GEIM | Nastartujme výrobu unikátního oblečení z grafenu

Vytvořili jsme revoluční koncept sportovního oblečení s ohledem na životní prostředí. Hlavním prvkem této technologie je grafen, nanomateriál, který posouvá hranice nejen v textilním průmyslu. Pojďme společně nastartovat přechod k udržitelné budoucnosti !

Author: Geim

Zásadní milník! 🥳

Apr 7, 2024

Milí přispěvatelé,

dovolte mi, abych vás pozdravil a sdílel s vámi novinky o našem projektu, který jste tak štědře podpořili. Dnes mám tu čest oznámit, že jsme dosáhli zásadního milníku ve vývoji našeho revolučního materiálu. Tento úspěch nám otevírá dveře k produkci a je to moment, na který jsme všichni s napětím čekali.

Přestože ještě máme před sebou pár laboratorních testů a testování v reálném prostředí, mohu s hrdostí říct, že to nejtěžší máme za sebou. Jste součástí něčeho, co má potenciál změnit pravidla hry, a za to vám patří náš upřímný dík. Bohužel musím oznámit další zpoždění v dodání produktů, za což se moc omlouvám, ale věřte mi, že to pro nás není lehké a děláme maximum.

Vtipná příhoda – během jednoho z našich testů mechanické odolnosti se nám laboratoř omlouvala kvůli zpoždění výsledků, jelikož se jim nedařilo zničit naše vlákno! Mechanická odolnost předčila naše očekávání. Naměřili jsme dvojnásobnou hodnotu ve srovnání s kevlarem, který se používá pro neprůstřelné vesty. Myslím, že se máme na co těšit.

Děkujeme vám za vaši neustálou podporu a trpělivost. Bez vás bychom nedosáhli toho, kde jsme dnes.  Jdeme do finále a těšíme se, až vám představíme výsledky naší práce.

Mějte se krásně a brzy se opět ozvu,

Filip, zakladatel GEIM

Posouvá se nám výroba 😞

Feb 13, 2024

Vážení podporovatelé,

rád bych se s vámi podělil o novinky ohledně našeho projektu, který by nebyl možný bez vaší podpory. S hlubokým závazkem k transparentnosti vám musím sdělit, že bohužel nestihneme dobu dodání, jak jsme původně slíbili. Naše týmy intenzivně pracují na výzkumu a vývoji, a i když jsme dosáhli řady významných úspěchů, stále nás čeká několik klíčových věcí, které musíme dokončit a vyladit.

Jedním z našich hlavních úspěchů je efektivnější aplikace grafenu. Tento průlom nám umožní snížit náklady, zajistit uniformní nános, zlepšit vlastnosti produktu a zvýšit jeho výdrž při praní. Tato inovace představuje významný krok vpřed ve vývoji našeho produktu a je přímým důsledkem vaší podpory.

Kromě toho jsme dosáhli značného pokroku v hydrofobní úpravě, což je další klíčový prvek, který zlepší celkovou kvalitu a funkčnost našich produktů. Tyto úspěchy jsou důležité milníky na naší cestě k inovaci.

Nicméně, vzhledem k těmto vývojovým fázím se nám předpoklad startu výroby posouvá na přelom dubna a května, pokud se vše povede podle plánu. Chápu, že to může být zklamání, a upřímně se omlouvám za jakékoli nepříjemnosti, které to může způsobit. Chci vás ujistit, že tato dodatečná doba bude využita k zajištění, že náš produkt bude splňovat nejvyšší standardy kvality a inovace, které od nás očekáváte.

Jsem vděčný za vaši trpělivost a pokračující podporu. Bez vášně a závazku naší komunity bychom nedosáhli toho, co máme za sebou. Děkujeme vám za pochopení a zůstáváme pevně odhodláni dodat vám produkt, který překročí vaše očekávání.

S úctou a vděčností,

Filip, zakladatel GEIM

Vyber si svou velikost!

Nov 22, 2023

Milí podporovatelé,

Doufám, že se máte krásně a postupně k vám přichází blížící se vánoční atmosféra. S radostí vám oznamuji, že se nám podařilo dokončit finální velikostní tabulku pro naše produkty.

