Česká nezávislá hudba žije! Podpoř vydání alba „JAKO MOTÝL“

Ahoj, jsem Cleo! Už mi nějakou dobu naznačujete, že je čas na nové album a máte pravdu! Podpořte vydání druhého hudebního alba s názvem „Jako motýl“. Finance budou využity primárně k výrobě nosičů, videoklipu a masteringu. Půjdete do toho se mnou?

Author: Cleo music

  • Busking v Brně

  • Obraz vizualizace Alba

  • Busking v Brně

EUR 1,648
pledged of EUR 1,192

138%

138% completed

20 days until the end

73 contributors pledged

Music, Art

Brno, Jihomoravský kraj, Česko

Pledge

All or nothing. This project will only be funded if it reaches at least its goal by May 20, 2024 by 11:50 CET.

Show all rewards

Kdo jsem?

Ahoj!
jsem Cleo. Skladatelka, zpěvačka, houslistka a prostě vystudovaná muzikantka snažící se dostat hudbu a s ní i pozitivní atmosféru mezi co nejširší množství posluchačů.

Už jako malá jsem věděla, že chci být muzikantkou. Během základní školy jsem tedy začala hrát na housle a klavír. Zároveň mě velmi bavilo psaní. Nejprve jsem psala jen deník, poté básničky a v průběhu let se z těchto básniček stávaly krátké písně.  Po základní škole byla jasná volba konzervatoř a následně JAMU, kde jsem se snažila hudebně rozvíjet a dál na sobě pracovat. Během studií jsem také rozšiřovala svůj YouTube kanál a začala jsem se věnovat Buskingu - pouliční hudbě. Ze začátku jsem vystupovala jen s covery a postupem času jsem se odhodlala prezentovat také vlastní písně. Začala jsem mít stálé publikum a každé vydání nové písně mě naplňovalo velkou radostí. Když jsem se proto po dokončení studia ocitla před otázkou co dál? , neváhala jsem a vydala jsem se na vlastní dráhu skladatelky a zpěvačky.

Album

Album vydávám touto formou již podruhé. Od prvního alba Náhodou Jsme společně ušli dlouhou cestu. Říkám záměrně my, protože hudba není jen o tom co tvořím já, ale o tom co vytváříme společně. Každý den jsem neuvěřitelně vděčná za Vás - posluchače - že tady stále jste. Někteří krátce, ale jiní už několik let. Děkuji, že mě neustále podporujete a dáváte mi energii a chuť tvořit. 

Detajly

Tentokrát jsem se rozhodla jít formou naprosté autenticity. Za těch pár let, které od prvního alba uplynulo jsem se naučila vše, co je potřeba ke kompletně vlastní produkci hudby. Díky tomu, jsem do hudby mohla vložit nejen svůj hlas, ale také své srdce. Takže až na jednu píseň, která byla vytvořena formou spolupráce s jiným skvělým umělcem, vzniklo celé album u mě doma. Ano... vlastně již vzniklo. :) Na rozdíl od toho minulého, již mám kompletní hudbu hotovou. To ovšem pro vydání kvalitního alba se vším všudy bohužel nestačí.

  •  Album bude obsahovat 10 písní. Dvě jsou pouze instrumentální. Tři z těchto písní jste již v minulosti mohli slyšet formou domácích nahrávek na Youtube. Zbylých sedm je zbrusu nových.
  • Hudba žánrově balancuje mezi popem a folkem
  • Devět z deseti písní jsem složila a zprodukovala sama, jedna byla vytvořena ve spolupráci s jiným umělcem. Všechny budou mít kvalitní mix a mastering od externího producenta.
  •  Finance budou tedy využity primárně k zaplacení mixu a masteringu, k samotné výrobě nosičů a výrobě jednoho videoklipu.
  •  Hudba bude dostupná mimo CD nosiče také digitálně na všech streamovacích platformách

Proč vydávám album touto cestou?

Důvod proč vytvářím hudbu na vlastní pěst je jednoduchý. Chci Tvořit tak jak to cítím a chci být plným vlastníkem toho co vytvořím. Možná je to ta nejsložitější a nejméně profitabilní umělecká cesta, ale vždy jsem cítila, že tímo způsobem k vám mám nejblíž. A to je to co jsem si vždy přála. 

