Máme sklep. A můžete ho vidět!

Chceme opravit starý sklep a vytvořit zázemí pro kavárnu s nejvyšším stropem na světě, se stropem až k nebesům.

  • Stav sklepa po prvním úklidu (únor 2024)

  • Výběr Znojemského piva

  • Vinařství Buchmayer

  • Vinařství Buchmayer

  • Vinařství Buchmayer

  • Glamp. V náručí přírody, na dosah města.

  • Probudíš se v korunách stromů

  • Romantický brunch na skále pro 2

  • Romantický snídaňový piknik pro 2

  • Bezkovský med

EUR 1,803
pledged of EUR 2,383

75%

75% completed

31 days until the end

65 contributors pledged

Community, Food

Hradiště, Jihomoravský kraj, Česko

Pledge

All or nothing. This project will only be funded if it reaches at least its goal by May 31, 2024 by 11:47 CET.

Show all rewards

Máme sklep. A můžete ho vidět! 

A nejen to! Můžete se stát i součástí toho projektu, tím že nás podpoříte. Na oplátku na Vás čeká spousta zajímavých odměn. Věříme že si vyberete. Jelikož opravy sklepa překročily náš finanční budget, rozhodli jsme se Vás požádat touto cestou o pomoc. Vybrané prostředky použijeme na zbylé opravy a nákup vybavení. 

Jsme Lukáš a David. Osud nás zavál sem na Hradiště, Lukáše rovnou z porodnice a Davida po několika letech strávených v zahraničí a skřížil nám cesty. Máme hluboký vztah k tomuto místu, Luk tu žije celý život a David tu asi žil život minulý, jinak si to nedovedeme vysvětlit. Lukáš má sklep a rád pomáhá lidem, David mám sen a rád šíří dobro do světa. Tak jsme si plácli a dali se do oprav. 

Jen co sklep opravíme a vybavíme moc rádi Vás tu přivítáme a nabídneme občerstvení a jiné aktivity. Věříme že to bude v červnu 2024!

Naše myšlenka
Objevili jsme starý, chátrající sklep, který už dávno ztratil své původní poslání. Rozhodli jsme se mu vdechnout druhý život, opravit jej a nabídnout kolemjdoucím místo pro odpočinek a pohodlí. Chceme z něj udělat místo, kde si můžete vychutnat skvělou kávu, ochutnat tradiční místní speciality (jako je kávovina z žaludů, čekanky a lopuchu), dát si k tomu domácí meruňkový koláč nebo si vychutnat sklenku místního vína či lahodného Znojemského piva. Zapůjčit deku, moudrou knihu či hru, a zpříjemnit Vám tak chvíle strávené zde. 

Výjimečné místo
Hradiště je kouzelné místo s neobyčejnou energií a citelným geniem loci, které bylo osídleno dávno před samotným vznikem města Znojma. Stačí jej navštívit a okamžitě ucítíte jeho výjimečnost, a pochopíte, proč tomu tak bylo. Toto místo leží na pomezí města a nedotčené přírody. Oba tyto elementy rozděluje a zároveň spojuje, a je tak oblíbeným cílem turistů i obyvatel Znojma. Není tu však možnost se občerstvit, optat se na cestu a zárověň zjistit pár zajímavostí o místě a národním parku.

Vytoužený cíl
Naším cílem je vytvořit místo pro setkávání místních, nabídnout služby turistům, ukázat krásy okolní přírody a místa samotného; podle nás si zaslouží víc, než házení nedopalků a odpadu do jeho strání. Pokud s naší myšlenkou souzníte, vyberte si jednu z originálních odměn a podpořte nás prosím. Vybrané prostředky využijeme na dokončení renovace sklepa a zakoupení potřebného vybavení pro provoz. Chceme, aby náš provoz byl udržitelný, ekologický, maximálně jednoduchý a zároveň výjimečný. Díky vašim příspěvkům se Vám pokusíme chvíle tady strávené ještě o kus zpříjemnit.

A pokud se nám povede vše, jak má, plánujeme otevřít v červnu 2024. 