🌟 Co dělat dále? 🌟

Pro zajištění, že obdržíte produkt ve správné velikosti, prosím navštivte následující odkaz: https://forms.gle/NgyAANtgcmNjWJo49

Připravili jsme pro vás tento jednoduchý formulář, kde si snadno zvolíte zakoupenou odměnu a preferovanou velikost. Kdyby vám nebylo cokoliv jasné, jsme k dispozici pro dotazy.

Děkujeme, že jste součástí naší cesty a těšíme se, až našim produktům dáte pořádně zabrat při vašem sportovním výkonu. :)

Přeju krásnou středu!

Filip, zakladatel GEIM

Aktualizace projektu: Vývoj pokračuje, velikosti na obzoru!

Nov 2, 2023

Ahoj milí přispěvatelé 👋,

dovolte mi nejprve vyjádřit naší omluvu za delší období ticha, které nastalo od naší poslední aktualizace. Uvědomujeme si, že pravidelná komunikace je klíčová a chceme vás ujistit, že vaše důvěra a podpora nejsou brány na lehkou váhu. Ticho nebylo způsobeno nedostatkem aktivity, právě naopak – byli jsme ponořeni do vývoje a zdokonalování našich produktů. 💪

V oblasti vývoje jsme dosáhli značného pokroku. Vyvíjíme novou a vylepšenou hydrofobní formulaci grafenu, která slibuje výrazné vylepšení funkčností bundy a kalhot. Je to úkol, který vyžaduje čas a preciznost, a i když jsme se setkali s některými nečekanými výzvami, není nic co bychom nezvládli. 💦

Zároveň probíhá vývoj nosné látky (bavlny/vlny), na kterou aplikujeme grafen. Tato část procesu je extrémně důležitá, jelikož pro perfektní nanesení grafenu je nutné, aby látka byla pro naše účely speciálně předpřipravená. Můžeme vás ujistit, že i přes tuto zvýšenou náročnost práce stále směřujeme k dodání produktů včas. ⏳

Dále bych rád informoval, že jsme dokončili přípravu velikostní tabulky produktů. Během příštího týdne očekávejte dotazník, kde si budete moct vybrat preferované velikosti a upravit tak svou objednávku podle osobních potřeb. 😊

Ceníme si vaší trpělivosti a neochvějné podpory. Bez vaší podpory by náš projekt nemohl dosáhnout současného stádia. Zavazujeme se k průběžnému informování o dalších krocích a pokrocích, a těšíme se na vaše reakce a případné dotazy. 💛

Mějte se krásně!

Filip, zakladatel GEIM

Jsme v cíli! 🥳

Aug 6, 2023

Milí přispěvatelé,

když jsme začínali s naší crowdfundingovou kampaní, nevěděli jsme, jaký úspěch nás čeká. Dnes je nám ctí oznámit, že jsme díky vám všem dosáhli nejen našeho cíle, ale překonali jsme ho o úžasných 33 %! Celkem jsme vybrali 534 330 Kč, což je skutečně fenomenální výsledek, na který můžeme být všichni náležitě hrdí.

Vaše podpora nám poskytuje palivo, které potřebujeme k tomu, abychom mohli pokračovat v dalších měsících vývoje, finálního doladění výrobního procesu a nastartování výroby. O všem vás budeme v čase informovat.

Co přijde dále? V nejbližší době vám zašleme velikostní tabulku. Bude zahrnovat konkrétní rozměry jednotlivých velikostí, abyste si mohli vybrat velikost, která vám bude nejlépe sedět.

Celá tato kampaň byla skvělou jízdou plnou emocí, úspěchů a především podpory od vás všech. Díky vašemu zapojení a důvěře můžeme realizovat náš sen.

Jste pro nás víc než jen přispěvatelé - jste naši partneři, spolucestovatelé a přátelé.

Děkujeme vám za vaši podporu, za vaši víru a za to, že jste se stali součástí naší rodiny.

Filip, zakladatel GEIM

Blížíme se do finále! 🔥

Aug 2, 2023

Ahoj přátelé!

Tak už se nám blíží velké finále. Celá kampaň utekla vysokým tempem a my už se nemůžeme dočkat, až začneme balit vaše zakoupené odměny! Pevně věřím, že z produktů budete nadšení. Na příštích pár měsíců se ještě přesuneme do vývoje, na velký průmyslový stroj, a budeme ladit poslední detaily naší technologie.

Doposud se nám podařilo díky vám vybrat 446 880 Kč, to je neuvěřitelný výsledek a jsme za každého z vás moc rádi.