Mezi odměny jsem zařadila také vizualizaci obalu alba formou originální malby. Ke každému hudebnímu nosiči zaslanému za hithit dostanete placku s touto vizualizací, ta nikdy nebude prodejná zvlášť! 

Podpořte nezávislou českou hudbu a staňte se tím součástí tohoto hudebního alba!

Předem Vám všem děkuji za tu neskutečnou podporu, jste úžasní!

News

Apr 12, 2024 100%!

Přátelé, moc děkuji! Dosáhli jsme cílové částky! Neskutečně si toho vážím a nemohu se dočkat, až se s vámi podělím o výsledek! Do ukončení projektu stále zbývá 39 dní během kterých můžete stále vydání alba a videoklipu podpořit. 100% Vybraných peněz půjdou do tohoto projektu tak jak je popsán, vše…

More

Apr 9, 2024 Jste neskuteční!

Přátelé, moc děkuji za všechny příspěvky, jste úplně neskuteční a už máme 73%! Pro vydání je to obrovská pomoc a velmi si toho všeho vážím!  S láskou vaše Cleo <3

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 17
    Jen tak

    Pokud jsem Tě zaujala, budu vděčná za jakoukoli podporu! Částku lze libovolně navýšit.

    Reward delivery: not specified

    Pledge EUR 3.97
    (CZK 100)
  • sold 34
    CD „Jako motýl“

    Podepsané album formou CD do Vaší schránky. Pokud chcete CD bez podpisu nebo máte speciální přání na věnování, napište mi do poznámek. 
    CD obdržíte poštou a poštovné je samozřejmě na mě!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 11.92
    (CZK 300)
  • sold 4
    Audio kazeta alba „Jako motýl“

    Máte rádi retro jako já? Pořiďte si audiokazetu! Jen dejte vědět do poznámky, zdali na ni chcete autogram :)
    Kazetu obdržíte poštou a poštovné je samozřejmě na mě!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 15.89
    (CZK 400)
  • remaining 80 from 100
    Sada dvou podepsaných CD - Náhodou a Jako Motýl

    Podepsaná CD „Náhodou“ a „ Jako motýl“  do Vaší schránky. 
    CD obdržíte poštou a poštovné je samozřejmě na mě!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 17.87
    (CZK 450)
  • remaining 3 from 3
    Buď součástí videoklipu!

    Sice nemohu nabídnout comparz, ale mám jiný nápad! Titulní píseň alba je o lásce... nebo vlastně láskách a vyjde s videoklipem. Chceš někomu zanechat láskyplný odkaz touto netradiční formou? Pokud to dokážeš zformulovat v 10 slovech, ráda Tvůj odkaz vložím do videoklipu! Ovšem vše předem společně pořádně zkonzultujeme!

    A pokud chceš pošlu ti i CD!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 79.44
    (CZK 2,000)
  • remaining 3 from 3
    Partner alba

    Jako odměnu Vám veřejně poděkuji na sociálních sítích, či uvedu vaši značku. Po domluvě také poděkování či logo na konci videoklipu k albu. Pokusím se maximálně vyhovět, abyste byli spokojení. Prosím o sepsání vaší představy do poznámky.
    CD s věnováním je samozřejmostí!
    To obdržíte poštou a poštovné je samozřejmě na mě!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 198.61
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    Obraz Vizualizace alba

    Již v tomto momentě vím, jak by měl vypadal obal alba. Ale než nafotíme ofiko fotky, rozhodla jsem se svou představu hodit i na plátno. Malba „Jako motýl“ Je kvaš na plátně velikosti 20x25cm
    Obraz je plný odkazů na písně... najdeš všechny? :)
    Dle přání Přidám do balíčku i CD nebo kazetu :) 
    Vše obdržíte poštou a poštovné je samozřejmě na mě!

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 119.17
    (CZK 3,000)
  • Sold out!!
    Hlavní partner Alba

    Jako odměnu Vám veřejně poděkuji na sociálních sítích, označím vás a uvedu vaše logo. Logo své místo najde také na bookletu nového CD. Případně se můžeme domluvit i na jiné formě odměny. Pokusím se maximálně vyhovět, abyste byli spokojení. Prosím o sepsání vaší představy do poznámky.

    Podepsané CD s věnováním je samozřejmostí.
    Vše obdržíte poštou a poštovné je samozřejmě na mě!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 397.22
    (CZK 10,000)