Pomozte nám na MS

Pomozte skvělé partě 10 děvčat uskutečnit sen, zúčastnit se Mistrovství světa ve sportovním aerobiku, který se koná v prosinci 2015 na Martinique.

  • Doba pana Blériota

  • Radost z pohybu nás neopouští :D

  • Rádi bychom letěly, ale letadlem

  • Pan Blériot by na Martnique nedoletěl, my doufáme

EUR 103
pledged of EUR 1,988

5%

5% completed

6 contributors pledged

Dance

Plzeň, Plzeňský kraj, Česká republika

All or nothing. Project finished on Nov 19, 2015 at 18:25.

Show all rewards

Jak to začalo

V AE klubu LADY Plzeň, který byl založen v roce 1989. Od doby svého založení se věnuje rozvoji mladých sportovců zejména v oblasti aerobiku. Trenéři a cvičitelé klubu se snaží v dětech probudit vztah ke sportu. Jejich cílem je motivovat děti k pravidelnému pohybu, zdravějším stravovacím návykům a zdravému životnímu stylu. Klub je sdružení, kde vedle vrcholového sportu najdete i hodiny rekreační, které se věnují všeobecnému rozvoji dětí.

Je tomu již několik pátků, bylo jim tak čtyři až šest let, kdy přivedli rodiče do hodiny baby aerobiku partu děvčátek, kterou aerobik učaroval.

Děvčata od té doby malinko povyrostla. Poctivě trénují a úspěšně reprezentují svůj klub již nekolik let. Tato správná parta dívek pochopila, že aktivní trávení volného času je dřina, ale i zábava a stala se neodmyslitelnou součástí jejich života.

Co je náš cíl?

Každý, kdo se něčemu pořádně věnuje, má cíle. Tím naším je odcestovat na Mistrovství světa ve sportovním aerobiku a rozdat si to se světovou špičkou. Každý sportovec touží dosáhnout svého vrcholu. Rádi bychom opět zažili atmosféru velkých závodů, potkávat sportovce celého světa, být pyšný na to, že jsme součást reprezentačního týmu naší krásné země. A pak vyskočit na stupně vítězů, slyšt skandující diváky, cítit na krku medaili a slyšet naši státní hymnu. Z tohoto důvodu bychom rádi odcestovali na velmi vzdálené MS na Martinique, které je pro nás velkou motivací a pro které dřeme jako koně.

Detaily

Před několika lety by děvčata nepomyslela, že by se mohla nominovat na Mistrovství Evropy a Mistrovství světa ve sportovním aerobiku a fitness týmech. Dnes je krůček od naplnění této pohádky,zúčastnit se MS a stát se součástí reprezentačního týmu. Bylo by jim ctí reprezentovat Českou republiku.

Slibují, že pokud jim pomůžete tento sportovní sen uskutečnit, budou se snažit svým přístupem v tréninku a následně svým závodním výkonem získat pro náš stát cenné kovy. Již se můžou pyšnit medailí z ME 2015.

Jaká byla cesta za sportovním snem?

Po získání první medaile z Mistrovství České republiky v roce 2011 se nám zdálo, že nemůže přijít větší sportovní radost či sportovní sen. Avšak v roce 2015 jsou poprvé skupinové choreografie zařazeny do programu ME a MS. Nominovat se na zmíněné šampionáty pro nás začala být velká sportovní motivace.

Největší cíle leží vysoko a dojít k nim se podaří jen několika vyvoleným. Všemi třemi nominačními závody jsme prošli úspěšně a nominovali jsme se jak na ME tak i na MS.

3. místo na MIstrovství Evropy v květnu 2015 v Nizozemí a nominace na Mistrovství světa, zdá se být uskutečněným snem. Bohužel, sen reprezentovat ČR na světovém šampionátě se rozplývá s náročnou finanční lokalitou. MS se koná v prosinci 2015 na Karibských ostrovech na Martinique.

Kdo jsme?

Parta deseti studenek od 12 do 18 let, kterou spojuje jedna neobyčejná vášeň. Milujeme aerobik celým svým srdcem! Svůj život si již bez něj nedovedeme představit

.

