JE POZDĚJI, NEŽ MYSLÍŠ

Sluneční hodiny z roku 1751 na kostelní zdi v Kohoutově nezadržitelně chátrají a jejich aktuální poselství se stává nečitelným. Vybereme peníze na restaurování, přispěvatelé se stanou patrony jednotlivých minut hodin a pak to společně v kostele oslavíme.

Author: OSKA z.s.

Restaurování slunečních hodin začalo

May 5, 2018

Zdravíme z Kohoutova patrony minut. Restaurování slunečních hodin už začalo, čekalo se na zahájení opravy omítky a postavení lešení. Zveme vás na prohlídku i na letošní Rozpravy o člověku a krajině, které v našem kostele v Kohoutově konáme příští neděli 13. 5. od 17 hod.

Pozvánka na Noc kostelů do Kohoutova

Jun 5, 2017

V pátek 9. června vás zveme do našeho kostela Nanebevzetí Panny Marie v Kohoutově. Otevře se v době 18.- 23 hodin a bude zde probíhat program s workshopem, přednáškou i koncerty. Vystavíme opět maketu slunečních hodin se jmény přispěvatelů a rádi vás provedeme kostelem a nabídneme malé občerstvení. Program večera na: https://www.nockostelu.cz/index.php?pg=kost1208

Listy patronů

May 13, 2017

Milí přispěvatelé,

ještě naposledy velké díky všem, kdo přispěli ne restaurování slunečních hodin. "List patrona" jsme s poděkováním rozeslali elektronicky. Dopisujeme vaše jména na maketu, kterou 14. 5. v kostele v Kohoutově vystavíme Místenky na akci Rozpravy jsme odeslali všem, kdo si je jako dárek vybrali. Moc se těšíme na zítřejší setkání v Kohoutově a pak i při vaší návštěvě Kohoutova, až se příští rok přijedete na opravený kostel podívat. Se všemi se za spolek OSKA loučím poznámkou jedné naší přispěvatelky: " Ale nikdy není pozdě! "

Podařilo se! Moc děkujeme všem dárcům!

Apr 29, 2017

Jsme nadšení, jak brzo se, díky vám, podařilo sebrat celou částku: Děkujeme všem dárcům. Nyní taky získáme všechny vaše emaily a můžeme vám začít rozesílat " List patrona " a případně místenky na Rozpravy 14. 5. 2017. Ukázku listu jsme přidali do fotek.

Jelikož mnozí dárci poslali peníze bez nároků na patronát nad minutou, můžou zájemci o patronát nadále přispívat. Určitě dar využijeme, na našem kostele je totiž práce "jako na kostele".

Plakát na akci Rozpravy o člověku a krajině 14. 5. 2017

Apr 15, 2017

Naše akce Rozpravy už má plakát. Můžete se také podívat, kdo vystupoval v předchozích ročnících i na činnost spolku OSKA, který tuto sbírku pořádá.

http://osko.webnode.cz/rozpravy/

Sklenice naší sbírky je již z polovice plná, ale zaplnit ji až k okraji,pomůže jen rošíření okruhu přispěvatelů. Předávejte, prosím, náš projekt dál. Děkujeme všem dárcům za podporu a přejeme veselé Velikonoce. 

Místenky na Rozpravy o člověku a krajině

Apr 10, 2017

Děkujeme všem přispěvatelům. Díky vám se blížíme polovině vybrané částky a ještě máme měsíc před sebou. Příští týden začneme rozesílat místenky na akci Rozpravy. Místa obsazujeme postupně podle toho, jak dary přichází, ale zaslat emailem je zatím můžeme jen těm, kteří jméno a email uvedli. Emaily anonymních dárců obdržíme až po vybrání celé částky, tak, prosím, šiřte náš projekt dál a zatím vydržte.

EUR 2,742
pledged of EUR 2,352

116%

116% completed

186 contributors pledged

Art

Kohoutov, Česko

All or nothing. Project finished on May 15, 2017 at 14:29.

Choose reward for your contribution

  • sold 4
    Hřejivý pocit, že jste pomohli

    Hřejivý pocit se dostaví hned po odeslání příspěvku. A až navštívite Kohoutov, budete se radovat, že jste pomohli zachránit unikátní památku.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 2.39
    (CZK 60)
  • remaining 122 from 190
    Patronát nad jednou minutou na slunečních hodinách

    Stanete se patronem jedné minuty slunečních hodin v Kohoutově. Vaše jméno bude k té minutě zapsáno na maketě hodin a vystaveno v kostele. Emailem vám zašleme ozdobný "list patrona".  Můžete minutu i někomu darovat, v tomto případě, prosím, napište jméno obdarovaného do poznámky.

     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 3.99
    (CZK 100)
  • sold 8
    Potvrzení o odpisu z daní pro velkého sponzora a čestný patronát nad minutou na slunečních hodinách

    Velkým sponzorům vypíše naš spolek daňové potvrzení pro odpis z daní, předá "list patrona" a veřejně jim poděkujeme před zaplněným kostelem 14. 5. 2017. Během této akce umožníme vystavení presentace firmy. Jméno dárce nebo firmy bude zveřejněno na maketě hodin.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 39.86
    (CZK 1,000)
  • Sold out!!
    Patronát nad třemi minutami na slunečních hodinách

    Stanete se patronem tří minut slunečních hodin v Kohoutově. Vaše jméno bude k minutám zapsáno na maketě hodin velkým písmem  a vystaveno v kostele. Ozdobný "list patrona" vám zašleme emailem,  nebo poštou na udanou adresu.  Můžete minuty i někomu darovat, v tomto případě, prosím, napište jméno obdarovaného do poznámky.
     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.96
    (CZK 300)
  • Sold out!!
    2 místenky na "Rozpravy o člověku a krajině" a patronát nad pěti minutami na slunečních hodinách

    Stanete se patronem pěti minut slunečních hodin v Kohoutově. Vaše jméno bude zapsáno na maketě hodin opravdu velkým písmem. Ozdobný "list patrona" vám zašleme emailem, nebo poštou na udanou adresu.  Můžete minuty i darovat, v tomto případě, prosím, napište jméno do poznámky. K tomu získáte 2 místenky na "Rozpravy o člověku a krajině", konané v kostele v Kohoutově 14. 5. 2017 v 18 hodin. Vystoupí zde Jaroslav Dušek a zahraje Jaroslav Svoboda. Vstup na akci není zpoplatněn, očekáváme však velkou návštěvnost. Pro ty, co se nevejdou do kostela, bude zvuk přenášen před kostel.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.93
    (CZK 500)