PVMD: Pomáhej s námi české tvorbě! P.S. Máme snové odměny

Třetí ročník Píseckého víkendu módy a designu 2024, to je kombinace módní přehlídky, design marketu a marketingové podpory pro udržitelně tvořící české značky. Lokální tvorba má smysl, pomozte nám tvořit pro ni funkční support.

  • PVMD děkovačka.

  • PVMD design market.

  • PVMD módní přehlídka.

  • PVMD módní přehlídka Lay Sedlákové.

  • Kožená krása od Vulpes Vulpes.

  • Naše tváře Darija Pavlovičová, Natálie Halouzková.

  • PVMD 2024 banner.

  • Zázračná rituální maska od Reclar.

  • Božský klid v Salori.

  • Za kulturou do divadla Bez zábradlí.

  • Pohodlné kousky od české značky Jamie Collection.

  • Zdravé dobroty od Wild & Coco

  • Půjčení šatů od The Dress Prague.

  • Poznejte udržitelné silonky Božonky.

  • Fashion show Big Bros..

  • Nechte se hýčkat a rozmazlovat v The Lounge.

  • Úžasná přírodní kosmetika Puaree.

  • Svatební šaty od TO.GET.HER.

EUR 2,626
pledged of EUR 5,958

44%

44% completed

4 days a 9 hours until the end

77 contributors pledged

Design, Fashion

Písek, Jihočeský kraj, Česko

Pledge

All or nothing. This project will only be funded if it reaches at least its goal by May 4, 2024 by 10:12 CET.

Show all rewards

Jak to začalo

Tvorba fashion eventů, zajišťování mediální komunikace pro české módní značky a nadšení z talentovaných lidí vykrystalizovalo v realizaci projektu s názvem Písecký víkend módy a designu. Akce, spojující módní přehlídku udržitelných módních značek, výběrový design market a marketingový support pro zapojené značky, se letos koná již potřetí. S každým ročníkem se zlepšuje, s každým ročníkem roste. Chceme, aby se město Písek stalo pro módu a design tím, čím jsou Karlovy Vary pro film. 

Co je náš cíl?

Aby se dal náš projekt považovat za úspěšný, musí se těšit vysoké stále rostoucí návštěvnosti a lákat i veřejnost mimo zasvěcenou bublinu přívrženců udržitelné tvorby. Jak se toho dá dosáhnout? Například nabitým doprovodným programem. Takový program je ale finančně náročný. Pomozte nám sehnat na něj dostatek peněz a přivézt další část veřejnosti od fast fashion k udržitelné tvorbě. Objevování českých tvůrců je totiž krásné. Toto je důvod proč chceme zkusit sílu crowfundingu a doplnit díky němu program o živou hudbu, tanec a kvalitní kulturní zážitky. 

Detaily

V rámci Píseckého víkendu módy a designu pomáháme českým tvůrcům růst, nejsme jen další market s předraženými prodejními místy. Pracujeme s médii, sítěmi i známými osobnostmi, učíme prodávat a tvořit koncepčně. Vše ve prospěch a pro zviditelnění talentovaných tvůrců. Podpořte nás a my vám poděkujeme snovými odměnami od našich designérů a partnerů našeho projektu (přírodní kosmetika, jedinečné zážitky, poctivé gastro...). Nevěříte? PODÍVEJTE SE! Písecký víkend módy a designu se koná 17. a 18. května 2024 v jihočeském Písku. Ptáte-li se proč Písek, odpověď je jednoduchá. Písek je historicky město se silným textilním průmyslem a neuvěřitelným geniem loci, a také prostě proto, že ne všechny módní akce musí být v Praze. 

Letos máme opravdu nabitý program - v rámci módní přehlídky předvedou své kolekce značky Jamie Collection, Big Bros., Machač, Together a designéři Lucie Marim, Dominik Navrátil společně s kabelkami Vuch, On the Boat, Josefína Bakošová a Zoltán Tóth. Večerem provede Světlana Witowská.

Market nabídne více než 70 značek z oblasti české módy, designu a gastronomie. Pro děti bude připraven speciální udržitelný dětský koutek pod patronátem značek Plojhar a Lunamies. 

Díky spolupráci s Asociací malých a středních podniků se bude konat diskuzní panel plný praktických rad pro tvůrce a udržitelně podnikající značky.

