Podpoř vydání PSÍHO ŽIVOTA 2 pomáhajícího Jezevčíkům v nouzi

Mnohými milovníky knih a psů očekávané pokračování knižního bestselleru Psí život je tady! Podpořte vydání jeho druhého dílu, který stejně jako díl první bude finančně pomáhat téměř stovce nemocných pejsků z úžasné organizace Jezevčíci v nouzi.

  • S Peťkou a Jirkou Petrošovými z Jezevčíků v nouzi

  • JVN i Psí život představeni ve Snídani s Novou

  • S Arim - hlavním hrdinou a vypravěčem Psího života

  • V Jeseníkách - dějišti obou dílů Psího života

  • Evženek z loga JVN - jeden ze zachráněných pejsků

  • "Pyžamas gang" - malá část z 95 pejsků z JVN

EUR 7,467
pledged of EUR 4,971

150%

150% completed

16 days until the end

341 contributors pledged

Art, Literature

Olomouc, Olomoucký kraj, Česko

Pledge

All or nothing. This project will only be funded if it reaches at least its goal by May 18, 2024 by 16:40 CET.

Show all rewards

Psal se rok 2022…

… když jsem jednoho únorového rána naprosto spontánně zapnul notebook, otevřel Word a za patnáct dnů napsal svou osmou knihu s příběhem o čtyřech psích kamarádech z olomouckého sídliště, jež dostala název Psí život. Tehdy mě ani ve snu nenapadlo, co vše se díky tomu stane. Na její vydání jsem získal finance právě zde – na Hithitu. Díky zakoupeným odměnám se vybralo 101 tisíc korun, což předčilo všechna má očekávání. Kniha vyšla 15. června a v knihkupectvích se s přiřazeným štítkem Bestseller okamžitě stala jednou z nejprodávanějších letních knižních novinek. Dostalo se mi krásné možnosti představit ji v médiích, Českém rozhlase i ve Snídani s Novou. Psí život má za sebou již čtyři dotisky! ♥ 

Kniha pomáhá pejskům z organizace Jezevčíci v nouzi

Prodejnosti a zájmu o knihu výrazně pomohlo spojení s organizací Jezevčíci v nouzi úžasných manželů Petrošových, kteří sami dva pečují o (momentálně) neuvěřitelných 95 ochrnutých, chronicky nemocných, týraných a starých pejsků, přijímaných z různých rodin, útulků, osad či množíren.

V červenci 2022 započala výzva: „Kup na Jardově e-shopu knihu Psí život a podpoř tak Jezevčíky v nouzi padesáti korunami“. Za toto období jsem pejskům zaslal již téměř čtvrt milionu a poznal mnoho skvělých, dobrosrdečných lidí tvořících komunitu okolo této organizace, kteří mi navíc začali držet palce na mé autorské cestě.

Psí život (1. i 2. díl) tak má díky této výzvě nejen přidanou hodnotu, ale především obrovský potenciál, a jsem moc rád za každého, kdo se stal a stane její nedílnou součástí, stejně jako za každého, kdo se stane součástí tohoto projektu, neboť Jezevčíci v nouzi budou podpořeni i zakoupením jakékoliv ze zdejších odměn.

S JVN bude spojen i samotný křest knihy, který proběhne 15. června na Radíkově na jimi pořádané krásné a hojně navštěvované akci 10. Psí den s úsměvem.

„Chceme pokračování!“

… dostávalo se mi po ten rok a půl od vydání Psího života čím dál častějších proseb od jeho čtenářů, a byť jsem dlouho odolával, nakonec jsem svolil a knihu s názvem Psí život 2: Jesnění napsal letošního února za osm dnů. Pevně věřím, že se v rámci tohoto projektu vybere dostatek peněz na jeho vydání a že dosáhne minimálně stejného úspěchu jako jeho o dva roky starší bratříček.

O čem vlastně PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ vypráví?

