Únikovky tak trochu jinak

Baví vás akční zábava s přáteli? Únikové hry, netradiční dobrodružství, pohyb, výzvy? Pak přicházíme s projektem přesně pro vás. A přizvali jsme i známé umělce. Podpořte nás a pomozte nám vytvořit venkovní únikovou hru, která vás bude bavit!

Author: Hunter Games

  • Celou hrou vás provede naše mobilní aplikace.

  • Aplikace funguje na iOS a Android a je zdarma.

EUR 2,185
pledged of EUR 5,937

36%

36% completed

21 contributors pledged

Games

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Jul 22, 2019 at 13:30.

Show all rewards

Únikovky tak trochu jinak

Už to bude rok, co jsme to rozjeli, zrealizovali jsme více jak 30 veřejných projektů, napsali 20 her. Možná jste nás zaregistrovali i vy, jsme Hunter Games, společnost, se kterou si můžete zahrát vzrušující hry ve stylu únikovek kdykoliv – venku, v noci, v týmech, ve své vlastní režii, s připravenými scénáři. Potřebujete jen naši mobilní aplikaci a vybrat si hru podle přání. Nemusíte čekat na volné termíny, nemusíte nic domlouvat.

Naše hry nejsou žádnou banalitou pro děti. Jsou plné výzev a hlavně originální zábavy i pro dospělé. Dávají příležitost strávit nezapomenutelné chvíle s přáteli, poznávat okolí, hýbat se, zapojit mozkové buňky, dozvědět se o sobě a ostatních něco víc. Můžete s nimi také uspořádat netradiční teambuilding nebo i vytvořit originální reklamu na váš produkt (více zjistíte na našich stránkách).

Že je to vážně skvělá zábava zjistíte třeba na našem Instagramu.

Základna našich fanoušků se rychle rozrůstá a my jsme se rozhodli vyslyšet jejich prosby. A proto připravujeme velký projekt, na kterém se podílí i uznávaní tvůrci velkých jmen.

Naše vize je ohromná a proto bychom vás rádi požádali o pomoc. 

Takže o co jde?

Chceme vytvořit příběh, který nemá obdoby. Který vás vtáhne, strhne, nadchne. Opravdu chceme, abyste na konci vydechli a řekli: “no panejo”. Aby to bylo jako hrát hlavní postavu v neskutečně dobré knize.

Oslovili jsme skvělého spisovatele Miloše Urbana. S nápadem souhlasil a pustil se do díla. Jeho příběh nás zavede do staré Prahy na přelomu 19. a 20. století, do doby kdy drogy byly ještě léky, Čechy spadaly pod Rakousko Uhersko a centrem pražské galérky byla Jedová chýše.

Příběh bude dokreslen ilustracemi Kurta van der Basche, story boardistou, který spolupracoval na filmech Star Wars, Assassins creed, Jupiter Ascending a Cloud Atlas.

O cover fotku jsme požádali úspěšného českého fotografa Martina Stranku, který tento rok vyhrál první místo v nejprestižnější světové fotografické soutěži Sony World Photography Awards.

Tohle by mělo stát za to, souhlasíte?

Proč potřebujeme vás?

Vývoj už je v plném proudu. Ale je to náročné a my tenhle projekt nechceme odbít. Nechceme, aby byly úkoly v duchu "spočítej okna na vedlejším domě". Musí to mít všechno šťávu a pořádné kreativní grády, musí vás to opravdu bavit a ideálně i něco nového přiučit.

Naše úkoly budou spíš vypadat nějak takhle: “Před tebou číhá nebezpečí. Pátrej v temnotě okolo a pokud budeš mít dost štěstí, najdeš návod na výrobu ručního granátu. Budeš potřebovat Kinder vejce, sodu, vodu... a pak už se jen pomodlit.”

Ale tohle záleží na vás. Čím lepší finanční zázemí budeme mít, tím zajímavější a atraktivnější úkoly pro vás budeme schopni připravit. Ať už v podobě videí, ilustrací, vstupů do areálů, rekvizit atd.