Moc děkujeme za vaší podporu! ♥️

PS: Stále je možné nás podpořit nákupem produktů se slevou až 35 %. Obávám se, že v budoucím ostrém prodeji se na takovou cenu jen tak nedostaneme, tak to nepropásněte :)

Filip, zakladatel GEIM

🥳 Zvládli jsme vybrat cílovou částku 400tis. Kč !

Jul 30, 2023

Ahoj, podporovatelé,

Zvládli jsme to! 🥳🥳

S radostí a velkou vděčností oznamuji, že jsme přesáhli cílovou částku 400 tisíc korun! 🔥

Chtěl bych vyjádřit naše hluboké poděkování všem, kdo přispěli a podpořili nás v kampani. Vaše podpora nám dává sílu a motivaci do dalších kroků. Ale ještě nekončíme ❗️

S ohledem na zbývajících 6 dní jsme se rozhodli přidat nové odměny, které vás jistě potěší. Představujeme vám trika s dlouhým rukávem z merino vlny a grafenu! 🔥

Jsou skvělým doplňkem naší nabídky, které jistě oceníte. Již nyní je najdete v sekci Odměny.

Ještě jednou moc děkujeme za vaší podporu! ♥️

Filip, zakladatel GEIM

Přiblížení výhod spojení merino vlny a grafenu.

Jul 22, 2023

Zdravím všechny,

Nedávno jsme přidali nové odměny v podobě sportovního trika z merino vlny a grafenu. Abychom vám ještě více přiblížili výhody tohoto spojení, vytvořili jsme pro vás video, které vám jednoduše a stručně sdělí zásadní přednosti.

Už teď ho můžete najít na našich sociálních sítích, jako je Instagram nebo Facebook, nebo ho najdete na našem YouTube kanále, ke kterému přikládám odkaz níže.

https://www.youtube.com/watch?v=SwptiCkYwXU

Moc děkujeme za dosavadní podporu a užijte si zbytek víkendu!

PS: Blížíme se k cíli!


Filip, zakladatel GEIM

Překročili jsme částku 250 000 Kč! Nová odměna s merinem!

Jul 13, 2023

Ahoj všem,

JSME V POLOVINĚ, A TAK PRO VÁS MÁME NOVINKU. 👈

Naše kampaň dosáhla poloviny cílové částky a díky tomu jsme vám schopni nabídnout další novinky. Vybrali jsme už přes 250 000 Kč 🥳 !!

... a právě proto již nyní najdete nové odměny v podobě spojení grafenu a merino vlny. 👈

ZNÁTE MERINO VLNU? 🐑

Merino vlna je jemná, měkká a elastická, pocházející z vlny merino ovcí. Jedním z hlavních rozdílů oproti klasické vlně je její pružnost a schopnost přizpůsobit se tvaru těla, což zajišťuje větší pohodlí při nošení.

Tato vlna také vyniká v odvádění vlhkosti od těla, udržuje pokožku suchou a příjemnou. Dalším významným aspektem je izolační schopnost merino vlny. To je důležité jak při sportovních aktivitách, tak i v chladnějším prostředí, protože udržuje tělo v teple i v nepříznivých klimatických podmínkách.

Výhodou merino vlny je také její hypoalergenní povaha. Je šetrná k pokožce a méně pravděpodobně vyvolává alergické reakce.

SPOJENÍ GRAFENU A MERINO VLNY 🔬🐑

Hlavní slabinou merino vlny je její omezená mechanická odolnost. Na rozdíl od syntetických materiálů nebo robustnějších přírodních vláken merino vlna snadno trpí opotřebením a je náchylná k prořezávání při opakovaném nošení a praní.

Dalším faktorem je, že merino vlna, podobně jako ostatní vlny, je méně odolná vůči UV záření, což může znamenat, že barvy na merino výrobcích mohou být náchylnější k vyblednutí.

Aplikace grafenového nanomateriálu na vlákno merino vlny výrazně zvýšuje jeho odolnost proti opotřebení a zlepšuje mechanickou odolnost.

Pro ověření mechanické odolnosti v otěru jsme v laboratoři provedli Martindale test , který ukázal hodnotu odolnosti 65000 cyklů, což je třikrát větší hodnota než je běžná u konkurenčních materiálů.

Grafen zároveň zlepšuje odolnost vůči UV záření a snížuje tak riziko vyblednutí barev, protože dokáže pohlcovat a rozptylovat UV záření.