🙏 Pojďte nám pomoct vdechnout sklepu druhý život, poopravit okolí, nabídnout službu lidem a udělat svět o kousek hezčí. Moc děkujeme všem za jakoukoli finanční podporu a za sdílení kampaně na sociálních sítích. DÍKY🙏

Lukáš a David

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 11
    Jedu v tom s vámi!

    Souzníš s naší myšlenkou a už se nemůžeš dočkat chvil strávených na Hradišti. Jsme šťastní, že naši vizi sdílíš. Tato odměna je pro ty, kteří hledají radost ve společném úsilí spíše než ve vlastnictví věcí. Každý příspěvek, který nám poskytneš, je důležitý. Částku, jenž nám přispěješ, můžeš libovolně navýšit.

    Děkujeme!

    Reward delivery: not specified

    Pledge EUR 3.97
    (CZK 100)
  • remaining 17 from 20
    Směs na čaj z místních bylin (10 porcí)

    Líbí se ti naše myšlenka a nestačí ti jen dobrý pocit. Užij si jedinečnou chuť čaje ze směsi místních bylin! Přijmi naše díky a užij si  toto lahodné dobrodružství, doušek po doušku!

    Směs si budeš moct vyzvednout na Hradišti v našem sklepě. Jestli jsi z daleka, pošleme ti ji přes Zásilkovnu (výdaje na poštovné jsou na tebe, můžeš rovnou navýšit příspěvek o 100 Kč a zanech nám svoji adresu v poznámce).

    Detaily od nás obdržíš e-mailem po skončení kampaně. Zásilkovnu nám kdyžtak vyplň do poznámky.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 6.36
    (CZK 160)
  • remaining 1 from 10
    Láhev místního vína, Buchmayer Sauvignon blanc, pozdní sběr 2021

    Chceš nás podpořit, ale máš raději něco ostřejšího než bylinný čaj? Tato odměna je přímo pro tebe. Získej lahodnou láhev vína značky Buchmayer a buď součástí našeho příběhu.

    Vinařství Buchmayer pěstuje svou révu ve Znojemské podoblasti. Jejich vína jsou pravidelně oceňována v jak v Národní soutěži vín, Salonu vín, tak i v mezinárodních soutěžích.

    Svou lahev vína si budeš moct vyzvednout na Hradišti v našem sklepě.

    Jestli jsi z daleka, pošleme ti ji přes Zásilkovnu (výdaje na poštovné a balné jsou na tebe, můžeš rovnou navýšit příspěvek o 100 Kč a zanech nám svoji adresu v poznámce).

    Detaily od nás obdržíš e-mailem po skončení kampaně. Zásilkovnu nám kdyžtak vyplň do poznámky.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 7.94
    (CZK 200)
  • remaining 20 from 20
    Stoj času. Nahlédni do minulosti a pochop dnešek.

    Zajímá tě historie nebo chceš "jen" více porozumět Životu? Pak pro tebe bude setkání s Antonínem opravdový balzám na duši.

    Chcete se dozvědět přírodní zajímavosti místa nebo něco o historii našeho starého Hradiště? Ať už jsi místní, nebo turista, získáš mnoho poznatků, o kterých jsi ani netušil, že se na Hradišti a ve Znojmě udály.

    Místní průvodce, tě provede po okolí s osobitým výkladem. Délka výkladu ca. 60minut, podle Tvého zájmu.

    Do poznámky připiš jaký výklad by tě zaujal nejvíce - Všeobecný. Příroda. Archeologie. Historie Hradiště (doba bronzová, železná - Keltové, slovanská kultura na Hradišti). Křesťanství - harmonická místa s vyhlídkami (kostelíkem sv. Antonína a kapličkou sv. Eliáše a sv. Josefa, patrona rodiny)

    Zakoupením odměny si rezervuješ místo pro jednu osobu. Pokud si přejete historickou hodinku i s přáteli, zakup si odměnu opakovaně.

