Staňte se součástí unikátní světelné performance!

Jsme kolektiv světelných umělců, kterým se podařilo propojit krásu, světlo, umění a tanec. Naše světelné performance jsou odrazem našich snů. Přicházíme s novým, světelně-smaragdovým projektem, který chceme realizovat - staňte se jeho součásti i Vy!

Author: Z-Show

  • Světelná show "Light dreams"

  • Světelná performance "Butterflies of Paradise"

  • Světelná performance "Butterflies of Paradise"

  • Cesta vzniků prvních světelných kostýmů a rekvizit

  • Světelná performance "Butterflies of Paradise"

  • Inspirace a návrh našich Smaragdových pávů

  • Světelná show "Light dreams"

  • Světelná performance "Butterflies of Paradise"

  • Náhled do zákulísí

  • Světelná show "Evolution"

  • Některé tváře z týmu Z-Show :)

  • Světelná performance "Butterflies of Paradise"

  • A tohoto "pavouka" možná i poznáte ;)

  • Naše krásné umělkyně a modelky v "zimním" :)

  • Převlekli jsme se do Winter Wonderland

  • Děkujeme za pozornost :)

EUR 103
pledged of EUR 3,760

2%

2% completed

2 contributors pledged

Art, Dance

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika

All or nothing. Project finished on Dec 5, 2016 at 11:20.

Show all rewards

Kdo jsme?

Jsme kolektiv světelných umělců. Jsme kreativci, nadšení do světla, krásy, umění a moderních technologií. Chceme vám ukázat náš životní sen - světelné umění, které je tak fascinující. Chceme Vas požádat o pomoc, abychom toto umění mohli rozvíjet dál. Každému z Vás také proto chceme věnovat světelný dárek nebo Vás přímo vtáhnout do děje. Ale nejdříve Vám představíme náš příběh.

Co je našim cílem?

Našim cílem je světelná performance, která zastíní a překročí všechny předchozí. Po dvou letech neustálého rozvoje my víme, že na to máme. Víme dokonce, jak bude náš světelný Smaragdový Fénix vypadat (čtěte dál - o to Vás nepřipravíme). Víme také, že bez Vás to nezvládneme - a proto jsme tady.

Jak to celé začalo?

Je to jednoduché. Chtěli jsme spojit umění, světlo a tanec, které nás fascinují, abychom vytvořili něco nového a výjimečného. Měli jsme představu světelných tanečnic-gymnastek, které budou mít šaty "upletené" z barev a světla. Ve světě jsme nic podobného nenalezli - o to složitější a zajímavější byla naše cesta. Získali jsme technickou a uměleckou podporu a příběh začal. Naše první kostýmy můžete vidět na foto níž - byly prvním krokem našeho světelného umění. Jak vidíte, celé to začíná pouhou kresbou na čtvrtce. To zajímavější začíná až poté...

Vznik každého projektu zabere celkem 3-6 měsíců

Celý proces začíná jako kresba na papíře. Tato část je velmi důležitá a někdy zabere nejvíce času: původní návrh se mění a upravuje podle toho, zda je “slučitelný s realitou” či nikoliv. Základem prvních kostýmů a rekvizit byla harmonie barev a materiálů. Nyní standardem jsou složité světelné mapy, které přesně stanovují systém umístění čipů a diod. Konečný návrh musí schválit režie, technici a choreograf týmu - v tu chvílí ho začínáme realizovat. K ušitému základu se vyrobí světelný skelet, kostýmy dále musíme světelně obarvit. Hotové prototypy nakonec otestuji naše tanečnice. Jsou-li spokojeny, kostýmy sladíme s choreografii v tanečním sále. A poté show rozsvítíme před divákem!

Čeho jsme již dosáhli?

Ačkoliv je náš projekt stále relativně mladý (v prosinci slavíme 2 roky), přesto již máme za sebou první úspěchy. Patří mezi ně nadšení diváků, prestižní cena na event-veletrhu, účast v TV projektu Česko Slovensko Má Talent... ale zatím je to jen začátek! :)

Za největší náš úspěch ale považujeme naši poslední světelnou performanci “Butterflies of Paradise”. Křídla našich motýlů zdobí více jak 3000 světel! Realizace tohoto projektu znamenala 8 měsíců náročné práce celého týmu Z-Show.

