Získej stálé zákazníky s knihou Opakovaný prodej

Nejlepší firmy prodávají opakovaně, zatímco ostatní jen hledají nové zákazníky. Napsal jsem obsáhlou knihu o marketingu, která se bude hodit každému podnikateli. Rád bych ji dostal mezi co nejvíce lidí, aby každý měl šanci uspět v opakovaném prodeji.

Author: ZeptejSeFilipa

Update k vydání knihy Opakovaný prodej 2024

May 7, 2024

Dopsání knihy dalo zabrat a jedná se rozhodně o největší projekt, na kterém jsem kdy pracoval. Také není divu, první stránky knihy jsem začal psát už před 8 lety.
Aktuální stav vydání knihy Opakovaný produdej je vždy uveden na prodejní stránce v tabulce:  https://zsf.cz/produkt/kniha-opakovany-prodej
Včera jsem poslal závěrečnou část na final korekturu. Během této doby (počítám tak 14 dnů než Terezka dodělá), tak já dodělávám grafy/fotky a další.
Pro představu o množství, kolik toho mám před sebou na final dodělání:
17 grafů
15 fotografií
11 screenů
30 tabulek (plus mínus)
9 nákresů

Roadmapa vydání knihy

4. část knihy ze 4 – Terezka (korektorka) odevzdá 4. finální část knihy po korektuře. Do tohoto termínu finalizuji grafy, ilustrace a fotky.
Tereza Fraňková (korekce), Michal Fišer (redaktor), Filip Novák (autor)
20.05.2024
Finální odevzdání knihy na sazbu.
Filip Novák (autor), Eduard Doležal (sazba, zlom)
20.05.2024
Odevzdání sazby, finální čtení. Finální úpravy.
Filip Novák (autor), Eduard Doležal (sazba, zlom), Tereza Fraňková (korekce), Michal Fišer (redaktor)
14.06.2024
Zadání tiskového PDF do tiskárny.
Filip Novák (autor), Eduard Doležal (sazba, zlom)
21.06.2024
Vydání knihy.
Filip Novák (autor)
14.07.2024

Máme vybráno! Děkuji všem, kteří přispěli

Nov 7, 2023

Milí přátelé,

rád bych všem poděkoval za obrovskou podporu při získání chybějící částky k realizaci mého projektu. Ti z vás, kteří si knihu předobjednali se mohou těšit na její vydání. Sledujte moje sociální sítě (Facebook, YouTube) pro bližší informace.

Každopádně tak i tak vám knihu doručím jakmile vyjde, na vámi vybranou Zásilkovnu, prosím jen o trochu trpělivosti, u konce vydání knihy je nutné nic neuspěchat, aby celá ta práce měla znamenitou finální kvalitu.

Ty z vás, kteří zakoupili webinář, nebo jinou odměnu oslovím individuálně a domluvíme se.

Zítra jedu do tiskárny mrknout na ukázky knih a tisku, abych si mohl sám sáhnout a vybrat na jakém materiálu a papíru se bude kniha nejlépe číst.

Online kurz Základy SEO

Oct 30, 2023

Proč je SEO tak důležité pro vaše webové stránky a e-shopy?

Představte si situaci, kdy jste vytvořili nádhernou webovou stránku nebo e-shop s kvalitním obsahem a produkty, ale nikdo vám tam nechodí. To je přesně to, co se může stát, pokud nepoužíváte SEO (Search Engine Optimization) neboli optimalizaci pro vyhledávače. SEO je klíčovým nástrojem, který zajišťuje, že vaše stránka je viditelná v organických výsledcích vyhledávání a přitahuje cílovou skupinu návštěvníků.

Jaký nástroj budeme používat v kurzu?

