Pole Dance - podpora na cestu do finále mezinárodní soutěže

Možnost reprezentovat ČR na prestižní mezinárodní soutěži v Pole Dance

  • Rainbowmarchenko

  • elbow grip

  • iguana arch

  • youtube inspirace :-)

  • instagramová inspirace :-)

EUR 4
pledged of EUR 1,988

0%

0% completed

1 contributor pledged

Sport, Dance

All or nothing. Project finished on Dec 18, 2015 at 10:28.

Show all rewards

Začalo to

V roce 2009 v tanečním studiu, které jsem navštěvovala otevřeli první kurzy pole dance. Hned jsem se na ně zapsala a zaujalo mě to natolik, že od roku 2011 ve stejném studiu pole dance vyučuji. V začátcích byl pole dance velmi umělecký, ale poslední dobou v ČR přechází do sportovní formy. Ovšem, jsou místa a země jako Austrálie, kde od základů neutekli, jen je okořenily novými triky a přechody. 

Co je můj cíl?

Cíl? Splnit si cen a ukázat, že malá země uprostřed Evropy stojí za zapamatování! Jako jediná z ČR mám možnost tančit mezi špičkou v pole dance. Na poslední chvíli jsem se rozhodla přihlásit, o to víc jsem byla překvapená, když jsem do finále postoupila, Soutěž se koná už na začátku zimy a Austrálii. Kvůli blízkému termínu sháním prostředky na cestu a pro ty, co mě podpoří nabízím i odměny jako individuální lekce a vystoupení.

Detaily

Soutěže nebývaly mojí prioritou, ale mám za sebou několik úspěchů, mezi poslední patří 1.místo na mistrovství Evrop 2015 v párech a 3.místo na ME 2015 v profesionálech aerial hoop. Na začátku října jsem poslal přihlášku a povedlo se mi postoupit do finále mezi top20 celosvětové prestižní soutěže v pole dance konající se v Austrálii- Felix Cane Pole Championship. Soutěž pořádá významná pole dance osobnost Felix Cane, která inspirovala mnoho současných tanečnic a pro některé je i důvode proč začaly. Felix vytvořila dva prvky, které se staly ikonami a její taneční styl je neokoukatelný. Je to pro mě jedinečná příležitost, nejen se setkat s elitou v pole dance a sdílet s nimi stage, a hlavně reprezentovat ČR! 

O mě

Jsem tanečnice na plný úvazek! Víc než na sebe se ohledně soutěží soutředím na svoje svěřence, kterým sevelmi daří jak na českých tak i mezinárodních soutěžích. V roce 2013 v pole battle 3.místo kat. amatéři, 2014 MČR v pole sport 3. a 2. místo v kat. junioři, 2014 ME v pole sport 3. místo v kat. muži a junioři, 2014 mistrovství světa v pole sport 1.místo v kat muži a 2. místo v kat. mixed doubles, 2015 MČR v pole sport 1. a 2. místo kat. muži, 2015 ME v pole sport 2. místo kat. muži, 2015 ME v aerial acrobatic dvě 3. a dvě 2. místa v kat amatérů. Radost a vděk z úspěchů mých svěřenců, kteří nejsou sportovci z povolání je ta radost a naplnění.

Proč jsem tady

Mezi lekcemi jsem kurzistkám řekla o svém postupu a jedna z nich mi poradila Hithit, že bych zde mohla najít podporu v tom, co dělám. Možnost odjet do Austrálie, soutěžit a potrénovat se špičkou mi pak pomůže nabyté zkušenosti předat dál!

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Foto s podpisem

    Profesionální fotografie s podpisem doručená na Váš email v digitální podobě.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.98
    (CZK 100)
  • sold 0
    Vstup na skupinovou lekci

    Budu se na Vás těšit v Pražském studiu, kde pravidelně vyučuji. Dohodneme si návštěvu lekce, která bude nejvhodnější

    Reward delivery: not specified

    EUR 11.93
    (CZK 300)
  • sold 0
    Online lekce

    Vyzkoušejte si se mnou cvičení v pohodlí domova. Vybrat si může z několika videí, kde vysvětlím a ukážu základy cviků na posílení, balanc a stretching.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 19.88
    (CZK 500)
  • sold 0
    Individuální lekce

    Ráda se podělím o své know how na tyči, kruhu, stretchingu nebo se cvičením s vlastní vahou! Je potřeba mě kontaktovat ohledně termínu a specifikaci lekce.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 39.75
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Profesionální vystoupení Praha

    Za velkou podporu velká odměna! Profesionální vystoupení pole dance (nebo aerial hoop), které tématicky přizpůsobím Vašemu přání. Dohodu termínu a detailů se kontaktujeme :-)
    Tato odměna lze uplatnit pouze v Praze a blízkém okolí.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 198.77
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Profesionální vystoupení

    Za velkou podporu velká odměna! Profesionální vystoupení pole dance (nebo aerial hoop), které tématicky přizpůsobím Vašemu přání. Pro dohodu termínu a detailů se kontaktujeme :-)
    Odměna zle uplatnit na území ČR.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 238.52
    (CZK 6,000)