistky na vše, co roste a zelená se – Mirky Paclové. Během půldenního semináře budete mít možnost jít více do hloubky a konzultovat své konkrétní potřeby a požadavky.
    Semináře budou probíhat v Praze, Brně a Pelhřimově. Budete si moci vybrat ten, který pro vás bude časem i místem nejlépe dostupný.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • sold 0
    Účast na workshopu úpravy květinových nádob na hrob (4 hod.)

    Nápady a dovednosti získané na praktické dílně využije každý, kdo pečuje o hrob nebo vzpomínkové místo. Jaké nádoby a květiny jsou vhodné, jak je vzájemně kombinovat? Jak dokážu to, aby vše krásně rostlo?
    Inspirujte se profesními znalostmi, zkušenostmi, tipy a triky naší specialistky na vše, co roste a zelená se – Mirky Paclové.
    Workshopy budou probíhat v Praze, Brně a Pelhřimově. Budete si moci vybrat ten, který pro vás bude časem i místem nejlépe dostupný.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • sold 0
    Bylinkový workshop (4 hod.)

    Půldenní praktický workshop Mirky Paclové vám nabídne možnost osahat si správné techniky pěstování bylin doma i na zahradě. Jistě také využijte možnosti se poradit a konzultovat vaše pěstitelské i kulinářské vášně.
    Workshopy budou probíhat v Praze, Brně a Pelhřimově. Budete si moci vybrat ten, který pro vás bude časem i místem nejlépe dostupný.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • remaining 100 from 100
    Setkání s lidmi z hospiců

    Ti, kteří doprovázejí lidi při umírání, obvykle vyzařují silnou životní energii. Seznamte se při moderovaném setkání s jedinečnými lidmi z hospiců a s jejich silnými pracovními i životními příběhy. Zcela jistě pak budete odcházet plni životní energie a o něco moudřejší. Poznáte nejen to, jak funguje hospicová péče, ale možná, že také budete odcházet s novým pohledem na to, jak dál s vlastním životem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • sold 2
    Vzpomínková kniha (12 stran / 5-7 ks)

    Komorní autorská kniha v designu Parteo věnovaná někomu z vašich blízkých, se kterými jste se již rozloučili. Dejte dohromady fotografie, důležité životní milníky a události, zajímavé archiválie, texty, životní motta… Společně tomu dáme strukturu a formu a vytvoříme jedinečnou vzpomínkovou knihu. Budete tak mít vše důležité o tomto člověku na jednom místě a snáze to v budoucnu budete předávat dalším generacím v rodině. Knihu můžete rozdat členům vaší rodiny, nebo věnovat přátelům. Odměna zahrnuje redakci vašich podkladů, grafickou úpravu a výrobu. Designérský důvtip, krásná úprava, speciální papíry, a kvalitní tisk – to vše si vaše vzpomínky jistě zaslouží.
    Prohlédněte si je zde:

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 138.53
    (CZK 3,500)
  • sold 0
    Fotobraz z našich motivů 60 x 90 cm

    Fotoobraz, který si můžete vybrat z našich motivů pro obrazové kolekce smutečních oznámení.
    Prohlédněte si je zde:

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 138.53
    (CZK 3,500)
  • sold 0
    Designová urna od Zuzany K. Košteynové

    Staňte se jedni z prvních, kteří získají možnost použít krásnou a tvarově čistou urnu s ušlechtilého porcelánu.
    Prohlédněte si ji zde:
     

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 154.36
    (CZK 3,900)
  • remaining 6 from 6
    Výlet po poutních stezkách

    Třídenní jarní výlet po poutních stezkách se zakladatelem Partea Jiřím Hankem, milovníkem putování krajinou. Rozhovory při cestě na čerstvém vzduchu, s pravidelným rytmem chůze a dýcháním jsou líhní pro zajímavé nápady. A i kdybychom společně nic nového nevymysleli, nevadí. Příroda léčí, otevírá oči, zjasňuje smysly a dává prostor pro vnímání toho, co je v životě důležité. Tři dny na cestě a dvě noci pod širákem na poutních místech, která mají zvláštní energii a charisma těch, kteří tudy putovali během uplynulých staletí.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Bylinkový workshop (2 dny)

    Pro opravdové a věrné milovníky bylinek je připravený dvoudenní workshop Mirky Paclové zaměřený na jejich pěstování doma i na zahradě, využití v kuchyni, v léčbě, v péči o děti, pro duši i pro tělo. Odcházet budete voňaví a nadšení do nových bylinkářských pokusů a výzev.
    Workshopy budou probíhat v Praze, Brně a Pelhřimově. Budete si moci vybrat ten, který pro vás bude časem i místem nejlépe dostupný.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 237.48
    (CZK 6,000)
  • sold 0
    Vzpomínková kniha (24 stran / 10-15 ks)