Příběh 2. dílu začíná přesně tam, kde díl 1. skončil. Oproti Olomouci se tentokráte kompletně odehrává v mém nejmilovanějším místě na světě: v Jeseníkách. Hlavním hrdinou a vypravěčem je opět švýcarský ovčák Ari, jehož kamarády – jorkšíra Terryho, anglického buldoka Jacka a boxera Rockyho – nahrazuje moudrý bernský salašnický pes Berny, jenž svá štěněcí léta prožil v psím útulku a i s tímto životním obdobím a příběhy psů, které v tomto prostředí poznal, seznamuje nejen čtenáře, ale i samotného Ariho.

Autorkou nádherné obálky i obrázků uvnitř Psího života je opět má dvorní ilustrátorka Karolína Wellartová. Podtitul knihy nese název Jesnění, který mi byl se svolením „zapůjčen“ spolkem Sudetikus z Jeseníku v čele s magistrou Martinou Seidlerovou, jež se společně se svým týmem stará o rozvoj kulturního a společenského dění v okolí města. Právě název Jesnění totiž nese i jimi pořádaný vyhlášený jesenický multižánrový festival. A proč JESNĚNÍ (co se mé knihy týče)? Protože zahrnuje dva výrazné body, které jsou knižního příběhu součástí: JESeníky a SNĚNÍ. Kousíček příběhu odkryje níže uvedená ukázka právě z jednoho Ariho snění, ale já už neprozradím ani ň! :-)

Ukázka:

„Ari, co to máme na čumáku?“

„Sluneční brýle, Berny.“

„Já přes ně ale skoro nic nevidím.“

„Já taky ne. Ale vypadáme v nich prďácky, co?“

Berny se ožene packou okolo své hlavy a shodí brýle na betonovou zem.

„Kde to jsme?“ ptám se.

„Sundej si ty brýle a uvidíš.“

Nato mé brýle dopadají vedle těch Bernyho. Chvíli zaostřuji do jasného světla a zjišťuji, že se nacházíme ve větším kotci s boudou a vedle ní položenou dekou. Okolím se rozléhá štěkot, vytí a kňučení mně neznámých psů.

„Tohle je můj druhý bývalý domov, Ari.“

„A kde to jsme?“ ptám se opět.

„V psím útulku. Vidíš támhle toho pána s paní, co procházejí dveřmi? Právě si mě odnášejí domů. V kotci, ve kterém teď sedíme, jsem čekal, jestli si pro mě někdy někdo přijde.“

„Ale… jak ses sem dostal? Na takové místo?“

„Vzpomínáš na minulý sen, Ari? Ptal ses, jestli mě jde můj pán tím opaskem zbít. Co ti mám říci? Šel mě zbít. Bil mě téměř každý den.“

„Ale… proč?“ Cítím, jak se mé tělo začíná třást pod novou dávkou nervozity a smutku.

„Proč… To je slovo, které jsem pokládal sobě samému nejčastěji. Proč si mě coby dárek pro syna vyhlédl právě on? Proč ho poté nechával tahat mě za uši a za ocas, jako bych byl nějakou neživou věcí? Proč mě krmil hlavně zbytky z oběda a kostmi, ze kterých jsem míval pouze velké bolesti břicha? Proč mě nikdy nepohladil, ale naopak na mě pořád křičel a kopal do mě, když jsem kolem něj prošel? Proč se mnou ani nechodil na procházky a za trest mě často zavíral ve venkovním špinavém kotci? Proč, když mi dal jméno, na které si už ani nyní nevzpomínám, mi nakonec říkal pouze Žebráku? Kolik dalších Proč? bych mohl před tebou zmínit? Proč, Ari? Znáš odpověď? Snažil jsem se ji ve své mysli najít u stromu uprostřed lesa, ke kterému mě jedné noci pán přivázal a odešel. Dokázal by mi odpovědět na mé pouhé Proč? on? Proč mi to vše udělal? Netuším. Ani nikdo z nás, kteří jsme skončili na tomto místě, tu odpověď neznali. Nezná ji totiž žádný týraný, opuštěný a nechtěný pes na tomto světě.“

Zakoupená odměna = dvě velké mouchy zabité jednou ranou! 