... a ještě něco navíc

Věříme, že vám bude sympatické, že se závěrem eventu naše spolupráce se značkami nekončí. Jsme s nimi v kontaktu po celý rok. Pomáháme jim dostat se do médií, propojujeme je se známými osobnostmi a řešíme pro ně partnery a spolupráce. Konzultují s námi své další plány a směřování značky. Jsme k dispozici, když si potřebují promluvit.

Kdo jsme?

Jsme tým nadšenců do české udržitelné módy a fanoušků lokální tvorby a poctivého řemesla. Působíme v různých oblastech od influencer marketingu, přes PR, až třeba po stylingové služby. Dali jsme dohromady naše zkušenosti, schopnosti, nápady a kontakty, abychom společně tvořili Písecký víkend módy a designu a pomáhali českým tvůrcům. Osobně nás můžete potkat přímo na akci. 

Zakladatelkou projektu je Veronika Poláková, která se mezi českými tvůrci pohybuje více než 15 let a jejím denním chlebem je zajišťování PR služeb pro české značky. Jakožto původem Jihočeška by ráda ukázala veřejnosti krásy tohoto regionu a také kulturní potenciál menších malebných měst, jakým Písek bezesporu je.

Proč to děláme?

Velice silně cítíme, že to dává smysl. Zkuste to s námi a ucítíte to také. 

PODPOŘTE letošní ročník PVMD a budujte s námi komunitu úspěšných českých tvůrců! Ze srdce DĚKUJEME. 

News

Apr 10, 2024 Oficiální plakát PVMD 2024

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 11
    No words needed. Fandím vám

    Líbí se mi, co děláte, chci vás podpořit a odměn mi netřeba.

    Částku lze libovolně navýšit - úměrně vašim sympatiím.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 3.97
    (CZK 100)
  • remaining 14 from 30
    Chutně a zdravě s Wild and Coco

    Máme pro vás voucher v hodnotě 500 Kč na nákup na e-shopu české firmy Wild & Coco. Unikátní, lahodné a funkční potraviny (nejen) z mladého kokosu. Plná náruč rozmanitých výrobků v té nejlepší bio kvalitě. Vegan. Superfood. I detox je zábava. Celý sortiment najdete ZDE. 

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 11.92
    (CZK 300)
  • remaining 194 from 200
    Sada rituálních masek pro okamžitý efekt od Reclar

    Máme pro vás voucher na rituální masku Reclar Love Mode (sada pěti kusů) v hodnotě 790 Kč. Maska je napuštěna speciálně vyvinutým sérem, které okamžitě hloubkově hydratuje pleť, zvyšuje její elasticitu a napomáhá udržovat vyrovnanou hydrataci v pleti po dlouhou dobu. Přírodní extrakty mají léčivé a zklidňující účinky, redukují pigmentové skvrny a působí protizánětlivě. Více informací najdete na ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 15.49
    (CZK 390)
  • remaining 10 from 10
    Jedinečný hudební večer s kapelou Vesna

    Po vyprodaném koncertu v Roxy se ženská kapela Vesna rozhodla přidat letní pražský koncert v rámci Prague Open Air na Občanské plovárně, kde vystoupí 29. srpna 2024. A vy můžete být součástí! Máme pro vás vstupenku v hodnotě 590 Kč. 

    Vesna je v Čechách zajímavý fenomén, který dokazuje, že lze jít svou vlastní cestou. Po úspěchu v Eurovizi, kdy se kapela umístila v TOP 10, se s písní z nového alba objevily na Times Square jako ambasadorky Spotify kampaně Equal a taktéž vystoupily jako předskokanky kapely Lucie. V rámci letních koncertů Vesna představí písně z alba Muzika Slavica poprvé pod širým nebem. Večer plný energických písní kombinující pop, folklór a rap v několika slovanských jazycích přinese na Občanskou plovárnu mystickou atmosféru.

    Více o kapele Vesna ZDE.

    Ti, co si koupí vstupenku, budou připsáni na guest list.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 16.68
    (CZK 420)
  • remaining 15 from 15
    Na party nebo přehlídku v plném lesku aneb půjčit si šaty je udržitelné

    Máme pro vás voucher na 1000 Kč do půjčovny šatů The Dress. V The Dress Prague chápou, jak je důležité vypadat a cítit se co nejlépe, zejména při účasti na významné společenské události jako je třeba přehlídka na PVMD. Poskytnou vám nejen dokonalé šaty, ale také celý balíček služeb, díky kterým se budete cítit jako královna. Nabídku naleznete ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 19.86
    (CZK 500)
  • remaining 13 from 15
    Kadeřnické studio The Lounge by Jan Těšík: Zážitek pro vlasy