    Autorská kniha v designu Parteo věnovaná někomu z vašich blízkých, se kterými jste se již rozloučili. Dejte dohromady fotografie, důležité životní milníky a události, zajímavé archiválie, texty, životní motta… Společně tomu dáme strukturu a formu a vytvoříme jedinečnou vzpomínkovou knihu. Budete tak mít vše důležité o tomto člověku na jednom místě a snáze to v budoucnu budete předávat dalším generacím v rodině. Knihu můžete rozdat členům vaší rodiny, nebo věnovat přátelům. Odměna zahrnuje redakci vašich podkladů, grafickou úpravu a výrobu. Designérský důvtip, krásná úprava, speciální papíry, a kvalitní tisk – to vše si vaše vzpomínky jistě zaslouží.
    Prohlédněte si je zde:

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 277.06
    (CZK 7,000)
  • remaining 15 from 15
    Večeře s designéry

    Posezení s ochutnávkou pokrmů a specialit vhodných pro kar. Večeře pod záštitou  CZECHDESIGNU, s dobrým vínem a zajímavými lidmi, kteří mají v hlavě tolik nápadů, že někdy neví co s nimi. Večer doprovodí inspirativní prezentace zajímavostí ze světa funerálního designu a nových dechberoucích vizí. Setkejte se s prací a myšlením designérů Terezy Vlašímské, Veroniky Šilhavé, Zuzany Knapkové, Kláry Franc Vavříkové, Jiřího Hanka, Lenky Novotné a dalších...

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • sold 0
    Vzpomínková kniha (36 stran / 10-15 ks)

    Autorská kniha v designu Parteo věnovaná někomu z vašich blízkých, se kterými jste se již rozloučili. Dejte dohromady fotografie, důležité životní milníky a události, zajímavé archiválie, texty, životní motta… Společně tomu dáme strukturu a formu a vytvoříme jedinečnou vzpomínkovou knihu. Budete tak mít vše důležité o tomto člověku na jednom místě a snáze to v budoucnu budete předávat dalším generacím v rodině. Knihu můžete rozdat členům vaší rodiny, nebo věnovat přátelům. Odměna zahrnuje redakci vašich podkladů, grafickou úpravu a výrobu. Designérský důvtip, krásná úprava, speciální papíry, a kvalitní tisk – to vše si vaše vzpomínky jistě zaslouží.
    Prohlédněte si je zde:

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 474.97
    (CZK 12,000)
  • remaining 5 from 5
    Ideální místo pro sjednávání posledních rozloučení – vaše účast na designérském workshopu

    Souhlasíte s námi, že sjednávací kanceláře pohřebních služeb by měly vypadat jinak, než je dosud známe? Pojďme v tom něco udělat. Dáme hlavy dohromady a navrhneme koncepty, interiérů kanceláří pohřebních služeb, které vytvoří nový standart pro místa, kde se pozůstalí v těžké situaci budou cítit dobře a přirozeně.
    Staňte se aktivním účastníkem mezioborového workshopu interiérových designérů, architektů, grafických designérů, psychologů a zástupců pohřebních služeb a přímo společně s námi ovlivňujte to, jak v blízké budoucnosti budou vypadat moderní, funkční a krásná místa pro přípravu a sjednávání posledních rozloučení. Kromě toho se můžete podívat do zákulisí kreativní designérské práce a načerpat inspiraci pro vlastní práci.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • remaining 20 from 20
    Seminář Proč design?

    Během půldenního semináře se seznámíte s inspirativními příklady dobré praxe při využití designu v podnikání. Ukážeme si, jaké role může design ve firmě či organizaci sehrát a co vše se od něj dá očekávat. „Co mám dělat, když chci zapojit design do naší práce? Kde a jak najdu vhodného designéra? Co po něm mám chtít, jak s ním mám komunikovat a spolupracovat? Kolik design stojí? Na co si mám při vývoji designu dát pozor?“ To jsou hlavní otázky, na které po semináři budete znát odpověď. Ochutnávkou pro vás může být publikace, kterou jsme vydali spolu s Czechdesignem:
    http://www.lifenetdesigning.info/data/uploads/publikace/proc_design_web.pdf

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • sold 0
    Zážitková večeře s týmem Umění se rozloučit

    Rádi potkáváme nové lidi a rádi se s nimi bavíme o své práci, která nás baví. Jsme rádi za zpětnou vazbu a podněty, které nám pomáhají vymýšlet a zlepšovat naše produkty a služby. Rádi vám o nás a našich plánech řekneme více osobně. Popovídejme si společně neformálně při večeři. Nejlepší nápady totiž vznikají, když jsou lidé v dobré náladě a uvolnění. Přijměte proto, prosím pozvání pro vás a jednu osobu do skvělé zážitkové restaurace Le Marché v Karlových Varech. Spojte užitečné s příjemným a ochutnejte tříchodovou večeři od vyhlášeného šéfkuchaře Jana Krajče v restauraci, která již pravidelně patří mezi top 100 v České republice.
    Můžete zde nahlédnout pod pokličku šéfkuchaři, ale i našemu týmu.
    (www.le-marche.cz)

