Podpořte nás na cestě na MS 2015 v aerobiku!

Mistrovství světa se v letošním roce uskuteční na Karibských ostrovech, jmenovitě na Martiniku. Pomozte nám, čerstvým Mistryním Evropy 2015, zúčastnit se vrcholu této sezóny a získat další titul.

EUR 24
pledged of EUR 3,958

0%

0% completed

4 contributors pledged

Sport, Dance

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika

All or nothing. Project finished on Jul 31, 2015 at 21:17.

Show all rewards

Jak to začalo

Začalo to v listopadu roku 2014. Jsme členky ATCH a dlouhodobé kamarádky, ale nikdy jsme neměly možnost stát se jedním týmem. Dohromady nás svedla až tato sezona. Přátelství vydrželo a ještě zesílilo týmovým poutem. 

Co je náš cíl?

Touto cestou bychom rády oslovily všechny příznivce sportu a poprosily o pomoc uskutečnit náš sen. Rády bychom bojovaly o nejvyšší příčky s celosvětovými špičkami aerobiku a zopakovaly si pocit štěstí ze stupínku, který jsme zažily na ME 2015. 

Detaily

Soutěží FISAF, neboli Českého svazu aerobiku a fitness, se zúčastňuje každoročně okolo 60 klubů. Jedním z nich je Aerobic Team Chuchle, ze kterého pocházíme. Jsme pětičlenný tým a soutěžíme v kategorii Aerobic fitness petite 17 a více let. V tomto složení závodíme prvním rokem a již jsme zvládly získat titul Mistryň Evropy 2015 a zároveň obhájit zlatou medaili na všech 3 nominačních závodech, díky kterým jsme se nominovaly na MS 2015. Mistrovství světa se letos uskuteční na Martiniku. Bohužel organizace Fisaf závodníkům reprezentace závody nehradí a proto si je musíme hradit z vlastních zdrojů. 

... a ještě něco navíc

Trénujeme 4x týdně pod vedením trenérky Mgr. Veroniky Buriš. Náš tréninkový plán se ovšem skládá i z občasných ranních a víkendových tréninků, včetně dvou týdenních soustředění v Harrachově během roku. Sportovní aerobic je estetický sport, ale za našimi výkony, které provádíme s úsměvem, stojí tvrdá dřiny, slzy, pot a občasná zranění. 

Kdo jsme?

Jsme pětičlenný tým, který se skládá ze studentek gymnazií a středních škol. Jsme skromné, ale zároveň velmi cílevědomé. Jsme velmi dobré kamarádky a to se odráží na našich výsledcích. Víme, že se můžeme jedna o druhou opřít a to je v týmu pro nás důležité, protože cesta za úspěchem občas přináší nemalé překážky. Velmi si rozumíme a trénujeme spolu rády. A když spolu můžeme jít na plochu? Milujeme to! Zlaté medaile, které jsme zatím společně získaly jsou ''jen'' třešničkou na dortu. :-) 

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 2

    Společná fotka z MS do emailu s poděkováním.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 2

    Fotka doručená poštou s podpisy členek týmu.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 0

    Pohled z MS s poděkováním + něco na památku z krásného ostrova Martinik. (písek, mušle, fotky krásného Martiniku do emailu, něco na památku z tamějších obchodů)

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 0

    Tričko s naší fotkou (možno vybrat) + přívěsek na klíče s logem našeho týmu + vlog ve formě videa z našeho tréninku, nebo z našich závodů. (Jak to vlastně celé probíhá na závodech? :) )

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • sold 0

    Plakát s naší fotkou + vstupenka na kterékoliv z našich podzimních závodů (Praha, Mladá Boleslav - MČR, Plzeň)

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 118.74
    (CZK 3,000)
  • sold 0

    Vstupenka na kterékoliv z našich podzimních závodů (Praha, Mladá Boleslav - MČR, Plzeň) + jedna vstupenka na kteroukoliv lekci v Aerobic Teamu Chuchle (zumba, TRX, kruhový trénink, step aerobic a další)

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • sold 0

    Vystoupení našeho týmu na vámi požadované události + otevřená hodina v ATCH pro všechny naše přispěvatele. (Přijďte si s námi zacvičit a podívat se na náš trénink)

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 395.80
    (CZK 10,000)