Nové CD Čejka BAND

Nová deska kapely Čejka Band, která byla připravována již v roce 2018 leadrem kapely Petrem Čejkou, se konečně dává do pohybu a to se skladbami Petrovými, ale i úplně novými, které vznikly v současné formaci.

Author: Čejka Band

  • ČEJKA BAND

  • ČEJKA BAND

EUR 74
pledged of EUR 1,788

4%

4% completed

5 contributors pledged

Music, Art

All or nothing. Project finished on Apr 20, 2024 at 13:05.

Show all rewards

Jak to začalo

Kapela Čejka Band je na hudební scéně od roku ´96, celé roky bavila své posluchače nejen svými, ale i převzatými písněmi různých žánrů a to i v různém obsazení hudebníků, až do roku 2017, kdy zakladatele a lídra skupiny, Petra Čejku postihla zákeřná nemoc -  leukémie. Petr tuto nemoc ze začátku zvládal a proto v roce 2018, po osmi letech od poslední desky, začal nahrávat novou desku, kterou bohužel nestihnul.  Po odchodu Petra jsme mysleli, že kapela už nikdy nebude hrát a nakonec jsme dali v roce 2022 celou formaci dohromady, z důvodů velkého smutku po jeho písničkách a lidech, kteří chodili a chodí na jeho koncerty. Po nějakém čase jsme se rozhodli, že Petrům rozdělaný projekt chceme dokončit - proto vzniká nová deska, na které budou skladby z pera Petrova, ale i současné formace bandu.

Co je náš cíl?

Náš cíl je CD s názvem "Patříme k sobě" dokončit, dát mu patřičnou péči v podobě profesionální mix a to pro vzpomínku na Petra, ale i proto,  že sami chceme tvořit a ukázat, že na to snad máme, nést čestně dál název a písně tohoto bandu. Náš cíl je také hrát a hrát a rozdávat radost lidem, kteří nás navštěvují.

Detaily

CD natáčíme s pomocí svých přátel hudebníků v domácích podmínkách a rádi bychom jej podali našim posluchačům v té nejlepší kvalitě, proto je zapotřebí poskytnout nahrávkám kvalitní mix, který všechny skladby učeše a dorovná. Mix chceme hlavně z důvodů zvukové nevyrovnanosti skladeb, některé jsou úplně nové a některé nahrané Petrem v 2018. Kvalitní master jim dodá vyrovnanost.

Perličkou našeho CD je, že některé věci nahráváme úplně naopak :). Proto se klaním kamarádu Petru Sekáčovi, který nám nahrál úžasnou kytaru bez jediného škrtnutí jiného nástroje a to velmi rychle a precizně.

Kdo jsme?

ČEJKA BAND je sedmičlenná česká pop-rocková hudební skupina, kterou založil Petr Čejka (†2019) z Benešova v roce 1996,  patří mezi nejznámější středočeské kapely. V současné době pokračuje dál se začínajícím zpěvákem Matějem Petrem Čejkou. V kapele stále působí další původní členové, jako jsou zpěvačky Majda a Majky nebo saxofonista Jiří. 

​ČEJKA BAND účinkuje jako živá hudba na hudebních festivalech a nejrůznějších slavnostech nejen na Benešovsku. Mezi nejznámější songy patří Večerníček pro dospělé (Jednou je málo) a Abstinuju (Roxette), které se staly nejhranějšími písničkami na rádiu Blaník v rubrice písniček na přání. Do svého repertoáru v současnosti zařazujeme i písně skupiny HAT rock a ROTOR, které jsou též autorskou tvorbou Petra Čejky.

Proč to děláme?

Milujeme dobrou a kvalitní hudbu a vážíme si ostatních interpretů a kolegů. Každá hudba má svého posluchače a míru energie do ní vložené. Hithit nám byl doporučen jako ověřená a fungující platforma, tak  zkoušíme štěstí :o) Děkujeme za možnost

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 2
    Placka kapely Čejka Band

    Placka či nálepka kapely Čejka Band, která vám bude sloužit jako talisman připomínající dobrý skutek na podporu projektu této kapely.

    V ceně poštovné a balné.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 5.96
    (CZK 150)
  • sold 0
    Fotografie s podpisem celé kapely

    Podpisová karta s fotografií a podpisy všech členů.



    V ceně je poštovné a balné.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.95
    (CZK 200)
  • sold 3
    CD kapely Čejka Band

    CD kapely Čejka Band, nabídka titulů na cejkaband.cz.

    V ceně je poštovné a balné.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.90
    (CZK 400)
  • sold 0
    Mikina skupiny Čejka Band

    Mikina s logem Čejka band -  všechny druhy velikostí, jak dámské tak i pánské pouze v černé barvě typ klokan, či na zip.


    V ceně je poštovné a balné.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 59.61
    (CZK 1,500)