Ve kurzu se podrobně zaměříme na nástroj Screaming Frog, který patří mezi oblíbené SEO nástroje. Umožňuje provádět detailní analýzy stránek, odhalit problémy, které by mohly ovlivnit viditelnost vašeho webu ve vyhledávačích, a poskytuje řadu dalších užitečných funkcí. Každý účastník kurzu si bude moci v praxi vyzkoušet, jak tento nástroj funguje a jak s ním pracovat. Lze jej používat i zdarma pro analýzy nepřesahující 500 stránek webu.

Co se naučíte?

  • Všechny základní termíny používané v SEO – od klíčových slov, přes backlinky, až po on-page a off-page optimalizaci.
  • Jak rozlišovat fakta od mýtů v oblasti SEO. Pochopíte, které techniky skutečně fungují a které mohou být zastaralé nebo dokonce škodlivé.
  • Souvislost mezi optimalizací pro vyhledávače a optimalizací pro uživatele. Zjistíte, jak SEO souvisí s placenými reklamami typu PPC a jak můžete optimalizovat svůj web tak, aby byl přátelský jak pro vyhledávače, tak pro skutečné návštěvníky.

Komu je kurz určen?

Kurz Základy SEO je ideální pro všechny, kdo se chtějí naučit základy optimalizace pro vyhledávače. Je vhodný zejména pro úplné začátečníky a mírně pokročilé, kteří se chtějí v oblasti SEO posunout dál.

Shrnutí kurzu: Základy SEO

Po absolvování tohoto kurzu budete mít pevný základ v oblasti SEO. Nejenže se naučíte, jak optimalizovat svůj web pro vyhledávače, ale také jak vytvářet lepší uživatelský zážitek pro své návštěvníky. Rozpoznáte mýty, které kolem SEO kolují na internetu a budete mít jasno v tom, jaké faktory ve skutečnosti ovlivňují vaši online viditelnost.

Detailní popis kurzů naleznete na mém webu ZSF.CZ

Proč je třeba provádět průběžný audit webu alespoň 1x za půl roku?

Oct 30, 2023

I web je potřeba servisovat Každý řidič ví, jak důležité je pravidelně podrobit svůj automobil odborné prohlídce. Bez těchto prohlídek by se mohly objevit neočekávané problémy, které by mohly ohrozit bezpečnost nebo snížit výkon vozu. Stejně tak, jak si auto zaslouží pravidelnou péči a údržbu, i vaše webová stránka potřebuje pravidelnou kontrolu, aby byla v optimálním stavu.

Co získáte se službou Kritika webu?

S rychlým vývojem technologií a stále měnícími se trendy v digitálním světě je nezbytné udržovat vaši webovou stránku aktuální a v souladu s tím, co dnes funguje. Marketingová komunikace se neustále vyvíjí, a proto je důležitá analýza klíčových slov a pochopení cílových skupin. Průběžná kontrola vašeho webu může být klíčovým faktorem, který rozhoduje o jeho úspěchu. Ale proč je to tak důležité?

Zachování konkurenceschopnosti

Technologie se neustále mění a s nimi i očekávání návštěvníků webu. Obchodní cíle se mohou vyvíjet, a proto je důležité mít strategický obchodní plán. Pravidelná kontrola zajišťuje, že váš web je stále aktuální a konkurenceschopný.

Zlepšení uživatelského zážitku

Díky pravidelným kontrolám můžete rychle identifikovat a opravit problémy, které by mohly návštěvníkům bránit v pohodlném procházení vašeho webu. Vědomí o různých stylech učení, jako je akomodační nebo asimilační styl, může pomoci vytvářet obsah, který lépe rezonuje s vašimi návštěvníky.

Zvyšování viditelnosti

SEO a standardy se mění. Autorita domény a pochopení aktuálních SEO faktorů jsou zásadní pro zlepšení online viditelnosti. Kontrolováním webu si můžete být jisti, že splňujete aktuální kritéria a maximalizujete svou online viditelnost.

Udržení aktuálnosti

Kontrola webu vám umožní udržet krok s nejnovějšími inovacemi, ať už jde o trendy v e-commerce nebo nové metody marketingové komunikace.