Předkoupená kniha? (A nevlastníš-li 1. díl, doporučuji zakoupit v rámci jedné z odměn oba, ať znáš kompletní příběh!) Celodenní túra s Jardou (pro jednotlivce či limitka pro skupinu) po jesenických místech, v nichž se příběh Psího života odehrává? Nebo některý z nádherných obrázků Karolíny Wellartové (zobrazených dole pod poděkováním) včetně jejího podpisu, zaslaný v rámečku? Nebo přímo (vedlejší či hlavní) sponzor knihy? Stačí si vybrat! KAŽDÁ ze zakoupených odměn navíc podpoří nejen vydání Psího života, ale určitou částkou i samotné pejsky z Jezevčíků v nouzi.

Kdo jsem?

Od roku 2018 jsem dvorním textařem známé zlínské kapely Premier (otextovaná dvě alba – Hlasolamy a Svět jedniček a nul), dále autorem dvou básnických sbírek (Střípky melancholie a Krásy na mé vadě), humoresek (Jak jsme slavili Velikonoce a další humoresky) novely z hudebního prostředí (Hrobař), autobiografické „beatnické“ Sráčské trilogie (sbírky Příběhy sráče a O(byčejný) ŽIVOT a román ... s duší beadníka), navazující na spisovatele jako Jack Kerouac, John Fante či Charles Bukowski, a již zmíněného knižního bestselleru (Psí život).

Městskou knihovnou v Praze jsem byl v roce 2015 zařazen na seznam pozoruhodně píšících autorů, „jejichž psaní stojí za to, aby nebylo přehlédnuto“, v roce 2019 mě chorvatský literární časopis Artikulacije zařadil v jednom z tematických čísel mezi osm českých spisovatelů, narozených po roce 1980, kteří svou tvorbou významně reprezentují současnou českou literární scénu. Ocitl jsem se tak ve společnosti oceňovaných jmen jako Jan NěmecMarek Šindelka či Petra Soukupová.

Co se týče 1. dílu Psího života, moc mě těší ohlasy jeho čtenářů a uživatelů (nejen) na Databázi knih, viz např:

* Vynikající počtení! Autor je skvělý vypravěč. Autenticky popisuje mnoho psolidských starostí. Vytříbeným jazykem, citlivě, s jemným humorem, přemýšlivě a hlavně čtivě.

* Kdyby byla možnost dát této knize hodnocení deset hvězdiček tak je dostane. Úžasný příběh ovčáka Ariho a jeho pána. Knížka, u které se fakt pobavíte. Moje první setkání s panem Irovským a určitě si jeho další knížky mám v plánu přečíst.

* Lehká a zábavná četba o psích kamarádech s výborně vypointovanými vtípky na adresu lidí a společenských neduhů. Líbí se mi lehkost, s jakou autor vnáší do humorné knížky těžší témata a hlubší emoce.

* Parádní jednohubka skýtající spoustu emocí a zábavy. Párkrát jsem se i přistihl, že se směji nahlas, což se mi jen tak nestává...

* Taková nenápadná knížečka na pár hodin bez jakékoliv reklamy, a tak příjemné překvapení. Na pobavení i k zamyšlení je tento příběh, vyprávěný pohledem ovčáka Ariho. O životě psím i tom člověčím, o poutu, porozumění (i nepochopení) mezi páníčky a jejich psími kamarády. Pro pejskaře povinné a pro ostatní na dobrou náladu.

Děkuji!

Pokud jsi dorazil/a až do tohoto bodu, chci Ti mockrát poděkovat nejen za čas, který jsi věnoval/a přečtení celého textu, ale především za případnou pomoc a podporu v podobě zakoupení jakékoliv odměny, sdílení odkazu, doporučování, držení palců a všeho dalšího (možného), co by mohlo přispět k dosažení cíle v podobě získání požadované částky, a tedy i červnovému vydání knihy.