    Máme pro vás voucher na 1000 Kč do prestižního kadeřnického salonu The Lounge by Jan Těšík. Užijte si příjemnou změnu s touto nabídkou a nechte se hýčkat odborníky, kteří vám pomohou vybrat účes či barvu, jež bude dokonale vyhovovat vašemu stylu a osobnosti. Poukaz do kadeřnictví platí na veškeré služby salonu. Více informací najdete ZDE

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 19.86
    (CZK 500)
  • remaining 3 from 5
    Knihy dle vlastního výběru od Albatros media

    Chcete-li obohatit svou knihovnu o nové skvosty, máme pro vás skvělou nabídku. Máme pro vás voucher v hodnotě 1000 Kč na nákup v internetovém knihkupectví Albatrosmedia.cz. Albatros Media je jedním z předních poskytovatelů široké škály knih a audioknih, které vám zaručeně zpříjemní váš čas. Máme rádi knihy a věříme, že i vy. Tak neváhejte a vybírejte z bohaté nabídky.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 19.86
    (CZK 500)
  • remaining 4 from 10
    Čistá přírodní a úžasná kosmetika od Puaree v hodnotě 1000 Kč

    Puaree je česká značka, pro kterou je výroba kvalitní přírodní kosmetiky vášní, láskou a nekonečnou inspirací. Každý produkt sestavuje tak, aby byl jedinečný a zároveň přinesl viditelné výsledky. Rádi pracují s revolučními surovinami, jako je například malachite (extrakt z drahokamu), stoechiol (extrakt z levandule motýlí) nebo dračí krev. Do produktů nepřidávají žádné škodlivé látky, netestují na zvířatech, produkty jsou ve vratných obalech, ručně vyráběné a řada z nich je veganská. V nabídce mají vlasovou, tělovou i pleťovou kosmetiku a nově také kosmetiku dekorativní. Zároveň nabízí i doplňkový prodej v podobě svíček nebo konjac houbiček.

    Více ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 23.83
    (CZK 600)
  • remaining 1 from 3
    Něžné šperky značky VEHA

    Máme pro vás voucher na 1000 Kč na originální šperky dle vlatního výběru české značky VEHA. Designérka Veronika Havlíčková vyrábí šperky s použitím minerálů, říčních perel, krouceného hedvábí, stříbra/oceli a komponentů goldfilled.

    Více o značce VEHA naleznete ZDE.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 25.82
    (CZK 650)
  • remaining 3 from 10
    Celodenní zasloužený relax v saunové zahradě SALORI

    Prožijte den plný relaxace a uvolnění v saunové zahradě SALORI díky našemu výjimečnému voucheru v hodnotě 1700 Kč. Vstup do této jedinečné oázy klidu je možný kdykoli, bez nutnosti předchozí rezervace. Stačí přijít a nechat se unést atmosférou malebné zahrady, která promlouvá ke všem smyslům.

    V sauně „Sluchem“ se zaposloucháte do uklidňujících tónů muzikoterapie, zatímco v sauně „Vůní“ vás omámí vůně bylin, květin a stromů. V „Dotykem“ si pak sami namícháte svůj vlastní peeling a v „Pohledem“ se necháte unést pohledem na lesklou vodní hladinu jezera a krásnou zahradu.

    A to není vše! Pro ty, kdo touží po zážitcích plných tradice a kouzla, je možné navštívit ceremoniální saunu, kde vás zkušení lektoři provedou jedinečnými saunovými ceremoniály, které prohloubí váš pocit relaxace a klidu. Více informací najdete ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 31.78
    (CZK 800)
  • remaining 9 from 10
    Pohodlí ve stylu s kousky české značky Jamie Collection

    1500 Kč na nákup oblečení značky Jamie Collection. Ta se od svého založení drží hesla „Pohodlí ve stylu“. Jejich tvorba nepodléhá sezónním změnám, navrhují bez tlaku na přizpůsobení se trendům a jejich oblečení je univerzálně nositelné. Snaží se vytvářet oblečení tak, aby jednotlivé modely k sobě ladily napříč kolekcemi a aby se daly použít, jak pro elegantní, tak sportovní outfit. Své zákaznice se snaží inspirovat, jak si dané věci nastylovat k ostatnímu oblečení třeba v tipech na jejich e-shopu nebo na jejich sociálních sítích. Vzhledem k tomu, že značka má již velmi široké portfolio je schopna svým zákaznicím poskytnout základ udržitelného šatníku. Nabídku značky naleznete  ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 33.76
    (CZK 850)
  • remaining 1 from 1
    Máme pro vás voucher v hodnotě 2 000 Kč na svatební šaty od TO.GET.HER

    Máme tu něco pro nevěsty. Chcete dokonalé šaty od české designérky Hany Prchalové tvořící pod značkou TO.GET.HER? Podpořte PVMD a získejte zajímavou slevu.