Kromě toho zvyšuje termoregulační vlastnosti merino vlny díky své vysoké tepelné vodivosti. To vytváří ještě příjemnější a adaptabilnější materiál pro různé klimatické podmínky.

Moc děkujeme za dosavadní podporu! Mějte krásný horký letní den :)


Filip, zakladatel GEIM

Přidali jsme real-life videa produktů.

Jul 2, 2023

Zdravím všechny!

Na náš YouTube kanál jsme přidali nová videa, která autenticky rozebírají jednotlivé produkty, ukazují jejich detaily, výhody a celkový design.

YouTube kanál najdete zde - https://www.youtube.com/channel/UCXK78ohcXqERb6ScLpQjOVg

Pro zjednodušení rovnou přidávám i odkazy na jednotlivá videa:

Pánské trikohttps://youtu.be/GNirKMQvAuE

Dámské trikohttps://youtu.be/Lie3XgeacLM

Pánská bundahttps://youtu.be/ZuzA77zz1Io

Dámská bundahttps://youtu.be/mGQYpcyMcy0

Pánské kalhotyhttps://youtu.be/QDhGYzW8WEo

Dámské kalhoty https://youtu.be/Sf6YDmTh_I4

Moc děkujeme za dosavadní podporu! A mějte krásný den.

Filip, zakladatel GEIM

Podařilo se nám získat 100 000 Kč za necelé tři dny!

Jun 26, 2023

Ahoj všichni!

Už po dvou dnech se nám podařilo překonat první milník 100 000 Kč! 💯

A to jen díky vaší podpoře! Moc si toho vážíme a děkujeme za dosavadní podporu, i za tu, kterou nám případně věnujete v příštích dnech nebo týdnech. 🙏🏼

Na základě toho jsme se rozhodli přidat další odměny za ještě lepší ceny 🔥, které už nyní najdete v sekci Odměny. Najdete je pod označením SPECIÁLNÍ NABÍDKA. Pozor, jedná se o limitovanou nabídku, tak moc dlouho neotálejte!

A to není vše!

Milovníci merino vlny, máme pro vás vzrušující zprávu! Jakmile dosáhneme částky 200 000 Kč, přidáme další odměnu v podobě trika z merino vlny obohacené o grafen. Tato inovace přinese revoluci v odolnosti, aniž bychom ztratili hlavní přednosti merina: jeho prodyšnost, tepelnou regulaci a přirozený antibakteriální efekt.

Děkujeme a zatím se mějte!

Filip, zakladatel GEIM

Píše se o nás v médiích!

Jun 23, 2023

Ahoj všem!

Přicházím s neskutečnou zprávou. Nejsou to ani dva dny od spuštění kampaně a už se o nás píše v médiích, a ne ledajakých! Jeden z největších technologických zpravodajských portálů Czechcrunch si všiml našeho inovativního projektu a rozhodl se o nás napsat článek.

V článku se můžete dočíst více o naší historii a backgroundu, zjistíte i pár zajímavých detailů. Pokud byste měli chuť a zájem si článek přečíst, přikládám odkaz :)

https://cc.cz/do-horskych-extremu-ale-i-kancelare-cesi-vyviji-obleceni-z-nejpevnejsiho-materialu-planety/

Za případné sdílení článku budeme moc rádi! :)

Díky a zatím se mějte!

Filip, zakladatel GEIM

EUR 21,369
pledged of EUR 15,997

133%

133% completed

184 contributors pledged

Sport, Fashion

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Aug 5, 2023 at 16:50.

Choose reward for your contribution

  • sold 12
    Poděkování

    Líbí se ti náš projekt a chceš nás podpořit menší částkou? I to se počítá!

    Částku lze libovolně navýšit.

