Podpořme letní kino ve Štěchovicích

Podpořit letního kina ve Štěchovicích, které mělo v minulosti velkou tradici. Ambicí tohoto projektu je znovu tuto tradici obnovit a vytvořit příjemné místo pro setkávání lidí ze Štěchovic a blízkého okolí.

Author: Petr Klusák

  • Vše je připraveno

  • Krásný zážitek v úžasném prostředí

  • Kvalitní drinky a catering

  • Zábava s přáteli

  • Když je kvalitní film...

  • Hlavně to dobře uvést o:)

EUR 160
pledged of EUR 1,589

10%

10% completed

19 days until the end

13 contributors pledged

Film

Štěchovice, Středočeský kraj, Česko

Pledge

All or nothing. This project will only be funded if it reaches at least its goal by May 19, 2024 by 10:16 CET.

Show all rewards

Jak to začalo

Přistěhoval jsem se do Štěchovic v roce 2018 a od začátku jsme slyšel spoustu historek o Štěchovicích. Co se zde vše dělo, jak to fungovalo a HLAVNĚ, jaké tu bylo super letní kino. Jak zde lidé prožívali první lásky, jak zde trávili dětství, dokonce tu bylo i autokino. Od začátku jsem si říkal, že by bylo skvělé znovu tuto tradici obnovit a oživit tu krásnou tradici, která tu dříve byla, jak pro místní, tak i pro výletníky, kteří tráví čas ve Štěchovicích či v blízkém okolí, třeba na Slapské přehradě.

Co je náš cíl?

Mým cílem je dostat mezi lidi do povědomí, že je tu opět letní kino a vytvořit zde místo, kde budou chtít lidé trávit čas, setkávat se s přáteli, zažít skvělou atmosféru letního kina v krásném prostředí v blízkosti Štěchovické přehrady, která vytváří neuvěřitelný genius loci. Zároveň bych chtěl i vytvořit místo, kde bude možné si před filmem poslechnout nějakou skvělou kapelu a užít si letní večer se vším všudy.

Pokud Vám to není lhostejné, přispějte na letní kino jakoukoliv částkou, zakupte si vstupenku či permanentku či nějaký bonus, užijeme si společně příští léto ve skvělém prostředí, u skvělého drinku, a v parádní atmosféře léta.

Podpořte Letní kino Štěchovice!.

Detaily

Ve Štěchovicích (Praha-západ, v těsné blízkosti Štěchovické přehrady a 10 km od Slapské přehrady) mělo letní kino velkou tradici. Dokonce tu existovalo i autokino a vždy to patřilo k velmi oblíbené zábavě, jak pro místní, tak i pro chataře a návštěvníky přehrady a blízkého kempu. Rozhodl jsem se navázat na tuto tradici a otevřel letní kino s kvalitním profesionálním velkým plátnem 7,5x4,5 m, kvalitním ozvučením, stánky s občerstvením a kapacitou až pro 400 osob. Rozjezd je velmi pomalý a já bych rád nabídl lidem možnost zakoupit si lístek do tohoto kina již teď. Snažím se pravidelně komunikovat na facebookových stránkách, kde jsem udělal anketu, který den si lidí přejí promítat. Jednoznačně lidé vyjádřili pro páteční promítání, tedy budeme hrát v pátek. Budu dávat rovněž nabídku filmů, aby si mohli dopředu vybrat. Rád bych jim nabídl i možnost nakoupit si již nyní lístky či permanentku a velmi rád bych to ještě posunul dál tak, aby před každým natáčením byl i prostor pro kapely, tak aby se zde lidé cítili dobře a stalo se z toho oblíbené a vyhledávané místo zábavy jako dříve. Toto vše bez podpory prostě bohužel není možné. 

... a ještě něco navíc

Myslím, že tím to nekončí,  a pokud se podaří dostat letní kino do povědomí, otevře se tu prostor pro další kulturní zážitky nejen pro dospělé, ale i pro rodiny s dětmi.

Kdo jsme?

Jmenuji se Petr Klusák a dělá mi radost, když mohu přispět svým počínáním k rozvoji něčeho, co dává smysl. Nenechává mě klidným, když se říká, že tady bylo to, a zase ono, a naopak se snažím ty příležitosti či aktivity vytvářet sám. Proto jsem třeba před 2 lety zde založil ve Štěchovicích tenisovou školu, protože jsem rovněž slýchával, škoda, že tu nic takového není. A protože mám rád kulturu, divadlo, film, sám se věnuji 7 let ochotnickému divadlu, rád bych aby zde byl znovu nějaký pěkný prostor pro trávení času s kulturním přesahem. Pokud to vidíte stejně, podpořte tento projekt, ať můžeme strávit léto pěknými kulturními zážitky.

Proč to děláme?

Rozjezd letního kina byl pomalejší než jsem očekával, návštěvnost byla nízká a tak jsem se rozhodl využít služby Hithit, abych dostal tento projekt více do povědomí lidí již nyní, chci umožnit lidem si koupit vstupenku už teď  i permanentku na všechny představení plus další bonusy. Pokud se najdou lidé, kterým na tom záleží, věřím, že touto cestou je oslovím.

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 3
    Děkuju, že se někdo snaží, a děkuji že chcete obnovit letní kino. letní kino ve Štěchovicích

    Rád podpořím letní kino i bez vybrání nějaké odměny. 

    Pokud chcete a záleží Vám na tom, aby se projekt rozjel, částku můžete libovolně navýšit.

     

    Reward delivery: not specified

    Pledge EUR 3.97
    (CZK 100)
  • sold 5
    Vstupenka do kina

    Každý, kdo podpoří tento projekt částkou 130 Kč, dostane vstupenku na promítání jednoho filmu dle výběru.

    Vstupenku budete mít rezervovanou na Vaše jméno při vstupu do kina.

    Reward delivery: not specified

    Pledge EUR 5.16
    (CZK 130)
  • sold 3
    Vstupenka na promítání filmu dle výběru a poukázka na občerstvení v hodnotě 200 Kč

    Každý, kdo podpoří tento projekt částkou 300 Kč, dostane vstupenku v hodnotě 150 Kč na kterékoliv představení a poukázku v hodnotě 200 Kč na občerstvení.

    Vstupenku a poukázku si vyzvednete před začátkem představení na Vaše jméno.

    Reward delivery: not specified

    Pledge EUR 11.92
    (CZK 300)
  • sold 1
    Tričko Letní kino Štěchovice

    Každý, kdo podpoří tento projekt částkou 500 Kč, dostane speciální edici trička Letní kino Štěchovice.

    K vyzvednutí při jakémkoli promítání filmu při vstupu do kina.

    Reward delivery: not specified

    Pledge EUR 19.86
    (CZK 500)
  • sold 0
    Batůžek Letní kino Štěchovice a vstupenka na jeden film

    Každý, kdo zaplatí 1 000 Kč dostane cool letní batůžek s logem Letní kino Štěchovice, které jako správný nadšenec určitě musím mít a k tomu vstupenku na jedno promítání filmu dle výběru.

    K vyzvednutí při vstupu do kina.

    Reward delivery: not specified

    Pledge EUR 39.72
    (CZK 1,000)
  • sold 1
    Permanentka na celý rok

    Každý, kdo zaplatí 1 200 Kč dostane permanentku na všechna představení (10 promítání).

    Permanentka k vyzvednutí na Vaše jméno při vstupu do kina.

    Reward delivery: not specified

    Pledge EUR 47.67
    (CZK 1,200)