S BeautyBeez pečujeme o tělo a šetříme energii i čas!

Můžeš zapomenout na starosti s rezervacemi v kadeřnictvích nebo u masera. S BeautyBeez to půjde snadno a rychle! Spouštíme apku pro rezervace služeb péče o tělo, kde můžete jednoduše vyhledávat, rezervovat, recenzovat, komunikovat a platit. Přidej se.

  • Homepage web apky s jednoduchým vyhledáváním.

  • Homepage apky s výsledky vyhledávání.

  • Profil poskitovatele s prijamm reservaci a plabou.

  • Vyhledej - vyber si - rezervuj . 3 kroky k účesu

EUR 65
pledged of EUR 7,000

0%

0% completed

8 days until the end

4 contributors pledged

Community, Technology

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Pledge

All or nothing. This project will only be funded if it reaches at least its goal by May 7, 2024 by 09:49 CET.

Show all rewards

FEEL WELL, s.r.o. , Radlinského 1727/49, SK-026 01 Dolný Kubín
IČO: 55 799 582, DIČ: 2122087110
 

                                                                         Koho se to může týkat

                                                                         V Praze, 05.03.2024
 


Věc: žádost o hromadné financování BeautyBeez.eu na HitHit.com

Dobrý den!

Jmenuji se Boris a jsem spoluzakladatel a ředitel FEEL WELL, s.r.o. Spolu s kolegem Radem si Vám dovolujeme představit náš projekt BeautyBeez.eu.

V minulosti byly mé možnosti při stříhání dost jednoznačné: krátké čekání, pokud byla řada krátká nebo počkat si déle, když bylo u holiče plno. Po patnácti minutách a padesát korunách jsem měl klid na tři měsíce. Tradiční holičství stárla, stala se méně lákavými. Naštěstí, nástup barbershopů přinesl dotek modernosti. Až takové, že dát se ostříhat se stalo výzvou i v našem malém městě:

- Ahoj, rychlý střih?
- Ne! Pouze na objednávku!
- Jak co? Opravdu? Kdy máte další volný termín?
- Za týden. Oskenujte si tento QR kód.
- To jako fakt? Pomoóóc!

Takto si Boris postěžoval kamarádovi Radovi na kávě. Rado mu pak položil jednoduchý nápad na stůl – převést dobře známou rezervační službu typu Airbnb nebo Uber do oblasti péče o tělo a wellness. Rado již vytvořil univerzální a přizpůsobitelnou webovou aplikaci, na které nyní stavíme. S jeho zkušenostmi v e-commerce stačila jen krátká debata, aby Borise přesvědčil, že jeho aplikace usnadní rezervaci ostříhání, omlazující kúry - nebo - sezení s fyzioterapeutem. Promyšlený systém zefektivní a usnadní přípravu tak, že kadeřník ví po co zákazník přišel a takový fyzioterapeut již podrobně zná klientův profil.

Ztrátu času hledáním a listováním na internetu a jako “bonus” neustálé opakování osobních informací jsou výzvy, které chceme primárně vyřešit. S BeautyBeez najdete to, co potřebujete, rychle a jednoduše, bez zbytečného klikání a nebudete muset opakovně vypisovat nebo sdělovat vaše požadavky či osobní preference.

BeautyBeez to jsou všichni ti dobří lidé, kteří nás dělají pěknými a zdravými. Vytváříme prostor pro snadnou interakci. Úl, kde jsou všichni pod jednou střechou. 

Jsme tady, abychom vám usnadnili život. Tak pomozte, abychom mohli pomoci my vám.

Naše vize, mise, cíl a hodnoty

Vize: Propojíme potřeby v segmentu služeb péče o tělo. Ušetříme čas.

Mise: Usnadňujeme život, tvoříme hodnotu a budujeme důvěru mezi klienty a poskytovateli služeb péče o tělo.

Cíl: Osobní a přímý rezervační ekosystém prostřednictvím webové stránky a následně i mobilní aplikace, kde umožníme jednoduše vyhledávat, rezervovat, platit a hodnotit poskytované služby, a mnohem víc. 

Hodnoty: Vážíme si poctivou práci všech, kteří se starají o naší krásu a zdraví. Zároveň oceňujeme loajalitu klientů. 

