Plaveme Vltavu pro Radka

V plánu mám uplavat 180km naší nejdelší řeky Vltavy, a to z Českých Budějovic do Prahy. Každý den mě celkem 10 dní čeká 18km a výtěžek z akce půjde na pomoc Radkovi, který po ochrnutí zůstal na invalidním vozíku.

Author: Lucie Leišová

EUR 2,024
pledged of EUR 1,979

102%

102% completed

42 contributors pledged

Sport

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika

All or nothing. Project finished on Aug 23, 2015 at 14:45.

Show all rewards

Jak to začalo

Jmenuji se Lucie Leišová, je mi 20 let a jsem dálková plavkyně. Plavání se věnuji už 14 let, tomu dálkovému zhruba 3 roky. Loni v létě se mi povedlo jako 4. Češce přeplavat Gibraltarský průliv. 

http://www.rozhlas.cz/zpravy/ostatnidiscipliny/_zprava/osmnactileta-intelektualka-lucie-leisova-preplavala-gibraltar-strachu-z-ryb-navzdory--1374003

Bylo to to nejlepší, co se mi v životě mohlo stát. Spoustu rozhovorů, poznávání zajímavých lidí, spoustu příležitostí k novým věcem. Například setkání s britským princem nebo možnost vystoupit v Show Jana Krause. 

Jenže svůj sen bych nikdy neuskutečnila bez nějaké té kapky štěstí, kterou bych teď ráda vrátila někomu, kdo takové štěstí neměl.

Proto jsem vymyslela projekt Vltava 2015 a spojila své jméno s nadací Konto Bariéry, abychom společně pomohli Radkovi, který před pár lety ochrnul a potřebuje finance na zdravotní pomůcky. Projekt vypadá následovně: Po 18 dní poplavu každý den 18km po Vltavě. Začnu 23.7. v Českých Budějovicích a skončím 1.8. v Praze. Na jednotlivých úsecích bych ráda vybírala finance, které by šly právě na Radka a jeho zdravotní pomůcky a také z desetiny vybírané částky (5 000 Kč) na zrealizování mojí plavby. 

Ačkoliv s týmem již pár týdnů intenzivně pracujeme na shánění sponzorů akce, jak je asi každému jasné, získávání finančních prostředků je v dnešní době velmi těžké. 

Já bych však ráda svým projektem ukázala, že i v Čechách jsou lidé, kteří jsou ochotni pomoct všem těm, kteří neměli takové štěstí a přišli o to nejdůležitější, co člověk má - zdraví. 

Proto budu za sebe i Radka vděčná za každou pomoc. 

Co je náš cíl?

Naším cílem je vybrat částku 50 tisíc korun a připojit ji k penězům, které získáme od sponzorů. Cílová částka celkově je pro nás 150 tisíc Kč. 

Kdo jsem?

Zde pár odkazů na články o mně a můj web, kde najdete také kontakt na mě. 

http://www.lidovky.cz/loni-gibraltar-nyni-vltava-plavbou-z-budejovic-do-prahy-podpori-mlada-plavkyne-vozickare-gvj-/lide.aspx?c=A150622_131721_lide_rof

http://www.lidovky.cz/pochopila-jsem-proc-si-britove-vazi-kralovske-rodiny-rika-ceska-pokoritelka-gibraltaru-gtb-/lide.aspx?c=A141202_191236_lide_rof

https://www.youtube.com/watch?v=R8Dea5ueEzE

www.lucieleisova.cz

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 11

    Můžete plavat kus Vltavy se mnou! Za příspěvek 200 Kč si můžete vybrat úsek a plavat kus mé trasy se mnou. Můžeme si cestou popovídat a udělat po i nějaké fotky. Pozvání přijala i řada zajímavých osobností a je na co se těšit! :)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 17

    Hodina plavání ode mě! Ráda Vás naučím skákat šipku či cokoliv budete chtít. Přijedu za Vámi a strávíme spolu hodinu, kdy se Vám pokusím předat nějaké své plavecké zkušenosti. Mám poněkud neortodoxní metody, takže to bude velká sranda! A samozřejmě se můžete účastnit i mé trasy na Vltavě jako u odměny za 200 Kč.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 6

    Uvedu Vás mezi své partnery na mých stránkách. Také myslíte, že je báječné pomáhat druhým? Tak ať to o Vás každý ví! Ráda Vás na http://lucieleisova.cz/rubriky/sponzori-a-partneri. A to je přece super, ne? Plus jedna odměna jako u nižších částek.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 2

    Beseda se mnou! Po Gibraltaru jsem dělala sérii besed, proč v tom tedy nepokračovat i po Vltavě? Za dva tisíce ráda udělám jednu pro Vás!

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • sold 6

    Má kniha! O všech svým výkonech se chystám vydat knihu. Chcete v ní mít věnování? Není nic snažšího! Stačí k tomu pouhý pětitisícový příspěvek na správnou věc! Ráda Vám knihu i osobně předám! :)

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)