Zároveň tím děkuji i za pejsky z organizace Jezevčíci v nouzi, kteří jsou se Psím životem pevně spjati a míra jeho úspěchu a prodejnosti jde ruku v ruce s výší financí zaslaných na náročnou každodenní péči o každého z nich.

Přeji krásné jaro a vše dobré a omlouvám se, že zde i v nabízených odměnách neformálně Tykám.

S úctou

Jarda

Obrázky v knize coby Odměny

Ari a Berny ve snění

Ari na veterině

Obálka Psí život 2

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 31
    Posílám podpůrný příspěvek...

    ... a držím palce!

    (Budeš-li chtít přispět i nějakou vyšší částkou než 99 korunami, zlobit se určitě nebudu! :-) Což platí i pro jakoukoliv jinou z uvedených odměn. Mockrát děkuji!)

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 3.94
    (CZK 99)
  • sold 35
    Kniha PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ s VĚNOVÁNÍM (Osobní předání)

    Odměna obsahuje:
    • mnou připsané poděkování za podporu Jezevčíků v nouzi
    • autogram
    • 50 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi
    Do doplňkové poznámky, prosím, připiš jméno člověka, jemuž mám do výtisku napsat věnování. Děkuji!

    Osobní předání (Olomouc a okolí, popř. i jinde po domluvě.)

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 11.10
    (CZK 279)
  • sold 20
    Kniha PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ s PODPISEM, VĚNOVÁNÍM, PODĚKOVÁNÍM a OBRÁZKEM (Osobní předání)

    Odměna obsahuje:
    • mnou připsané osobní věnování
    • poděkování za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu, bez níž by kniha nevyšla
    • autogram
    • amatérský obrázek ála Bob Ross se stromečky a usmívajícím se sluníčkem, čímž se tento výtisk stane limitovanou edicí spojenou pouze s tímto projektem. ;)
    • 50 Kč na podporu Jezevčíků v nouzi
    Do doplňkové poznámky, prosím, připiš jméno člověka, jemuž mám do výtisku napsat věnování. Děkuji!

    Osobní předání (Olomouc a okolí,popř. i jinde po domluvě.)

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 13.88
    (CZK 349)
  • sold 142
    Kniha PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ s VĚNOVÁNÍM + poštovné

    Odměna obsahuje:
    • mnou připsané poděkování za podporu Jezevčíků v nouzi
    • autogram
    • 50 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi
    • poštovné
    Do doplňkové poznámky, prosím, připiš jméno člověka, jemuž mám do výtisku napsat věnování. Děkuji!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 14.28
    (CZK 359)
  • sold 76
    Kniha PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ s PODPISEM, VĚNOVÁNÍM, PODĚKOVÁNÍM a OBRÁZKEM + poštovné

    Odměna obsahuje:
    • mnou připsané osobní věnování
    • poděkování za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu, bez níž by kniha nevyšla.
    • autogram
    • amatérský obrázek ála Bob Ross se stromečky a usmívajícím se sluníčkem, čímž se tento výtisk stane limitovanou edicí spojenou pouze s tímto projektem. ;)
    • 50 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi
    • poštovné
    Do doplňkové poznámky, prosím, připiš jméno člověka, jemuž mám do výtisku napsat věnování. Děkuji!

    Osobní předání (Olomouc a okolí,popř. i jinde po domluvě.)

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 17.06
    (CZK 429)
  • sold 3
    OBA DÍLY knihy PSÍ ŽIVOT v LIMITOVANÉ EDICI! (Osobní předání)

    Nevlastníš 1. díl? Pak je pro Tebe tato odměna jako dělaná! Už proto, že 2. díl pokračuje právě tam, kde příběh jeho staršího bratříčka končí. ;)

    Odměna obsahuje:
    • Psí život 1 s mnou připsaným poděkováním za podporu JVN
    • autogram
    • Psí život 2: Jesnění s mnou připsaným osobním věnováním
    • poděkování za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu
    • autogram
    • amatérský obrázek ála Bob Ross se stromečky a usmívajícím se sluníčkem, čímž se tento výtisk stane limitovanou edicí spojenou pouze s tímto projektem. ;-)
    • 100 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi
    Do doplňkové poznámky, prosím, připiš jméno člověka, jemuž mám do výtisku napsat věnování. Děkuji!