Náš cíl: nová performance

My přicházíme s novým projektem! Inspirovali nás nádherní pávi, odlesk smaragdů a příběhy o mytických Fénixech. Tento nápad chceme realizovat - má být tím nejkrásnějším, co jsme kdy stvořili. Máme návrhy, materiály, chytré hlavy a chceme tomu věnovat maximum snahy. Chybí nám pouze finance a podpora, které nám tento maximum umožní - a proto se obracíme na Vás! Chceme vám ukázat náš životní sen, chceme, abyste si také užili naše vystoupení a abyste se zapojili do našeho příběhu. Staňte se spolutvůrcem, mecenášem, světelným umělcem a zúčastněte se unikátního světelného projektu. Zažijte s námi tento jedinečný moment rozsvícení smaragdových světelných křídel, které kdysi byly pouze návrhem na bílé čtvrtce. Pojďte do toho s námi!

Podpořte nás!

Vývoj tohoto projektu je skutečně překvapivý. Během dvou let jsme se posunuli od první rozsvícené diody až k nádherným světelným motýlům. A my umíme ještě lépe! Náš tým je neustále ve vývoji, zapojujeme nové lidí, hledáme nové technologie, možnosti a inspirace. Naše performance jsou čím dál krásnější a vizuálně silnější.

Bohužel spolu s našimi projekty rostou i investice. Pochopili jsme, že zvládnout další krok bez podpory bude pro nás velmi obtížné. Drtivá většina financí, které vkládáme do projektu, je okamžitě spotřebována na obnovu a údržbu starších kostýmu a rekvizit. Zbylé částky, které investujeme do rozvoje, nemohou již pokrýt veškeré náklady na realizaci nových projektů, které jsou čím dál složitější. Náš smaragdový sen má být jednoznačně tím nejkrásnějším a nejzářivějším projektem ze všech - bez vaše pomoci ovšem zůstane ležet v šuplíku. Prosím, nenechte ho tam!

Světelné odměny, premiéra show a Vaše nápady

Vaše podpory si vážime a proto jsme se rozhodli pro tvorbu limitované edice světelných dárků, které zařadíme mezi odměny. Budou opravdu jedinečné! Jejich popisy a také fotky budeme pravidelně přidávat - sledujte naše aktuality a také pravidelně kontrolujte odměny - chystáme pro Vás některá překvapení! ;)
Momentálně jednáme i o možnosti zajistit i speciální premiéru nové show nebo dokonce večer světelných show pro veřejnost - kde budete moci mimo jiné shlédnout naše show se sklénkou šampaňského nebo se s námi pobavit u šálku kávy. Uvítáme i zpětnou vazbu nebo zajímavé nápady - kontaktujte nás na info@z-show.cz a do předmětu uveďte "hithit" - jsme parta nikdy nespících nadšenců a vždycky Vám odpovíme :)

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Dobrý skutek

    Líbí se Vám naše tvorba a chcete nás podpořit? Děkujeme! Vaše podpory si velmi vážíme. Souhlasíte-li, Vaše jméno zveřejníme na naších stránkách v seznamu sponsorů Z-Show. Jste mecenáš, zasloužíte si to!

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 5.94
    (CZK 150)
  • sold 0
    Pošleme Vám jednoho z našich motýlů…

    Pošleme Vám onou krásnou bytost, aby jste si na nás někdy zavzpomínali. Proto Vám věnujeme krásný pohled se světelným motýlem - s osobním poděkováním a srdečným přáním od celého týmu Z-Show. Pohledy patří do limitované edice.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 0
    Přívěšek na klíče s motivem světelné performance + BONUS

    Přilákejte si na klíče našeho motýle. Na svých křídlech Vám přinese štěstí a inspiraci, otevře Vám brány do celého světa a bude Vás provázet všude, kam si ho vezmete.

    BONUS: krásný pohled se světelným motýlem, osobním poděkováním a přáním od Z-Show

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.83
    (CZK 400)
  • sold 0
    Zážitkový Workshop Z-show: náhled do zákulísí, trénink a vystoupení

    POZOR! Nabízíme unikátní šanci zažít světelnou show na vlastní kůži ! Naše gymnastické hvězdy připravili pro Vás opravdu nabitý Workshop-program (program-pozvánka viz: ​  http://bit.ly/2dJL2KG)

    Na závěr jako VIP diváci si užijete vystoupení se Světelnou show, kterou pro Vás odtančí naše přední umělkyně! Zúčastnit se bude moci opravdu každý - neváhejte a pojďte do toho!