    Moc děkujeme! ❤️

    Reward delivery: not specified

    EUR 8.00
    (CZK 200)
  • remaining 42 from 50
    Dámské triko z grafenu - 100% bavlna | PRO NEJRYCHLEJŠÍ

    Pro nejrychlejší máme přichystané dámské triko z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 700 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 69.99
    (CZK 1,750)
  • remaining 21 from 25
    Dámské triko s dlouhým rukávem z grafenu - 100% bavlna | PRO NEJRYCHLEJŠÍ

    Pro nejrychlejší máme přichystané dámské triko s dlouhým rukávem z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 700 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 71.59
    (CZK 1,790)
  • remaining 50 from 50
    Dámské triko z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystané dámské triko z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 540 Kč (-25 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 73.99
    (CZK 1,850)
  • remaining 49 from 50
    Dámské triko s dlouhým rukávem z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystané dámské triko s dlouhým rukávem z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 540 Kč (-25 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 77.98
    (CZK 1,950)
  • remaining 17 from 25
    MERINO | 30% SLEVA - Dámské triko z grafenu

    Dámské sportovní triko z  merino vlny a grafenu za úžasnou cenu.  Levnější o 840 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 77.98
    (CZK 1,950)
  • remaining 19 from 25
    Pánské triko s dlouhým rukávem z grafenu - 100% bavlna | PRO NEJRYCHLEJŠÍ

    Pro nejrychlejší máme přichystané pánské triko s dlouhým rukávem z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 800 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.58
    (CZK 1,990)
  • remaining 46 from 50
    Pánské triko z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystané pánské triko z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 600 Kč (-25 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 79.58
    (CZK 1,990)
  • remaining 50 from 50
    Pánské triko s dlouhým rukávem z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystané pánské triko s dlouhým rukávem z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 640 Kč (-25 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!  

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 85.98
    (CZK 2,150)
  • sold 0
    MERINO | 30% SLEVA - Dámské triko s dlouhým rukávem z grafenu

    Dámské sportovní triko s dlouhým rukávem z merino vlny a grafenu za úžasnou cenu.  Levnější o 800 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně.   V ceně je zahrnuto poštovné!   

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL).  

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024  
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně  
    - Doručení je po ČR zcela zdarma  
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 87.58
    (CZK 2,190)
  • sold 6
    MERINO | 30% SLEVA - Pánské triko s dlouhým rukávem z grafenu

    Pánské sportovní triko s dlouhým rukávem z merino vlny a grafenu za úžasnou cenu.   Levnější o 940 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!   

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL).  

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024  
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně  
    - Doručení je po ČR zcela zdarma  
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 93.98
    (CZK 2,350)
  • remaining 12 from 15
    Dámské kalhoty z grafenu - 100% bavlna | PRO NEJRYCHLEJŠÍ

    Pro nejrychlejší máme přichystané dámské kalhoty z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 1300 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 131.57
    (CZK 3,290)
  • remaining 30 from 30
    SPECIÁLNÍ NABÍDKA | Dvoje dámská trika z grafenu - 100% bavlna

    Speciální nabídka! Dvoje dámská trika z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Původní cena trika 2390 Kč, nyní levnější o 740 Kč (-35 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL).  

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024  
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně  
    - Doručení je po ČR zcela zdarma  
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc  

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 131.97
    (CZK 3,300)
  • remaining 24 from 30
    SPECIÁLNÍ NABÍDKA | Pánské a dámské triko z grafenu - 100% bavlna

    Speciální nabídka! Pánské a dámské triko z bavlny a grafenu za úžasnou cenu.   Původní cena trik dohromady 4980 Kč, nyní levnější o 1640 Kč (-35 %) vůči budoucí prodejní ceně.   V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-3XL).  

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024  
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně  
    - Doručení je po ČR zcela zdarma  
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc  

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 133.57
    (CZK 3,340)
  • remaining 28 from 30
    SPECIÁLNÍ NABÍDKA | Dvoje pánská trika z grafenu - 100% bavlna

    Speciální nabídka! Dvoje pánská trika z bavlny a grafenu za úžasnou cenu.  Původní cena trika 2590 Kč, nyní levnější o 900 Kč (-35 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL).  

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024  
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně  
    - Doručení je po ČR zcela zdarma  
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc  

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 135.17
    (CZK 3,380)
  • remaining 25 from 25
    Dámské kalhoty z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystané dámské kalhoty z bavlny a grafenu za skvělou cenu.  Levnější o 1140 Kč (-25 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 137.97
    (CZK 3,450)
  • remaining 25 from 25
    Dvoje dámská trika z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro nejrychlejší máme přichystaná dvoje dámská trika z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 1200 Kč (-27 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!  

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 143.17
    (CZK 3,580)
  • remaining 24 from 25
    Pánské kalhoty z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystané pánské kalhoty z bavlny a grafenu za skvělou cenu.  Levnější o 1200 Kč (-25 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!  