Zajištění bezpečnosti

Pravidelná kontrola zabezpečení vaší webové stránky je klíčová pro ochranu vašich databází a informací vašich návštěvníků. Dnes je více než kdy jindy důležité bránit se proti hrozbám, jako je brute force approach.

Detailní popis služby Kritika webu je na mém webu ZSF.CZ

Mrkněte na úplný popis služby: https://zsf.cz/produkt/kritika-webu

Reálná a umělá inteligence v tandemu – Jak využít AI generované obrázky a texty pro marketing (webinář)

Oct 24, 2023

Prodejte svůj produkt/službu s pomocí AI marketingových textů a obrázků. V tomto kurzu se naučíte používat ChatGPT tak, abyste z něj dostali maximum a vyhnuli se desítkám tisíc za copywritery. Ušetříte si desítky hodin hledáním vhodných fotek pro svůj brand a sociální sítě. Vše si pohodlně obstaráme přes AI nástroje – ukážu vám jak a které lze stále využívat zdarma!

Trápí vás tyto problémy?

  • Už více jak rok pociťujete úbytek zakázek?
  • Vnímáte obtíže při komunikaci a marketingu vašeho produktu nebo služby?
  • Máte potíže s tvorbou zajímavého obsahu pro váš web?
  • Nevíte, jak zkrátit texty, aby zůstala hlavní myšlenka a benefity v obsahu?
  • Cítíte, že máte mezery v tom, efektivně prodávat sebe a svůj produkt nebo službu?
  • Je pro vás těžké vymýšlet obsah pro váš web?
  • Nevíte, jak efektivně vyhodnotit, jestli vám vaše marketingové texty fungují?
  • Tvorba textů vám zabírá hodně času, ale potřebujete pracovat na něčem jiném?
  • Cena za copywritera a grafika se vám zdá zbytečně vysoká?
  • Nakupujete ještě stále drahé fotky a ilustrace z fotobanek?

Jakou hodnotu má tento zcela unikátní AI webinář?

Rozhodl jsem se, že dokud je zatím možnost využít ChatGPT zdarma a může z něj kdokoli vytěžit maximum, některé z vás naučím, jak ho efektivně používat!

Hodnota tohoto kurzu je hodnota copywritera, který vytvoří texty pro celý web.

Kolik byste za to dali? 10 000 Kč? 25 000 Kč? 50 000 Kč?

Zastavte tohle šílené utrácení!

Po tomto kurzu to zvládnete sami a pokud budete někoho k textům potřebovat, tak snad jen na lehkou korekturu.

Tento kurz je vhodný pro živnostníky a podnikatele, kteří o copywriting nezakopli, ale i pro ostřílené copywritery, kteří si za pomoci umělé inteligence chtějí zkrátit čas o brutálních 90 %. Tento čas by totiž jinak nevyhnutelně věnovali vymýšlením konceptů pro své originální texty. Po tomto kurzu už na tuto činnost nikdo nebude potřebovat copywritera. Teď je ten čas rychle naskočit do tohoto kurzu, který jsem navíc dal za velmi dostupnou cenu.

Prodejte svůj produkt/službu s pomocí marketingových textů

Prodávejte elegantně svůj produkt/službu pomocí AI generovaných textů. Naučte se používat AI jako profesionál v tomto kurzu.

Prodávejte svůj produkt nebo službu s efektivními marketingovými texty pomocí AI a přitáhněte nové zákazníky. Naučím vás, jak vytvořit úspěšné marketingové texty, které budou přitahovat pozornost vaší cílové skupiny.

Práce s generovanými AI obrázky pro váš brand

Vygenerované fotografie mají nějaké ty mouchy na vychytání, takže následně je možné je ještě trochu opravit např. ve Photoshopu pomocí AI generativní výplně. A tohle vám na kurzu taky předvedu.

Budete schopni udělat profesionálně vypadající fotku a to absolutně bez znalosti světelné kompozice a vyvážení barev.

