The Pool - Společnost výjimečně nezadaných

The Pool je lifestylový klub pro šťastně nezadané. Naše činnost nespočívá v seznamování lidí a ani se o to nesnažíme, jen vytváříme prostor a příležitosti, kde se mohou potkat single lidé se stejnými zájmy, životním stylem a tématy k hovoru.

Author: Tým The Pool

  • zahajujeme The Pool párty

  • Eliška a Filip - zakladatelé The Pool

  • Plánovaný exluzivní večírek 29.11.2017

  • Párty v Le Valmont

  • Sapa trip event

  • Filip prezentuje Pool v Impact Hubu

  • Před 6ti měsíci jsme spouštěli

  • The Pool welcome drinks

  • The Pool přednáška - Island

  • Nemusíš nic psát, stačí ji přece potkat.

  • U nás žádné algoritmy nečekejte..

  • V The Pool tě nikdo neseznamuje a nevodí za ruku..

  • Nebaví tě hledat kluka po seznamkách a barech?

  • No a co má být…

EUR 445
pledged of EUR 3,958

11%

11% completed

7 contributors pledged

Community

All or nothing. Project finished on Dec 22, 2017 at 08:03.

Show all rewards

Jak to začalo

Jsme si jistí, že myšlenka vytvořit smysluplnou a přirozenou alternativu současným on-line seznamkám, se zrodila v hlavě většiny lidí, kteří kdy nějakými seznamkami prošli. My jsme se ji jen rozhodli uskutečnit. 

Čím jsme starší, tím rychleji z našeho okolí mizí nezadaní. V našem nejbližším okolí jsou už většinou všichni přebraní, zadaní, nebo prokazatelně nepoužitelní. Kamarádi zakládají rodiny, mají málo času a když se konečně sejdeme, čím dál častěji probíráme to, co jsme už zažili, než abychom zažívali něco nového. Sami také máme méně času a proto pečlivě vybíráme, jak ho strávit co nejlépe.

Proto jsme se rozhodli spojit příjemné s užitečným a založit klub pro "výjimečně nezadané" = pro lidi, kteří už vědí, co chtějí, dávno je neživí maminka a místo zoufalého hledání po seznamkách a barech, touží raději něco zažít ve skupině lidí, kteří to mají úplně stejně. 

Co je náš cíl?

Chceme být nejlepší měsíce vašeho života... těsně před tím, než se zamilujete. Takže si dejte vztahové prázdniny a pojďte si ten čas trochu užít. Kdy jindy když ne teď, kdo ví jak dlouho tu vydržíte zůstat single :-)

Detaily

Současné seznamky jsou jako e-shopy, kde lidé jsou jen položky v nekonečném regálu a svým systémem nejvíce připomínají on-line nakupování. Netvrdíme, že to nefunguje, nebo že to nemůže být chvilku zábavné, ale The Pool vzniknul díky přesvědčení, že to jde dělat i jinak, lidštěji, přirozeněji, a že si mnoho lidí, kteří jsou dnes na seznamkách zaslouží lidštější přístup i alternativu. 

Budujeme místo pro lidi, kteří se chtějí seznámit sami a přirozeně, jen z nějakého důvodu nemají ve svém okolí dostatek příležitostí. Nechtějí trávit čas hledáním na seznamkách a chodit na rande s lidmi, které vůbec neznají. Chtějí si svou nezadanost naopak trochu užít, chtějí se bavit, cestovat, zkoušet nové věci ve společnosti lidí, kteří to mají úplně stejně a případně se zamilovat až přijde ta pravá chvíle.  

Fungujeme jednoduše. Pořádáme celou řadu skvělých akcí a naši členové, kdykoli mají chuť a čas, vyrazí na akci, která je dle jejich gusta. Samotné akce nejsou seznamovací a ani se o to nesnažíme. Naším jediným cílem je, aby se na našich akcích potkali lidé, kteří jsou nezadaní, baví je stejné věci, a pořádně si to užili. Nic víc, nic míň. Zamilovat se umí přece každý sám...