    Prohlídka se bude konat ve 2 - 3 Termínech v létě, dle domluvy s Vámi. :)
    O detailech tě budeme informovat po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 7.94
    (CZK 200)
  • remaining 10 from 12
    BEZKOVSKÝ MED. Hned by ho každý sněd!

    Mlsouni! Místní včelařka nás podpořila dávkou medu v té nejvyšší kvalitě! Za to moc děkujeme, máme radost. A snad budete mít i vy, protože med   hned přidáváme mezi odměny. Podpořte nás a odměnte se tímto kvalitním medem.

    Pokud ti med zachutná, můžeš si objednat další dávku přímo od včelařky Hanky. (její telefonní číslo najdeš na fotce medu v galerii obrázků)

    Přírodní, lokální produkt
    BEZKOVSKÝ MED.
    Hned by ho každý sněd!


    Svůj med si budeš moct vyzvednout na Hradišti v našem sklepě.

    Jestli jsi z daleka, pošleme ti ho přes Zásilkovnu (výdaje na poštovné a balné jsou na tebe, můžeš rovnou navýšit příspěvek o 100 Kč a zanech nám svoji adresu v poznámce).

    Detaily od nás obdržíš e-mailem po skončení kampaně. Zásilkovnu nám kdyžtak vyplň do poznámky.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 7.94
    (CZK 200)
  • remaining 18 from 20
    Výběr Znojemského piva

    Odměna pro milovníky piva! Získej výběr Znojemského piva a objev jeho intenzivní chmelovou chuť. Znojemský městský pivovar navazuje na staletou tradici vaření piva a to řemeslným způsobem a z místních surovin. Podpoř nás a dej si autentický kousek z našeho kraje. Znojemské pivo také plánujeme nabízet u nás na Hradišti. Budeš si jej tak moci vychutnat s výhledem přímo na Znojemský pivovar, kde se vaří!

    Své pivo si budeš moct vyzvednout na Hradišti v našem sklepě.

    Jestli jsi z daleka, pošleme ti je přes Zásilkovnu (výdaje na poštovné a balné jsou na tebe, můžeš rovnou navýšit příspěvek o 100 Kč a zanech nám svoji adresu v poznámce).

    Detaily od nás obdržíš e-mailem po skončení kampaně. Zásilkovnu nám kdyžtak vyplň do poznámky.

     

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 9.53
    (CZK 240)
  • remaining 25 from 25
    Snídaňový piknik na louce s výhledem na Znojmo

    Zapomeň na ranní spěch a udělej si čas na skutečnou radost! Máš rád dlouhá rána a snídaně s přáteli? My také. Podpoř nás a užij si snídaňový piknik na úchvatné louce s výhledem na Znojmo. Přichystáme pro tebe snídaňový piknik s nezapomenutelnou atmosférou.

    Zakoupením odměny si rezervuješ místo pro jednu osobu. Pokud si přeješ snídat s přáteli, zakup si odměnu opakovaně.

    O detailech tě budeme informovat e-mailem po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 9.93
    (CZK 250)
  • remaining 50 from 50
    Stanování s výhledem na Znojmo na magickém Hradišti

    Už tě unavují přelidněné kempy? Chystáš se na dovolenou do Znojma, nebo chceš jen vyměnit pohodlnou postel za dobrodružství pod hvězdami? Máme pro tebe elegantní řešení, které nás zároveň podpoří. Nabízíme ti místo pro tvůj stan. K dispozici budeš mít také suché wc a kuchyňku, ostatní vybavení a zásoby si musíš dovést vlastní. 

    Zakoupením odměny si rezervuješ místo pro jednu osobu na jednu noc. Pokud si přeješ strávit na hradišti delší dobu nebo pojedeš na výlet s přáteli či rodinnou, zakup tuto odměnu opakovaně, tak, aby to odpovídalo tvým plánům.

    O detailech tě budeme informovat e-mailem po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 13.90
    (CZK 350)
  • remaining 35 from 40
    Ranní lekce jógy na louce se snídaní

    Chceš nás podpořit, a přitom si protáhnout tělo. Spojte se s klidem a krásou přírody! Přijď na ranní lekci jógy na malebnou louku s úchvatným výhledem na Znojmo. Lekce bude nabídnuta v několika termínech v týdnu i o víkendu  v červenci a srpnu. Poté ti připravíme snídani a ty si ji budeš moci vychutnat na tomto překrásném místě.