Tohle vše za vás udělá AI. A pokud vám přijde Photoshop jako drahá aplikace, ukážu vám, jak ji získat za zlomek ceny. Na toto téma jsem již točil pro ZSF Byznys klub i video. Dozvíte se to i v tomto kurzu.

Co vše si vyzkoušíte?

  1. Naprogramovat jednoduchou aplikaci na web s pomocí ChatGPT. Například výpočet procent nebo výpočet návratnosti investic.
  2. Vygenerovat z AI a upravit reklamní fotky, které můžete využít pro propagaci a sociální sítě.
  3. Vytvořit marketingové texty pro celý web a reklamní sestavy v PPC.
  4. Naučíte se komunikovat s umělou inteligencí pomocí obrázkového zadání a hlasových příkazů.

Aktuální obsah kurzu o AI

Stejně jako AI, tak i obsah tohoto kurzu se může v budoucnu změnit. Proto se vždy prosím podívejte na aktuální termíny a úplný popis webináře na mém webu: Online kurz o ChatGPT a umělé inteligenci (AI)

128 NÁPADŮ PRO OBSAHOVOU STRATEGII + ŠABLONA ZDARMA

Sep 21, 2023

Dnes se můžete přijít podívat na video, ve kterém se naučíte tvořit vlastní obsahovou strategii a vymyslet si sami 128 nápadů pro obsah.

Jste-li z těch, kteří často váhají, co přidat na sociální sítě, co napsat do blogu, nebo nad čím tématem natočit podcast, tato příručka je přesně pro vás. Díky tomuto videu se vaše tvorba obsahu zásadně změní a dilemata, co vytvářet, budou minulostí!

Tohle video vám změní přístup k tvorbě obsahu! PREMIÉRA dnes ve 12:00 na YouTube:

Proč potenciál nestačí a jak ho proměnit ve skutečný úspěch?

Sep 6, 2023

Věřím, že každý z nás má obrovský potenciál dosáhnout svých cílů a prosperovat. Co nás odděluje od skutečného dosažení úspěchu, jsou konkrétní nástroje, osvědčené strategie, a hlavně fungující proces, který se potvrdil v praxi u nejlepších značek. A právě proto jsem napsal tuto knihu.

Mnoho lidí si myslí, že strategie pro opakovaný prodej, které používají nejlepší značky světa, jsou nepřístupné pro menší podnikatele a střední firmy. To ale není pravda. Některé z těchto osvědčených taktik a přístupů jsou univerzální a mohou být upraveny a použity ve vašem vlastním podnikání, ať už je jakékoli velikosti. Co je potřeba, je pouze odvaha je implementovat a závazek je následovat.

Staňte se součástí mojí osmileté cesty a podpořte knihu, která vám předá jasnou představu o osvědčených strategiích pro opakovaný prodej.

S úctou a vděkem přijímám jakoukoli podporu a věřím, že vám kniha změní podnikání i život k lepšímu. Já to už udělal pro sebe a své klienty – teď jste na řadě vy!

Filip Novák
– autor knihy Opakovaný prodej
– autor YouTube show ZeptejSeFilipa

EUR 2,760
pledged of EUR 2,000

138%

138% completed

33 contributors pledged

Literature, Education

Česko

All or nothing. Project finished on Oct 30, 2023 at 16:00.

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Donejt na kávu

    Máte chuť na kávu, ale chcete podpořit něco většího než vaši kofeinovou závislost? Přispějte nám částkou, kterou byste normálně utratili na kávu. Věřte, že vaše podpora je pro nás stejně povzbuzující! Částku můžete i navýšit. Děkujeme!