Členové klubu získávají navíc vstup do naší webové aplikace, kde mohou:

  • vidět všechny ostatní členy, které potkali na minulé akci, nebo se přihlásili na stejnou akci jako oni
  • sledovat, na jaké akce se chystají jejich oblíbení členové a kde je mohou opět potkat
  • chodit bez omezení na uzavřené akce, které jsou určené pouze pro členy
  • seberealizovat se, navrhovat i spoluorganizovat vlastní akce ve spolupráci s týmem The Pool
  • zvát do klubu své přátele
  • rozhodovat, jaké akce se budou konat
  • využívat bez omezení naše vouchery

... a ještě něco navíc

Vše se u nás odehrává naživo, ve skupině lidí a členem se můžete stát jen na osobní pozvání od součastného člena, ambasadora, nebo někoho z týmu The Pool (tentokrát výjimečně i díky HitHitu). Díky tomu u nás nemají šanci falešné profily, deset let staré fotky ani nejrůznější voyeři a podivná individua. 

Kdo jsme?

Jsme tým úspěšných profesionálů různého věku i povolání (psychologie, marketing, PR, grafický design, ekonomie), které spojuje myšlenka, že nové technologie mají lidem pomáhat a ne nahrazovat to, co je jim přirozené. Projektem The Pool chceme dokázat, že když budete žít a kvalitně trávit svůj čas ve společnosti lidí s podobnými zájmy a sociálním statusem, máte větší šanci potkat někoho zajímavého, než když budete doma na gauči systematicky filtrovat profily, smýkat prstem doprava doleva a pokoušet se o duchaplný chat s někým, koho vůbec neznáte. 

Nestojí za námi žádný velký investor (byť bychom se někomu sympatickému v zájmu rychlého rozšíření klubu do dalších měst nebránili) a jsme zcela nezávislí na zájmech třetích stran. Naší jedinou starostí a cílem je, aby se naši členové cítili v The Pool skvěle a dostali vždy jen to nejlepší, co trh nabízí. Fungujeme 6 měsíců, máme za sebou přes 30 eventů, 800 registrovaných uživatelů a téměř 200 členů. Nyní nastal ten správný čas klub výrazně rozšířit. 

Proč to děláme?

Peníze potřebujeme a použijeme je beze zbytku na další rozvoj projektu, ale hlavním důvodem proč jsme zde na HitHit je, abyste nám pomohli myšlenku The Pool šiřit mezi své nezadané přátele a známé, případně single kamarády svých partnerů (budou pak víc doma). Budeme zkrátka vděční za každé doporučení lidem, o kterých si myslíte, že by u zrodu něčeho podobného neměli a nechtěli chybět :-)

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Hřejivý pocit

    Líbí se vám myšlenka The Pool a chcete nás podpořit alespoň symbolicky? Za tento dar na vás budeme s láskou vzpomínat tak intenzivně až se vám po duši rozlije hřejivý pocit :-)

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 4.39
    (CZK 111)
  • remaining 20 from 20
    Jump in The Pool

    Za tento dar vám pošleme tajnou recepturu na náš originální "Jump in The Pool" drink, který nesmí chybět na žádné námi pořádané párty. Samozřejmě vás na něj rádi i pozveme, pokud se někde potkáme :-) 

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 6.73
    (CZK 170)
  • remaining 99 from 100
    The Placka

    Máte už naše tričko a chcete ještě placku? Inu proč ne. Ale pozor: Máme silnou tendenci pozvat každého s plackou The Pool na drink, nebo ho alespoň familiérně obejmout. Tak neváhejte, takhle odměna se vyplatí hned několikrát - zvlášť pokud narazíte na tu správnou osobu z týmu The Pool :-) 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 8.71
    (CZK 220)
  • remaining 37 from 40
    Co dělá Cukrář v Bazénu u Pilotů?

    Chcete zažít atmosféru námi pořádané Open akce? Ve spolupráci s Kinem Pilotů vás zveme na předpremiéru oceňovaného filmu Cukrář 18.12. a následnou předvánoční after párty v Cafe baru Pilotů včetně welcome drinku a malého překvapení k tomu. Lístky ve schránce lovit nemusíte, dáme vás prostě na guest list. Těšíme se na vás! :-)

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 11.87
    (CZK 300)
  • remaining 20 from 20
    Členství v klubu

    Tato odměna vás opravňuje stát se členem The Pool a užít si skvělý měsíc zdarma. Stejně tak můžete tuto odměnu věnovat někomu z vašeho okolí, pokud jste sami šťastně zadaní. Zároveň od nás dostanete naši originální placku (se vším, co k ní patří) :-) A jako je naším dobrým zvykem - členství začíná běžet až dnem, kdy přijdete na svou první akci, takže se nemusíte bát, že vám hned na začátku ujede vlak :-)