    Osobní předání (Olomouc a okolí, popř. i jinde po domluvě.)

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 22.19
    (CZK 558)
  • sold 22
    OBA DÍLY knihy PSÍ ŽIVOT v LIMITOVANÉ EDICI! + poštovné

    Nevlastníš 1. díl? Pak je pro Tebe tato odměna jako dělaná! Už proto, že 2. díl pokračuje právě tam, kde příběh jeho staršího bratříčka končí. ;)

    Odměna obsahuje:
    • Psí život 1 s mnou připsaným poděkováním za podporu JVN
    • autogram
    • Psí život 2: Jesnění s mnou připsaným osobním věnováním
    • poděkování za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu
    • autogram
    • amatérský obrázek ála Bob Ross se stromečky a usmívajícím se sluníčkem, čímž se tento výtisk stane limitovanou edicí spojenou pouze s tímto projektem. ;-)
    • poštovné
    • 100 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi
    Do doplňkové poznámky, prosím, připiš jméno člověka, jemuž mám do výtisku napsat věnování. Děkuji!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 25.37
    (CZK 638)
  • sold 12
    „Namíchej si“ dávku PSÍCH ŽIVOTŮ v celkové hodnotě 1299 Kč

    Hezky si opraš základy matematiky a pak si sám/sama zvol, které knihy se stanou součástí této odměny. :)

    4x podepsaný Psí život 2: Jesnění předán osobně nebo zaslán? Nebo:
    2x podepsaný Psí život 1 + 2x podepsaný Psí život 2: Jesnění? Nebo:
    3x Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, poděkováním a obrázkem + poštovné? Nebo ...?


    VEŠKTERÝ PŘEBYTEK z částky posílám Jezevčíkům v nouzi! Konkrétní obsah Tvé "zásilky" včetně jmen obdarovaných vepiš do doplňkové poznámky.)

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 51.66
    (CZK 1,299)
  • sold 2
    VYDEJ se s JARDOU na TÚRU DO JESENÍKŮ! A poznej osobně místa ze PSÍHO ŽIVOTA. Pro JEDNOTLIVCE

    … a jelikož je pro mě únik do Jeseníků posvátný (především proto, že po nich coby těžký samotář, introvert a asociál kráčívám vždycky sám), je tato odměna (aniž bych si chtěl tahat triko :)) tou nejvýjimečnější ze všech zde uvedených.

    Odměna obsahuje:
    • Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, obrázkem ála Bob Ross a poděkováním za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu
    • mou společnost při celodenní jesenické túře 
    • poznání míst z příběhu knihy, v nichž Jarda s Arim bydlí
    • zpáteční jízdenku (vlak) na trase Olomouc – Kouty nad Desnou
    • velkou sváču
    • pozvání na výborný zákusek.do Velkolosinské pralinkárny
    • 300 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi
    Pouze pro jednotlivce. Délka trasy dle Tvých možností J (16-22 km)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 91.43
    (CZK 2,299)
  • sold 0
    AUTORSKÉ ČTENÍ Jaroslava Irovského z knihy PSÍ ŽIVOT 1 v libovolném místě ČR

    Odměna obsahuje:
    • veřejné či soukromé 60minutové autorské čtení z knihy Psí život 1
    • následnou volnou besedu s autorem na libovolné téma
    • Psí život 2 s podpisem, osobním věnováním, obrázkem ála Bob Ross a poděkováním za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu
    • 300 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 91.43
    (CZK 2,299)
  • sold 1
    Staň se jedním ze SPONZORŮ knihy PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ

    Odměna obsahuje:
    • mé vřelé osobní poděkování + jméno/logo Tvé (firmy) na stránce vyčleněné pro sponzory knihy za koncem příběhu
    • zmínky v médiích i v příspěvku mé FB stránky
    • mé soukromé autorské čtení z knihy Psí život 1 + neformální pohodová beseda o čemkoliv ;)
    • 2x Psí život 1 s mnou připsaným poděkováním za podporu JVN
    • autogram
    • 2x Psí život 2: Jesnění s mým věnováním, poděkováním za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu, autogramem a obrázkem ála Bob Ross. ;)
    • poštovné
    • 1000 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 198.81
    (CZK 4,999)
  • remaining 4 from 5
    VYDEJ se s JARDOU na TÚRU DO JESENÍKŮ! A poznej osobně místa ze PSÍHO ŽIVOTA. Pro SKUPINY

    … a jelikož je pro mě únik do Jeseníků posvátný (především proto, že po nich coby těžký samotář, introvert a asociál kráčívám vždycky sám), je tato odměna (aniž bych si chtěl tahat triko :)) tou nejvýjimečnější ze všech zde uvedených.

    Odměna obsahuje:
    • Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, obrázkem ála Bob Ross a poděkováním za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu pro každého z účastníků
    • mou společnost při celodenní jesenické túře 
    • poznání míst z příběhu knihy, v nichž Jarda s Arim bydlí
    • zpáteční skupinovou jízdenku (vlak) na trase Olomouc – Kouty nad Desnou
    • velkou sváču
    • pozvání na výborný zákusek.do Velkolosinské pralinkárny
    • 1000 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi
    Pro skupinu o MAX. 4 LIDECH. Délka trasy dle vašich možností. ;) (16-22 km)

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 258.46
    (CZK 6,499)
  • remaining 1 from 1
    Staň se HLAVNÍM SPONZOREM knihy PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ, podporujícího nemocné pejsky

    Odměna obsahuje:
    • mé vřelé osobní poděkování + jméno/logo Tvé (firmy) na speciálně vyčleněné stránce v úvodu knihy
    • zmínky v rámci rozhovorů pro média či veřejných FB příspěvků
    • 4x Psí život 1 s mnou připsaným poděkováním za podporu JVN
    • autogram
      4x Psí život 2: Jesnění s mým věnováním, poděkováním za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu, autogramem a obrázkem ála Bob Ross. ;)
    • skupinová túra (max. 4 účastníci) po jesenických místech z Psího života či soukromé autorské čtení. (Výběr možnosti je na Tobě.)
    • poštovné
    • 3000 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi
    Coby hlavní sponzor však nemusíš zůstat pouze u podpory tohoto projektu, ale můžeš se zapojit i do charitativní činnosti v podobě spojení mé knihy Psí život 2: Jesnění + Jezevčíků v nouzi. Vždyť kdo by se nechtěl stát významným sponzorem nadějného olomouckého spisovatele a organizace pečující o nemocné pejsky? ;)

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 596.50
    (CZK 14,999)
  • Sold out!!
    „Ari a Bobík na dvoře“: ORIGINÁLNÍ černobílý OBRÁZEK z knihy PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ, formát 120x190 mm

    … mé nesmírně talentované dvorní ilustrátorky Karolíny Wellartové, jejíž kresby zdobí nejprestižnější světové časopisy o přírodě.

    Odměna obsahuje:
    • podepsaný originální obrázek z knihy zasazený do rámečku
    • Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, obrázkem ála Bob Ross a poděkováním za podporu projektu a JVN
    • poštovné
    • 300 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 75.52
    (CZK 1,899)
  • Sold out!!
    „Ari a Berny ve snění“: ORIGINÁLNÍ černobílý OBRÁZEK z knihy PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ, formát 120x190 mm

    … mé nesmírně talentované dvorní ilustrátorky Karolíny Wellartové, jejíž kresby zdobí nejprestižnější světové časopisy o přírodě.