    Reward delivery: not specified

    EUR 8.00
    (CZK 200)
  • sold 0
    YouTube celebritou na pět minut

    Když jde o podporu, i malá gesta zasluhují velké „Díky!“ Jaké by to bylo stát se na chvilku internetovou celebritou? Přispějte a získáte jmenovité poděkování ve speciálním dílu YouTube streamu ZeptejSeFilipa. Toto je vaše pětiminutová chvilka slávy a náš nekonečný vděk!
    • Jmenovité poděkování v YouTube streamu ZeptejSeFilipa. V poznámce prosím uveďte jméno, komu můžeme poděkovat.

    Reward delivery: not specified

    EUR 20.00
    (CZK 500)
  • sold 1
    📕 Kniha Opakovaný prodej

    • 1x kniha
    • v ceně zahrnuto poštovné (CZ, SK) přes Zásilkovku

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.36
    (CZK 584)
  • remaining 11 from 30
    📕 Kniha Opakovaný prodej (s podpisem)

    • 1x kniha s podpisem
    • omezený počet kusů
    • v ceně zahrnuto poštovné (CZ, SK) přes Zásilkovku

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 23.36
    (CZK 584)
  • sold 1
    📕 3x Kniha Opakovaný prodej

    • 3x kniha
    • v ceně zahrnuto poštovné (CZ, SK) přes Zásilkovku

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 58.23
    (CZK 1,456)
  • sold 1
    YouTubový magnát

    Když jde o podporu, jde také o viditelnost. Jak by se vám líbilo, kdyby vaše jméno nebo logo firmy bylo vystaveno 40 000 očím každý měsíc? Přispějte a nejenže vám poděkujeme v živém vysílání na ZeptejSeFilipa, ale vaše logo a webová stránka budou zdobit závěrečnou obrazovku v minimálně 10 streamech!

    V poznámce prosím uveďte:
    • Název firmy
    • Odkaz na logo ke stažení
    • Web

    Reward delivery: not specified

    EUR 59.99
    (CZK 1,500)
  • sold 1
    Webový kritik v akci – veřejně

    Kdo by nechtěl, aby se jeho webové stránky staly internetovou senzací? Přispějte a získáte veřejnou kritiku (a zároveň reklamu!) vašeho webu v mé živé show na YouTube kanálu ZeptejSeFilipa. Nebudeme se šetřit – dám vašemu webu plných 90 minut pozornosti, abychom společně identifikovali, co je skvělé a co potřebuje vylepšení. A nejen to! Dám vám praktické tipy, jak zvýšit viditelnost vašeho webu a usnadnit zákazníkům nákup.

    V poznámce prosím uveďte webovou stránku, kterou mám kritizovat a vylepšit. Jedná se o veřejný stream, video bude dostupné na YouTube i jako záznam po jeho odvysílání. Následně lze video ponechat jako veřejné, nebo dle vašeho přání nastavit jako neveřejné, či jej nenávratně smazat.
    • Do poznámky prosím uveďte webovou stránku.
    • Po e-mailu se domluvíme na termínu, kdy proběhne stream.

    Reward delivery: not specified

    EUR 79.98
    (CZK 2,000)
  • sold 0
    📕 5x Kniha Opakovaný prodej

    • 5x kniha
    • v ceně zahrnuto poštovné (CZ, SK) přes Zásilkovku

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 91.22
    (CZK 2,281)
  • sold 2
    Online webinář SEO Guru na jedno odpoledne

    Chcete, aby vaše webová stránka nejen existovala, ale také dominovala? Přispějte a získejte voucher na exkluzivní webinář, kde se dozvíte vše o SEO, analýze konkurence a klíčových slov, a to vše doplněno pokročilými technikami, které vaše stránky posunou na novou úroveň. Po úspěšném zakončení této naší kampaně na Hithitu vám zašleme kód voucheru. Neztrácejte čas, začněte zlepšovat svůj web hned teď!
    • Webinář bude probíhat online.
    • Nutné uplatnit do 6 měsíců od předání.
    • Možnost výběru z více termínů.

    Reward delivery: not specified

    EUR 99.98
    (CZK 2,500)
  • sold 1
    Online webinář Mistr manipulace nebo expert v obraně proti ní?