    O detailech tě budeme informovat e-mailem po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 13.90
    (CZK 350)
  • remaining 4 from 12
    Večerní posezení u ohně s nepálskou večeří připravenou přímo na ohni

    Toužíš po dobrodružství? Přidej se k nám na večerní posezení u ohně pod hvězdnou oblohou a vychutnej si autentickou nepálskou večeři, připravenou přímo na ohni našimi skvělými přáteli z Nepálu. Podpoř naši vizi a zároveň si užij nezapomenutelný zážitek plný exotických chutí a přátelské atmosféry. Tento jedinečný zážitek bude nabídnut v několika termínech v týdnu i o víkendu  v červenci a srpnu.


    Zakoupením odměny si rezervuješ místo pro jednu osobu. Pokud si přeješ večeřet s přáteli, zakup si odměnu opakovaně.

    O detailech tě budeme informovat e-mailem po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 17.87
    (CZK 450)
  • remaining 45 from 50
    Poukázka na deset káv dle vlastního výběru

    Chceš nás podpořit a už teď víš, že vytváříme místo přímo pro tebe? Získej poukázku na deset káv dle svého výběru a buď součástí naší cesty.

    O podrobnostech tě budeme kontaktovat e-mailem po skončení kampaně.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 21.85
    (CZK 550)
  • remaining 8 from 8
    Masáž mezi stromy

    Dopřej svému tělu a mysli zasloužený odpočinek. Máme pro tebe připravenou padesátiminutovou relaxační masáž celého těla od zkušených masérů. Ve stínu stromů, za zvuků přírody, ale přesto v soukromí. Vytoužená úleva od stresu a napětí. 

    O detailech tě budeme informovat e-mailem po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 23.83
    (CZK 600)
  • remaining 4 from 10
    Romantický brunch na skále pro 2 s výhledem na Dyji a Znojemský hrad

    Miluješ romantická rána, ale máš raději okázalejší zážitky? Podpoř nás a užij si společně s partnerem nezapomenutelné chvíle plné lásky a úchvatných výhledů. Tato odměna je pro ty, kteří hledají romantiku s trochou okázalosti!

    Zakoupením odměny si rezervuješ brunch s láhví místního vína pro dvě osoby.

    O detailech tě budeme informovat e-mailem po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 27.81
    (CZK 700)
  • remaining 20 from 20
    Stanování na magickém Hradišti s nepálskou večeří na ohni.

    Už tě unavují přelidněné kempy? Chystáš se na dovolenou do Znojma, nebo chceš jen vyměnit pohodlnou postel za dobrodružství pod hvězdami? Máme pro tebe elegantní řešení, které nás zároveň podpoří. Nabízíme ti místo pro tvůj stan. K dispozici budeš mít také suché wc a kuchyňku, ostatní vybavení a zásoby si musíš dovést vlastní.
    Avšak součástí balíčku je i posezení u ohně, kde ti přátelé z Nepálu připraví jejich lahodnou tradiční večeři. Zkrátka zážitek k nezaplacení. 


    Zakoupením odměny si rezervuješ místo pro stan pro jednu osobu na jednu noc a jednu večeři u ohně. Pokud si přeješ strávit na hradišti delší dobu nebo pojedeš na výlet s přáteli či rodinnou, zakup tuto odměnu opakovaně, tak, aby to odpovídalo tvým plánům.

    O detailech tě budeme informovat e-mailem po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 27.81
    (CZK 700)
  • remaining 9 from 10
    Stan, yoga, snídaně a víno

    Tento dobrodružný balíček se stane tvým nezapomenutelným zážitkem.

    Chystáš se na dovolenou do Znojma, nebo chceš jen vyměnit pohodlnou postel za dobrodružství pod hvězdami? Máme pro tebe elegantní řešení, které nás zároveň podpoří. Nabízíme ti místo pro tvůj stan. K dispozici budeš mít také suché wc a kuchyňku.