A pár slov o nás...

Když už vás žádáme o pomoc, představíme se vám i trochu formálněji.

Společnost Hunter Games byla založena v roce 2016 Lubošem Němečkem a Štěpánem Gregorem, kteří hledali nové nevšední možnosti týmové zábavy. Společně se rozhodli pro organizaci tradičních táborových bojových her s využitím předem naplánovaných tras a skrytých úkolů na papírcích. Hry si velmi rychle našly své příznivce a zájem o jejich organizaci vzrostl. To bylo hlavním impulzem pro vytvoření platformy s podporou mobilní aplikace a možnosti hraní v chytrém telefonu.

Luboš Němeček a Štěpán Gregor. Foto: Martin Stranka

Luboš Němeček a Štěpán Gregor. Foto: Martin Stranka

Součástí platformy Hunter Games je webový editor pro psaní her, mobilní aplikace pro chytré telefony a tablety s operačním systémem iOS a Android a HG Store pro nákup a prodej her. Platforma umožňuje tvorbu, prodej a nákup her založených na principu geocachingu a to jak v České republice, tak i v zahraničí.

Hry spojují atributy mobilního hraní, nočních bojových her, šifrovacích her a únikových her hraných v reálném prostředí. Hlavním cílem her je poznávání míst zábavnou, edukativní a soutěžní formou za využití moderní technologie. Geolokační hry Hunter Games také staví na technice gamifikace a umožňují nový způsob propagace služeb a produktů. Tématické hry je možné využít nejen v marketingu, ale také ve školství, politice a v regionálním rozvoji.

Více si můžete dozvědět na Wikipedii, oficiálních stránkách Hunter Games, na našem blogu nebo v reportáži Metro TV:

Napsali o nás

Proč nám na tom záleží?

Žijeme ve velmi uspěchané době. Nemáme moc času ani na přátele a známé, ani na hodnotnou zábavu. Až příliš času trávíme doma s elektronikou a naše zdraví i vztahy za to platí velkou daň.

Právě proto chceme vytvářet příležitosti pro jinou zábavu, vytáhnout vás ven s přáteli, rozesmát vás, rozhýbat, spojit. Budeme moc rádi, když nás podpoříte a pomůžete nám tvořit kvalitní hry a hlavně nám dáte vědět, že to vše má smysl.

Tak pojďte do toho s námi, čeká nás pořádné společné dobrodružství!

Děkujeme a všem budoucím výpravám hodně zdaru přejí vaše Hunter Games.

News

Jun 26, 2019 Znáte Čecha, který uchvátil svou fotografií celý svět?

Drazí příznivci dobré zábavy, opět se vám hlásíme s dalším ze série článků o vyjímečných umělcích, které se nám podařilo získat ke spolupráci na právě připravované hře. Tentokrát vám představíme Martina Stranku, světově proslulého fotografa, který je letošním výhercem nejuznávanější fotografické…

More

Jun 21, 2019 O nás a naší HitHit kampani vyšel článek na CzechCrunch!

Milí herní spolubojovníci, zdravíme vás a chceme vám moc poděkovat za obrovskou a srdečnou podporu, které se nám od vás v těchto dnech ze všech stran dostává. Děkujeme a moc si toho vážíme. K dnešnímu dni máme vybráno již  30% z celkové částky! Dnes také o nás a naší HitHit kampani vyšel článek na…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Fanoušek s dobrým srdcem

    Náš projekt se vám líbí? Chcete mít možnost bavit se kdykoliv s přáteli venku u našich netradičních her? Budeme moc rádi, když nás podpoříte.

    S nejnižším příspěvkem sice získáte jen dobrý pocit, ale my na oplátku uděláme maximum pro vývoj těch nejzábavnějších příběhů.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 3
    Noční bojovka na Vyšehradě

    Vyrazte s námi na Vyšehrad a zažijte nejistotu, děs a propukající šílenství.