    Jste zvědaví, jak se stát nezdolným ve vyjednávání, nebo jak se ubránit manipulativním taktikám? Přispějte a získejte voucher na webinář, který vám přesně toto odhalí. „Techniky manipulace – jak se jim bránit a jak je účinně použít při obchodním vyjednávání“ je webinář, který změní váš pohled na komunikaci a strategii. Po úspěšném dokončení kampaně na Hithitu obdržíte voucher.
    • Webinář bude probíhat online.
    • Nutné uplatnit do 6 měsíců od předání.
    • Možnost výběru z více termínů.

    Reward delivery: not specified

    EUR 99.98
    (CZK 2,500)
  • sold 1
    Online webinář Facebookový čaroděj bez kreditní karty

    Unavuje vás, jak vaše příspěvky na Facebooku odnáší vlny internetového oceánu plného obsahu ostatních konkurencí? Nejste vidět? Pojďme to změnit! Přispějte a získejte voucher na webinář, který vás naučí, jak na Facebooku skutečně uspět – a to vše bez placené reklamy! Po úspěšném dokončení naší kampaně na Hithitu vám pošleme kód voucheru. Připravte se na to, že se stanete hrdinou sociálních médií, a to aniž byste se museli utápět v reklamních rozpočtech.
    • Webinář bude probíhat online.
    • Nutné uplatnit do 6 měsíců od předání.
    • Možnost výběru z více termínů.

    Reward delivery: not specified

    EUR 99.98
    (CZK 2,500)
  • sold 0
    Online webinář Pětihvězdičkový generál

    Vždy jste chtěli, aby vaše podnikání doslova hýřilo pětihvězdičkovými recenzemi? A co kdybych vám řekl, že to jde snáz, než si myslíte? Samozřejmě nám jde o skutečné recenze, ale takové, které budou mít opravdu náboj! Přispějte na tento projekt a získejte voucher na webinář, který vám ukáže, „Jak získat skvělé recenze a díky nim další zákazníky.“ Nejenže vám předám šablony, ale i prověřené techniky, jak aktivovat referenční hodnocení. Po úspěšném dokončení kampaně na HitHitu obdržíte voucher.
    • Webinář bude probíhat online.
    • Nutné uplatnit do 6 měsíců od předání.
    • Možnost výběru z více termínů.

    Reward delivery: not specified

    EUR 99.98
    (CZK 2,500)
  • sold 0
    Webový kritik v akci – soukromě

    Máte pocit, že vaše webová stránka by mohla být lepší, ale nevíte, jak na to? Přispějte a získáte VIP přístup k mému znalostnímu fondu. Dám vašemu webu 90 minut mého času v soukromém online setkání, během kterého spolu probereme, co funguje a co je potřeba vylepšit. Ale to není vše! Zahrnuji i analýzu klíčových slov a průzkum konkurence. Pojďme z vašeho webu udělat magnet na zákazníky, jakým jsem udělal už stovky webů před vámi. A nebojte, tohle bude jen mezi námi: buď vytvořím soukromé video, nebo se společně zúčastníme neveřejného streamu. Na způsobu se domluvíme.
    • Do poznámky prosím uveďte webovou stránku.
    • Po e-mailu se domluvíme na termínu, kdy proběhne stream.

    Reward delivery: not specified

    EUR 119.98
    (CZK 3,000)
  • sold 0
    Online webinář Reálná a umělá inteligence v tandemu

    Máte pocit, že jste v marketingu uvízli v minulém desetiletí? Přispějte na náš projekt a získejte voucher na webinář, který vás vrátí do hry. Ve webináři „Použití ChatGPT v podnikání“ se dozvíte, jak využít jednu z nejmodernějších technologií ve svůj prospěch. Prompty pro ChatGPT, zaměřené na získání konkurenční výhody a marketingové texty, vám otevřou dveře do nového světa efektivní a rychlé práce. Po úspěšném dokončení kampaně na Hithitu obdržíte voucher.
    • Webinář bude probíhat online.
    • Nutné uplatnit do 6 měsíců od předání.
    • Možnost výběru z více termínů.