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 23.35
    (CZK 590)
  • sold 0
    Foto-kalendář Z-Show - galerie světelného umění na Váš pracovní stůl (2017)

    Vaše osobní celoroční galerie světla a krásy. Chceme Vám ukázat, jak inspirující mohou být roční období -  prozradíme Vám, jak vypadá zimní pohádka nebo harmonie podzimu očima našich umělců. Kalendář pomáhá plánovat den, promění Vaše pracovní místo a dodá energii a každodenní inspiraci.
    PS: foto-ukázku sledujte v aktualitach!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.18
    (CZK 990)
  • sold 1
    Exkluzivní světelné doplňky, ručně vyráběné.

    Věříme v sílu krásy, obdivujeme ji a chceme se nenápadně inspirovat i tou Vaši. Proto posíláme dárek - světelné umění, zachycené v hvězdných květech a věnované pouze Vám.

    Tyto krásné světelné věnce a různé dojplňky vytvoříme s láskou v našem ateliéru.  Zazáří Vám mezi pramínky vlasů nebo rozkvete nádhernou růži na rameni - jako originální doplněk k šatům. Každý kus je originál, ruční výroba.

    PS: foto-ukázku sledujte v aktualitach!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 43.54
    (CZK 1,100)
  • sold 1
    Jedinečný foto rámeček, zdobený světelnými květy

    Váš vlastní kus světelného umění, který bude chránit ty nekrásnější okamžiky Vašeho života. Rozsvítí útulný koutek Vašeho domova nebo se stane opravdu exkluzivním a velmi symbolickým dárkem pro Vaše nejbližší. Nechte světelné růže vykvést přímo před Vašima očima!

    Každý kus originál, vytvořený ručně v našem ateliéru.

    PS: foto-ukázku sledujte v popisu show nebo aktualitach!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)
  • sold 0
    Balíček, plný světelných dárků:

    Foto rámeček, zdobený světelnými květy: jedinečný doplněk, který Vám připomene a oživí ty nejkrásnější momenty Vašeho života.  

    Kalendář na stůl s galerií světelných stvoření, s nimiž se necháte inspirovat okolní přírodou a nezapomenete na to nejdůležitější.

    Přívěšek na klíče se světelným motýlem, který Vám pomůže vždy najít cestu domů.

    Originální pohled z limitované edice: pro vášnivé sběratelé nebo pro milý pozdrav Vašim nejbližším.

    PS: foto-ukázky sledujte v aktualitach!

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 118.35
    (CZK 2,990)
  • sold 0
    Světelná show pro Váš večer - program “Solo”

    Vystoupení jedné z našich překrásných tanečnic speciálně pro Vás. Krásný světelný tanec zpestří a rozzáří opravdu každou událost!  

    PS: Prosím, nezapomeňte na včasnou rezervaci termínu - nejpozději 2 týdny před dnem konání akce.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 237.09
    (CZK 5,990)
  • sold 0
    Vystoupení - světelná show z kolekce “Basic”

    Na výběr některá ze světelných gymnastických show z kolekce "Basic" (viz  http://bit.ly/2eqUe7x). Světelné vystoupení v podání tři z těch nejlepších tanečnic Z-Show naplní Váš večer energii světla, tance a elegance. 

    PS: Prosím, nezapomeňte na včasnou rezervaci termínu - nejpozději 3 týdny před dnem konání akce (již rezervované termíny maji přednost).

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 395.41
    (CZK 9,990)
  • sold 0
    Vystoupení - ​Art-performance “Butterflies of Paradise”

    Dechberoucí světelná performance, pravý a zatím nejzářivější diamant naše kolekce, stvořený ze světla, krásy a tance. Více než 3 000 barevných světel na křídlech našich motýlů zazáří pouze pro Vás a Vaše hosty --  pro opravdu nezapomenutelný večer!! Děkujeme a moc se těšíme na setkání.
    Video:  http://bit.ly/2eguk6P


    PS: Prosím, nezapomeňte na včasnou rezervaci termínu - nejpozději 4 týdny před dnem konání akce (již rezervované termíny maji přednost).

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 712.05
    (CZK 17,990)
  • sold 0
    Světelné show pro Váš večer - program “Večer světelné elegance”

    Zahrnuje celkem tři různá světelná vystoupení na Vaši akci v průběhu celého večera. Před Vámi zazáří pravé hvězdy světelného umění, které Vás uchvátí a přenesou do světa fantazie a nadpozemské krásy. Vybírat si můžete z široké palety programů řady “Basic" (viz  http://bit.ly/2eqUe7x). . Váš večer proměníme v cestu do skutečné pohádky, na kterou jen tak nezapomenete - budeme zářit.

    PS: Prosím, nezapomeňte na včasnou rezervaci termínu nejpozději 3 týdny před dnem konání akce (již rezervované termíny maji přednost)

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 870.37
    (CZK 21,990)