Fast Food Orchestra vydávají desku!

Na podzim 2017 vyjde naše nová deska Struny a potřebujeme vaší podporu! Pomozte nám k singlům natočit super klipy a dostat desku mezi co nejvíc lidí. My vám za to kromě desky samotné naservírujeme spoustu zajímavých odměn!

EUR 7,835
pledged of EUR 7,520

104%

104% completed

141 contributors pledged

Music

Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Oct 8, 2017 at 12:18.

Show all rewards

Co pro vás chystáme?

Fast Food Orchestra už kočují po českých i světových luzích i hájích nějaký ten pátek. V roce 2018 to bude 20 let od chvíle, kdy se naše parta poprvé veřejně představila na domovské Sedmičce. Od té doby jsme vydali 7 studiových alb, natočili spoustu klipů a zahráli si na festivalech nejen doma, ale i třeba v Brazílii, Izraeli, Rusku a prakticky po celé Evropě.

Máme připravenej a nahranej podle nás vůbec ten nejlepší materiál za celou dobu, co naše parta existuje. Už se nemůžeme dočkat, až vám ho na podzim představíme. Rádi bychom desce dali vše, co si zaslouží. Slušivej obal, klipy k většině písniček, pořádnou propagaci a velký turné.

9. října vydáme desku Struny, na který chceme zkusit nedělat kompromisy a desku vám naservírovat se vším, co k tomu má správně patřit. Pomůžete nám s tím?

Proč děláme HitHit?

Vydání desky není vůbec levná záležitost, zvlášť když jí chceme dát všechno co si jak deska, tak vy, naši fanoušci zasloužíte. Na desku padnou kompletní kapelní úspory za poslední 3 roky a ani to bohužel nepokryje kompletní náklady desky. Z vlastních zdrojů jsme schopní utáhnout desku jako takovou, její nahrání, mix, mastering, hosty nebo výrobu. Vaší pomoc potřebujeme na druhou část věcí, kterými chceme desku doprovodit.

Díky vaší podpoře připravíme do konce roku 2017 celkem 5 klipů, na každém z nich budeme spolupracovat s jinou partou filmařů tak, aby měl každý unikátní a zajímavý rukopis.

Mimo to nám Vaše příspěvky pomůžou připravit na turné, které k desce chystáme, parádní pódiovou show. Příspěvky nám taky pomůžou připravit pro vás zbrusu nový merch, do kterého vrátíme třeba mikiny nebo kšiltovky, který jsme v posledních letech kvůli úsporám vynechali. No a v neposlední řadě nám pomůžou taky s propagací desky tak, aby se dostala k co největšímu počtu lidí!

News

Sep 17, 2017 Struny mají cover!

Děkujeme za podporu všem přispěvatelům, jste boží a už jsme v půlce!  Struny mají svůj cover, kterým se tak trochu vracíme zpátky ke starým Fast Food designům. Postaral se o něj stejně jako o celý vizuál desky Šimon Matějka. Jak se vám líbí?

More

Sep 5, 2017 Další vlaštovka ze Strun!

Máme pro vás další ochutnávku z blížící se desky Struny! Zároveň bychom rádi poděkovali vám všem, kteří už podpořili náš projekt na HitHitu, moc si toho vážíme! Jsme ve čtvrtině, věříme, že to s váma dáme! Tak prosím podporujte, sdílejte, přispívejte a hlavně se mějte skvěle!!! :-) Vaši Fast Foodi…

More

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 17
    Support

    Chceš desku prostě jenom podpořit a na odměně ti nesejde. Díky moc!

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 27
    Deska ke stažení v den vydání

    V den vydání desky ti pošleme link na její kompletní stažení. Budeš jí tak mít o několik hodin dřív, než všichni ostatní!

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 9.90
    (CZK 250)
  • sold 14
    Deska elektronicky i fyzicky na CD

    Link na stažení desky v den vydání a k tomu ti poštou pošleme novou desku fyzicky do sedmi dnů od vydání kamkoliv po ČR.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 17.81
    (CZK 450)
  • sold 31
    Kolekce desek na CD

    Chceš mít kolekci našich desek? V rámci této odměny ti pošleme novou desku do 7 dnů od jejího vydání a přibalíme k tomu ještě ZEN, Wanted for Cooking a Utsuki! Samozřejmostí je link na stažení desky v den vydání!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 21.77
    (CZK 550)
  • sold 8
    Deska na míru a křest v Praze

    V rámci týhle odměny tě napíšeme na guest na křest desky, kterej proběhne 21. prosince v Praze v Lucerna Music Baru a u vchodu na tebe bude čekat nová deska podepsaná celou kapelou s věnováním na míru! :-)

    Reward delivery: not specified

    EUR 29.69
    (CZK 750)
  • sold 22
    STRUNY SUPPORTER PACK!

    Tahle odměna je nejvíc, do sedmi dnů od vydání ti pošleme novou desku poštou s venováním a přibalíme exkluzivní triko STRUNY SUPPORTER, který jinak než v rámci týhle odměny nezískáš! Samozřejmě ti pošleme taky link na stažení desky v den jejího vydání!

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 14
    Rande na křtu v Praze!

    Tahle odměna tě dostane s +1 na pražský křest desky, pro oba přichystáme novou desku fyzicky i s věnováním a doplníme deskama ZEN, Wanted for Cooking a Utsuki taky pro oba dva! Samozřejmě ti pošleme taky link na stažení desky v den jejího vydání!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • remaining 7 from 10
    Nehynoucí sláva!

    Můžeš se těšit na všechno v balíčku za 1.500 Kč a navíc tě zvěčníme na náš web jako významnýho podporovatele. Díky moc za podporu!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 118.74
    (CZK 3,000)
  • remaining 1 from 3
    Jedeš na tour!

    Pojeď s náma na tour! Na podzim jedeme k desce turné s Circus Brothers a v rámci téhle odměny tě vezem na vybraný koncert s sebou. Pojď se kouknout, jak turné vypadá z druhý strany a neboj, dobře tě opečujem! :-) Samozřejmě pošleme i link na stažení desky v den jejího vydání!

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 2 from 2
    Posedíme, popijem, trochu plyn uberem!

    Vezmem tě na super veganskou véču s celou kapelou v Praze. Posedíme, popijem, trochu plyn uberem! Link na stažení desky v den vydání dostaneš taky, neboj!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 237.48
    (CZK 6,000)
  • remaining 3 from 3
    Největší boss!

    Moc děkujeme, že nás chceš takhle podpořit! Výměnou zpropagujeme tebe, tvojí značku nebo firmu na koncertech turné. Na konkrétním rozsahu se domluvíme podle tvých potřeb!

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 989.51
    (CZK 25,000)
  • Sold out!!
    Fast Food u tebe v obýváku klidně!

    Tvůj kluk nebo holka má rád/a Fast Food a ty pro ní / něj chceš hyper spešl překvápko? Dáme akustickej set ve složení Fido, Heydiss a Kučín kdekoliv si řekneš! Mimo Prahu je to +přiměřenej cesťák. Link na stažení desky v den vydání included!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 296.85
    (CZK 7,500)