Buddy scrub - aj pokožka si zaslúži malý čokoládový zázrak

Chcete mať nádhernú hebkú a žiarivú pokožku? Už to nemusí byť iba sen, práve prichádza na scénu úžasný prírodný čokoládový píling BUDDY SCRUB dáme mu šancu?

Author: Martina H.

  • Čokoládový Buddy scrub!

  • Čokoládový píling na tvoje telo.

  • Odlož ma na suché miesto!

  • Stačí vmasírovať do vlhkej pokožky...

  • Nechať pôsobiť 5 min...

  • Stačí opláchnuť teplou vodou...

  • Vhodný na všetky partie tela...

  • Stačia cca 2 plné hrste scrubu na celé telo...

EUR 34
pledged of EUR 5,000

0%

0% completed

6 contributors pledged

Community

Považská Bystrica, Trenčínský kraj, Slovensko

All or nothing. Project finished on Dec 11, 2016 at 15:34.

Show all rewards

Ako sa to začalo

Celý život som mala problémy s pokožkou, zhoršenie prišlo po pôrode...a takto som to nemohla nechať!

Čo je náš cieľ?

Cieľom je podporiť ostatných ľudí s problematickou pokožkou! Výnimočný produkt na tvár aj telo!

Detaily

Moje meno je Martina a konečne by som si chcela splniť svoj dlho vysnívaný sen produkciu vlastnej kozmetickej značky - (Organický čokoládový BUDDY scrub - píling)

Prečo som sa rozhodla pre zmenu?

Počas tehotenstva sa mi pokožka výrazne zhoršila určite to každá z Vás pozná a vtedy som si povedala dosť! Začala som hľadať na internete návod, ako si vyrobiť domáci píling z prírodných ingrediencií sama, ktoré budú naozaj prospešné mojej pokožke, ale hlavne, výsledky budú konečne viditeľné.

Stále mi niečo v pílingu chýbalo, začala som viac kombinovať prírodné zložky a sledovať ich správanie sa na pokožke. Po niekoľkých mesiacoch miešania rôznych ingrediencií som prišla na ten správny pomer! A je to tu! 

Ďaľším krokom bolo vymyslieť pekné a praktické balenie, vode odolné s ventilom, aby sa v ňom neudržovala vlhkosť. Myslím, že ako etiketa, tak aj balenie, sú minimálne tak perfektné, ako samotný obsah!

Buddy píling sa pre mňa stal neoddeliteľnou súčasťou rannej hygieny...ten pocit nádherne voňavej čokoládo-kokosovej pokožky sa jednoducho nedá opísať. A preto...

Chcem ísť ďalej, chcem sa zdokonaliť a vyrábať ďaľšie nádherné voňavé pílingy, ktoré budú pomáhať! Chcem si zriadiť svoje malé útulné laboratórium so všetkým potrebným. Ručná práca je vždy výnimočná a k majiteľovi sa vždy dostane jedinečný kúsok vyrobený s láskou.

Famózna kombinácia bio zložiek Buddy scrub obsahuje - BIO RAW kakao, BIO RAW kokosový olej lisovaný za studena, hnedý cukor, bio kokosový cukor, škrupiny z vlašských orechov, mandľový olej, čistý vitamín E.. 

Buddy scrub - odbúra odumreté kožné bunky, čistí, detoxikuje a zanechá detsky jemnú pokožku už hneď po prvom použití. Celulitída sa výrazne redukuje už po dvoch týždňoch používania. Je to neuveriteľné, ako kombinácia správnych prírodných ingrediencií dokáže ovplyvniť vzhľad pokožky! 

Dajte zelenú prírodným ingredienciám a vyskúšajte silu a zázrak prírody! 

... a ešte niečo navyše

Famózna kombinácia ingrediencií prichádza v chutnom vode odolnom praktickom balení s ventilom. Papierové vrecko má uzatvárateľný ZIP pásik, ktorý ochráni pred vlhkosťou.

Kto sme?

Som mladé dievča, ktoré si chce splniť sen a pomôcť tisíckam žien i mužom zbaviť sa nedokonalostí! Vaše telo si zaslúži to najlepšie!

Prečo to robíme?

Nakoľko zafinancovanie projektu je veľmi náročné, prosím Vás touto cestou o pomoc! ,,Veľké veci dokáže ten, čo sa nebojí!,,

Ako použijem peniažky a prečo stanovená suma 5000€?

Tu je zoznam vecí, ktoré potrebujem zafinancovať k realizácii svojho produktu:

- Založenie živnosti pre podnikanie (handmade kozmetika) , určenie vhodného priestoru a prenájom, povolenie predávať

- Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, vybavenie potrebného povolenia, testovanie produktu, certifikáty, normy podľa EU, hygienické povolenia a pod.