    Více ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 39.32
    (CZK 990)
  • remaining 2 from 2
    Splnění pivní sen - soukromá prohlídka pivovaru Elekrárna

    Nechte se unést atmosférou jedinečného českého pivovaru na 120 minutové soukromé prohlídce v hodnotě  2000 Kč. Jedná se o unikátní zážitek.

    Čeká vás:
    - soukromá prohlídka
    - degustace 5 vzorků přímo z tanku
    - degustace 2 vzorků piva barrel aged - piva stařeného v sudu po destilátu
    - získáte sklenici s vygravírovaným jménem

    Více  ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 39.72
    (CZK 1,000)
  • remaining 19 from 20
    Dopřejte své pleti to nejlepší s AlmiAderm Institute

    Nechte hýčkat svou pleť v ALMIA Vista Medical Spa, která je novou pobočkou kliniky AlmiAderm Institute. Máme pro vás exkluzivní voucher v hodnotě 2000 Kč. Dopřejte si dermatologickou, estetickou či preventivní péči v kouzelných prostorách košířského parku.  Klinika využívá nejmodernější technologie současné medicíny, renomované antiagingové procedury a vybírá každému klientovi kombinaci ošetření takzvaně „na míru“. Více najdete ZDE.

    ​Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 43.69
    (CZK 1,100)
  • remaining 9 from 10
    Jak zůstat plná energie 24/7 s programem Motýlí tanec od Lunafly

    Pryč s hormonální nerovnováhou! Je tu program Motýlí tanec od Lunafly, za kterým stojí dvě uznávané naturopatky – Lenka Ptáčníková a Tetiana Kovaříková. Máme pro vás voucher v hodnotě 3888 Kč („gold“ varianta) na program Motýlí tanec, který se věnuje celkovému náhledu na ženské zdraví a na to, jak ho vyladit. Jak fungovat v hormonální nestabilitě a čím se zazdrojovat. Program navíc zahrnuje tabulku bylin, doplňků a stravy, e-book a nákupní seznamy, cyklickou jógu a meditaci, přístup do soukromé facebookové skupiny a na on-line webinář a slevové kódy. Více informací najdete ZDE.  

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 90.57
    (CZK 2,280)
  • remaining 20 from 20
    Vstupenky na VIP party s celým týmem

    Zažijte jedinečnou atmosféru VIP party - setkáte s návrháři, modelkami, influencery a partnery projektu. Poznáte celý realizační tým a navíc se budete skvěle bavit. 

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 99.30
    (CZK 2,500)
  • remaining 6 from 6
    Nastartujte svou značku, buďte vidět s PVMD - reklama v hodnotě 25 000 Kč

    Jak se o Píseckém víkendu módy a designu ví, chce pomáhat českým značkám být vidět. Proto pro vás máme naprosto unikátní balíček plný propagace.

    Co uděláme pro vaši značku?

    - připravíme dva články o vás (unikátní rozhovor a informativní článek) do prestižního magazínu  moda.cz 
    - připravíme reels s představením vaší značky na našich sítích
    - umístíme vaše logo na fotostěnu v rámci exkluzivní módní přehlídky českých značek a designérů
     

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 496.52
    (CZK 12,500)
  • remaining 3 from 3
    Buďte partnerem PVMD, buďte s námi vidět - reklama v hodnotě 50 000 Kč

    Našich partnerů si nesmírně vážíme a chceme pro ně být co největším přínosem. Proto pro vás máme naprosto unikátní balíček plný propagace ve spojení s PVMD.


    Co uděláme pro vaši značku?