    Odměna obsahuje:
    • podepsaný originální obrázek z knihy zasazený do rámečku
    • Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, obrázkem ála Bob Ross a poděkováním za podporu projektu a JVN
    • poštovné
    • 300 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 75.52
    (CZK 1,899)
  • Sold out!!
    „Na Městských skalách“: ORIGINÁLNÍ černobílý OBRÁZEK z knihy PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ, formát 120x190 mm

    … mé nesmírně talentované dvorní ilustrátorky Karolíny Wellartové, jejíž kresby zdobí nejprestižnější světové časopisy o přírodě.

    Odměna obsahuje:
    • podepsaný originální obrázek z knihy zasazený do rámečku
    • Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, obrázkem ála Bob Ross a poděkováním za podporu projektu a JVN
    • poštovné
    • 300 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 75.52
    (CZK 1,899)
  • Sold out!!
    „Ari na veterině“: ORIGINÁLNÍ černobílý OBRÁZEK z knihy PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ, formát 120x190 mm

    … mé nesmírně talentované dvorní ilustrátorky Karolíny Wellartové, jejíž kresby zdobí nejprestižnější světové časopisy o přírodě.

    Odměna obsahuje:
    • podepsaný originální obrázek z knihy zasazený do rámečku
    • Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, obrázkem ála Bob Ross a poděkováním za podporu projektu a JVN
    • poštovné
    • 300 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 75.52
    (CZK 1,899)
  • Sold out!!
    „Ari a Jezevčíci v nouzi“: ORIGINÁLNÍ černobílý OBRÁZEK z knihy PSÍ ŽIVOT 2:, formát 230x190 mm

    … mé nesmírně talentované dvorní ilustrátorky Karolíny Wellartové, jejíž kresby zdobí nejprestižnější světové časopisy o přírodě.

    Odměna obsahuje:
    • podepsaný originální obrázek (dvojstránka!) z knihy zasazený do rámečku
    • Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, obrázkem ála Bob ross a poděkováním za podporu projektu a JVN
    • poštovné
    • 300 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi 

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 99.38
    (CZK 2,499)
  • Sold out!!
    OBÁLKA knihy PSÍ ŽIVOT 2: JESNĚNÍ: ORIGINÁLNÍ barevný OBRÁZEK, formát 120x190 mm

    … mé nesmírně talentované dvorní ilustrátorky Karolíny Wellartové, jejíž kresby zdobí nejprestižnější světové časopisy o přírodě.

    Odměna obsahuje:
    • podepsaný originální obrázek z knihy zasazený do rámečku
    • Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, obrázkem ála Bob Ross a poděkováním za podporu projektu a JVN
    • poštovné
    • 300 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 99.38
    (CZK 2,499)
  • Sold out!!
    Strav s JARDOU 24 hodin na jeho podzimní JESENICKÉ DOVOLENÉ

    Vezmi si v pátek 6. září volno (na podzim jsou Jeseníky nejkrásnější) a doraz do Olomouce, co nejdříve budeš moci. Já si Tě tam vyzvednu. :)
     
    Odměna obsahuje:
    • celodenní túru po jesenických místech z Psího života
    • velkou svačinu na celý den
    • večerní opékání špekáčků před chatou
    • dobré víno (coby abstinent výjimečně zhřeším!)
    • krátkou noční procházku (ať nám slehne)
    • povídání v chatě u hořícího krbu
    • přespání ve velké posteli (já stejně spávám na pohovce)
    • snídani
    • krátkou procházku do Loučné nad Desnou, kde Jarda s Arim bydlí
    • pozvání na zákusek do Velkolosinské pralinkárny
    • zpáteční jízdenku (vlak) na trase Olomouc – Kouty nad Desnou
    • Psí život 2: Jesnění s podpisem, věnováním, obrázkem ála Bob Ross a poděkováním za podporu Jezevčíků v nouzi a projektu na Hithitu
    • 500 Kč zaslaných na podporu Jezevčíků v nouzi

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 159.04
    (CZK 3,999)