    Po probuzení tě čeká druhé probuzení formou ranní lekce dogy. Spojte se s klidem a krásou přírody!

    Následovat bude snídaně v přírodě a pro dobrou náladu po celý den obdržíš lahev místního vína.

    Zakoupením odměny si rezervuješ místo pro stan pro jednu osobu na jednu noc, jednu lekci jógy,  jednu snídani a láhev místního vína. Pokud si přeješ strávit na hradišti delší dobu nebo pojedeš na výlet s přáteli či rodinnou, zakup tuto odměnu opakovaně, tak, aby to odpovídalo tvým plánům.

    O detailech tě budeme informovat e-mailem po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 35.75
    (CZK 900)
  • remaining 20 from 20
    Glamping na Hradišti s výhledem na Dyji a Znojemský hrad

    Miluješ přírodu, ale zároveň si rád užíváš pohodlí? Přijeď si vychutnat glamping na Hradišti s nádherným výhledem na Dyji a Znojemský hrad. Zažij dokonalé spojení luxusu a krásy přírody. Podpoř nás a dopřej si pobyt, který tě okouzlí!

    Jak takový glamping na Hradišti vypadá?
    Bude pro tobe připraven prostorný stan pro 2-4 osoby s matracemi, přikrývkami a polštáři. Venkovní kuchyňka, suché wc a solární sprcha. Hnízdo v náručí přírody s dechberoucími výhledy a zároveň na dosah města. Ideální místo pro tvé letní dobrodružství.

    Tato odměna je podmíněna tím, že na Hradišti strávíš minimálně dvě noci. Zakoupením odměny si rezervuješ místo pro jednu osobu na jednu noc. Kup si odměnu tolikrát, kolik na Hradišti strávíš nocí. Pokud pojedeš na výlet s přáteli či rodinnou, zakup toto odměnu opakovaně, tak, aby to odpovídalo tvým plánům. Maximální kapacita je však omezena na 4 dospělé osoby/noc.

    (Pokud chceš například 3 noci pro 2 osoby, vyber si 6x tuto odměnu)

    O detailech tě budeme informovat po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 39.72
    (CZK 1,000)
  • remaining 2 from 3
    Masáž mezi stromy pro pár

    Touto odměnou nás nejen podpoříš, ale také uděláš ohromnou radost své drahé polovičce. Máme pro tebe připravenou padesátiminutovou relaxační masáž celého těla pro dvě osoby od zkušených masérů. Ve stínu stromů, za zvuků přírody, ale přesto v soukromí. Vytoužená úleva od stresu a napětí.

    O detailech tě budeme informovat po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 43.69
    (CZK 1,100)
  • remaining 2 from 2
    Glamping na Hradišti s výhledem na Dyji a Znojemský hrad. Na víkend pro dva i se snídaní.

    Miluješ přírodu, ale zároveň si rád užíváš pohodlí? Přijeď si vychutnat glamping na Hradišti s nádherným výhledem na Dyji a Znojemský hrad. Zažij dokonalé spojení luxusu a krásy přírody. Podpoř nás a dopřej si pobyt, který tě okouzlí!

    Jak takový glamping na Hradišti vypadá?
    Bude pro tobe připraven prostorný stan s matracemi, přikrývkami a polštáři. Venkovní kuchyňka, suché wc a solární sprcha. Hnízdo v náručí přírody s dechberoucími výhledy a zároveň na dosah města. Ideální místo pro tvé letní dobrodružství.

    Zakoupením odměny si rezervuješ pobyt na Hradišti pro dvě osoby na dvě noci.

    O detailech tě budeme informovat po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 238.33
    (CZK 6,000)
  • remaining 2 from 2
    Glamping na Hradišti s výhledem na Dyji a Znojemský hrad na víkend pro rodinu

    Miluješ přírodu, ale zároveň si rád užíváš pohodlí? Přijeď si vychutnat glamping na Hradišti s nádherným výhledem na Dyji a Znojemský hrad. Zažij dokonalé spojení luxusu a krásy přírody. Podpoř nás a dopřej si pobyt, který tě okouzlí!