    Reward delivery: not specified

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • remaining 40 from 40
    Poolstorming na jaro 2018

    Pojďte strávit skvělý večer u vína s celým týmem The Pool a skupinou fanoušků a vytvořte s námi  společně program akcí na jaro 2018. Přineste své nápady a dobrou náladu, která je u vymýšlení originálních věcí vždy potřebná. Občerstvení je na nás, těšíme se na vás :-) 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • remaining 50 from 50
    Cool tričko The Pool

    Hřejivý pocit vám nestačí a chtěli byste aby vás zahřálo ještě naše cool tričko? Za tento dar vám pošleme tričko z naší jedinečné módní kolekce, kterou osobně navrhnul náš dvorní grafický designer Jan Václav. Stačí nám do poznámky napsat očekávanou konfekční velikost po Vánocích :-) 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 26.12
    (CZK 660)
  • remaining 30 from 30
    Fake wedding párty

    Pro zamilované je svatba oslavou jejich lásky. Pro nezadané je svatba především dobrá párty, kterou pro ně za nemalé peníze uspořádali jejich blízcí či kamarádi, a kteří se za tím účelem dokonce dobrovolně rozhodli vstoupit do stavu manželského. Pojďte s námi zahájit sezónu a užít si velkou svatbu se vším všudy plnou single lidí. Jen s jedním malým rozdílem - novomanželé tentokrát budou chybět :-)

    Za váš štědrý příspěvek vás pozveme na svatbu, na které jste určitě ještě nebyli, a na kterou budete dlouho vzpomínat. 

    Vstupenka je přenosná na jinou osobu, takže si ji můžete pořídit pro sebe, ale klidně i pro své nezadané kamarády. Pokud ji někomu chcete poslat jako dárek poštou, připočtěte ke svému příspěvku ještě 30 Kč. Těšíme se na vás! :-)

    Reward delivery: not specified

    EUR 29.69
    (CZK 750)
  • remaining 20 from 20
    Členství v klubu 1+1

    Tato odměna vás opravňuje stát se členem The Pool na dobu 1 měsíce zdarma a to samé získat pro svého známého či kamaráda, kterého do The Pool pozvete. Zároveň od nás dostanete naši originální placku (se vším, co k ní patří) :-) A jako je naším dobrým zvykem - členství začíná běžet dnem, kdy přijdete na svou první akci, takže se nemusíte bát, že vám hned na začátku ujede vlak :-)

    Reward delivery: not specified

    EUR 31.66
    (CZK 800)
  • remaining 20 from 20
    Členství v klubu na 3 měsíce

    Tato odměna vás opravňuje stát se členem The Pool a užít si skvělé 3 měsíce zdarma. Stejně tak můžete tuto odměnu věnovat někomu z vašeho okolí, pokud jste sami šťastně zadaní. Zároveň od nás dostanete naši originální placku (se vším, co k ní patří) :-) A jako je naším dobrým zvykem - členství začíná běžet až dnem, kdy přijdete na svou první akci, takže se nemusíte bát, že vám hned na začátku ujede vlak :-)

    Reward delivery: not specified

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • sold 0
    All donators party 1+1

    Tato odměna vás zve na speciální stylovou párty, kterou uspořádáme v lednu či únoru na počest všech našich přispěvatelů z HitHitu. Pro tentokrát bude jedno, jestli jste zadaní, či nezadaní, protože cílem párty bude poděkovat lidem, kteří nás podpořili. Klidně přijďte i se svou drahou polovičkou, protože odměna zahrnuje 2 vstupenky a dva "Jump in The Pool" drinky + milou péči celého týmu The Pool :-) Těšíme se na vás!