    - připravíme dva články o vás (unikátní rozhovor a informativní článek) do prestižního magazínu  moda.cz 
    - uvedeme vaši citaci v tiskové zprávě uveřejněné na metro.cz a ekonews.cz
    - připravíme reels s představením vaší značky na našich sítích
    - získáte dvě volné vstupenky na workshop Asociace malých a středních podniků - více info ZDE
    - umístíme vaše logo na fotostěnu v rámci exkluzivní módní přehlídky českých značek a designérů
    - přidáme vaše promo materiály do taštiček pro novináře a influencery
     

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 993.05
    (CZK 25,000)
  • Sold out!!
    Máme pro vás Božonky. Udržitelné punčocháče pro vaše nožky

    Znáte Božonky? Vyrábí se z chytré příze Amni Soul Eco®, světově jediným recyklovatelným vláknem. Díky tomu se na konci své životnosti plně rozloží. I když je hodíte přímo do směsného odpadu, rozloží se do pěti let. Podpořte PVMD a Božonky budou vaše. Více ZDE. Prodejní cena jednoho kusu je 469 Kč.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 9.93
    (CZK 250)
  • Sold out!!
    Užijte si četbu s Albatros Media

    Chcete-li obohatit svou knihovnu o nové skvosty, máme pro vás skvělou nabídku. Máme pro vás voucher v hodnotě 500 Kč na nákup v internetovém knihkupectví Albatrosmedia.cz. Albatros Media je jedním z předních poskytovatelů široké škály knih a audioknih, které vám zaručeně zpříjemní váš čas. Máme rádi knihy a věříme, že i vy. Tak neváhejte a vybírejte z bohaté nabídky.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 11.52
    (CZK 290)
  • Sold out!!
    Za kulturou do Divadla Bez zábradlí

    Máme pro vás vstupenku na libovolné představení do Divadla Bez zábradlí. Přijďte na Jungmannovo náměstí na Prahu 1 a užijte si divadelní představení dle vlastního výběru. Aktuální program divadla najdete ZDE

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 15.89
    (CZK 400)
  • Sold out!!
    Kožená krása na přání z malé dílny VULPES VULPES

    Pořiďte si voucher n 1000 Kč na výrobu kožené kabelky. Kateřina Lišková stojící za značkou VULPES VULPES vytváří ručně kožené doplňky. Objevte nadčasový design a kvalitní řemeslné zpracování. Nabídku naleznete ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 23.83
    (CZK 600)
  • Sold out!!
    Kožená krása z malé české dílny VULPES VULPES

    Pořiďte si voucher na 1000 Kč na výrobu kožené kabelky. Kateřina Lišková stojící za značkou VULPES VULPES vytváří ručně kožené doplňky. Objevte nadčasový design a kvalitní řemeslné zpracování. Nabídku naleznete ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 25.82
    (CZK 650)
  • Sold out!!
    Modely z mušelínu od české značky Big Bros.

    Úchvatný mušelínový model dle vašeho výběru v hodnotě 1600 Kč. Big Bros. Barbory Koutské, to je značka s mušelínovou módou založenou na pohodlných a zároveň ženských střizích. Na své si ale u BigBros přijdou i děti nebo muži. Mušelín je úžasný materiál, který vyniká svou lehkostí a prodyšností. Vše je navrženo a vyrobeno v České republice s důrazem na kvalitní a udržitelné materiály. Výběr modelů ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 31.78
    (CZK 800)
  • Sold out!!
    Kouzelná noc v luxusním hotelu The Emerald Prague

    Zažijte pohádkovou noc v půvabném hotelu The Emerald Prague díky našemu výjimečnému voucheru v hodnotě 4000 Kč. The Emerald Prague se nachází jen pár kroků od Staroměstského náměstí s legendárními orlojem. Vybírat můžete ze stylově odlišných apartmánů. Pronajmout si můžete třeba jednolůžkové apartmá nebo i dvouložnicový byt, kam se vejde až deset osob. Každý apartmán má samostatnou koupelnu se sprchovým koutem nebo vanu, třeba i hned vedle postele. Více informací najdete ZDE.

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 87.39
    (CZK 2,200)
  • Sold out!!
    Ubytování na zámku pro dvě osoby se snídaní a vstupem do saunové zahrady SALORI

    Představte si, že se probudíte a z okna vidíte uklidňující hladinu jezera uprostřed rozlehlé malebné zahrady. Všude panuje ticho a vy nemusíte vůbec nic. Jen být. Tady a teď. Přesně toto idylické ráno si můžeme užít na zámku v saunové zahradě SALORI. Máme pro vás exkluzivní voucher v hodnotě 6800 Kč, který vám otevře brány do tohoto jedinečného ráje. Poukaz zahrnuje přespání v půvabném zámečku z 19. století, bohatou snídani v zámecké jídelně a vstup do prostor saunové zahrady. Zde se můžete ponořit do jedinečné atmosféry saunových ceremoniálů a dopřát si zasloužený odpočinek. Více informací najdete ZDE

    Odměnu obdržíte na e-mail ve formě dárkového voucheru. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 119.17
    (CZK 3,000)