Fantom Brna - šifrovací hra o brněnských pověstech

Připravujeme pro vás novou šifrovací hru v Brně, na kterou budete moci vyrazit kdykoliv budete chtít. Tajemný fantom vás provede úzkými uličkami, napínavým příběhem a nabídne pestrou směsici šifer, předmětů a úkolů. Přichystejte si tým, bude to výzva!

Kampaň se podařila! Děkujeme!

Apr 6, 2017

Kampaň je u konce a dosáhli jsme společně 136% cílové částky! Máme z toho velikou radost a moc a moc Vám všem děkujeme za důvěru a podporu! Přípravy jsou v plném proudu - prototyp hry máme otestovaný, řešíme výrobu hlavolamů, nahrávání audiolegendy, online hru a další slíbené odměny. A už se těšíme, až si to vše konečně budete moci užít i Vy! :)


Pokud jste kampaň zaznamenali až nyní, hru si již brzy budete moci objednat na stránce trailu trails.cryptomania.cz/trail/fantom-brna. Stačí vydržet do konce dubna, kdy bude trail otevřen :)

EUR 2,695
pledged of EUR 1,979

136%

136% completed

54 contributors pledged

Impact Hub, Games

All or nothing. Project finished on Mar 30, 2017 at 16:28.

Choose reward for your contribution

  • sold 3
    Chci vás podpořit

    šifra emailem + jméno na seznamu podporovatelů

    Vaše hry se mi líbí a chci nový trail podpořit. Jako poděkování dostanu mailem unikátní šifru, kterou si můžu vyluštit sám nebo s kamarády. Pokud si s ní nebudu vědět rady, získám k ní nápovědu. Navíc budu mít zvěčněné jméno na seznamu sponzorů hry, kde si ho bude moci přečíst každý hráč i náhodný kolemjdoucí.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 9
    Chci vás podpořit a dostat pohlednici s hravou šifrou

    pohlednice s hravou šifrou + jméno na seznamu podporovatelů

    Jako poděkování dostanu pohlednici s hravou obrázkovou šifrou, která dojde na zadanou adresu mně nebo někomu, koho chci potěšit. Pokud si s ní nebudu vědět rady, získám k ní nápovědu. Navíc budu mít zvěčněné jméno na seznamu sponzorů hry.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 6
    Chci si zahrát, ale z pohodlí domova

    poukázka na samostatnou online šifrovací hru + jméno na seznamu podporovatelů

    Dostanu dárkovou poukázku na samostatnou online šifrovací hru, kterou si můžu zahrát se známými (doporučujeme 2 – 5 lidí) z pohodlí domova pouze přes internet. Hra nám nabídne netradiční zábavu ve formě několika různorodých šifer, které prověří naši nápaditost a týmovou spolupráci.

    Hra je vhodná jako dárek pro partu kamarádů nebo celou rodinu. Součástí hry je přístup do herního webového systému, sada unikátních šifer včetně postupných nápověd a možnost srovnání výsledku s ostatními týmy. Platnost poukázky je 1 rok (po domluvě i déle).

    Online hra obsahuje unikátní šifry, užiju si ji tedy, i pokud si ji objednám zároveň s novým trailem. Navíc budu mít napsané jméno na seznamu sponzorů hry.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 25.73
    (CZK 650)
  • sold 15
    Chci si zahrát

    dárková poukázka na nový trail + jméno na seznamu podporovatelů

    Dostanu dárkovou poukázku na hru pro sebe a svůj tým (celkem 2-5 lidí) nebo jako dárek pro někoho dalšího a to se slevou 20%. V ceně je přístup do herního webového systému včetně postupných nápověd, herní brožura, kterou dostaneme na startu, a možnost srovnání výsledku s ostatními týmy na webu. Platnost poukázky je 1 rok. Navíc budu mít napsané jméno na seznamu sponzorů hry.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 37.60
    (CZK 950)
  • sold 0
    Chci si zahrát a věřím si, že budeme nejlepší

    dárková poukázka na nový trail + další trail v hodnotě 1 200 Kč zdarma v případě dobrého umístění + jméno na seznamu podporovatelů

    Dostanu dárkovou poukázku na hru pro sebe a svůj tým (celkem 2-5 lidí). V případě, že se náš tým udrží do 30. června 2017 na 1. - 5. místě dle výsledkové listiny na webu hry, získáme dle vlastního výběru zdarma poukázku na hru Bitva o Brno (brněnský trail) nebo Staré pověsti české (pražský trail) v hodnotě 1 200 Kč. Hodnotí se nejvyšší počet bodů a nejkratší čas dokončení hry. Navíc budu mít napsané jméno na seznamu sponzorů hry.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 43.54
    (CZK 1,100)
  • sold 2
    Chci si zahrát a dostat originální tričko na památku

    dárková poukázka na nový trail + originální tričko + jméno na seznamu podporovatelů

    Dostanu dárkovou poukázku na hru pro sebe a svůj tým (celkem 2-5 lidí) a k tomu tričko pro sebe s originálním logem (1 ks). Tričko bude v limetkové nebo černé barvě, střihu a velikosti, jaké si vyberu z nabídky. Navíc budu mít napsané jméno na seznamu sponzorů hry.

    (Do poznámky nezapomeň napsat barvu trička - černá / limetková, střih - dámský / pánský a velikost - S / M / L / XL. Trika si můžeš prohlédnout ve fotogalerii výše.)

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 45.52
    (CZK 1,150)
  • sold 3
    Chci si zahrát, ale jednou mi to nestačí

    dárková poukázka na nový trail + poukázka na další trail dle vlastního výběru v hodnotě 1 200 Kč + jméno na seznamu podporovatelů

    Dostanu dárkovou poukázku na hru pro sebe a svůj tým (celkem 2-5 lidí) a k tomu si vyberu poukázku na trail Bitva o Brno (brněnský trail) nebo Staré pověsti české (pražský trail) v hodnotě 1 200 Kč. Navíc budu mít napsané jméno na seznamu sponzorů hry.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 75.20
    (CZK 1,900)
  • remaining 1 from 2
    Chci kurz na míru

    kurz pro firmu nebo kamarády + logo nebo jméno na seznamu podporovatelů

    Dostanu 2-4 hodinový program (ve formě týmového indoorového závodu) plný nápaditých šifer ušitý přímo na míru mé firmě nebo partě kamarádů (do 40 osob). Hra se bude konat ve Vámi určeném čase v roce 2017 na dohodnutém místě v Brně nebo Praze. Já nebo firma se staneme patronem trailu, logo firmy bude uvedené na webové stránce trailu a také přímo ve hře na seznamu sponzorů hry, kde si ho bude moci přečíst každý hráč i náhodný kolemjdoucí.

    Reward delivery: not specified

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • Sold out!!
    Chci si zahrát a podpořím vás jako první

    nejvýhodnější dárková poukázka na nový trail + jméno na seznamu podporovatelů

    Dostanu dárkovou poukázku na hru pro sebe a svůj tým (celkem 2-5 lidí) nebo jako dárek pro někoho dalšího. Budu jedním z prvních 15 podporovatelů a poukázku tak získám se slevou 50%. V ceně je přístup do herního webového systému včetně postupných nápověd, herní brožura, kterou dostaneme na startu, a možnost srovnání výsledku s ostatními týmy na webu. Platnost poukázky je 1 rok. Navíc budu mít napsané jméno na seznamu sponzorů hry.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 23.75
    (CZK 600)