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 43.54
    (CZK 1,100)
  • remaining 20 from 20
    Členství v klubu na 3 měsíce 1+1

    Tato odměna vás opravňuje stát se členem The Pool a užít si skvělé 3 měsíce zdarma + to samé získat pro svého známého či kamaráda, kterého do The Pool pozvete. Zároveň od nás dostanete naši originální placku (se vším, co k ní patří) :-) A jako je naším dobrým zvykem - členství začíná běžet až dnem, kdy přijdete na svou první akci, takže se nemusíte bát, že vám hned na začátku ujede vlak :-)

    Reward delivery: not specified

    EUR 63.33
    (CZK 1,600)
  • remaining 5 from 5
    Koučování s Filipem nebo Eliškou

    Za váš příspěvek nabízíme 3 koučovací setkání  přímo se zakladateli The Pool. Filip a Eliška jsou oba milí a sympatičtí, ale co je pro tuto odměnu nejdůležitější, oba jsou profesionální koučové. Téma koučovacího rozhovoru je čistě na vás, může se týkat samozřejmě vztahů, ale klidně také něčeho úplně jiného. Těšíme se na vás! 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • remaining 10 from 10
    Večeře s týmem The Pool

    Rádi byste s námi spolupracovali jako dodavatelé,  podporovatelé, máte nápady jak The Pool vylepšit, případně se jen chcete osobně poznat s naším týmem a zakladateli a poslechnout si náš dobrodružný příběh téměř dvouleté cesty za splněním našeho snu? Za váš příspěvek vás zveme (i když to podle ceny odměny může vypadat i opačně) na večeři s týmem The Pool. Nudit se jistě nebudete. Těšíme se na vás :-)

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.87
    (CZK 2,018)
  • remaining 20 from 20
    Užij si The Pool

    Za svůj příspěvek získáte voucher v hodnotě 3000 Kč na jakékoli naše akce a členství v klubu na 3  měsíce. Čerpat voucher může samozřejmě pouze člen The Pool (nicméně takto získané členství je po dobu jeho trvání kdykoli převoditelné i na jinou osobu, kterou do The Pool pozvete, včetně zbylé částky z voucheru).

    Reward delivery: not specified

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • remaining 15 from 15
    Užij si The Pool ještě víc

    Za svůj příspěvek získáte voucher v hodnotě 5000 Kč na jakékoli naše akce a členství v klubu na půl roku. Čerpat voucher může samozřejmě pouze člen The Pool (nicméně takto získané členství je po dobu jeho trvání kdykoli převoditelné i na jinou osobu, kterou do The Pool pozvete, včetně zbylé částky z voucheru).

    Reward delivery: not specified

    EUR 158.32
    (CZK 4,000)
  • remaining 18 from 20
    Dědičné členství v The Pool

    Líbí se vám náš koncept? Tak neváhejte a získejte za svůj příspěvek dědičné členství v The Pool zdarma a napořád! :-) Co znamená, že je dědičné? Ač nás to už nyní mrzí, tak jednoho dne se zamilujete, začnete s někým chodit a budete nás muset opustit. Ale vy můžete kdykoli své právo na členství zdarma a napořád předat na kohokoli ze svých nezadaných známých či kamarádů (nebo ho někomu dát rovnou) a ten zas na někoho dalšího, až se mu přihodí totéž. Za pět let vám počleme celý takto vzniklý "rodokmen" :-) 

    Reward delivery: not specified

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 7 from 7
    Čestný ambasador projektu

    Na celý jeden rok se stanete čestným ambasadorem The Pool. To znamená, že máte samozřejmě členství zdarma + vstup na všechny akce do 1000 Kč zdarma ať už jich navštívíte 5, nebo 50 (takových akcí je v The Pool 80%). Navíc můžete do The Pool pozvat až 5 vašich nezadaných přátel a kamarádů, kteří budou mít rovněž členství zcela zdarma. K tomu dostanete tričko, placku i recepturu na drink a budeme na vás myslet tak intenzivně, až se vám po těle rozlije hřejivý pocit. 

    Reward delivery: not specified

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • remaining 3 from 3
    Zápis do historie

    Staňte se navždy nesmazatelnou součástí historie The Pool. Odměna obsahuje právo navrhnout a pojmenovat po sobě akci, kterou následně zrealizujeme a budeme ji každý rok v den vašich narozenin opakovat. Samozřejmě vás na ni vždy pozveme jako čestného hosta ať už se bude jednat o cokoli - například: Memoriál Emanuela Dobroty - tajný závod na skůtrech kolem Lago di Garda :-). Samozřejmě vám s vymýšlením jako tým jakkoli pomůžeme a probereme to u večeře na vaši počest :-) Už teď se těšíme!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 791.61
    (CZK 20,000)