    Reward delivery: not specified

    EUR 139.97
    (CZK 3,500)
  • sold 2
    Online webinář Virální fenomén na Facebooku + Bonus šablony

    Že virální příspěvky na Facebooku jsou jen otázkou náhody? Omyl! Přispějte na náš projekt a získejte voucher na webinář, který vám prozradí, jak systematicky zvyšovat pravděpodobnost, že vaše příspěvky budou virálními hity. A to není vše! K webináři dostanete navíc BONUS ve formě 10 šablon pro nejvirálnější příspěvky, které si pak sami můžete upravovat podle svých potřeb.
    • Webinář bude probíhat online.
    • Nutné uplatnit do 6 měsíců od předání.
    • Možnost výběru z více termínů.

    Reward delivery: not specified

    EUR 139.97
    (CZK 3,500)
  • sold 0
    📕 10x Kniha Opakovaný prodej

    • 10x kniha
    • v ceně zahrnuto poštovné (CZ, SK) přes Zásilkovku

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 173.05
    (CZK 4,327)
  • remaining 100 from 100
    Marketingový seminář a křest knihy + online webinář dle výběru

    Chcete prožít celý den v hlubokém ponoru do světa online marketingu, YouTube a stát se součástí nejbohatší komunity marketingových fans v ČR? Připojte se k nám na exkluzivním celodenním semináři v Brně! Tento seminář je nejen odborným vyvrcholením mé cesty v online marketingu, ale také oslavou křtu mé nové knihy. Občerstvení a nápoje jsou na nás, takže přijďte naslouchat, diskutovat a oslavovat s námi! Jako bonus si můžete vybrat jeden online webinář z nabídky odměn zdarma.
    • Pokud by se cokoli vyskytlo a nemohli jste se zúčastnit. Můžete tuto odměnu proměnit v celkem 2 vouchery na online webináře. O nic nepřijdete!
    Shrnutí: Nabízím 2 způsoby, jak uplatnit tuto odměnu:
    1. způsob: Zúčastníte se semináře a jako bonus dostanete voucher na jeden online webinář.
    2. způsob: Pokud se z jakéhokoliv důvodu na seminář nedostanete, obdržíte dva vouchery na online webináře dle vašeho výběru z nabídky odměn zdarma.
    Pravidla pro vouchery na webináře:
    • Webináře budou online.
    • Nutné uplatnit do 6 měsíců od předání.
    • Možnost výběru z více termínů.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 199.96
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    Mapa ke hvězdám obsahového marketingu + Speciální video

    Představte si, že byste měli ve svých rukou mapu pokladu, která vás provede džunglí obsahového marketingu až k oáze plné odběratelů a zákazníků. A představte si, že ta mapa je vytvořena mnou a vedla mě k vytvoření jednoho z nejsledovanějších YouTube kanálů v ČR! Teď si ji můžete pověsit na svou vlastní zeď a každý den se podle ní řídit tak, jako já.

    Jedná se o kvalitní tisk mapy obsahové strategie, který ještě svět neviděl. Tento autentický sběratelský kousek ve formátu A1 na kvalitním papíru nabízí nejen vizuální zážitek, ale také praktický návod na budování úspěšného obsahového marketingu. K tomu vám přidám i vysvětlující neveřejné video, které rozkryje každou důležitou část mé strategie – vše univerzálně aplikovatelné na 99 % byznysů, které potřebují obsah, aby uspěli.

    Zviditelnil jsem byznys mnoha podnikatelů:
    • Spolupracoval jsem na zviditelnění YouTube Shoptetu (5 700+ odběratelů).
    • Zviditelnil jsem YouTube ZeptejSeFilipa (21 840+ odběratelů).
    • A mnoho dalších viz reference.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 399.92
    (CZK 10,000)