Ahojte všichni!

Jmenuji se Rado, jsem autorem projektu BeautyBeez.eu. a chci Vám ho blíže popsat.

Co je to BeautyBeez?

BeautyBeez je rezervační ekosystém, který umožňuje jednoduše vyhledávat, rezervovat, platit a hodnotit poskytované služby. 

Nastavili jsme procesy tak, abyste se nemuseli opakovat a ztrácet čas. Už nebudete márnit hodiny na internetu – s BeautyBeez najdete všechno, co potřebujete. Ihned. Díky personalizovanému profilu s historií služeb vám BeautyBeez usnadní hledání a rozhodování. A jakýkoliv kadeřník může znát vaše preference.

Důvěru budujeme prostřednictvím četu a vzájemného hodnocení. Naše platforma nabízí možnost interní komunikace prostřednictvím zpráv mezi klientem a poskytovatelem. 

S BeautyBeez poskytovatelé získají nové možnosti pro růst a rozvoj svého podnikání.

Naše webová aplikace je již v 80 % hotová a do tří měsíců ji můžeme uvést na trh. Mobilní aplikaci pro Android a iPhone ještě musíme vytvořit.

Technicky vzato, BeatuyBeez umožňuje:

  • Nalezení služby

  • Rezervaci termínu

  • Úhradu za poskytnutou službu

  • Řešení storna a reklamací

  • Možnost interní komunikace prostřednictvím zpráv mezi klientem a poskytovatelem.

  • Důkladně nastavené filtry vyhledávání tak, aby každý našel přesně to, co hledá

BeautyBeez je revoluční rezervační sociální portál budující komunitu zaměřený na celé spektrum služeb spojených s péčí o tělo, jako je kadeřnictví, barbering, manikúra, pedikúra, fyzioterapie, masáže, solária a osobní trénink. 

.. a to není všechno!

Profíkům profil zůstává

Každý poskytovatel má svůj profil, i když pracuje pro firmu. To znamená, že je sám sobě zodpovědný za hodnocení a prezentaci. Tento profil mu zůstává, i když začne pracovat sám na sebe, a tím si s sebou bere historii hodnocení a kontakty. Což je pro profesionály obrovská výhoda a reklama a pro klienty přidaná hodnota.

Od jara nám pomozte testovat, buďte součástí...

Do spuštění BeautyBeez zbývá ještě několik měsíců. Jsme ve fázi, kdy máme za sebou programování databáze a funkcionalit. V současné době pracujeme na uživatelském rozhraní. Každý, kdo nás podpoří, dostane možnost přihlásit se do testovací verze a pomoct nám dovést projekt k úspěchu.

Už nebudete potřebovat další aplikaci...

Začneme na českém a slovenském trhu a po úspěšném spuštění se plánujeme šířit po Evropě, kde již podobné aplikace fungují. Chceme, abyste si mohli objednat svou oblíbenou službu kdekoliv v Evropě, abyste se cítili jako při návštěvě svého oblíbeného kadeřníka. Představte si návštěvu maséra na dovolené v zahraničí tak, že mu nemusíte téměř nic vysvětlovat a on díky historii a informacím ve vašem profilu ví, jaké máte problémy nebo co by bylo vhodné udělat dál.

Kdo vůbec jsme?

Boris Baňas má vzdělání ekonomického směru a působí více než dvacet let v biznisu. Dlouhodobě buduje svoji pozici v oblasti mezinárodního obchodu s konopím. S téměř 5000 followery na síti Linkedin je považován za autoritu v oblasti kanabinoidů a farmacie. Do týmu přináší náležitou péči a funguje jako CFO & COO.


Radoslav Kapralčík nedokončil studium ekonomie a vydal se do světa podnikat. Za třináct let získal různé zkušenosti v oblasti e-commerce, marketingu a poslední čtyři roky ve vývoji IT aplikací. Žije v Praze, dlouhodobě žil v zahraničí, díky čemu přináší do týmu nejen kreativitu a inovativní přístup, ale také široké znalosti a dovednosti z oblasti technologií a inovací. Jeho schopnosti byly klíčové při budování a navrhování naší platformy. Současně zodpovídá za image a propagaci BeautyBeez. Proto zastupuje pozici CTO & CSO.