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 143.57
    (CZK 3,590)
  • remaining 25 from 25
    Dvoje dámská trika s dlouhým rukávem z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystaná dvoje dámská trika s dlouhým rukávem z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 1200 Kč (-27 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 151.17
    (CZK 3,780)
  • remaining 19 from 25
    SET MERINO | 30% SLEVA - Pánské a dámské triko z grafenu

    SET Pánské a dámské sportovní triko z  merino vlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 1740 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!  

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-3XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 161.57
    (CZK 4,040)
  • remaining 25 from 25
    Dvoje pánská trika z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystaná dvoje pánská trika z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 1400 Kč (-27 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 167.17
    (CZK 4,180)
  • remaining 25 from 25
    Dvoje pánská trika s dlouhým rukávem z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystaná dvoje pánská trika s dlouhým rukávem z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 1380 Kč (-27 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!  

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 167.97
    (CZK 4,200)
  • sold 2
    SET MERINO | 30% SLEVA - Pánské a dámské triko s dlouhým rukávem z grafenu

    SET Pánské a dámské sportovní triko s dlouhým rukávem z merino vlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 1740 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-3XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024  
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně  
    - Doručení je po ČR zcela zdarma  
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 181.56
    (CZK 4,540)
  • remaining 12 from 15
    Dámská bunda z grafenu - 100% bavlna | PRO NEJRYCHLEJŠÍ

    Pro nejrychlejší máme přichystanou dámskou bundu z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 1900 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 183.56
    (CZK 4,590)
  • remaining 25 from 25
    Dámská bunda z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystanou dámskou bundu z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 1600 Kč (-25 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 195.56
    (CZK 4,890)
  • remaining 20 from 25
    Pánská bunda z grafenu - 100% bavlna | PRO RYCHLÉ

    Pro rychlé máme přichystanou pánskou bundu z bavlny a grafenu za skvělou cenu. Levnější o 1740 Kč (-25 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné!  

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc 

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 209.96
    (CZK 5,250)
  • sold 0
    SET | 32% SLEVA - Dámské triko, kalhoty a bunda z grafenu

    SET Dámské triko, kalhoty a bunda z bavlny a grafenu za úžasnou cenu.  Levnější o 4050 Kč (- 32 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (XS-2XL).  

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024  
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně  
    - Doručení je po ČR zcela zdarma  
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc  

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 377.08
    (CZK 9,429)
  • sold 6
    SET | 32% SLEVA - Pánské triko, kalhoty a bunda z grafenu

    SET Pánské triko, kalhoty a bunda z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 4180 Kč (- 32 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL).  

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024  
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně  
    - Doručení je po ČR zcela zdarma  
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc  

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 405.92
    (CZK 10,150)
  • Sold out!!
    Pánské triko z grafenu - 100% bavlna | PRO NEJRYCHLEJŠÍ

    Pro nejrychlejší máme přichystané pánské triko z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 700 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 73.99
    (CZK 1,850)
  • Sold out!!
    MERINO | 30% SLEVA - Pánské triko z grafenu

    Pánské sportovní triko z merino vlny a grafenu za úžasnou cenu.  Levnější o 900 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně.  V ceně je zahrnuto poštovné!  

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL). 

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024 
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně 
    - Doručení je po ČR zcela zdarma 
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 83.58
    (CZK 2,090)
  • Sold out!!
    Pánské kalhoty z grafenu - 100% bavlna | PRO NEJRYCHLEJŠÍ

    Pro nejrychlejší máme přichystané pánské kalhoty z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 1400 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 135.57
    (CZK 3,390)
  • Sold out!!
    Pánská bunda z grafenu - 100% bavlna | PRO NEJRYCHLEJŠÍ

    Pro nejrychlejší máme přichystanou pánskou bundu z bavlny a grafenu za úžasnou cenu. Levnější o 2050 Kč (-30 %) vůči budoucí prodejní ceně. V ceně je zahrnuto poštovné! 

    Po skončení kampaně bude rozeslán dotazník pro výběr velikostí (S-3XL).

    - Předpokládaný termín doručení je březen 2024
    - V Praze za vámi rádi dorazíme předat odměnu osobně
    - Doručení je po ČR zcela zdarma
    - Pro doručení na Slovensko prosíme přidat k částce 100 Kč navíc

    Děkujeme :)

    Reward delivery: Zásilkovna, in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.96
    (CZK 4,950)