Soutěžíme v kategorii skupinových choreografií Aerobic group performance a Aerobic teams show. Přestože spolu trávíme mnoho času, trénujeme 4x týdně, jezdíme na soustředění a víkendové campy, jsme kamarádky. V naší partě vládne týmovost, můžeme se o sebe opřít nejen na závodní ploše, ale i v osobním životě. Jsme cílevědomé, houževnaté a všechny máme sporťáckého, sportovního ducha.

Na co využijeme získané peníze?

Částka, kterou se snažíme vybrat, v žádném případě nepokryje celkové náklady, které jsou vypočítány na 55 000,- pro jednu závodnici. Děvčata dávají do své přípravy vše. Přes prázdniny k náročným tréninkovým jednotkám vydělávají na brigádách, aby finančně ulehčila svým rodičům.

Bohužel, Český svaz aerobiku FISAF.CZ závodníkům reprezentace na šampiováty nepřispívá a proto si závodnice hradí vše z vlastních zdrojů. Pro některé rodiny již účast na ME v Nizozemí znamenalo veké finanční zatížení.

Z vybraných prostředků bychom si částečně uhradili ubytování na šampionátě.

Děkujeme všem za podporu.

Doufáme, že odměny, které jsme si pro Vás připravili Vám udělají radost a zahřejí na duši či na těle.

Pokud se nám podaří projekt realizovat, je nám ctí, že můžeme reprezentovat naši vlast. Budeme bojovat se ctí do roztrhání těla za všechny naše fandy našeho krásného sportu, což sportovní aerobik beze sporu je!

News

Oct 18, 2015 Tentokrát v Ostravě

Další úspěšný závod, tentokrat v Ostravě. Pomozte nam byt úspěšné i na MS. 

More

Oct 12, 2015 Trénujeme a závodíme

Mistrovství se mílovými kroky blíží. Pomozte, přispěje nebo sdílejte. My trénujeme a doufáme, že budeme moci reprezentovat Českou Republiku. 

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Naše společná fotografie

    Naši společnou fotografii s podpisy zašleme na Váš e-mail.

    Reward delivery: not specified

    EUR 3.98
    (CZK 100)
  • sold 3
    Společná fotografie a vstupenka na závod

    Společnou fotografii s podpisy zašleme e-mailem + vstupenka na jakýkoliv závod sportovního aerobiku v ČR.

    Reward delivery: not specified

    EUR 7.95
    (CZK 200)
  • sold 1
    Plakát s podpisem, vstupenka na závod

    Plakát s podpisem všech členek týmu AGP + vstupenka na jakékoliv závody v ČR.

    Reward delivery: not specified

    EUR 19.88
    (CZK 500)
  • sold 1
    Pohled a suvenýr z MS Martinique

    Pošleme Vám pohled z místa konání MS a přivezeme suvenýr.

    Reward delivery: not specified

    EUR 19.88
    (CZK 500)
  • sold 1
    Tričko a pamětní album z MS Martinique

    Tričko z Mistrovství světa s podpisem členek týmu AGP a pamětní album s fotografiemi z místa konání.

    Reward delivery: not specified

    EUR 39.75
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Pamětní kniha a DVD z místa konání MS

    Pamětní kniha s fotografiemi a DVD z místa konání MS včetně závodní sestavy.

    Reward delivery: not specified

    EUR 59.63
    (CZK 1,500)
  • sold 0
    Tričko a volný vstup

    Tričko nebo jiný dárkový předmět s fotografií týmu jako poděkování. 5x volný vstup na jakékoliv hodiny pro veřejnost vedené trenéry klubu.

    Reward delivery: not specified

    EUR 119.26
    (CZK 3,000)
  • sold 0
    Logo na web stránkách a oblečení

    Umístíme logo či jméno dárce na webových stránkách našeho klubu, diplomy při pořádání soutěží a na vycházkové reprezentační oblečení.

    Reward delivery: not specified

    EUR 198.77
    (CZK 5,000)
  • sold 0
    Roční volný vstup na komerční hodiny klubu

    Volný vstup na komerční hodiny klubu v roce 2016.

    Reward delivery: not specified

    EUR 397.54
    (CZK 10,000)