Věříme, že společně dokážeme malou apkou udělat velké věci. Usnadníme život nejednomu z nás! 

Vážíme si každé podpory a bereme ji jako výzvu naplnit naši vizi. Z celého srdce děkujeme za váš čas a podporu!

S přátelským pozdravem

Ing. Boris Baňas                 Radoslav Kaprálčik
CFO & CEO                        CTO & CSO    

FEEL WELL, s.r.o.              BeautyBeez.eu

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 2
    ​Podpořte dobrou věc sumou 5 € a více

    Pomozte vybudovat tuto skvělou apku a užívejte si její výhody s pocitem, že jste byli při jejím rozběhu. Přispějte libovolně vysokou částkou a budujte s námi tento projekt.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 5
  • sold 1
    Přispěj 10 €, získej je zpět a navíc poplatky na rok zdarma!

    Pokud přispějete hodnotou 10 €, získáváte od nás nejen 10 € kredit, ale i roční členství se 100% slevou na poplatky (mimo poplatků platební brány).  No nebyla by škoda to nevyužít?

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 10
  • sold 1
    ​Něco pro vaši krásu za 20€

    Přispějte 20 € a my se vám odvděčíme kreditem v hodnotě 20 €, který budete moci použít pro sebe či své blízké na jakoukoliv nabízenou službu, hned jak se aplikace rozběhne!

     

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 20
  • sold 0
    ​​Něco pro krásu vašich blízkých za 20 €

    Přispějte 20 € a my se vám odvděčíme dárkovým poukazem v hodnotě 20 €, který budete moci použít pro své blízké na jakoukoliv nabízenou službu, hned jak se aplikace rozběhne!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 20
  • sold 0
    Něco pro vaši krásu za 50 €

    Přispějte 50 € a my se vám odvděčíme kreditem v hodnotě 50 € + roční 100% slevou na poplatky (mimo poplatků platební brány).

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 50
  • sold 0
    ​​Něco pro krásu vašich blízkých za 50 €

    Přispějte 50 € a my se vám odvděčíme dárkovým poukazem v hodnotě 50 €, který budete moci použít pro své blízké na jakoukoliv nabízenou službu, hned jak se aplikace rozběhne!

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 50
  • sold 0
    ​Něco pro vaši krásu za 100 €

    Přispějte 100 € a získejte kredit v hodnotě 50 € + celoživotní 100% slevou na poplatky (mimo poplatků platební brány).

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 100
  • sold 0
    ​Něco pro vaši krásu za 200 €

    Přispějte 200 € a získejte kredit v hodnotě 100 € + celoživotní 100% slevou na poplatky (mimo poplatků platební brány) + vstup zdarma do členské sekce. Ta bude poskytovat mnoho výhod a bude spuštěna do konce roku 2024.
     

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 200
  • remaining 10 from 10
    Partner

    Přispějte 500 € a získejte kredit v hodnotě 100 € + celoživotní 100% slevou na poplatky (mimo poplatků platební brány) + vstup zdarma do členské sekce. Ta bude poskytovat mnoho výhod a bude spuštěna do konce roku 2024.

    Na jeden rok - reklama na jednom ze dvou reklamních spotů v rámci webu a apky. Tento reklamní spot budete sdílet časově rovnocenně podle počtu Investorů. Reklama se bude střídat v časových intervalech nebo se bude zobrazovat targetované lidem podle vyhledávané služby.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 500
  • remaining 5 from 5
    Partner XL

    Přispějte 1000 € a získejte kredit v hodnotě 200 € + celoživotní 100% slevou na poplatky (mimo poplatků platební brány) + vstup zdarma do členské sekce. Ta bude poskytovat mnoho výhod a bude spuštěna do konce roku 2024.

    Na dva roky - reklama na jednom ze dvou reklamních spotů v rámci webu a apky. Tento reklamní spot budete sdílet časově rovnocenně podle počtu Investorů. Reklama se bude střídat v časových intervalech nebo se bude zobrazovat targetované lidem podle vyhledávané služby.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 1,000