    Jak takový glamping na Hradišti vypadá?
    Bude pro tobe připraven prostorný stan pro 3-5 osob (2 dospělí + až 3 děti) s matracemi, přikrývkami a polštáři. Venkovní kuchyňka, suché wc a solární sprcha. Hnízdo v náručí přírody s dechberoucími výhledy a zároveň na dosah města. Ideální místo pro tvé letní dobrodružství.

    Zakoupením odměny si rezervuješ pobyt na Hradišti pro 3-5 osob na dvě noci.

    O detailech tě budeme informovat po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 278.05
    (CZK 7,000)
  • remaining 1 from 2
    All-in. Nezapomenutelný víkend s programem pro dva

    Splyň s přírodou a zažij nezapomenutelný víkend i se svojí drahou polovičkou.

    Ubytujte se na víkend v náručí přírody formou glampingu. Nastartujte den lekcí jógy, občerstvěte se vydatným brunchem a nechte se hýčkat masáží pod širým nebem mezi korunami stromů. Večer Vás čeká nezapomenutelná nepálská večeře s posezením u ohně a k tomu láhev místního vína.

    Jak takový glamping na Hradišti vypadá?
    Bude pro tobe připraven prostorný stan s matracemi, přikrývkami a polštáři. Venkovní kuchyňka, suché wc a solární sprcha. Hnízdo v náručí přírody s dechberoucími výhledy a zároveň na dosah města. Ideální místo pro tvé letní dobrodružství.

    Zakoupením odměny si rezervuješ pobyt na Hradišti pro dvě osoby na dvě noci, dvě lekce jógy, brunch pro pár, snídani pro dvě osoby, masáž mezi stromy pro pár, nepálskou večeři s posezením u ohně pro dva a láhev místního vína k tomu.

    O detailech tě budeme informovat po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 397.22
    (CZK 10,000)
  • Sold out!!
    Romantický snídaňový piknik pro 2 s výhledem na Znojmo

    Miluješ romantická rána? Připravili jsme pro tebe nezapomenutelný zážitek – romantický snídaňový piknik s výhledem na Znojmo. Užijte si se svým partnerem společné chvíle klidu a pohody při lahodné snídani na malebné louce s úchvatným výhledem. Podpořte naši vizi a zažijte nezapomenutelné magické ráno. 

    Zakoupením odměny si rezervuješ piknik pro dvě osoby.

    O detailech tě budeme informovat e-mailem po skončení kampaně, to bude také ideální čas na domluvení přesného termínu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 19.86
    (CZK 500)
  • Sold out!!
    Výběr 3 jedinečných a oceněných vín

    Chceš nás podpořit a zároveň si pochutnat na jedinečných vínech z vinařství Buchmayer? Tato odměna je přímo pro tebe. Získej tři láhve lahodných a oceněných vína značky Buchmayer a buď součástí našeho příběhu.

    Obsahu balíčku bude:
    Ryzlink rýnský pozdní sběr 2021
    Sauvignon blanc pozdní sběr 2021
    Rulandské šedé pozdní sběr 2021
    Všechna vína i s popisem najdeš v galerii obrázků.

    Vinařství Buchmayer pěstuje svou révu ve Znojemské podoblasti. Jejich vína jsou pravidelně oceňována v jak v Národní soutěži vín, Salonu vín, tak i v mezinárodních soutěžích.

    Dárkové balení vína si budeš moct vyzvednout na Hradišti v našem sklepě.

    Jestli jsi z daleka, pošleme ti ji přes Zásilkovnu (výdaje na poštovné a balné jsou na tebe, můžeš rovnou navýšit příspěvek o 100 Kč a zanech nám svoji adresu v poznámce).

    Detaily od nás obdržíš e-mailem po skončení kampaně. Zásilkovnu nám kdyžtak vyplň do poznámky.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 23.83
    (CZK 600)