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 791.61
    (CZK 20,000)
  • sold 0
    Bylinkový workshop do vaší firmy

    Jednodenní bylinkový workshop ve vaší firmě/organizaci může být pro vaše zaměstnance užitečným benefitem nebo netradičním teambuildingem. A nemusíte být jen restaurací, bistrem, nebo hotelem! Zájem o bylinky a jejich angažmá v přípravě výborných jídel má téměř každý. Takže je jedno, jestli jste výrobní nebo IT firma, banka nebo škola… Mirka Paclová - naše expertka na vše, co roste a zelená se a zejména na bylinky, k vám přijede a okoření vaše dny – žádný strach, rostliny i jejich vůni přiveze s sebou!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 989.51
    (CZK 25,000)
  • sold 0
    Návrh úpravy hrobového místa

    Má vaše rodina hrobové místo a uvítali byste, kdyby vypadalo lépe, nebo uvažujete o jeho vytvoření? Připadá vám stávající nabídka kamenných náhrobků fádní a neoriginální? Ocenili byste možnost rady a konzultace k vašim představám nebo zatím žádnou představu nemáte a hledáte inspiraci? Zde máte jedinečnou příležitost využít nápadů našich designérů a nechat si navrhnout originální hrobové/vzpomínkové místo s využitím netradičních materiálů jako jsou corten či nerez nebo pouze v přírodním rostlinném provedení. I když návrh nepotřebujete využít právě nyní, do budoucna budete mít již jasnou představu, co chcete a proč.
    Příklad možnosti realizace si prohlédněte zde:

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 989.51
    (CZK 25,000)
  • sold 0
    Workshop empatického designu

    Jednodenní workshop ve vaší firmě nebo organizaci s Jiřím Hankem.
    Dobrý design je ten, který skutečně naplňuje potřeby lidí, kterým je určen. Ať už je to design produktu nebo služby. Jiří Hanek přijde do vaší firmy nebo organizace a nabídne vám zajímavý, hravý, ale především užitečný pohled na to, jak inovovat své produkty nebo služby. Seznámíte se s technikami a nástroji designového myšlení pomáhajícího k bližšímu pochopení potřeb svých zákazníků, ujasníte si, kdo vlastně jsou vaši zákazníci a naučíte se tak řídit design ve prospěch potřeb vašich zákazníků a zároveň s ohledem na vaše podnikatelské cíle. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,187.41
    (CZK 30,000)
  • remaining 6 from 6
    Workshop design managementu a designového myšlení

    Dvoudenní workshop ve vaší firmě nebo organizaci s Jiřím Hankem.
    Úspěšný design je odpovědí na správně položené otázky. Není zase tak podstatné, kdo se ptá – jestli firma, nebo designér. Někdo se ale zeptat musí. „Komu nabízíme své produkty a služby? Co ti lidé potřebují a jak jim můžeme zlepšit život? Proč to děláme? Jak prostřednictvím designu naplníme naše podnikatelské cíle?“
    Design management je u nás nově se rozvíjející disciplína, která vznikla z přirozené potřeby firem „nestřílet designem naslepo“ a efektivně komunikovat s designéry. Na dvoudenním praktickém workshopu si to můžete vyzkoušet.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 2,374.83
    (CZK 60,000)
  • sold 0
    Patron Umění se rozloučit

    Máte k tématu osobní vztah nebo v něm vidíte novou přidanou hodnotu využitelnou ve vaší práci? Chcete být dlouhodobě při tom, jak se projekt vyvíjí? Staňte se jeho patronem. Získáte informace z první ruky o tom, co jsme dokázali, co je nové a co chystáme formou pravidelných kvartálních reportů. Můžete kdykoliv přidat podnět a nápad k naší práci a dávat nám jako první zpětnou vazbu na nově vyvíjené produkty a služby - zkrátka budete tak trochu členem našeho týmu. 
    Kromě toho se s námi můžete kdykoliv poradit o všem, co umíme a mohlo by se vám hodit - od designu a vývoje inovací přes zahradu a bylinkářské vášně.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3,958.04
    (CZK 100,000)
  • sold 0
    Mecenáš Umění se rozloučit

    Hledáme přesně vás – investora, který zhodnocení svých peněz dokáže ocenit i v jiné „měně“. Představte si za každou korunou z této částky jednoho člověka ročně, který díky vám zažije krásný pocit díky tomu, že využije nebo se setká s některým z našich produktů. Stejné výsady jako Patron Umění se rozloučit jsou samozřejmostí!

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 9,895.11
    (CZK 250,000)