- Nákup ingrediencií vysokej kvality, obalový materiál, reklamná potlač, etikety, nálepky aj v cudzom jazyku, 

- Nákup laboratórneho zariadenia potrebného k výrobe handmade produktu ( podľa noriem EU), schválené hygienou

- Propagácia produktu pomocou reklamných predmetov, vizitky, brožúrky, letáky, online reklama vo svete, sociálne siete a pod.

- Založenie profesionálneho internetového online obchodu, v dvoch jazykoch s možnosťou predávať aj do zahraničia, 

- Vytvorenie marketingového plánu, náklady spojené s vedením účtovníctva druhou osobou

Tento zoznam (mojich povinností) určite nie je kompletný, nakoľko sa vždy pri realizácii projektu vyskýtnú aj ďaľšie finančné výdavky, preto dúfam, že suma 5000€ postačí na rozbeh projektu vo veľkom.

A na záver chcem dodať, že je úžasné, ako ľudia dokážu pomôcť iným , pri plnení ich vlastných snov. Obrovské ĎAKUJEM patrí každému jednému  z Vás!!!

News

Sep 29, 2016 1,2,3 štart! Veľmi sa teším, že môj projekt bol schválený, dotiahneme ho spolu do úspešného konca?

Ďakujem už vopred prvým priaznivcom, ktorý rozbehnutú tento náročný finančný maratón :) Budem sa veľmi tešiť a som pripravená ho dotiahnuť do úspešného konca a nesklamať Vašu dôveru! BUDDY SCRUB sa už veľmi teší na svojich novým majiteľov a verím že vyčaruje úsmev na každej tvári! Dajte šancu…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Nezištný dar - poďakovanie

    Chcete urobiť dobrý skutok a podporiť ma bez nároku na odmenu? Budem veľmi rada, keď ma podporíte. Ak budete súhlasiť, Vaše meno bude v zozname sponzorov tohto projektu na sociálnych sieťach.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 4
  • remaining 15 from 15
    Mini cestovné balenie čokoládový Buddy scrub

    Vyrobím pre Vás mini cestovné balenie 3x 50g môjho úžasného čokoládového Buddy scrubu. V praktickom balení, takže si ho môžte so sebou vziať kdekoľvek. Cena zahŕňa poštovné aj balné. Každé balenie je jedinečné, vyrábané s láskou a precíznosťou...

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 10
  • remaining 8 from 10
    1x Buddy scrub - čokoládový píling 200g balenie

    Vyrobím pre Vás jedinečný Buddy scrub-čokoládový píling 200g balenie, ďakovnú kartičku a darčekové balenie. Budete mať možnosť vyskúšať tento úžasný produkt. Cena zahŕňa poštovné aj balné. Každé balenie je jedinečné, vyrábané s láskou a precíznosťou...

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15
  • remaining 15 from 15
    Duo balenie Buddy scrub - čokoládový píling

    Vyrobím pre Vás 2x Buddy scrub - čokoládový píling, spolu 400g darčekové balenie, ďakovný list. Skvelý produkt na telo i tvár. Cena zahŕňa poštovné aj balné. Každé balenie je jedinečné, vyrábané s láskou a precíznosťou...

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 28
  • remaining 15 from 15
    Špeciálna edícia čokoládového Buddy scrubu!

    Špeciálna edícia balenia 200g s venovaním podľa Vašich požiadaviek, venujte tento skvelý produkt ako darček niekomu, koho chcete obdariť niečim jedinečným! Cena zahŕňa poštovné aj balné. K balíčku pribalím aj sladké prekvapenie v podobe bio organickej čokolády.Každé balenie je jedinečné, vyrábané s láskou a precíznosťou...

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 50
  • remaining 15 from 15
    Limitovaná edícia Buddy scrubu 2x 200g balenie

    Vyrobím pre Vás 2x 200g skvelého čokoládového scrubu, s venovaním podľa vlastného výberu, darčekové balenie, ďakovná kartička, k balíčku pribalím malé prekvapenia v podobe sladkých dobrôt. Výborný nápad ako darček k sviatku alebo len tak pre potešenie. Cena zahŕňa poštovné aj balné. Každé balenie je jedinečné, vyrábané s láskou a precíznosťou...

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 100
  • remaining 8 from 8
    Čokoládový Buddy scrub s ďakovnou plaketou

    Vašou odmenou bude 200g Buddy scrub v darčekovom balení, ďakovný list a ako špeciálne prekvapenie dám vyrobiť krásnu plaketu s poďakovaním a malým sladkým prekvapením. Cena zahŕňa poštovné aj balné. Každé balenie je jedinečné, vyrábané s láskou a precíznosťou...

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 150