    Za tento příspěvěk si můžete zahrát naši venkovní únikovou hru Kletba Vyšehradu ve variantě pro jeden tým.

    Pokud máte pro strach uděláno, dejte si to v noci!

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 31.66
    (CZK 800)
  • sold 12
    Nová hra

    To kvůli ní tu jsme. Jistě ji chcete víc než cokoliv jiného. Za tenhle příspěvek vám bude říkat pane. Občas i jinak. A bude vám dávat podivné úkoly.

    (Srozumitelněji řečeno získáte naši připravovanou hru, o které se tu celou dobu bavíme. Verze pro jeden tým. Hra se bude odehrávat v Praze.)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 47.50
    (CZK 1,200)
  • sold 3
    1+1 navíc

    Za tenhle krásný příspěvek získáte nejen naši novou hru, ale aby vám čekání nepřišlo tak dlouhé, můžete si zatím vybrat a užít i jednu z našich již hotových her. Opět verze pro jeden tým.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • sold 1
    Souboj titánů

    Že máte spoustu přátel? Pak zkuste naši novou hru v provedení pro tři týmy.

    Jde o výborný teambuilding nebo relax s větší partou. Počet zapojených lidí je zcela úměrný prožité zábavě.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 118.74
    (CZK 3,000)
  • sold 0
    Tři týdny neomezené zábavy

    Za královský příspěvek si zasloužíte královskou odměnu. Kolik dobrodružství zvládnete za tři týdny? 5? 10? 15? Víc? Jen se předveďte!

    Dáme vám poukaz na tři týdny volného hraní. Tři týdny můžete hrát jakékoliv hry z naší nabídky (klidně všechny!). Hry jsou vždy pro jeden tým.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 158.32
    (CZK 4,000)
  • sold 1
    Souboj armády titánů

    Je vás opravdu, ale opravdu hodně? Zahrajte si naši novou hru v pěti a více týmech a uvidíte tu zábavnou melu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 1 from 1
    Hrdina projektu a postava ve hře

    S tímhle příspěvkem vás budeme uctívat. Veřejně. Vytvoříme a pojmenujeme podle vás postavu ve hře a získáte i čestné místo v popisu hry.

    Pro pořádek rovnou dodejme, že hlavní postavu po vás pojmenovat nemůžeme, pan spisovatel bude s hlavním hrdinou jménem Arco navazovat na své romány. Ale vaše postava bude stát za to, to slavnostně slibujeme!

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 316.64
    (CZK 8,000)
  • remaining 3 from 3
    Interaktivní úkol dle vašeho přání

    Je vám jasné, že největší srandu všichni zažijeme, když budou ve hře interaktivní úkoly? 

    Máte pravdu! Staňte se naším tajným donátorem, který podporuje tuto myšlenku a my ji dle vašeho přání zrealizujeme. Nebojte se a popusťte uzdu své fantazii!

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • remaining 10 from 10
    Filmová hvězda a podpora videí

    Videa ve hře, to by fakt stálo za to… únikovka hra, jaká nemá obdoby!

    Staňte se naším donátorem a my tuhle vizi uskutečníme. Díky vašemu příspěvku natočíme do hry videa, ve kterých budete hrát hlavní roli a za každým z nich bude s velkou slávou i vaše jméno.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)
  • remaining 1 from 1
    ​Producent

    Chcete vědět, že na tom máte tak lví podíl, že na vás budeme už navždy myslet s hlubokou úctou a se slzou dojetí v oku?

    Staňte se naším producentem, naším hrdinou a buďte s námi u zrodu báječných, revolučních dobrodružství…

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1,583.22
    (CZK 40,000)
  • Sold out!!
    Epický trailer

    Že by stálo za to natočit ke hře fantastický trailer? Naše řeč! Pojďme do toho, titulky budou patřit hlavně vám.

    O tom, že točení trailerů nás ohromně baví, se můžete přesvědčit na našem YouTube kanálu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 791.61
    (CZK 20,000)